/fotboll/osk/forum/7653.aspx/fotboll/osk/forum/7653.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Romano
2007-10-08 22:20
ÖSK-Karl/

Jag har ingen som helst insyn i ÖSK`s ekonomi, förutom det som skrivs i media, ÖSK`s hemsida och denna sida. Dvs, någon riktig koll har jag inte alls på det ekonomiska.

Vad det sedan gäller Larsen så är det klart att jag har hört att Dansken har tänkt att lägga skorna på hyllan. Om det sedan blir så återstår att se, men något annat är knappast tänkbart!

Det som vore gött att se är om du som anser dig ha en jävla inblick i ÖSK`s innre kunde redovisa dom faktiska siffrorna vi pratar om när du pratar om att det finns gott om pengar att lägga på nya spelare.
Är dock rädd att det blir som med många andra saker du kommer med på denna sida som du anser dig veta, dvs bara skitsnack!!

Men överbevisa mig och jag viker mig!
Örebro Aspen
2007-10-08 22:19
Tror det är viktigt att ÖSK ledningen förstärks med personer med gedigna fotbollskunskaper. Det kommer att behövas när laget ska förnyas. Vilket kommer att behövas oberoende i vilken division man spelar.
Örebro Henrik(ÖSK)
2007-10-08 22:19
ÖSK Karl: du och din statistik...jag går på känsla, Nedim är bra mycket bättre än vad han gett sken av,kan lossna snarast. Näfver var bra så länge han orkade och ska spela från start om han är fit. Rodevåg är jokern att slänga in, antingen i anfallet eller på mittfältet.
Örebro ÖSK-Karl
2007-10-08 22:18
StårSjälv//

Kan bara hålla med. Fanns inget hjärta eller killerinstinkt i spelarna ikväll. Det spelar ingen roll om man möter fyrtorn, i en sådan här viktig match måste varje fyrtorn krossas fullständigt hemma på BA.

Det enda som kan förlåta en sådan här tam insatts är om vi tar en poäng mot Elfsborg.
Örebro ÖSK-Karl
2007-10-08 22:16
Henrik(ÖSK)//

Rodevåg är statistkt bevisat starkare och snabbare än Nedim. Om du nu ändå vill ha in Nedim, är det då inte bättre att ta bort Seb, eller låta Seb starta till vänster och ha Näfver som joker?
Örebro StårSjälv
2007-10-08 22:15
Om Någon Ösk Spelare läser detta blir jag glad och ta gärna dessa ord till dig: De SvartVita Kläderna du bär när du spelar match, är för mig heliga, du spottade inte bara på tröjan, du spottade på varenda trogen supporter, sponsor och varenda person som håller Örebro Kärt! hur i helvete kan någon av örebro spelare få betalt?? jag är en realist och förväntar mig inte ett Sm Guld.. men jag förväntar mig ett fullskaligt Jävla Krig, i varenda sekund, varenda minut och varenda duell i matchen.. hur kan de vara så svårt att slå en rak pass 20 meter framåt i banan??? Örebro Sk! Ge Mig 8000:- i månaden, jag lovar på allt som är heligt att jag tränar så pass mkt att jag går in i startelvan inom tre år! garanterar detta!!! Till skillnad från dessa sk Fotbollsspelare så har jag ett hjärta..

(ja jag är enormt trött, sur och uppgiven, och ja, jag kommer forfarande stå upp helt själv för laget i mitt hjärta)

ÄLSKA ÖSK!
Örebro Marquis de Sade
2007-10-08 22:13
Ämne: Ämne: Oj, det....
Fy fan. Hur kan man gå in i en så viktig match så jävla oinspirerad? Man försöker ju inte ens.

rirobban// varför vi släpper in så mycket mål? Jo för att vi har en målvakt som förvisso kanske inte kan lastas för målen, men som samtidigt aldrig kan göra en bra räddning heller. Det kan brista i försvaret, ja - men de siffror som vi har släppt in i år är aldeles för stora. Addera ny målvakt till önskelistan tack!
Örebro Mattias69
2007-10-08 22:13
Jag tycker att vi omgående ska börja och skramla till en pensionsförsäkring till Larsen. Bedrövlig insats idag!
Örebro Kronblom
2007-10-08 22:12
Sorgligt men bara att konstatera att ÖSK inte räcker till mot de allra bästa lagen,hemmaförlusterna har kommit mot lagen på den över halvan;klara förluster mot Ica,Halmstad,gnaget och nu kalmar och det går inte att blunda för att när ÖSK är dåliga(som ikväll)så är man riktiga dåliga.Ett hån mot den publiksiffra som man hade ikväll.Nu blir det avgörandet inpå målsnöret och är fruktansvärt besviken på lagets insats när man hede chans att säkra kontraktet,med det här spelet kommer man torska mot Gefle,kan bara ge Abbe och Rodevåg godkänt idag;horribelt av Hammar att ta ut Rodevåg och sätta in Nedim!
Örebro Henrik(ÖSK)
2007-10-08 22:12
rirobban: sant, in med Holgersson,ut med Wikström,upp med Anttonen,in med Samuelsson.
Örebro Henrik(ÖSK)
2007-10-08 22:11
Ska tilläga att ingen av Strongos uppräknade spelare är skitspelare. Nyanserad kritik verkar vara en svår konst för vissa. Holgersson vill jag hellre se i startelvan än Wikström.
Örebro rirobban
2007-10-08 22:11
Henrik(ÖSK//
Låter iofs som det framförallt är försvaret som behöver ändras och inte anfallet. Tycker man ska spela 4-5-1 nästa match och försöka grisa till sig oavgjort som mot Trelleborg. Tror inte det kommer att gå, men kanske enda chansen just nu.
Örebro Henrik(ÖSK)
2007-10-08 22:09
Förlåt, 1-3.
Örebro Henrik(ÖSK)
2007-10-08 22:09
ÖSK-Karl: det är trixigt då Rodevåg har varit bra men jag vill se Nedim & Seb i anfallet och framförallt måste någonting hända. 1-4 och 0-3 duger inte.
Örebro ÖSK-Karl
2007-10-08 22:06
Romano//

Att Larsen tänker lägga av nästa år visste du väl redan? Där har vi också en lön till en klasspelare att hämta.
Örebro est1908
2007-10-08 22:04
bra idag var publiksiffran ! riktigt bra 9.004..
trogna fans!
--------------------------------------
mindre bra var spelarna och i synnerhet Larsen och Nordback...
--------------------------------------
medelåldern på Kalmars bortafölje landade på runt 55 år...
--------------------------------------
Westman bör satsa på hockeykarriär i MoDo då målen är betydligt mindre i hockey, målen i fotboll verkar vara aningen stora för den karln numera...
--------------------------------------
Vi kan räkna med förlust mot Elfsborg, det är nog bäst att vi lämnar Walk Over eller något sådant så vi inte får några gula kort och avstängningar inför sista matchen som är..
-------------------------------------------
...En MÅSTE-match för ÖSK då jag tror att båda bottenkollegorna fumlar till sig poäng....

// est
Örebro ÖSK-Karl
2007-10-08 22:04
Romano//

Hmm, trodde du kunde/visste mer om ÖSK.

Nästa är finns gott om lönepengar. Vi slipper bl.a betala för Frippe och MaSa, dessutom går FreSa lukruativa kontrakt ut. Spelarinvest har gott om pengar, så det gäller "bara" att hänga kvar, sedan blir det storstädning.
Strongo
2007-10-08 22:03
till nästa säsong måste Ösk verkligen rensa ut.bort med skit spelare som Johan Pettersson, Sebastian Henriksson Glenn Holgersson och båda målvakterna.ingen av dom håller i Allsvenskan.kanske även Nordback.Sämst idag var iaf Anttonen och Larsen.
Örebro ÖSK-Karl
2007-10-08 22:00
Henrik(ÖSK)//

Vad får dig att ta bort Rodevåg från startelvan?
Örebro Romano
2007-10-08 21:57
Tråkigt, frustrerande och jävligt oroväckande är detta.

Tråkigt för att bara EN spelare försöker bjuda upp till match mot KFF, Barsom. Men även han slocknar allt eftersom.

Frustrerande för att vi som följt ÖSK hela året har sett glimtar av hur laget kan spela ibland, men idag när det känns så viktigt så viker man ner sig.

Oroväckande för att jag ser inte hur vi ska överleva i Allsvenskan nästa år utan att göra en storstädning av truppen. Men finns pengarna för det???

Ja, vad säger man. Ack ack ack, oj oj oj. Inte bra alls......
Örebro EbooT
2007-10-08 21:54
Ämne: Oj, det var värst. B....
apskallen: Det är ju inte det faktum ATT de förlorar som upprör. Det som är så förbannat upprörande är ju HUR de förlorar.
Örebro Anna-ÖSK
2007-10-08 21:53
Nästa år vill jag se Richardsson och Örebro Syrianka Målvakt(Daniel de Melo) i ÖSK. Var besviken att P.Wesman idag.
Örebro Liberate tu-teme ex inferis
2007-10-08 21:53
Ja,inte fan buade jag åt Rodevåg.
Örebro Anna-ÖSK
2007-10-08 21:53
Nästa år vill jag se Richardsson och Örebro Syrianka Målvakt(Daniel de Melo) i ÖSK. Var besviken att P.Wesman idag.
Örebro Henrik(ÖSK)
2007-10-08 21:53
Det enda som uppmuntrar är publiksiffran...visst har vi ett snitt på 9000? Fantastiskt med tanke på den stundtals värdelösa fotboll vi visar upp. Men det är skitsamma, det enda som räknas är att vi klarar det här nu. Torsk mot Elfsborg är att räkna med, med det här spelet har vi inte en chans. Trelleborg lär gå på en mina mot ett revanschsuget Hammarby. Kalmar har guldvittring och borde kunna ta BP. Därmed avgörs allt i sista matchen där vi har Gefle och bara ska vinna. Det här kan gå vägen ändå.
Angående matchen: Bort med Anttonen från högerbackspositionen och in med Samuelsson. Upp med Anttonen på mittfältet. Tyvärr bör nog Larsen petas (tyvärr därför att jag rankar Larsen väldigt högt bland ÖSK-hjältar...så jävla trist att han ska avsluta sin karriär så här) och in med Abbe på mitt-mitten med Nordback. Henriksson och Nedim på topp. Richardsson i målet. Kom igen nu Sportklubben!
Örebro rirobban
2007-10-08 21:50
Ämne: Oj, det var värst. B....apskallen//
Saken är den att detta var långt ifrån den första kollapsen den här säsongen. Förstår inte att laget lyckas släppa in så mycket mål i var och varannan match. Är ju pinsamt det här. Vart är känslan och hjärtat hos spelarna?

Och som några säger här så var det inte Rodevåg vi buade åt utan just att han blev utbytt. En av få bra spelare idag var just Rodevåg.
Örebro ÖSK Fans
2007-10-08 21:50
haginge lär vara jävligt långt från ett kontrakt utomlands nu.....
fy fa va dålig karln är...hahaha skrattretande...

tycker det är pinsamt att se välbetalda fotbollsproffs (om man nu kan kalle dom det) prestera så lite...

var är hjärtat? glöden?? stå upp för klubben o dess trogna publik??

Örebro Liberate tu-teme ex inferis
2007-10-08 21:47
Aldrig att Barsom är kvar efter säsongen,aldrig att han tänker förstöra sitt ryktesom spelare genom att spela i ett lag som Ösk,seriens ojämnaste lag,spelar underbar fotboll i bland,spelar horribel fotboll utan vidare desto oftare,VAFAN ÄR DET FÖR FEL PÅ ÖSK??!!!
Örebro apskallen
2007-10-08 21:43
Oj, det var värst. Både en massa gamla och nya ansikten här inne och öser galla över spelarna. Trodde ni på fullaste allvar att ÖSK, ett lag som i år krigar för allsvensk existens, skulle kunna rubba ett lag som går för guldet? Har ni helt tappat verklighetsuppfattningen?

Det här var inte en match som ÖSK "måste" vinna, den matchen kommer i sista omgången mot Gefle. Först då kan vi hoppas på och samtidgt begära en seger.
Örebro rirobban
2007-10-08 21:43
Kul förresten att jag tippade rätt med Walker. Sa att han kommer gör mål i den 92:a eller 93:e matchminuten. Han är underskattat av många. Trodde iofs att han skulle göra målet med huvudet, men bra att han visar att han kan göra andra mål också...
Annons: