/fotboll/osk/forum/709.aspx/fotboll/osk/forum/709.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Rellen
2016-02-27 15:01
@Sparkabolleninimål:

Tycker han var bedrövlig mot Forward men idag spelar han bra med alltid Max 2 tillslag på bollen. Gärna små skarvar och rolig att titta på.
Örebro Alltid Örebro
2016-02-27 15:01
@Rellen:
Ja, lite väl neggo är jag nog... Men man blir lite små besviken när de ser ut att gå på halvfart i cupen och träningsmatcher. Jag har årskort men det är ändå nu många marginalare gör bedömningen om det är värt att komma och kolla på matcherna under säsongen.
Örebro Sparkabolleninimål
2016-02-27 14:59
[QUOTE=Rellen]Oj vad olika man kan tycka, Nordmark är ju generellt sett en hackkyckling här, vad tycker du han gjort dåligt? Tycker han gör det bra på sin kant o spelar alltid på 1-2 tillslag. [/QUOTE] Tappar alldeles för mycket boll. Dåligt avslut i bra läge. Dock fint släppt vid straffområdets gräns och en del fina löpningar. Vad tycker du han har gjort bra?
Postat via SvenskaFans-appen
Rellen
2016-02-27 14:57
@Sparkabolleninimål:

Oj vad olika man kan tycka, Nordmark är ju generellt sett en hackkyckling här, vad tycker du han gjort dåligt? Tycker han gör det bra på sin kant o spelar alltid på 1-2 tillslag.
Rellen
2016-02-27 14:57
@Sparkabolleninimål:

Oj vad olika man kan tycka, Nordmark är ju generellt sett en hackkyckling här, vad tycker du han gjort dåligt? Tycker han gör det bra på sin kant o spelar alltid på 1-2 tillslag.
Örebro Sparkabolleninimål
2016-02-27 14:55
Blandat tycker jag! Ring och Lundberg varvar fina prestationer med mindre bra precis som spelet i helhet. Nordmark ej godkänd enligt mig hoppas på bättring till andra.
Postat via SvenskaFans-appen
Rellen
2016-02-27 14:54
@Alltid Örebro:

Tycker du är lite väl neggo. Många spelare borta och vi spelar fint rull. Lundberg lite tunn men fina intentioner. Ring håller Logiklass än så länge.
Örebro Alltid Örebro
2016-02-27 14:50
Usel tempofattig och slarvig första halvlek, måste bli bättre till andra... Lundberg och ring verkar inte vara mogna för allsvenskan i år heller. Resultatet är i nuläget det enda dom värmer i matchen.
Rellen
2016-02-27 14:36
Lundberg är bra.
Örebro ÖSK-Boldt
2016-02-27 14:17
Annars gjorde Nordin nyss mål. Bra va?
Postat via SvenskaFans-appen
Zidanes vänstervolley
2016-02-27 13:46
Minatankar

Det räcker nu, sluta vara så jävla duktig och pretto hela tiden! Jag spyr bara man läser ditt trams du skriver. Drar du alltid allting till sin spets? Noll spelsinne...
Örebro Bäst när det gäller
2016-02-27 12:54
Halloj alla kompisar i sandlådan! Får jag låna en spade av nån så jag kan ösa lite sand också:)

Men förstår er, man orkar inte riktigt snacka upp en sketen cupmatch mot GAIS. Mer spännande att dissekera Kalles ordval om Goitom, Pelles syn på sponsorfinansierade lag och effekten av tidigare höga oljepriser i kombination med "Peak oil debatten". Själv tycker jag aldrig en spelare borde få byta lag öht. Man tillhör de lag som fostrat en precis som man aldrig lämnar industrin som man började jobba på som 15-åring. Punkt.
Örebro Lord Bertin Zé
2016-02-27 12:51
@Minatankar:
Skillnad när man kan välja på Dalkurd och AIK och att tvingas att välja Ängelholm.
Örebro Minatankar
2016-02-27 12:15
@flesklepp:
Lite skillnad på Hjalmar Berglund och en ung människa som inte lyckas få jobb eller klara sin utbildning. Eller en företagare som går i konkurs. Eller en fotbollsspelare som inte når sin proffsdröm. Ser inte den minsta anledning till att dra på smilbanden även om dessa personer haft höga mål och ambitioner. Fasen att jag inte kan låta bli att kommentera :-) Edit: Även om liknelsen med Hjalmar inte var adekvat så var den rolig i sig kan jag tycka hehe
Örebro Center
2016-02-27 12:12
@rirobban:Låter tufft. Men jag är överraskad ändå. Den ursprungliga målsättningen trodde jag på. Men om de landar på runt 900 tycker jag ändå att det är en strong prestation.

Örebro rirobban
2016-02-27 12:09
889 årskort sålda på västra stå nu! Klarar vi 111 årskort på 2 dagar och därmed komma upp till fyrsiffrigt?
Örebro flesklepp
2016-02-27 12:07
jpsvartvitt, du missförstod mig nog lite. Min tanke var mer att det kanske behövs lite mer empati från båda hållen i denna mycket infekterade Henok-debatt som nu uppstått (vem hade igår kunnat ana det!). En analogi (obs, enbart exempel): Hjalmar Berglund uttalar sig i en av världens viktigaste tidningar (NA) i samband med att han lämnar Örebro: "Broadway är mitt mål", men i slutändan kommer han bara till Brevens Bruk. Nog skulle väl de flesta av oss dra lite på smilbanden åt det? Å andra sidan, "Hellre lyssna på den sträng som brast än att aldrig spänna bågen", eller hur?
Örebro Minatankar
2016-02-27 12:02
@Rellen:
Jag vill visa dig respekt och tro på att du menar det du skriver. Endera tar du ansvar för det du skriver eller så får du skriva att du inte menade vad du skrev om Crespo. Att bara skriva att jag ska relaxa och inte ta mig själv på största allvar efter sådant skitsnack, är dålig stil. Jag tar inte mig själv på största allvar, jag har humor och jag kan känna empati. Men inte skadeglädje och humor i människors misslyckande.
Rellen
2016-02-27 11:52
Okej MinaTankar om jag hade sagt Astrit eller DG istället.. Herregud kan du sluta ta dig själv på största allvar och relaxa lite. Skulle unna Crespo all framgång, skulle unna alla afrikanska spelare framgång då jag vet att de flesta försörjer hela sin familj i Afrika. Det gör knappast Goitom. Nu är jag färdig med den här diskussion.
Heja svartvitt!
Örebro jpsvartvitt
2016-02-27 11:44
Om jag saknar empati för en sport relaterad händelse för jag skrattar åt att han dissade AIK för ett kontrakt utomlands och kan sluta med att han hamnar i Dalkurd.. Ja då får jag sakna empati.. Men jag saknar inte empati jag tycker sjukt synd om Kamara i Nkpg efter hans hjärtproblem .. Hade Goitom brutit benet och inte kunnat spela mer så hade jag knappast skrattat åt de.. Men det är då fan inte sport relaterat det handlar om en persons hälsa.. Gör om gör rätt..
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Tokaij Azsu
2016-02-27 11:40
@Minatankar:


Slappna av!
Örebro flesklepp
2016-02-27 11:32
Wikipedia: "Empati (sökande till kärlek) betecknar förmågan att uppleva och förstå andra personers känslor. Empatibegreppet är nära besläktat med inlevelse och medkänsla. Empati handlar om en psykisk förmåga att förstå och känna med andra, vare sig personen håller med eller inte"
Örebro jpsvartvitt
2016-02-27 11:30
Asså wooooow vad stort det blev!!!!! Jag tycker det e komiskt att han dissade AIK för ett kontrakt utomlands och det kan sluta med Dalkurd! Sen kanske smyg aikarna här inne som gnäller om hur jag beter mig tänka på sig själva istället :') min humor är min humor inte er !! :))
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Minatankar
2016-02-27 11:26
@Benny Böckling:


Jag har inte dragit upp Dalkurd eller Crespo. Men om inte tummarna är manipulerade så kan jag bara konstatera att det finns åtta personer här som ger uttrycka för en cynisk åsikt genom att tycka det vore komiskt om Crespo misslyckades och hamnade i Ängelholm. Hur fasen kan man anse det vara komiskt. För mig är det närmast sjukt. Nu orkar jag inte längre diskutera detta. Ser fram emot matchen mot GAIS.
AIK Nissesson
2016-02-27 09:50
Idag blir det Böckling till middag,
torsk och makrillar är inte min grej:)

Heja svartvitt, kämpa för seger !!!
AIK Nissesson
2016-02-27 09:48
Jag bara inbillade mig att det kan vara olja i maskineriet, ber om ursäkt om detta inte är sant, man får ju inte skriva eller antyda vad som helst, utan att ha på fötterna. Men jag är inte perfekt, som några andra tror att dom är.

Ingen nämnd, vill inte krångla, nu åter till dagens match.

Vädret fantastisk, för att vara i februari:)
Publiksiffran blir över 2000:)
ÖSK vinner:)
Halsduken är nytvättad:)
Klacken levererar:)
Benny Böckling
2016-02-27 09:42
@Minatankar:

Du överdriver saken något sanslöst mycket Minatankar.

Vi tyckte från början det var kul att Goitom från alla miljonerna i Kina och Mellanöstern nu ryktades till Borlänge och Dalkurd. Punkt.

Men visst, dra du upp att det är stora skillnader på Ängeholm och Dalkurd, Dalkurds historia och tragiken i scenariot att Crespo skulle hamna i Ängelhom.
Örebro Minatankar
2016-02-27 09:29
Vill förklara mig varför jag anser det viktigt att inte vara beroende av få, stora sponsorer. Dels finns alltid risken att dessa personer lägger sig i det sportsliga på ett sätt som hämmar klubbens utveckling och respekten för de många supportrarnas/medlemmarnas inflytande. Dels tar då klubben över tiden för stora risker i det fall en storsponsor hoppar av.

För att tillfälligt komma upp ett eller flera steg i sportslig och ekonomiskt kraft kan det vara bra med ett större kapitaltillskott från någon eller få sponsorer. Men över tiden tror jag inte på det. Förr eller senare skapar det stora problem.

Detsamma gäller ett företag som litar för mycket på en eller få produkter.
Örebro Ösk-groda
2016-02-27 09:11
Nej, det är inte rysk olja....ett litet klipp ur sidan nedan å en länk till sidan Bröderna Kawa Junad och Serkat Junad - som äger och är involverade i flera telekom- och mediebolag i Irak – gillar vad Dalkurd FF i Borlänge gör. Så pass att de vill vara delaktiga. I dag äger de 49 procent av Dalkurd AB.
Örebro Minatankar
2016-02-27 09:00
@Nissesson:


Är det rysk olja som är inblandad Dalkurd?

Jag tror för min del att det är mycket starka krafter som har med identitet, stolthet och engagemang att göra som skapat framgångarna i Dalkurd.

Sedan behöver alla klubbar pengar för att lyckas och jag håller med om att det är bra om de kommer från de många supportrarna och sponsorerna, och inte från några få.
Annons: