/fotboll/osk/forum/726.aspx/fotboll/osk/forum/726.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Bastard on Parade
2016-02-09 13:15
Länk till NA:s artikel om ÖSK:s ekonomi. Skönt att ekonomin är i balans och att vi inte behöver budgetera med spelarförsäljningar. Framtiden ser ljus ut ur ett ekonomiskt perspektiv om ÖSK lär sig sälja spelare med vinst så att klubben kan bygga ett större eget kapital.
AIK Nissesson
2016-02-09 13:00
Alltså, de där popupgrejerna gillar jag inte alls, många gånger har det blivit feltryckt av mig. Senast råkade jag trycka dit 0-0 i derby't.

Det jag tror på är 1-5, alltså en riktig femetta för vårt ÖSK.
Örebro jpsvartvitt
2016-02-09 12:39
Simon vilken hjälte! Nu är vår ekonomi i balans!! Och vi verkar gå plus 700.000kr Vilket jobb den mannen har gjort med vårt kära ÖSK!
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Chris P. Bacon
2016-02-09 12:31
Hej RÅP for president!
Vill tipsa dig om att det finns en PM-funktion på forumet man kan använda om man vill ha en konversation med en annan skribent om ämnen som inte har det minsta med ÖSK eller fotboll att göra.

Tipset gäller givetvis även alla andra skribenter. Ha det fint!

För att få in lite ÖSK i inlägget så tycker jag att det känns tryggt med Simon som VD, och det känns bra att man inte förlitar sig på försäljningar av spelare för att klara budget. Tror att med lite sportslig framgång redan från start kan även 2016 gå med vinst, även exklusive spelarförsäljningar.
Örebro Matta
2016-02-09 12:29
Alfrepe/
Det var inte alls något fånigt nonsensinlägg. Välkommen!
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Örebro RÅP for president!
2016-02-09 12:21
Minatankar//
Din och Eyravallens häxjakt på vissa användare är inte vacker att beskåda när man läser härinne, herr Vetbäst. Se dig själv i spegeln, varför hoppar du inte över inlägg som DU inte tycker tillför debatten någonting?

"Menar du Nissesson som du anser guld värld? Det anser inte jag om någon som provocerar och skriver illa om andra människor utan underlag"

- När jag ber dig kommentera ovanstående med fakta om detta så kommer du inte med några konkreta exempel. Så skriv inte sådana saker om du inte har underlag för det.
Var har han provocerat? Var har han skrivit illa om andra människor?
Du är en minst lika god kålsupare i såna fall.

Du kan inte på allvar mena att man alltid ska vara positiv...kom ur bubblan. Om laget förlorar 30 matcher i rad, åker ur Allsvenskan med buller och brak, visst vi ska ändå vara positiva? Vi förlorade ju inte 31 matcher i alla fall.
Are U 4 real?

"Kan du och andra som skriver negativa saker utan underlag komma fram till mig och se mig i ögonen?"
- Tyckte att jag kom med rätt så bra underlag till dig. Ska jag betrakta det andra som ett hot. Skrämmande människa!

Rätten till anonymitet är ett fundamentalt krav för att det i ett demokratiskt samhälle ska kunna existera yttrandefrihet. Eller vad tycker du om det?

Är det du som bestämmer vad man får skriva och inte skriva och vem det är som ska skriva vad?
Örebro alfrepe
2016-02-09 11:08
Vilken fart det är här inne! Det märks att det är en spännande försäsong som engagerar många. Det ser på många sätt bättre ut än på länge, både organisatoriskt och sportsligt. Härligt! Nu kanske jag får kritik för att jag skriver ett sånt där fånigt nonsensinlägg som inte tillför något alls, men det kan jag leva med. Tack alla ni som engagerar er i samtalet, det är roligt att läsa (detta är nog mitt första inlägg här efter ett tyst läsande några år). Framförallt längtar jag efter AS premiär för att se hur laget står sig i ligakonkurrensen. Framtiden är ljus och vår!
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro flesklepp
2016-02-09 11:03
Ja, ett riktigt troll är det med tio trollungar i följe ;-)
Örebro Minatankar
2016-02-09 09:43
Namn: RÅP for president! Sänt: 2016-02-08 23:39 // Jag har inte betett mig illa mot andra som skriver här. Jag har inte provocerat någon. Jag har inte skrivit illa om personer i styrelsen, ledningen, staben eller spelarna. Jag har inte påstått något utan underlag som gör andra skada. När jag har haft kritik att rikta mot klubben har den ofta varit konstruktiv och jag har skilt på att kritisera sak och person. Jag har i huvudsak ägnat mig åt att försöka vara positiv och ge faktaunderlag. Samtidigt kan det naturligtvis vara givande att framför allt läsa och ibland även skriva om idéer, åsikter och tankar utan att de nödvändigtvis behöver innehålla fakta. Men då ska de vara positiva och konstruktiva, stötta ÖSK och inte bryta ner. Jag och andra har reagerat på att en del andra som skriver här inte lever upp till detta. Din skrivning igår kväll är bara ett av många exempel på detta, där du på alla sätt och vis försöker att provocera mig. Jag heter Göran Wickström och kan se alla i ögonen som jag kommenterat på denna sajt. Kan du och andra som skriver negativa saker utan underlag komma fram till mig och se mig i ögonen, så är ni välkomna. Alla som känner mig och vet hur jag under många årtionden engagerat mig för ÖSK som jag har i mitt hjärta, kan bara konstatera att du menar att det är Degerfors IF jag egentligen håller på. Och du skriver att jag ska växa upp...
Örebro Nicka i ribban
2016-02-09 09:14
Man har budgeterat för ett nollresultat i år. Får Axén spelet att flyta tror jag att det kan bli ett fint plus.
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Nissesson
2016-02-09 07:28
ÖSK avslutade året med en vinst :)

Troligtvis cirka 700 000 kr ...
Örebro flesklepp
2016-02-09 07:08
@jpsvartvitt:

Håller med! På väg mot låvattennivå nu.
Örebro jpsvartvitt
2016-02-08 23:21
Asså snälla nån grabbar, vad håller ni på med? Ni hejar alla på samma lag.. Kom igen nu :D skippa allt negativa snack och skriv om ÖSK ist :).
Postat via SvenskaFans-appen
Benny Böckling
2016-02-08 23:03
Nu smäller det
Örebro RÅP for president!
2016-02-08 22:43
Nissesson//
Stå på dig. Du är guld värd.

Eyravallen och Minatankar//
Kamma er nu och väx upp. Er häxjakt på folk börjar bli larvig nu, faktiskt.

Längtar till matchen mot lillebror. 3-0 till Sportklubben blir det såklart. DG, Moberg och Broberg målskyttar.
Zidanes vänstervolley
2016-02-08 22:40
Svartvitt forever, Jag har aldrig nämnt att Logi verkar bättre i år. Jag höll med om resonemanget kring coachernas förmodade förstaval. Alltså att logi är förstaval.
Örebro Chris P. Bacon
2016-02-08 22:17
Nisse// Klart man får ändra sig, tycker det är bra att du ändrar åsikt om du fått fram ny information om läkarteamet. Ryssfobi? Va?

Angående Ryssland: Allt jag skrev var att jag tyckte det var tråkigt att Zenit och många andra ryska lag har rasistiska/högerextrema supportergrupperingar. Hade aldrig kunnat föreställa mig att det skulle kunna provocera fram en debatt. Men det är väl PK att tycka det är tråkigt med KKK-luvor på fotbollsläktare...
Örebro Center
2016-02-08 22:07
@Nissesson:


..Ibland ångrar man att man gjorde det man inte borde ha gjort ;0)
Örebro Svartvitt forever
2016-02-08 21:47
Orebro Center, Zidane, jag håller med om att Logi verkar snäppet bättre i år, kanske bättre självförtroende tack vare landslagsuppdraget, men fortfarande är vänsterbacksplatsen vår ackilleshäl anser jag. Logis högstanivå är helt enkelt inte hög nog, då ser jag mer potential i Ring. Hoppas att han spelas in successivt.
AIK Nissesson
2016-02-08 21:13
flesklepp,

jag tänkte faktiskt radera det jag skrev om läkarteamet, innan jag tryckte på sänd, men så tänkte jag att det är ju så här jag tycker nu ...

... ibland ångrar man att man inte gjorde det man kanske borde ha gjort.

Men jag vet inte ...
Örebro flesklepp
2016-02-08 21:03
@Nissesson:

Självklart måste "man" få kunna ändra sig. Ja, det är väl rentav så att det skulle kunna vara "en plikt" att ändra sig om nya fakta man funnit talar emot vad man tidigare tyckt och trott. Baserat på fakta, som sagt, som Minatankar så väl beskriver. Om det handlar om väsentliga saker vill säga. Om man då har gett allmänt uttryck, i allmänt forum åt sina slutsatser i första skedet är det givetvis viktigt att man gör det också när man ändrat sig. Viktigt i sådant fall tycker jag är att man är ödmjuk mot sin omgivning när den t ex påtalar att "förut tyckte du si och nu tycker du precis tvärtemot, vad kommer det sig?" istället för att skälla ut samma omgivning.
Örebro pemo
2016-02-08 20:51
Jag är inte så säker att Crespo är förstaval när serien drar igång. De kommer nog att matcha honom med stor försiktighet. Kom i håg att han har tappat en hel säsongs matchande. Tar tid att hitta tillbaka.

Kul med träningsturneringen. Tre matcher där jag fick se fler spelare som jag inte sett innan. Först och främst så har vi två verkligt bra målvakter. Hur klubben skall handskas med den situation blir inte självklar.

I försvaret var det kul att se Ekstrand-Hamrén. Bara läst om honom, men han var helt klart ett ljus. Samma med Ring. Trodde han var på väg till Värnamo? Men det är väl så här det skall vara . Kamp om platserna.

Mittfältet var ju som vanligt. Broberg bättre på en ytter än när han spelade "10:a" . Det som jag tänkte på , var att Nordin spelade med en helt annan auktoritet än tidigare. Kändes som han visst hur bra han är och inte behövde visa upp det. Dvs överarbeta vissa saker som han gjorde förra året. PÅ våren.

Framåt kan jag inte förbigå Kalle. Dags att ta honom på allvar nu. Finns mycket fotboll där.

Synd att inte Astrit kunde spela, men skönt att de inte tog några chanser utan låter skadan läka. Så nu vill jag bara se vad Maic Sema kan uträtta.

Övriga spelare skötte sig väl som förväntat. Och det är ju också ett gott betyg.

Så nu är det bara att ladda inför cupen och hoppas på det bästa.
Zidanes vänstervolley
2016-02-08 20:28
Örebro Center,

Jag köper det. Låter rimligt.

Örebro Center
2016-02-08 20:23
@Zidanes vänstervolley:
Jag uttryckte mig nog lite fel. Om jag får omformulera det. Jag tror tränarna kommer köra på det. Jag tror backlinjen kommer vara Logi---Moberg---Almebäck---Björnkvist Jag tror det är rätt låga odds på den backlinjen Det var det jag menar att jag tror Logi kommer bli bofast Men det är självklart spekulation Sen tycker jag faktiskt att hittills har han varit snäppet bättre än tidigare.
Zidanes vänstervolley
2016-02-08 19:58
Jag ser inte Logi som gjuten och förstår faktiskt inte hur någon kan göra det?!
Förra säsongen spelade han massvis och var väl knappt godkänd över tid?
Hans främste konkurrent Sebbe Ring (Hagge går aldrig före där) har gjort finfina prestationer och är nog inte alls långt efter.

Daniel Gustavsson ser bra ut helt enkelt. Sema får nog hoppas på en skada eller liknande för någon startplats, det tar han inte.

Seriens bästa målvaktspar (väl?) är svartvita. Häftigt!

Stackars Kalle. Tror helt ärligt att han måste prestera på en väldigt hög nivå, åtminstone inledningsvis, för att få starta. Astrit och Crespo känns givna. Till en början.

Är vi seriens snabbaste lag? Björnqvist, Broberg, Almebäck, DG och Crespo! En hel hög med sprinters.

Förläng med samtliga!
Örebro Vinnartradition
2016-02-08 19:44
@Åter till ståplats. (Sekt. E):
Helt rätt! Jag förutsätter att ÖSK i första hand ger DIF de 2400 platserna på den östra läktaren och sedan öppnar biljettförsäljningen på övriga arenan för ÖSK:s medlemmar och säsongskortsinnehavare. Hoppas bara att biljetterna släpps i tid!
Örebro Pedretti
2016-02-08 19:40
Minatankar,
Konkurrenssituation är bra för spelare, det får spelare att trigga igång varandra och kämpa hårdare på träningarna för att visa upp sig själva för tränarna inför kommande matcher.

Men det gäller ju såklart att de har rätt inställning (en proffsig inställning helt enkelt) till en sån sak och trycker på hårdare på träningarna och visar en bra attityd gentemot medspelare och tränarstab.

Istället för att surna ihop och lunka runt på träningarna för att de känner att deras plats är given.

Det är väl det som gör att vi har två så pass bra målvakter som vi har.
Och förhoppningsvis så är det väl så det blir med våra vänsterbackar.

Så de får se till att de ger Axén och Kjäll ett angenämt problem med att välja ut spelare på den positionen.

Men jag vill gärna se mer av Ring så jag kan skilja de två åt när det kommer till deras styrkor, svagheter och utvecklingspotential.
Örebro Åter till ståplats. (Sekt. E)
2016-02-08 19:35
Hoppas det blir begränsning på antalet biljetter till dif o premiären. Tror vi kan bli ganska många ändå nu när vi för en gångs skull har lite medrull. Stäng Stockholmsfönstret.
Örebro Vinnartradition
2016-02-08 19:35
@Nissesson:Det blir garanterat lapp på luckan.

Jag förutsätter att ÖSK, precis som inför den sista matchen mot AIK i höstas, begränsar biljettförsäljningen till ÖSK:s medlemmar och säsongskortsinnehavare. Om biljetterna släpps i tid fyller vi arenan utan DIF:s hjälp. De ska vara glada att de med stor sannolikhet blir tilldelade hela den östra läktaren.
Örebro Center
2016-02-08 19:32
@Minatankar

Håller med om Sebastian Ring. Ska bli intressant om han kan bli förste utmanare om backplatsen eller om man kommer välja Hagge.
Annons: