/fotboll/osk/forum/721.aspx/fotboll/osk/forum/721.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro flesklepp
2016-02-28 10:11
@Rellen:

Kan inte heller se att Goitom på något sätt skulle ha det "svårt". Om det hade handlat om Norrköpings Kamara hade jag förstått, men Goitom?? Han har haft stor framgång i sin karriär. Just nu har han nog haft lite för höga tankar om sin egen standard och status.. "Misslyckats"?? Näe....
Örebro Minatankar
2016-02-28 10:03
@Rellen:
Jag skrev också "människor som misslyckas". Det verkar vara som jag skrivit tidigare att om någon har pengar så är det ok att tycka det är kul om den personen misslyckas eller gör ett felval. Förmågan till empati har inget med pengar att göra.
Rellen
2016-02-28 09:57
Har henok Goitom det svårt? Kan du langa hans nummer så jag får be han om ursäkt.
Örebro Minatankar
2016-02-28 09:48
@Zidanes vänstervolley:


Jag har ett mycket innehållsrikt liv med många vänner och bekanta. Har coachat tusentals människor på plats på ca 500 arbetsplatser över hela Sverige och de har alla många gånger skrattat åt min humor och att jag fått dem på bra humör.
Har varit ledare och chef för många människor, visat dem respekt och oftast fått dem att trivas och utvecklas beroende på att jag just visar dem respekt och bjuder mycket på mig själv.

Jag har det trevligt och kul med mina många vänner och vi skrattar åt mycket. Ofta är det jag som finner och ser det roliga i olika situationer. Och jag kan tycka det är kul när det är rått och hjärtligt, när man driver med varandra med glimten i ögat IRL. Och jag tycker det är kul när min vänner driver med mig. Skrattar ofta åt mig själv och bjuder på det.

Men i samma stund man gör sig lustig över människor som har det svårt, människor som misslyckas och människor som inte kan försvara sig, saknar jag helt plötsligt och snabbt all humor och kan inte skratta längre.

Så nu kanske du vet lite mer om hur jag är.
Rellen
2016-02-28 09:39
@Valderinho:

Fantastiskt bra inlägg
Zidanes vänstervolley
2016-02-28 09:33
Flesklepp,

Bra sagt. Väldigt bra. Log när jag läste ditt inlägg.

Haha MinaTankar och Droosen. Avskyr ironi och humor, kul vardag...

Örebro Center
2016-02-28 09:32
@Rellen:
Har aldrig sett honom förneka andra personers åsikter. Det betyder ju inte att han måste hålla med dig och inte kan argumentera mot dig. Däremot har jag sett honom reagera mot vad han tycker är personliga kränkningar mot andra personer. I vissa fall kan jag hålla med om att det inte alltid var skribentens uppsåt och att det blir fel fokus. Däremot tycker jag att det är att gå för långt med pajas-pm osv bara för att han inte ser humorn i att Goitom kanske misslyckas med att få ett lukrativt utlandskontrakt (eller lukrativt kontrak med vilken klubb som helst)
Rellen
2016-02-28 09:08
@Örebro Center:

Vad gör MinaTankar med människor som inte tycker som han ? Kom in i matchen
Örebro Center
2016-02-28 09:01
@Benny Böckling:
Det må vara bra att du tar saker i PM (även om dem är otrevliga) men fortfarande stör du dig på person snarare än sakfrågan. Och just i sakfrågan när det gäller detta tycker jag du har föga att komma med. Du skäller egentligen på att folk inte tycker som du .Eller inte har samma humor som du. Och det är egentligen fullständigt oväsentligt. Du har rätt till din humor precis som jag ibland kan komma med ett sjukt inlägg. Men jag kan inte kalla alla för pajas som inte gillar det.
Örebro flesklepp
2016-02-28 08:59
@Droos:
Världshistorien är full av exempel på människor som fått hybris och trott sig omedelbart redo för mycket större uppgifter än de just för tillfället ägnat sig åt. Högsvävande drömmar vilka faller platt till marken. Vem känner inte igen sig i det? Humorn är ofta ett bra kommunikationsmedel genom vilket vi ka dela t ex våra olika exempel på personliga tillkortakommanden. Hur många unga killar och tjejer drömmer inte om att bli "stjärnor" inom t ex sport- eller musikbranscherna? Hur många lyckas? Tycker vi att vi ska "förbjuda" att vi skämtar om det och mängder av andra mänskliga tillkortakommanden (stopp för alla humoruppträdanden på scen, TV, radio, etc)? Givetvis finns det gränser som inte får överskridas, t ex när det börjar likna personförföljelse. Så som jag (utan att scrolla bakåt) kommer ihåg Henok Goitom-diskussionen från igår så gick den inte över någon sådan gräns.
Benny Böckling
2016-02-28 08:02
@Örebro Center:
Snarare du som hittar på. För i det fallet som du hakat upp dig på hittade jag inte på någonting. Att jag tycker Minatankar är en pajas kan jag sannerligen stå för. Skulle tro att han tycker detsamma om mig, men han väljer att hålla det inom sig eller så hoppas han på en personlig träff där han kan få be mig fara och flyga. Och att jag väljer att skriva PM är väl en bra grej? Folk brukar ju inte vara så sugna på att läsa personliga vendettor på forumet. I slutändan håller vi ändå på samma lag osv osv men att jag stör mig något fruktansvärt på Minatankar och hans sätt att skriva det kan ingen ändra på.
Örebro Center
2016-02-28 07:16
@Benny Böckling:
Tycker du kan återkomma om ett par år - tidigast, då kanske du hinner växa upp. Inlägg och PM som dina kommer ingen sakna. Du är helt suverän på att argumentera mot person istället för mot sak. Och när du väl argumenterar mot sak hittar du på saker folk har sagt och tycker man borde ha läst mellan rader.
Örebro Droos
2016-02-28 00:37
@Godzilla Hårddisksson:


BHI har kontrakt t o m säsongen 2019.
Örebro Droos
2016-02-28 00:35
Att visa upp skadeglädje för att en människa som man aldrig träffat och inte haft någon relation till, eventuellt landar ett sämre jobbtillfälle än vad det tänkts, är ju anskrämligt beteende. Är väl det Minatankar, syftar på, antar jag. I tillägg: Det finns ju (många) människor som anser att bara man skrattar samtidigt som man säger/skriver något kränkande så "är det bara humor". Sådana människor är de största töntarna av oss alla..... Stå på dig, Minatankar!
Örebro jpsvartvitt
2016-02-27 23:04
Chris P.Bacon: Jag tyckte det var sjukt bra drag för en SvenskaCupen match faktiskt :) Jag tror Kubanerna kommer bli fantastiska i år :) ..
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Lekiller
2016-02-27 22:57
[QUOTE=Lekiller]Vet bara att SvFF har följt ÖSK sedan slutet på förra säsongen för att sända en mini serie, inför Allsvenskan. Första avsnittet sänds i början av mars på webben tror ja. Kan bli kul att se. [/QUOTE] Sorry menade SeF. En lite fingervisning om man studerar denna sida lite. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Lekiller
2016-02-27 22:50
[QUOTE=Svartvitt forever]Måste saga att CMore hårdbevakar ÖSK just nu. Cup-matchen mot GAIS som direktsändes sänds nu igen, samtidigt återsända Åtvidaberg-ÖSK från i höstas, och tidigare ikväll sändes repris på finalmatchen i Atlantic Cup, ÖSK-St. Petersburg. Vet CMore nåt som övriga fotbollsverige inte vet? [/QUOTE] Vet bara att SvFF har följt ÖSK sedan slutet på förra säsongen för att sända en mini serie, inför Allsvenskan. Första avsnittet sänds i början av mars på webben tror ja. Kan bli kul att se.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Chris P. Bacon
2016-02-27 22:49
Tror nog ÖSKs siffra på knappt 1600 stämde ganska bra, det var betydligt mer välfyllt mot Forward. Ändå bättre intresse än tidigare för cupens gruppspel då vi bara haft precis över tusen som bäst tidigare.
Örebro Lekiller
2016-02-27 22:46
[QUOTE=rirobban]Lekiller// Håller med om att det inte kändes som dubbelt så många i den matchen. Tror inte vi fick den "korrekta" publiksiffran idag. Men vi får nog ingen mer siffra utan får lita till att den stämmer :) [/QUOTE] Ja den risken är ju minimal. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Svartvitt forever
2016-02-27 22:44
Måste saga att CMore hårdbevakar ÖSK just nu. Cup-matchen mot GAIS som direktsändes sänds nu igen, samtidigt återsända Åtvidaberg-ÖSK från i höstas, och tidigare ikväll sändes repris på finalmatchen i Atlantic Cup, ÖSK-St. Petersburg. Vet CMore nåt som övriga fotbollsverige inte vet?

För övrigt var det stora glädjeämnet idag Iron-Ike. Kul också att Nordin verkar bättre än på flera år, Crespo behöver kanske till sommaren att bli vän med bollen och skjuta in sig, men låt honom spela sig i form.
Örebro rirobban
2016-02-27 22:35
Lekiller//

Håller med om att det inte kändes som dubbelt så många i den matchen. Tror inte vi fick den "korrekta" publiksiffran idag. Men vi får nog ingen mer siffra utan får lita till att den stämmer :)
Örebro Lekiller
2016-02-27 22:31
[QUOTE=rirobban]Lekiller// Håller med om att siffran kanske inte stämmer, då jag inte vet hur dom skulle ha räknat vid massinsläppen (alla som visade årskort behövde bara gå in). Dock är min känsla inte densamma vad gäller antalet åskådare jämfört mot Forward. Både jag och min kompis hävdade innan (speakern presenterade siffran) att vi får vara glada om det är runt 1000 personer. Blev ganska överraskad att det ändå var 1500, men antar att GAIS-klacken gjorde att siffran höjdes ett par hundra. Men det var mycket minre folkk runt omkring oss än mot Forward. Men ett derby drar ju alltid mera, så man ska nog inte jämföra med den matchen. Mot Djurgården i premiären kommer det dock att vara det närmaste fullsatt, längtar!!! [/QUOTE] Stämmer säkert att det va mer mot Forward. Men nästan dubbelt så mycket?? Jaja är som det är. ÖSK får ju ändå inga extra pengar för de med årskorten i en sådan här match.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro rirobban
2016-02-27 22:28
Lekiller//

Håller med om att siffran kanske inte stämmer, då jag inte vet hur dom skulle ha räknat vid massinsläppen (alla som visade årskort behövde bara gå in). Dock är min känsla inte densamma vad gäller antalet åskådare jämfört mot Forward. Både jag och min kompis hävdade innan (speakern presenterade siffran) att vi får vara glada om det är runt 1000 personer. Blev ganska överraskad att det ändå var 1500, men antar att GAIS-klacken gjorde att siffran höjdes ett par hundra. Men det var mycket minre folkk runt omkring oss än mot Forward. Men ett derby drar ju alltid mera, så man ska nog inte jämföra med den matchen.

Mot Djurgården i premiären kommer det dock att vara det närmaste fullsatt, längtar!!!
Örebro Lekiller
2016-02-27 22:17
Håller med om publiksiffran. 1500 kändes lite. Min känsla var att det va minst lika mycket folk som mot Forward. Mot Forward var man tvungen att gå igenom vändkorsen så den siffran lär ju stämma ganska bra. Dock tveksam till hur räkningen funkar när folk går in på långsidan bakom norra. Var inga vändkors där jag gick in idag ialla fall. Betalningen för de som ej hade kontanter fungerade sisådär också, även i kioskerna.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Chris P. Bacon
2016-02-27 22:02
@jpsvartvitt:
Jaså? Stod i klacken och tyckte att det var ganska tam stämning. Men det är ju försäsong även i klacken, och uthålligheten är inte på topp än :)

Verkar vara svårt det här med publiksiffror. ÖSK presenterade siffran 1578, sportbladet fick det till 1900 och SvFF tolkade siffran som 897! Hade trott på minst 2000 åskådare idag, med tanke på att alla med årskort går in gratis.
Örebro Lekiller
2016-02-27 21:47
[QUOTE=Snö]Åter till ståplats Jag vill prata fotboll men de tycks omöjligt, personligt trams, dessutom är jag kränkt o tar paus i 30 min :) [/QUOTE] Då förstår ja, håller med.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Robben 82
2016-02-27 21:44
Förstår honom faktiskt...
Örebro Minatankar
2016-02-27 21:34
Robben82
"Minatankar är du på riktigt?"
//
Konstigt, precis samna fråga har Benny Böckling ställt mig för länge sedan i PM...
Örebro Nicknamn i ribban
2016-02-27 21:21
Brendans kontrakt går ut i slutet av 2019. Gott om tid att förädla och sälja vidare.
Örebro 1908
2016-02-27 21:18
Nu har jag införskaffat 3 årskort till västra stå. Så nu har vi kommit lite närmare 1000 ;)
Annons: