/fotboll/osk/forum/7844.aspx/fotboll/osk/forum/7844.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Djäflun
2007-08-15 19:15
Just nu känns det som att nästa logiska steg nedåt att ÖSK börjar förlora spelare........
Örebro ÖSKare i exil
2007-08-15 18:42
Det är mycket känslor nu. Bland alla. Som supporter är det dessutom svårt att påverka det där man brinner så starkt för och frustrationen är kollosal. Mest ont gör det faktiskt att det är lite svårt att föra en vettig diskussion innan nån skriker sparka walker, styrelsen suger, jag sa ju att..., ricardo costa skall frälsa oss och att Nordin öde är ett mysterium.

Delvis är det väl bristen på insikt och information. Sen är nog vår törst på information större än att den kan släckas. Men ett enkelt Nordin platsade inte i truppen ges till svar? Nej, för mig veterligen så ställs frågan här i forumet och i olika bloggar och krönikor och där svarar ju inte Walker, ledningen eller nån annan. Jo, det där forumet på ÖSKs hemsida känns väldigt saknat just nu. Nånting för ÖSKs media ansvariga att ta tag i kanske.

Men till det viktiga. Vad skall göras? Jag vet inte, truppen överskattades och sportgruppen tittar runt. Kanske värvas det, kanske inte. Med eller utan värvning klarar vi det här jag är säker, JAnne, Lennart, alla våra patrik, Joel etc, fixar det här.
Örebro initforlife
2007-08-15 18:35
Förövrigt skulle jag skämmas om jag ledde tipsligan här...
Örebro initforlife
2007-08-15 18:30
Jag tror att många har en övertro på ett ev. nyförvärv.Förra året förde Nedim upp oss men jag tror det är en utopi att hitta en spelare som kan gå in i As och göra något liknande.(Dvs. i Ösk´s prisklass)Nej alla spelare måste knyta näven och ge sig fan på att vi ska hålla oss kvar!
Örebro Aspen
2007-08-15 18:06
Ta en funderare på vad en nedflyttning till S1 kommer att innebära.
Det kan vara en bra grund för att satsa på att hålla sig kvar i AS.
Spelarinvest kan väl ha två funktioner - täcka underskott eller investera för att förebygga underskott.
Örebro Aspen
2007-08-15 18:00
Ämne: "Nu kniper man ....
Vilken spelide? Den är kjesarens nya kläder.
Örebro Bastard on Parade
2007-08-15 17:48
Rasberg//

Nej, det är det ju inte. Men att från ena veckan gå från att man "är nöjd med truppen" och sedan efter matchen mot Halmstad vilja förstarka med två klasspelare, en till mittfältet och en anfallare luktar panikåtgärd.

Naturligtvis ska vi skippa panikvärvningar av spelare, om möjlighet finns så ska de naturligtvis testas på Behrn Arena innan. Men det jag menar är att man nu ska värva en spelare som man vet kan prestera i Allsvenskan. Barsom är ett exempel på en sådan lirare även om det inte är min önskespelare. Det kanske kostar lite mer men det är definitivt värt pengarna om man tänker kortsiktigt.

Värvar man spelare från Afrika eller Sydamerika får man räkna med att spelaren behöver tid, det är inte enkelt att bara komma hit och prestera.

"Bättre strunta i att värva om det inte finns några som passar in i spelidén samt kan tillföra något direkt."

Vilken är våran spelidé? I början av säsongen var det att komma runt på kanterna, någorlunda fart, mod och kraft. Nu? Långbollar på två forwards som får ta ett alldeles för stort defensivt ansvar. Till vilken spelidé ska det värvas spelare till? Kortsiktigt eller långsiktigt?
Örebro E.Shams
2007-08-15 17:39
Ämne: Tror fortfarande int....

Jag tror att många ÖSK-fans överskattade truppen inför denna säsong. Det är dock inte konstigt då man har svartvita glasögon. Kihlberg borde ÖSK ha värvat. Vi var få som tyckte det men nu i efterhand vill jag mena att en spelare av Kihlbergs typ (Mumba, Tjärnström osv) varit en bra värvning.

Jag är övertygade att en sådan typ av spelare hade inbringat fler poäng till ÖSK. Detta är lätt att säga med facit i hand men detta sades innan, bla från DaSa. Högmod och en övertro på sig själv är en av de bidragande faktorerna till att det har gått som det har gjort.
Örebro Rasberg
2007-08-15 17:36
"Nu kniper man käft och säger att det kan hända saker nästa vecka, eller veckan efter det. Innan det säger man att man är nöjda med truppen. Jag får känslan av att det är panikåtgärder, panikåtgärder och ÖSK i kombination ger mig rysningar... "

Suck! Att inte värva är väl inte någon panikåtgärd? Att värva en Walter Gigena är en panikåtgärd. Vi väntade länge förra säsongen och hittade Nedim som frälste oss. Bättre strunta i att värva om det inte finns några som passar in i spelidén samt kan tillföra något direkt.
Örebro ÖSK-Karl
2007-08-15 17:33
Varför blir vissa så upprörda över den missade "drömvärvningen". Jag skrev ju direkt att det hela bara var ett spel för galleriet.
Örebro Bastard on Parade
2007-08-15 17:04
Kerberos//

Naturigtvis är jag medveten om det du skriver, men samtidigt är det min önskan. Jag skulle bara vilja veta mer om vad som händer i ÖSK, hur blir det med arenan t ex? Är Västra klar? Om inte, när beräknas den vara klar? Var det inte sagt att det skulle bli färdigt kring midsommar?

Hur blir det med Östra? Finns några planer på renovering av Södra? Varför knyter man inte till sig länets stora talanger?

Så många frågor, så få svar.

Sedan så kan man ju ifrågasätta principen ÖSK har vid värvningar. Man vill inte röja identiteten på den aktuella spelaren, men vad gjorde man inte med Wikström, Richardsson och Rodevåg till exempel? Man uttalade sig positivt om spelaren och sade öppet att man ville ha dem och till slut hamnade de i ÖSK.

Nu kniper man käft och säger att det kan hända saker nästa vecka, eller veckan efter det. Innan det säger man att man är nöjda med truppen. Jag får känslan av att det är panikåtgärder, panikåtgärder och ÖSK i kombination ger mig rysningar...
Örebro Aspen
2007-08-15 17:00
Ämne: Ska man vara tyst oc....
Instämmer helt.
Örebro Marquis de Sade
2007-08-15 16:53
Ska man vara tyst och hemlighetsfull så ställs det höga krav på att man kan leverera. Annars tolkas ju tystnade som handlingsförlamning och då måste ju styret bytas ut.
Finns bara EN del av klubben som inte kan bytas ut och det är supportrarna, som just nu behandlas väldigt respektlöst av de personer som är anställda för att vinna med ÖSK.(Ja, undantaget söndagens bjudresa till bromma).
Örebro ÖSK KRILLE
2007-08-15 16:36
Med detta utalande fick jag den känslan!
Men de var bara min uppfattning.

-Vi har vetat om det här datumet länge så det kommer inte som en överraskning. Om vi lyckas knyta till oss en ny spelare är det bra, annars får vi köra på med den trupp vi har.
Örebro EbooT
2007-08-15 16:32
Ämne: De värkar inte bli n....
Var är det det värker så?
Örebro Kerberos
2007-08-15 16:27
BoP // Du måste också skilja på företaget ÖSK och föreningen ÖSK. Som medlem i föreningen ÖSK ska och har du rättighet att få insyn som medlem för den delen. Lika så i företaget ÖSK och sättet är då att bli aktieägare.

Ett företag kan inte öppna sig och dela med sig för hela sin marknad/omgivning om hur ekonomi och allt ser ut, vilka affärer man är beredda på att göra och vilka föhandlingar man är delaktiga i, det är ju självklara företagshemligheter som företaget måste hålla inom sina egna väggar.

Det är viktigt att komma ihåg i diskussionen om ett "Öppet ÖSK". Den del som är föreningen behöver nog vara det för att ha och få nya nöjda medlemmar, inte den affärsmässiga. Gränsen är dock hårfin om vad som är föreningsmässiga respektive affärsmässiga frågor.
Örebro ÖSK KRILLE
2007-08-15 16:25
De värkar inte bli några nya spelare! De värkar inte lägga så mycket energi på hitta nya spelare!
Den Uppfattningen fick jag när jag läste på expressens hemsida! se länk! Men vem vet? Det kanske dyker upp någon spelare snart! Man får ju hoppas på det!
Örebro pemo
2007-08-15 16:20
Ämne: Ge mig tre anledning....
1. Rickard Rickardsson
2. Joel Riddez
3.Fredik Jansson
Den sistnämde går upp på en hörna och mosar in allt och alla samt bollen. Sen kan gnagarna stå och grina i busskön.
Örebro Bastard on Parade
2007-08-15 16:08
Jag saknar forumet som fanns på officiella sidan förra året. Där kunde man ställa direkta frågor till Sjögren (inte riktigt säker på att det var just till honom), men det känns som att det kvittar. Vi har affärsmän (och kvinnor) som styr ÖSK, det enda man får tillbaka är diplomatiska svar. Bra eller dåligt? Ja, det beror ju på så klart. Men naturligtvis vill jag som medlem ha mer insyn i hur ÖSK fungerar och vad som är på gång men det är bara locket på.

Frebran och Sjögren besökte till exempel Kubanernas avslutningsfest förra säsongen och då frågade de t ex om vad vi skulle tycka om ett samarbete med andra föreningar och gav väl Degerfors som ett exempel. Svaret kan ni ju lista ut själva men jag skulle vilja se mer sådant men då krävs det lite utav oss också. Vi måste ta initiativ!
Örebro go_osk
2007-08-15 16:03
Mac-T//

Väntar med spänning. Har man sagt a så måste man även säga b:-)
Örebro Aspen
2007-08-15 16:03
Mac-T//Vill klubbledningen har en bra kontakt med supporters är det nog bäst dom läser på forumet. Ungdomen nuförtiden besöker inte så frekvent medlemsmöten - man träffas över nätet. Vad jag hört är yngre medlemmar förskräckta över den höga medelåldern på årsmöterna. På detta forum kan man diskutera utan att bekymra sig om åldern.
Tror inte ett medlemsmöte är rätt forum för att hantera kompletteringar av spelartruppen.
En bra fungerande förening hanterar en löpande dialog.
Jag tycker väl som Joth är ledningen inte är tillräckligt öppen mot supporters.
Örebro Mac-T
2007-08-15 15:49
Återkommer i kväll! Har en del annat att göra.
Nu laddar vi alla positiva krafter inför matchen mot AIK!
Örebro Mac-T
2007-08-15 15:47
Fick just lite information från Frebran via mejl. Vill inte skriva här om vad hon sa, men ledningen har en del på gång. Det är helt klart. Hon fick mig att återfå mitt något tappade mod. Hör ni alla där ute, ÖSK kommer att klara det här. Jag tror vi spelar i AS nästa år också!
Örebro Adamski
2007-08-15 15:45
Mac-T och Aspen/

Att supportrar kan tipsa om spelare som senare värvas har även hänt i ÖSK. Jag vet det eftersom det var jag som tipsade ÖSK om Chris Pozniak.
Örebro Mac-T
2007-08-15 15:33
Aspen// Här på forumet vinner man inga segrar mot ledningen. Ska man få sina åsikter hörda och ändringar utförda måste det ske i demokratiska sammanhang på ett möte. Då protokollförs det sagda och ledningen måste svara skriftligen på våra frågor.
Örebro Aspen
2007-08-15 15:28
Ämne: Aspen// Ger du dina....
Mac-T//Detta forum är väl till för att diskutera ideer, matcher och sånt. Det har funnits hur många tips som helst här. Det är bara för sportchefen att läsa OM han vill.
Lätt som en plätt!!!
Örebro Mac-T
2007-08-15 15:03
Aspen// Ger du dina analyser och kommentarer till rätt personer? Om inte Kubanerna kan få sina ord hörda är det mycket dåligt. Välj om representant eller skriv tuffa insändare. (Är själv journalist och känner bla Frebran personligen). Sorry! Har ingen koll när det gäller Nordin-övergången. Tips är naturligtvis ett svagt sätt att argumentera på, men ska inte förkastas om de läggs till rätt personer och på rätt sätt.
Örebro zxcv
2007-08-15 14:54
-----------Richard---------
FreSa--Frippe--Glenn--Riddez
Johan--Nordback-Larsen-Anttonen
--------Rodevåg--Seb----------


Det behövs iallafall 3 nya spelare. Skitsamma om de inte är "rätt spelartyper"
Örebro Aspen
2007-08-15 14:52
Ämne: Ämne: Ämne....
1) Det är väl bättre än att bara gnälla. Svar: försöker att analysera och kommentera
2)Eller vill du byta sportchef? Svar : Det tar vi på årsmötet. Hitills har han inte gjort tillräckligt (det kan finnas en del som vi inte känner till)
3) Har inte supporterklubben en talesperson inför ledningen? Svar: Kubanerna hade önskat något i samband med nya läktarn. Resultet = 0.
4) Någon som kan tipsa enligt demokratiska regler och förordningar. Svar: Tips följer inte några spelregler. Följde inte Du Nordin-övergången
Örebro Bastard on Parade
2007-08-15 14:51
Mac-T//

Jadu.. Det enklaste är ju att gnälla.. Jag har i alla fall inga konkreta förslag på vad som kan göras.

Vad kan vi göra? Någon?
Annons: