/fotboll/osk/forum/6912.aspx/fotboll/osk/forum/6912.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Grixx
2008-07-05 14:28
Kan kanske vara en taktisk tanke mot motståndarlaget som avgjorde till hans nackdel.

Överaskande som sagt men lyfter samtidigt upp självförtroendet hos andra och sänker Näfver.
Dock får man se det till att det är avlönade spelare som har betalt för att tåla några smällar.Bara att hoppas Näfver tar det på rätt sätt.
Örebro _Adde_
2008-07-05 14:23
Ämne: Från startelvan till....
Vaddå, killen går ut och gnäller i media! Han skyller ifrån sig... vaddå kritiken helt obefogad, vilken värld lever han i? Helt rätt att peta honom!
Örebro Bastard on Parade
2008-07-05 14:16
Från startelvan till utanför truppen. Jösses, ännu en tränare som förstör spelarnas självförtroende...

Jag hoppas nästan att Näfver petades pga skada. Såååå dålig är han inte!
Örebro Grixx
2008-07-05 14:04
SyreAtom// Instämmer om Jeffs han var värd ett bättre öde.

För Näfvers del så är det klart osmart att vägra uttala sig om tränaren/tränarna. Det kan i princip bara tolkas som att han inte drar jämnt med dom. Vilket i sin tur bereder väg för en massa frågetecken åt båda håll. Synd.
Örebro Grixx
2008-07-05 14:02
OJ, Näfver inte ens med i bussen. Något oväntat även om man var säker på att Eric skulle ta hans plats....men det här var en liten xtra överraskning.

....och Alvbåge skadad och kan kanske inte starta... sicken vändning på målvaktsfrågan.
Örebro SyreAtom
2008-07-05 13:46
Grixx//

Jo det kan jag hålla med om, Näfver kanske väger lite lätt på det sättet. Hans spetskvalitet är ju att utmana och gå förbi en spelare och det tycker jag han gör ruggigt bra när han är i form. Kanske är det när han inte är i form som han faller ur ramarna helt, då det mesta av honom är just spetsekvaliteten som gör honom till en bra spelare. En formsvacka och han blir ganska blek. Så tycker jag det känns iaf.

Appropå Jeffs...ett för mig mysterium att han inte fick plats i startelvan betydligt oftare. Grymt passningssäker, kunde ta sig förbi en spelare eller två, jobbade hårt. Fattar inte han kändes som han kunde vara en av de mest givna i laget lustigt nog. Synd att inte Boström fick se honom i spel innan han stack.
Örebro Grixx
2008-07-05 12:44
SyreAtom// Visst, håller med om att han fått ta lite för mycket stryk efter AIK-matchen.

Ojämnheten och stagnationen efter skadan är väl det som ger kritik. Skadeperioden är ju i och för sig förhindrande att utveckla sig;-), och perioden därefter är ju inte för lång så visst lite orättvist kanske.

Men lite jävlaranamma skulle inte skada hans karriär, skull vilja se honom springa och rädda upp några "omöjliga" bollar. Basse plockade in säkert en 5 förlupna bollar på linjen och det med kontroll. Jeffs var också en sådan där spelare som jobbade på bollar på väg ut....och skapade många chanser med de räddningarna.

Det är annars sällan man ser dessa jobbningar i ÖSK. Däremot får våra försvarare jaga mot motståndare som hela tiden jobbar stenhårt på varenda boll i närheten av vår kortsida.

Varför gör inte vi det?
Örebro SyreAtom
2008-07-05 12:07
Lustigt jag förstår inte alls kritiken mot Näfver. Inledningsvis de första 4-5 omgångarna var han ju fantastiskt bra. Han har ju knappast varit sämre än resten av laget. Bytet var väl helt okej att Basse fick komma in, men varför gnälla på Näfver när han inte var sämre än någon annan. Dessutom är han fortfarande ung, då är man mer ofta ojämn, men så jäkla farligt har det väl inte varit.

Känns mer som ett fenomen, en börjar klaga på någon och resten hänger på, och vips så är den spelaren måltavla att få ut alla känslor på. Dont like.
Örebro Aspen
2008-07-05 11:57
Fram på em bör vi kunna få truppen till Ljungskile. Utgår fram att dom åker i dag. Hoppas det går bättre än förra resan dit.
Örebro ÖSK!
2008-07-05 11:35
Shaaban är skaddad, så det saknas en målvakt i landslaget nu, och om Alvbåge gör ett par härliga matcher nu, då är han kanske med i landslaget igen:D
Örebro Grixx
2008-07-05 11:30
Aspen// Tänkte i inledningen av kalmarmatchen - fy fan det är ju det här spelet vi försöker spela i anfallet men inte nått fram till.

Efter att matchen led så jämnade det till sig och vi spelade bra och jämnt med de överlägsna AS-ledarna. Kan vara så att det är det spelet som gäller mot LK då Kalmar körde över dom fullständigt.
Örebro Grixx
2008-07-05 11:23
Nice intervju, lite förbrödrande och skön "feelgoodkänsla" att vara totalsupporter i vått och torrt.
Örebro Aspen
2008-07-05 11:21
Så se Ljungskile på morgondagen
Örebro Grixx
2008-07-05 10:43
Staaf sägs ha potential. Har inte hunnit se så mycket av honom än. Tycker än så länge att det är lite Walker över honom. Inget negativt menat men det har inte hänt så mycket.Han kan säkert bli bra men saknar lite mer av att ta initiativ utan boll. Hmm det finns det fler som saknar i ÖSK så det är han inte ensam om....

Roni är en liten besvikelse löper lite konstigt menär ett orosmoment som inte motståndarna kan bortse från. Lite hårdare i kroppen och sisu saknar jag. Men ett litet misstag i försvaret och han har fritt fram.

Seb är svår han saknas och ändå inte. Löpningarna i våras som stressade motståndarna i uppspelsfasen saknas def i laget och det gjorde han riktigt bra. Som vanligt nära mål några gånger med sin speciella måltjuvteknik där han på något sätt "fjuttar in bollen. Det funkar hyggligt men för sällan för att vara allvarligt alternativ. Orken att löpa och stressa är väl det som är ett stort plus och saknas....men det behövs mycket mer.

...och för att säga emot de flesta så såg jag inte alls långsamheten hos Nobbe senast, bra fart och pigg men sedan faller så mycket bort av det när bollarna far åt alla väderstreck.
Örebro huggorm
2008-07-05 10:26
Ämne: Jag vill se detta la....
Det laget ser intressant ut.Lite tveksam till Nordback.Gör inte det jobbet han gjorde förr.Kanske Porokara på den platsen.Men framåt ser det bra ut med två renodlade anfallare i stället för en anfallare o sen två yttrar.För det har ju inte blivigt 4-3-3 utan 4-5-1.
Örebro Erki
2008-07-05 10:19
När kommer vårat nyförvärv på backsidan? Jobba jobba jobba!
Örebro Bastard on Parade
2008-07-05 09:54
Aspen//

Vad tycker du att en småskadad Henriksson, som dessutom är helt ur form, skulle tillföra startelvan?
Örebro Grixx
2008-07-05 09:53
Bastard on Parade// OK.
Själv tycker jag det är tvärtom. Folk som inte får det de vill ha från ÖSK blir förbannade och tycker man inte som de blir de än mer förbannade.Man riktigt ser hur "några" hoppar,viftar med armarna och tuggar fradga;-)

Från de första hemmamatcherna var vi alla riktigt glada trots att vi inte fick med oss alla poäng. Vi vet att vi kan spela bra.

Vi har många hemmamatcher att spela mot förväntade "botten 7" och även borta. Allt kommer inte att gå vår väg där men det är där huvudpoängen förväntas komma. Någon poäng från oväntat håll är givetvis välkommet.

Med nytt blod i ådrorna nu så kommer det att bli bättre. Nu hänger det på självförtroende...och givetvis hårt arbete på många fronter.

Mittbackproblemet oroar mest.Framåt så ser det intressant ut efter att ha sett några positiva perioder från sista halvleken mot AIK. Om det håller är en annan sak, men det ser spännande ut.

Kim såg väldigt bra ut när han kom in men tappade lite allt efter tiden gick. Kul att se någon som kan nicka. Basses spel talade för sig, mycket sällan man ser en inhoppare göra större positivt intryck. Många var det som drog på smilbanden när AIK:arna snurrades upp fullständig och det gång på gång.
Örebro huggorm
2008-07-05 09:46
Ämne: Självklart att Sixte....
Hur kan man vilja se Seb på plan.Han skulle inte ens vara med i ÖSK den här säsongen.
Örebro Aspen
2008-07-05 09:33
Självklart att Sixten måste göra något efter 3 mål. Då måste laget skakas om för att börja presetera igen. Näfver var det rätta valet.
Detta efter den felbedömning Sixten gjorde med att inte starta med Bassonbeng och Olsen. Det visade 2:halvleken. Nu vill vi se Seb på planen på söndag.
Örebro Bastard on Parade
2008-07-05 09:32
Näfver gjorde ingen bra match, långt ifrån. Men säg den som var bra i första halvlek? Det var en kollektiv kollaps och sådana har vi redan sett alldeles för många gånger de senaste säsongerna.

In med en psykolog!
Örebro huggorm
2008-07-05 09:26
Måste tippa en seger till Ljungskile.För med det här försvaret så kan det bara gå på ett sätt.
AIK R.goofy
2008-07-05 09:20
Ösk-karl har du hunnit läsa än?
(ser du ingen kommentar om din cykel utan frågeställningen står kvar)
Örebro Chipset - Ta ansvar!
2008-07-05 06:47
Varför var kritiken obefogad? Precis som sin kollega Roni lyckades inte heller Näfver utmana och komma runt "sin gubbe". Men skillnaden dom i mellan var att Näfvers defensiva arbete, hans press, var helt obefintlig. Dessutom sände hans karaktär (nerböjt huvud och uppgivenhet) inga bra signaler till lagkamraterna. Om Näfvers får se sin egen match på video kommer han inse detta.

Förövrigt tror jag det kan dröja innan vi får se Näfver och Westman i startelvan igen. Bassombeng känns het efter sin prestation och Alvbåge är alltid het.
Örebro kocken..
2008-07-05 03:36
bassonbeng kommer bli vår nya kung!
4-4-2=poäng!

Alvbåge

Holgersson
Bertin Zé
Wikström
wowoah

Porokaja
Gercic
Henriksson
Bassonbeng

Olsen
Staaf
Örebro Bastard on Parade
2008-07-05 02:40
Grixx//

Absolut inte, du har nog missförstått mig. Grejen är bara den att många som "försvarar" ÖSK kommer med argument som att "Du är dum i huvudet, du ska vara glad att klubben finns kvar idag" och att "Rom inte byggdes över en natt".

Jag är inte helt dum i huvudet. Jag förstår att det tar tid att bygga ett lag men när det är så uppenbart att saker & ting inte fungerar så väcks givetvis de kritiska rösterna.

Ska det vara så svårt för folk att acceptera? I själva verket är det ju bara positivt. De allra flesta är ju trötta på att ÖSK vartenda år slåss nere i botten. Varför ska det vara så farligt att kritisera de styrande och ställa högre krav för en gångs skull?

Spelarna har väl själva sagt topp-8? Då är väl kritiken befogad???
ÖSK Lions
2008-07-05 00:42
Näfver verkar inte ha alla träskor vid farstun för tillfället, tycker det var helt rätt att byta ut honom redan i 40:e minuten. Maken till divalater får man leta länge efter...

Instämmer med alla andra härinne. Laguttagingen känns klockren inför söndag. Då ska vi ta tre poäng!!!
Örebro Grixx
2008-07-05 00:11
Alla verkar i vart fall ganska ense om vilka som spelar i startelvan näst gång.
Örebro Grixx
2008-07-05 00:08
BoP// Man får kritisera ÖSK men de som tycker annat ska hålla käft. Enpartisystem och censur är det vad du suktar efter?

Skulle de som kritiserar sitta vid rodret skulle nya kritiker säga att de i sin sida var kassa.

Thats life och det är väl så som livet ska vara;-)
Örebro pemo
2008-07-05 00:06
läser att Elfsborg värvat JÄTTETALANGEN Florén!
Om han nu är sådan jättetalang varför är han då inte kvar i AJAX? Måste väl vara större chans att utvecklas där än i Elfsborg. Se bara på Sjöhage......
Annons: