/fotboll/osk/forum/6803.aspx/fotboll/osk/forum/6803.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Grixx
2008-08-04 11:19
Det skulle vara MYCKET intressant att få veta exakt vilka saker han la till tid för och ännu intressantare OM man får lägga till tid för detta.

ÖSK2008
2008-08-04 11:16
//Det är klart det var tråkigt med målet, men kom ihåg att skylten som hålls upp visar att det är MINST x minuter kvar att spela, så domaren kan/bör låta spelet rulla ännu längre - framförallt om det blir skador eller andra spelavbrott.///

Jo, men det där med "MINST" gäller ju endast saker som sker på själva övertiden, dvs grovt förenklat från 90.01 till 95.00.

Om ÖSK maskade under spelperioden 90.01-95.00 har jag inga problem med att domaren la till tid. Men han kan ju inte lägga till 30 sekunder extra för maskning som han bestämde redan vid 84.30. Då får väl domarteamet bestämma sig för att spela sex övertidsminuter redan då de visar upp övertidsskylten.

Fan, är det bara jag som kan reglerna?
Örebro Bastard on Parade
2008-08-04 11:13
Konstigt att man inte spelar totalfotboll när man leder med 3-2 och är inne på övertidsminuterna när man dessutom endast har 10 spelare på planen. Konstigt!
Örebro deportivista
2008-08-04 11:08
Det är klart det var tråkigt med målet, men kom ihåg att skylten som hålls upp visar att det är MINST x minuter kvar att spela, så domaren kan/bör låta spelet rulla ännu längre - framförallt om det blir skador eller andra spelavbrott.

Egentligen så är jag nöjd med 1 poäng i en svår bortamatch där ÖSK gör en ganska dålig insats. Återigen är det små marginaler - Nordins onödiga dribbling innan de gör 2-2 (fast samtidigt är det rätt att försöka), eller oflytet att inte Bassombeng gör 4-2 på något av sina lägen han skapar under sista tio...

Nu hoppas jag bara att Glenn och - framförallt - Magnus inte är svårt skadade. Berra och Wikström har ju spelat ihop sig till ett ypperligt mittbackspar under de senaste omgångarna
Örebro Joerny
2008-08-04 10:59
Sebbe// Sedan när började domarna lägga till tid för inkast o frisparkar?! Jag såg inte domaren stanna klockan en enda gång på stopptid. Så var han hittade den där extra minuten är helt obegripligt. Hoppas vi aldrig mer behöver sen han på en allsvensk match!
Örebro jappel
2008-08-04 10:50
Ämne: Minst sagt irriterat....
det som är konstigt är att han hittade en minut till under de fem (5) annonserade.
Det enda som hände då var att ÖSK inta anföll hela tiden. vad jag vet är det inte mot reglerna att stå med bollen vid hörnflaggan. att han inte blåste av när klockan passerade 95 är det som upprör. (framför allt efter idiotens uttalanden efter matchen.)
Örebro jappel
2008-08-04 10:47
jag var inte upprörd över domarinsatsen innan jonas e uttalade sig efter matchen, men nu är skandalen ett faktum.
jag la till tid för att ÖSK inte anföll på slutet!! Vilken idiot. Ska han bestämma om lagen på planen orkar anfalla eller ej??
Det han säger är helt enkelt att han ville ge TFF chansen att kvittera oavsett hur lång tid det kunde tänkas ta. (han borde verkligen fundera över en ny kariär som diskplockare eller kanske förtidspensionär. pengar har han väl så det räcker.
AIK kribba
2008-08-04 10:45
Minst sagt irriterat härinne från er sida angående domarn i trelleborgmatchen. Visst får man säga att 6 minuters övertid är ovanligt,om det inte är fråga om sådana incidenter som under göteborg-malmömatchen med målvakter som ska sys osv. Nu vet ni hur vi känner angående Peter Fucking Fröjdfäldt. Visst vore det skönt om det gick att hindra vissa domare att dömma ens matcher. Helt klart.

Supertung poängtorsk för er,och det mot en kollega i bottenskicktet dessutom.

Lycka till mot ifk i nästa match. Ta gärna 3 pinnar då.
Malmö FF Idzzon
2008-08-04 09:51
Det är ingen som är sugen på att börja spela ett manager spel på Internet sidan är www.xperteleven.com och är en mycket rolig och fiffigt spel. Det går ut på som alla andra spel att man ska ha hand om ett lag och så spelar man match två gånger i veckan. Andra roliga saker är så klart att man kan köpa och sölja spelare man får pengar genom att svara på några sjukt enkla frågor en gång i veckan. En annan sak är att man kan bli vald till omgångens manager och att sina spelare med kan komma med i omgångens lag. Man kan även ha minst två lag till skillnad från Tex. Hattrick där man bara kan ha ett.

Du gör så här för att börja.
Du blir medlem och loggar in
Du går in på sök uppe till vänster sen skriver du in 15316 på LigaID
Du ansöker om ett lag i den ligan.
Örebro DaSa
2008-08-04 09:50
Tyckte att Per Johansson såg intressant ut det lilla man fick se av honom. Får hoppas att han övertygar under höstsäongen och att vi köper loss honom från DIF sen. Känns lite surt bara att vi inte värvade honom direkt, nu får vi ju betala ca en mille.

Kan bli en intressant bänk mot IFK, nästan så den är mera talangfull än IFK Talangs bänk.

Weggen
Oscar Johansson
Per Johansson
Lundholm
Stellan
Staaf

Detta om Walker fortfarande är dålig och Glenn borta för den nya skadan (ngn som hört hur allvarligt det är?).
Örebro DaSa
2008-08-04 09:44
Om man backar känslorna till som man kände i halvlek då man satt och hoppades på ett kryss för att inte Trelle skulle dra ifrån så är jag nöjd. Men fan vad skönt det skulle ha varit med 3 poäng.

Hur kan Jonas Eriksson klarat domarnas fystest? Han måste vara den fetast domaren i AS för tillfället?!

Har positiva känslor inför IFKG matchen, hade det inför förra mötet också och då vet vi hur det slutade. Men jämför man spelare för spelare så tycker jag att vår startelva är minst lika bra som IFKs. Sen brister det lite i det taktiskta för oss då vi haft en mycket högre spelareomsättning och nya tränare/taktik i år. Men med ett flyt mål i början så tror jag att vi spräcker IFKs svit.

På tal om tidiga mål så verkar det ju inte hjälpa att vi spelar säkert första delen av matchen för att slippa släppa in ett enkelt mål. Varför inte göra tvärtom?! Vi vet ju att motståndarna kommer att göra ett mål första 30 min, men om vi satsar allt framåt så gör vi förhoppningvis en kvittering också:)
Örebro Liberate
2008-08-04 09:30
Surt som fan!
Örebro Grixx
2008-08-04 09:05
...och när vi hämtat in Trelle två gånger och var så mm-nära så känns det så oerhört bittert.

Det är en sån äcklig känsla man ska gå och dras med. En poäng hade jag kunnat varit nöjd med efter 1-1 men som matchen artade sig och med ledning och som jag tycker över övertid. Om sedan domaren bedömde tiden annorlunda eller glömde tiden rotar jag inte i.

När sedan Gefle plockar en sådan kassaskåpsseger så känns det lite mer oroligt. Tuffare matcher framöver men man får väl hoppas på att vår flytmatch kommer lite senare.

Det är väl så här Ljungskile och Degen brukar känna det:-/
Örebro Grixx
2008-08-04 08:56
För en gångs skull kändes det som att det var vi som skulle plocka hem säsongens flytmatch.

För det var verkligen ett målmässigt flyt vi hade långa stunder....
Örebro ÖSK öster
2008-08-04 03:31
hej ösk:are.

jag vet inte vad jag ska säga. känns tomt just nu. tre mål och inte tre poäng är ofattbart för mig..
innan matchen hade jag vart nöjd med en poäng: drugge är hyffsat farlig, fylle-thylle har viss fotboll i sig..
trelleborg-ösk är en sådan match som båda "ska vinna".

målen?
jag tycker vi släpper första för enkelt. ngn back (anttonen?) ska åtminstånde störa motståndaren så han inte kommer så fri. inte lärt oss ngt av bajens första mot oss?
andra målet är jag dels inne på att nordin blir (för) fult tagen, ev. ska Alvbåge ta den.
tredje målet hade inte hänt om vi hade två (ordinarie) mittbackar..

deras publiksiffra pinsamt. allsvensk fotboll SKA locka mer än 2k pers. tråkigt..
(hur påverkas deras ekonomi av publiksnittet? kan det sänkt deras förutsättningar att värva spelare?)

lycka är att vara ösk:are. nu rensar vi sill.

edit: måste ge eloge till wikström som jag tycker kämpade ofantligt. nickade bort allt i slutet och tvekar inte att fortsätt trots både två och tre skador.

Haginge saknar jag inte.
Örebro Volyes
2008-08-04 02:54
Jag förstår inte hur många härinne kan klaga på domaren så mycket. Fjärde domaren rapporterade 5 minuter. Huvuddomaren behöver inte mena exakt 5 minuter. Utan 5,5 minuter eller något liknande. Den regeln har varit jävligt slapp och det är därför vi ser vissa domare som blåser av matchen precis när det har gått de tilläggsminuter som visats upp just för att han anser att det ska spelas så mycket extra. Andra är mer noga och tycker att det ska vara x + 30 sekunder.

Man borde istället klaga mer på Bassombeng som missar 2-3 riktigt bra lägen i slutet. Vi kunde ha punkterat matchen betydligt tidigare. Sen, när Glenn blir skadad. Vad fan gör man med 3 man uppe när vi har 1 man mindre. Varför har man så hög press? Sjunk in med laget och låt de få slå sina onödiga inlägg från halva plan istället för att de ska få driva upp det. Vi gjorde det bra när Roni höll den ute vid hörnan, men det behövs inte 4-5 öskare 5-10 meter bakom honom.

Det var inte en domarmiss som gjorde att vi förlora, det var ett taktiskt fel. Sixten trodde den höga pressen skulle hålla sig.
Helsingborg Janitor
2008-08-04 00:02
Midsomer,

Okej, på så vis. Känns lite retligt med tanke på att han har förflutet i HIF och jag hade gärna sett honom hos oss. Har alltid sett stor potential hos killen. Kredd till er som enligt mig gjort en bra värvning.

Tack för ett bra svar :)
Örebro Midsomer
2008-08-03 23:40
Janitor//

Robin är en spelare som är tänkt för framtiden. Har mest fått göra inhopp och några lyckosamma sådana. I dag fick han hoppa in redan efter en kvart och jag tycker att han gjorde sin allra bästa insats spelmässigt i ÖSK (träningsmatchen mot DIF var också bra). Två mål på den ringa speltid han fått är riktigt bra tycker jag. Är helt säker på att han kommer bli riktigt nyttig för ÖSK redan i årm men framförallt till nästa säsong då han är väldigt flexibel och går att använda både på kanterna och centralt i anfallet. Gillar hans teknik, arbetsmoral och målnäsa. Robin ligger förresten tvåa i vår interna skytteliga. :-D
Helsingborg Janitor
2008-08-03 23:34
Kära svartvita örebroare!

Har sett att Staaf gjort två mål för er så här lång t och jag är bara nyfiken över vad ni tycker om honom?

Hade ni höga/låga förväntningar på honom när han kom? Har han motsvarat dessa förväntningar?
ÖSK Lions
2008-08-03 23:31
Obs! Detta inlägg är enbart till för Jonas Eriksson. Ni andra göra er icke besvär att läsa.

Lär dig räkna:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11...

Oupps, blev det för svårt för dig, Jonas.
Vi tar grundstegen först så får du ta en extrakurs sen:
1 2 3.
Örebro Midsomer
2008-08-03 23:30
Viva la trelle//

Håller med om att en poäng var nog är rättvist. Men känns bittert att er kvittering kommer så sent, hade varit roligare om rollerna vora omvända.
Trelleborg Viva la trelle
2008-08-03 23:23
Ni gav bra motstånd idag och ni vore verkligen vara nöjda med spelet. Men det hade kunnat lbi era 3poäng. Men lika bra våra 3poäng så 1p var kanske är rätt trots allt :P
Örebro rirobban
2008-08-03 23:20
Jag får ändra mig... Nummer 100 står ju faktist 5-6 meter ifrån och kollar på. Per Johansson gör alltså assisten i sitt första ÖSKinhopp:) Gött
AIK Quagga
2008-08-03 23:18
ösk:are från norr//

Ni får väl gräva fram lite skit om honom, att han satt på en hotellstäderska eller nå´t. Sedan är det bara att hänga ut historien ihop med hemadress och övriga kontaktuppgifter på ÖSK Boys hemsida.

OBS! Endast ett skämt.
Örebro rirobban
2008-08-03 23:15
Örebro 0REBR0
2008-08-03 23:15
det är lite konstigt att SvFF i sin matchstatistik skriver att det är Nordback som assisterar till 3-2 målet.. det blir ganska tydligt att det är per som skarvar när man ser Nordback stå och kolla på 5-10 meter från situationen...
Örebro Midsomer
2008-08-03 23:04
Midsomer//

Jag föregår Mackan och konstaterar att han hade helt rätt. Det är Per som nickskarvar till Robin.

Chipset//
När gjorde vi tre mål på bortaplan senast i ALLSVENSKAN? :)
Örebro Chipset - Ta ansvar!
2008-08-03 23:04
Senast vi gjorde tre mål på bortaplan i seriespel var den 30 september 2006 mot Peking . Ni vet den matchen då Nedim via stolpen lobbade in ett otäckt viktigt mål.
Örebro rirobban
2008-08-03 23:03
Ämne: Ämne: Walter ....
Var förresten Nordback som nickade fram det 3:e målet. Nordback gjorde 1 mål och en assist idag. Verkar som han kan börja komma igång och producera poäng nu:)
Örebro rirobban
2008-08-03 22:56
Får gå in på den länken...
Annons: