/fotboll/osk/forum/6843.aspx/fotboll/osk/forum/6843.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro SyreAtom
2008-07-22 10:22
ÖSK!!//

Det är nog som du säger, säkert agentens fel det här..han har säkert tutat i Nordin om att det går till så här när man löneförhandlar.

Men som Aspen sa härnere detta är sabotage mot Ösk:s positiva utveckling!
Örebro EricV
2008-07-22 10:18
Alltså de ger ju inget sken av att vara två speciellt intelligenta varelser, vare sig Nordin eller agenten Miro... Tanken att ens gå ut och säga som Nordin gör, att han rådgjort med familjen och att det vore en stor ära att få spela i AIK etc. när man är ÖSK-spelare med 1 1/2 år kvar på kontraktet är ju helt absurd!!

Fy fan vad illa man mår, han lär ju inte haft de högsta betygen i skolan iaf...
Örebro Grohl
2008-07-22 10:16
Man kan ju alltid tänka på killar som Antonnen och Nordback. Dom visar att det fortfarande finns folk med hjärta för klubben, all cred till dom.

"Vi har gjort klart för ÖSK i dag att vi inte är intresserade av att förlänga Nordins avtal med klubben. Vi är heller inte intresserade av en försäljning i vinter, då transferfönstret öppnar igen. Det är pengar nu eller inga alls" säger Jaganjac.

Jag blir äcklad, helt ärligt.
Örebro Evigt ÖSK
2008-07-22 09:59
Heja ÖSK!

En spelare gör inget lag. Vi får hoppas att de övriga lirarna har nog med ÖSK hjärta att det kanske smittar av sig....

En konung kommer och går, men ÖSK består!
Örebro ÖSK KRILLE
2008-07-22 09:27
Aspen//
Håller med! Undrar hur han kommer tas emot om han inte skrivit nytt kontrakt med ösk?
Örebro Aspen
2008-07-22 09:25
ÖSK KRILLE/Jag tror Nordin är med OM han skrivit ett nytt kontrakt med ÖSK. Då är han förlåten. Annars kommar han inte klara att möta publiken.
Örebro Bat Back
2008-07-22 09:23
Lojalitet vad är det?
Sjögren lastas för att inte har skrivit ett tidigt kontrakt, hur många bra matcher har killen gjort,?
Att killen kunde spela fotboll visste många ,men vilket personlighets drag var/är det Nordin har som Ösk och andra aktat sig för?
Axen plockar upp nån ur rännstenen, vad är tacksamhet?
Min medicin till Sjögren
Säg till killen att han skall säljas efter säsongen och berätta att han skall få gå då, så att han sattsar hela säsongen ut i ÖSK.leta samtidigt upp en ny mittfätare till nästa säsong.
Till nästa säsong så bänkar du honom totalt så ingen vill ha honom.
Det sveket är likvärdigt det han gjort mot oss.
Örebro ÖSK KRILLE
2008-07-22 09:20
Jag tycker att Miro är en idiot!!! Tror ni Nordin är med mot Hammarby?
Örebro Aspen
2008-07-22 09:15
Rent sabotage mot ÖSK.
Det är tydligt att klubben siktat mot att göra ytterligare ett förvärv innan transferfönstret stängs. Ett eventuellt avtal med Per Johansson kräver säkert en hel del för att ro ihop. Nu får man ägna sig åt krishantering i stället.

Örebro Joerny
2008-07-22 09:13
Väntar på en kommentar om utspelet igår. Miro Jaganjac måste förklara sig om han ska ha någon som hellst heder i behåll! Nog så är det Miro och Nordin som spelar det högsta spelet. Båda riskerar sin kariärer på det här sättet. Det värsta som kan hända ÖSK är att man tappar en spelare, men hela föreningen står inte o faller för det.
Örebro deportivista
2008-07-22 09:10
Jag tror fortfarande att agenten främst är ute efter att trissa upp Nordins lön i de pågående förhandlingarna med ÖSK. Eftersom Nordin har kontrakt i ett och ett halvt år framåt så fungerar inte utpressar-taktiken särskilt bra - ÖSK säljer bara ifall de får ett riktigt bra bud.
Örebro ÖSK!!
2008-07-22 09:00
Det är ju som grixx säger. Nordin sa igår att han vill spela i ÖSK. Antingen så är hans så kallade agent en manipulerande jävel som fått Nordin och ändra sig på ett dygn, eller så är Nordin en en riktig f***a utan klubbkänsla. Vilket alternativ tror ni stämmer?
Örebro Grixx
2008-07-22 08:50
Åter igen: En agent som öppet säget att han vill bli rik i intervju och en spelare som för lite mer än ett dygn sedan säger att det är Örebro som gäller och det är i ÖSK han vill spela.

Några timmar senare en spelare som säger att han vill spela i AIK och en agent som hotar,
- pengar nu eller inget alls!!!!

Låter som att Nordin fått JÄVLIGT dåliga råd av en agent som vill casha in och vill vara i rampljuset. Han skulle knappast våga köra detta hot mot några större klubbar i Allsvenskan.

Hoppas verkligen att det här blir ett riktig stort snöklot som accelererar till en JÄTTELAVIN som Miro blir riktigt skinnflådd i och förlorar all respekt gentemot sina affärsrelationer.

Möjligen är en riktigt snyftande pudel att förvänta.
Örebro Jonte R
2008-07-22 08:27
Nordin borde byta rådgivare. När Nordin nu har hittat rätt, fått förtroendet och tar steg för steg mot att bli en etablerad mittfältare i allsvenskan då får han rådet att byta klubb. I ÖSK har han spelat till sig en ordinarie plats, i AIK är han långtifrån ett givet förstaval. Trist när rådgivare inte tittar på vad som är bäst för spelarens fotbollsutveckling. Förstår att det finns pengar att hämta i detta för agenten och det är verkligen smaklöst när det får gå före vad som är bäst för en fotbollsspelares utveckling.
Örebro D. McGrain
2008-07-22 08:26
Jag ger Nordin till helgen att skriva på ett 14-års kontrakt med ensidig rätt t ÖSK att bryta när de vill. Visserligen är det slavhandlaren (agenten) som vill ha pengar och helst skulle se att Nordin bytte klubb varje år, men Nordin måste ha fått hybris och solsting. Han har gjort en handfull bra matcher i Allsvenskan och tror han kan göra som han vill. Helst skulle jag vilja att han fick sälja matchprogram i 18 mån och aldrig beträda planen igen. I min ögon är han redan det största rikssvin som jag sett, men han får chansen att reparera det till fredag genom att skriva på.....
Örebro Gooner86
2008-07-22 08:21
Först Hagge och nu Nordin, vad händer nästa vecka, Axèn tar över Djurgården när Siggi får sparken? Nej fotboll är allt en jävla såpa, speciellt om man håller på ÖSK.
Örebro Gooner86
2008-07-22 08:20
Nordin som gillar att vara ute och roa sig på helgerna får nog tänka om nu, i AJK har man en helt annan press på sig, det kommer nog gå sådär för honom i AJK.

För övrigt så kommer Nordin inte vara så välkommen på vallen på Måndag skulle jag tro.

AIK Pavey #14:AIK F93 Gothia segrare 2007
2008-07-22 08:20
Dessutom måste Dulee först och främst bli såld.
AIK Pavey #14:AIK F93 Gothia segrare 2007
2008-07-22 08:13
Nu kan ju det vara så att Nordin är en av många på en lista hos AIK. Dock ryktades det ju att AIK lagt ett bud som Sjögren nobbat. Har även ryktas om att en spelare ska ingå i affären(Kanske Rubarth eller Mendes)
Örebro Aspen
2008-07-22 07:50
Osmakligt sa Bill (och Pelle). Smaklöst sa Bull.
SABOTAGE mot en positiv utveckling inom ÖSK säger vi supportrar.
Helt rätt, Sjögren det blir INGEN försäljning i år.
Frågan är om Nordin inte bränt sina kort inom ÖSK om han inte skriver nytt kontrakt. Att bara fortsätta som inget hänt tror jag inte blir bra.
Örebro Grixx
2008-07-22 07:42
Agentjävel som lurar i spelare en massa skit.

Tror inte agenten förväntade sig detta!!!!
Örebro Rallyfinnen
2008-07-22 07:38
Jag ser med Nordin som jag ser i Rajalakso i Djurgården.. Några lyckade matcher och det är proffs-snack osv osv.. Vart är Rajalakso nu? Jag har iaf inte hört nåt om honom på månader.. Nej du Nordin Gerzic, du behöver mer än några lyckade matcher för att kunna ställa såna krav.. Du är inte Cristiano Ronaldo...
STEFANO!
2008-07-22 07:24
Nordin! Du är så jävla blåst! Hoppas det löser sig mellan klubbarna säger du!! Är så förbannad hur blåst du och din agent är.. Lika bra du sticker för här behöver du inte vara kvar med din jävla inställning!
Örebro Djäflun
2008-07-22 06:46
Tror Pelle Blohm har helt rätt. Det luktar dålig rådgivare om det som händer runt Gerzic just nu.

Kan inte allt bara vara lungt och fint och tre poäng mot bajen på måndag?
Örebro Tom Hell
2008-07-22 03:20
"Sätt hårt mot hårt och sätt Nordin på läktaren i 18 månader" säger ni.
Jag håller med om att det skulle skada Nordin och ingen klubb i AS skulle förmodligen vara så värst intresserade längre = Nordin skulle alltså få skitkontrakt även i den klubb som vågar signa honom.

Men problemet är detta: Miro vet mycket väl vad han gör. Han vet att det ska mycket till om ÖSK ska våga peta Nordin resten av kontraktstiden. Gör ÖSK det kommer massor med spelare att välja bort ÖSK i framtiden.

Någon skrev att ÖSk är den starkare parten. Inget kunde vara mer felaktigt. ÖSK har mycket mer att förlora i den här soppan än vad Nordin har - och detta vet Miro!

Miro/Nordin är lika goda kålsupare (eller lika missförstådda) båda två. vad det gäller Sjögren är det omöjligt att säga om han har någon skuld i det här.
Örebro Yeah
2008-07-22 02:14
NA ser upp till storebror Expressen och försöker göra en höna av en fjäder i en sommar fylld av nyhetstorka. Samtidigt som Miro försöker göra en ferarri av sin mazda.
Win-Win situation kallas det...
Tror Miro & NAs story är som att blåsa bubblor med röven, det ser jävligt häftigt ut tills de spricker och skiten rinner ut.
Örebro Midsomer
2008-07-22 01:37
Jag tycker att ÖSK öster har ett intressant inlägg 00:37. Hade Nordin något slags specialklausul som innebar att hans kontrakt skulle omförhandlas efter halva avtalstiden? FÖr jag förstår att ÖSK avvakatat då det är så pass lång tid kvar på befintligt kontrakt.

Nordin skall naturligtvis ha den lön han förtjänar. Men samtidigt gick man in med öppna ögon i förhandlingarna förra vintern och enades om gällande lön och kontraktslängd. ÖSK tog en chansning då och först i år har den visat sig gå hem och Nordin fått visa att han håller på allsvensk nivå.

Tror inte någon tycker det är speciellt knasigt att man inte började omförhandla avtalet tidigare. Ingen, förutom möjligtvis Alec, kan väl haft detta på känn. Att ha höjt lönen för Nordin tidigare (efter säsongen 2007) kan väl inte ha varit aktuellt.

Jag är helt säker på att alla stenar i denna soppa inte är vända ännu. Känner mig dessutom allt mer säker på att NA:s rubriksättning "Nordins ultimatum" är uppåt väggarna överdrivet, för att inte säga direkt felaktigt.
Örebro Gummianka
2008-07-22 00:58
Ämne: Gummianka//Lätt för ....Lätt att säga vad..? jag visste inte att Nordin hade hälften så mkt i lön som resten av truppen och att han var värd 40-60 000/mån. Tack för informationen.
Örebro helldandy
2008-07-22 00:50
Det är väl ganska uppenbart att Agenten har sett en fin sommarstuga eller varför inte en schysst ny bil som han gärna vill ha kontantinsatsen på omgående. Därför: sälja Nordin och casha in!

Oerhört synd att Nordin skall hamna i kläm och klo på en sådan girigbuk till agent.
Örebro GT
2008-07-22 00:41
Ursäkta att jag skrev Galgarna, men det är visst "Inkilnings-ritualen".
Måste göra ont men det är inget att hänga upp sig på för oss ÖSKare.

yx //
Själv hoppas jag att Nordin får en justerad och korrekt lön och stannar. Plus att debatten i media blir en blåslampa och inget annat i röva på Sjögren !
Annons: