/fotboll/osk/forum/7834.aspx/fotboll/osk/forum/7834.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
8008
2007-08-19 21:52
ÖSK KRILLE//

Jovars visst är det ngt fel på en klubb som i princip inte tagit ett steg i rätt riktning sedan i mitten av 90-talet. Då var ÖSK näst bäst i Sverige och ingen visste att de ens hade fotbollslag i Borås eller Kalmar. Sen har ju klubbarna gått i lite olika riktning (understatement). Har följt ösk i 20 år och jag tycker inte att det finns en någonting som pekar på att ÖSK skulle gå mot en trevlig framtid.

Ett exempel på hur desperat klubben är personifieras ju av Jon Lundblad som inte ens var välkommen till klubben i superettan men som nu ses som en anfallare av allsvensk klass (varför vill då ingen annan klubb ha honom). Men tyvärr är minnet i ÖSK kort för ingen tycks ju komma ihåg att han aldrig har varit bra. (en intressant notering är att samma sak hände med Johan Wallinder som också är en rutten spelare men som av någon obegriplig anledning alltid var ansed som en frälsare i ösk).

ÖSK i allsvenskan nästa år = 50% chans
Örebro ÖSK-Karl
2007-08-19 21:51
Har inte orkat skriva förrän nu. Själklart är det bra om Walker får kicken med omedelbar verkan, varför vänta 8 matcher när vi annars ligger i SE?

Walker har tagit bort självförtroendet hos så oerhört många spelare. Sedan vänta med byten till det efter 70 minuter när vi ligger under med 0-3 hemma?

När väl bytet kommer så är det Frempong, en av de få som visar lite framåtanda.

Han har inte gjort något positivt för vårt lag under sina år, stämningen i truppen är usel. Aldrig har jag under alla år sett ett så lojt ÖSK i Örebro?

Sedan kan ni ju tycka vad ni vill om FreSa, men vid 0-1 blev han i vanlig ordning rundad. Skulle mot förmodan Walker och FreSA bli kvar så är alla mina år som storsponsor slut. Då får de pengarna gå till ÖSK innebandy.

E.Shams: Skäms du inte när du varje gång tippar emot ÖSK?
Örebro # brorzan
2007-08-19 21:43
Kan man hoppas på att Spelarinvest lättar på plånboken nu? En hel del aktieägare från Spelarinvest lär väl ha varit på matchen idag med tanke på bjudmat och fri sittplats.
Örebro ÖSK KRILLE
2007-08-19 21:29
det är något skumt med hela ösk! Får lite konstiga vibbar.
Örebro # brorzan
2007-08-19 21:22
Om man ska tolka det som händer runt Nedim så är det iaf ett ansikte som är borta på nästa träning. Undra om det är hans eller...
Örebro Mattias69
2007-08-19 21:20
Det klagas lite grann på Fredrik Jansson har jag sett här. Med tanke på hur matchotränad han var tyckte jag han gjorde jättebra ifrån sig idag, det var verkligen inte hans fel att ÖSK förlorade idag.
Örebro One¨touch
2007-08-19 21:18
Oavsett alla tveksamheter eller tvivel så bör Patrick Walker stöttas säsongen ut.

Inte bara ifrån oss fans, utan även av klubben och spelarinvest.
I spelarinvest stöd bör det omgående förhandlas fram en signatur på ett kontrakt ifrån en spelare som bidrar med det som Walker/styrelsen anser fattas i startelvan här och nu.
Allt för att säkra allsvenskt spel för klubben år 2008.

Vad som sedan sker efter säsongen kan vi diskuttera när den dagen kommer.
Örebro Henrik(ÖSK)
2007-08-19 21:15
Jo,det är självklart att ÖSK tilläts ha mer boll. Men oavsett så trillade ÖSK ändå boll på ett bra sätt och vad hade hänt om vi hade fått in en tidig reducering? Jag satt med ÖSK-Västra Frölunda anno 1995 i halvfärskt minne och hoppades in i det sista.
Örebro BabyKladde
2007-08-19 21:15
tycker Halilovic ska bort från klubben till 2008..
..nu blir ni sura och undrar varför och så..

men om man sjukanmäler sig för att man inte får spela från start så kan man undra hur gammal personen är, uppträd moget och som ett proffs..man måste kunna acceptera att man blir bänkad om man itne presterar, bättre att låta R.Walker spela som har kämparvilja fortfarande..


EDIT:
Tycker Rodevåg gör ett starkt inhopp och kämpar så gott det går och får göra ett tröst-mål i alla fall..
tycker att Frempong är mycket bra idag!

Frempong, Riddez, Anttonen och Nordback är väl dom enda som fortfarande vågar smälla på och chansa ute på planen.. Westman kan itne göra så mkt åt målen som vanligt tyvärr..
Örebro E.Shams
2007-08-19 21:10

Anledningen till att "det såg bättre ut i andra halvlek" var att AIK ledde med 3-0. Det var AIK som tillät ÖSK få låna bollen. Leder man med 3-0 så slår man ner något på tempot och är inte i behov av att vara lika konstruktiv. Således var skillnaden på halvlekarna mer AIK:s förtjänst än ÖSK:s.

Örebro Henrik(ÖSK)
2007-08-19 21:05
Thomas Andersson i all ära men som reservlösning för tränarposten? Nja. Jag tror inte något vinns på att Walker får kicken. Det som gäller nu är full uppbackning och inget jävla buande som tyvärr fick upplevas när Frempong byttes ut och Pettersson kom in. Kul för den sistnämnda att han verkligen har fansens support...
De formidabla nötter som solkat ner Sportklubbens klubbhus och kastat ägg på Rodevågs balkong kan fullständigt dra åt helvete. Jävla PACK!
Örebro Henrik(ÖSK)
2007-08-19 21:01
aikmanne: riktig fotboll är inget dataspel,tack och lov.
zammy: första halvlek var bland det sämsta ÖSK-spel jag sett. Andra var bra mycket bättre och där var Samuelsson ett utropstecken, tillsammans med hela mittfältet. Jag tänker alltid till innan jag skriver något, annars hade jag enbart skrivit smädelser mot vissa solnaiter...
Örebro Aspen
2007-08-19 21:01
Det MÅSTE in en ny ledning som kan skapa energi och framåtanda. REDAN kommande vecka innan TFF-matchen. Thomas Andersson är den enda kortsiktiga lösningen han borde börja redan i morgon.
ÖSK i AS är viktigare än Walker.
Örebro Banús ♪ ♫
2007-08-19 20:57
vi måste vinna mot Trelleborg.. det är som någon nedan skrev: KRIG !!!
Örebro zxcv
2007-08-19 20:53
Förlorar vi både mot TFF och GAIS skiter jag i det här.
Örebro jocke.
2007-08-19 20:47
hoola// Rodevåg och Halilovic har fått chanser så att det räcker, hur mycket förtroende ska man kunna få utan att prestera?

Första halvlek var pinsam, i andra tycker jag mittfältet fungerade helt okej, Henriksson och Larsen spelade stundtals riktigt bra. Men annars var det bara Riddez (den enda som visar hjärta just nu) och Antonnen som var godkända under 90 minuter.

De som säger att det är en dålig lösning att sparka walker kan jag på ett sätt hålla med men samtidigt så måste ju något hända nu, och jag tror knappast att det blir sämre om walker avgår. Men det som det handlar om är att spelarna måste börja gå in till 110% i alla närkamper och få in ett spelsystem som fungerar och har någon baktanke.

Förlorar vi mot tff (eventuellt redan imorgon) så kommer Walker avgå och Axén tar över, det tror jag...
Örebro BabyKladde
2007-08-19 20:43
vi måste slå Trelleborg..
..dom ligger före oss med bättre målskillnad!

alltså ligger vi sist där vi itne ska ligga!
Örebro Erkan
2007-08-19 20:42
erki:nu var det väl inte 5000 aik:are på plats men en del var dem ju...
Kubanerna ska ha eloge för att de inte gav upp trots 0-3.
Nu måste vi slå Trelleborg!!!
Örebro Romano
2007-08-19 20:41
Så satans pinsamt.

Har kollat på matchen via PPV och kan bara konstatera att vi idag var så in i helvete dåliga. Vet ärligt talat inte när jag sett ÖSK så här under isen, kanske aldrig?

Någon har skrivit att Fredrik Samulsson INTE var så dålig idag..??? Jasså!? Han var fan skitdålig. Men han utmärkte sig inte, för det var yttligare 10 man på plan som var så bedrövligt dåliga att man fan bara vill gråta.

Jag vet inte vad som är den bästa lösningen just nu, men det måste till en förbannat radikal förändring inför dom sista 8 matcherna för att vi ska få se Allsvensk fotboll nästa år!

Tack och god jävla natt.
Örebro Tjompaman
2007-08-19 20:41
Kan det bli sämre? Vilken brist på moral, tempo, närkamper, uppoffrande spel för varandra mm. Inga synbara ledare på planen. Ingen som visar vägen! Walker har en och endast en spelidé. Fungerar inte den(vilket den vanligvis ínte gör bevisligen) finns inget att göra. Walker har inget mer att tillföra vårt kära Sport. In med en ny tränare sista 8. Det kan ju inte bli mycket sämre iaf.
Forwards har vi tillräckligt. Däremot en kreativ krigande innermittfältare med bolltempo som vågar hålla i bollen. Men var hittar man billiga sådana?
Ingen vågar eller kanske är det så illa att det inte är modet som saknas utan kompetensen. Det duger inte i årets allsvenska! Men vi ska väl inte ur. Nästa år firar vi 100!!!
Det är krig som gäller mot Trelleborg! KRIG!!!
IFK Norrköping hoola
2007-08-19 20:37
Hur kan er tränare sätta de enda anfallarna på bänken? ÖSK hade ju inget djupledsspel i första halvlek. Spela med Rodevåg och Halilovic på topp. Ge dom lite självförtroende.
Örebro Erki
2007-08-19 20:36
Fan, vi vet ju att ÖSK är ruttna på bortaplan. Varför ska dom då få spela på bortaplan hemma också? Sjukt! 5000 ÖSKare på plats är pinsamt dåligt i en allsvensk match.

Det positiva är att BP och Trelleborg också förlorade så ingenting hände ju i bottenstriden.

AIK var riktigt bra men de fick inte mycket till motstånd. Med två matchotränade reserv-mittbackar var det fritt fram i första halvlek.
Örebro Banús ♪ ♫
2007-08-19 20:27
varför ska ösk SPELA in bollen i mål ??

våga SKJUTA från avstånd nån gång...
Örebro ÖSK KRILLE
2007-08-19 20:24
Ösk har inget eget spel! De vinner inga andra bollar, Passar fel i fel lägen.
Örebro Zammy_Ösk:aren
2007-08-19 20:20
Ämne: Hur är det med nivån....
nej det skulle det inte, hur slutade det idag o hur jävla dåligt spelade dom inte idag? think before you talk!
Örebro deportivista
2007-08-19 20:20
Ämne: Ämne: Om ÖSK ....
Så som ÖSK spelade under de första fem omgångarna så håller jag med om att en ny anfallare hade behövts - men i nuläget är vi i ett läge där vi inte ens skapar chansar. Ronaldinho skulle inte kunna göra någon skillnad för ett ÖSK som tvingas springa och jaga boll hela matchen och - framförallt - inte kan hjälpa försvaret genom att täcka upp på mitten. Att vi torskar mot ett AIK i toppform är illa nog, men att vi inte klarade av att skära av BP:s speluppläggare i förra veckan (vilket TFF gjorde, och vann med 3-0 på Grimsta) är skandalöst.

Larsen är fortfarande duktig offensivt, men då måste han få ägna sin ork åt att göra det han är bra på. Här är inte, och har aldrig varit, bra på att göra det hårda defensiva jobbet. Han försöker, men alla lag ÖSK spelar mot får alltför mycket yta på innermittfältet att lägga passningar mot sina forwards - och därmed så får ÖSK:s försvar oerhört mycket att göra.

Under tidiga våren var det Haginges tok-form som räddade oss, men man kan inte vara så beroende på att en enda spelare ständigt ska göra bragdmatcher. Skapa stabilitet i laget - se till att vi inte släpper in 3-4 mål i varje match!
Örebro Banús ♪ ♫
2007-08-19 20:20
hoppas verkligen att Jon kommer tillbaka snart... vi hade behövt en sådan typ av spelare idag...
Örebro Sogen
2007-08-19 20:19
Ämne: Ni som vill sparka W....
Att sparka walker är en kortsiktig lösning för att få ordning på truppen, för att missämjan skall lägga sig för att visa att det är en ny grund nu. Alla har chans till att spela om man presterar.

En ny röst på träning och i omklädningsrummet kan göra susen. Det kan i alla fall inte bli sämre.

Örebro ÖSK KRILLE
2007-08-19 20:19
Halilovic blir nog inte kvar är jag rädd! Någon som vet om jon är tillbax mot trelleborg?
Örebro Marquis de Sade
2007-08-19 20:17
Ämne: Ni som vill sparka W....
Hur lång lista vill du ha?
Annons: