/fotboll/osk/forum/6494.aspx/fotboll/osk/forum/6494.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Sersant
2008-11-07 10:17
Det e ju självklart att Näfver är välkommen tillbaka, han har haft 2 tuffa år bakom sig förra året då han åkte på en skada och iår då laget inte klarade av att spela anfallsfotboll i våras, Näfver är en ung spelare och kan inte klandras för att spelet går i lås det är det andra som ska beskyllas för. Är övertygad om att han hade varit bra om han fått spela i medvind som vi gjort under hösten.

Näfver är fortfarande ung och kommer garanterat gå stärkt genom de senaste åren.
Örebro MR_FALKEN
2008-11-07 10:13
låt den jäveln tyna bort i b-laget.. eller låna ut honom till boden...
Örebro ÖSKare i exil
2008-11-07 09:46
Kristoffer har en del att bevisa. På plan och utanför. Jag är för andra chanser (Nordin någon) och det hela hänger på hur hans förhållande med tränarna och övriga spelare blir.
Örebro Marquis de Sade
2008-11-07 09:43
Ämne: från NA: jag citerar....
näfver är fan i mig definitionen av "spelare vi inte behöver".
FORZA ÖREBRO!
2008-11-07 09:42
Den där jävla näfver!! så falsk han är! bara för att vi har knäckt näsan av honom så vill han tillbaka, DON'T COME BACK SUCKER!
Örebro Walter Gigena
2008-11-07 09:30
Ämne: från NA: jag citerar....
Ja sällan har väl uttrycket 'vända kappan efter vinden' varit så signifikativt som i artikeln.
Örebro -=joth=- (Old Boys)
2008-11-07 08:40
Det är klart att Näfver är välkommen tillbaka...
Visst har vi läst lite konstiga uttalande i media men inte ska vi vara så långsinta.
DIF-resan för Näfver kan mycket väl ha varit riktigt nyttig för honom... han kommer tillbaka med en mer ödmjuk attityd och har förmodligen lärt sig att det krävs mycket mer av honom för att nå långt.
Tycker han redan i artikeln visar en bättre inställning även om han egentligen inte kan säga annat.
Jag tror på Näfver till nästa säsong. För mig är han välkommen tillbaka!
Örebro GRÅBOLLEN
2008-11-07 08:30
Låna ut Näfver till Sturehov! Vill inte se honom på Behrn Arena.(Inte troligt heller,han kommer att bli krossad på första ösk träning.)
Örebro MR_FALKEN
2008-11-07 08:29
från NA: jag citerar "- Jag ångrar inte tiden i Djurgården. Men det är inget att hymla med att det hade varit roligt att spela i ÖSK när det har gått så bra under hösten. Jag har ett år kvar på kontraktet och oavsett vad alla tror så älskar jag klubben."-Nävfer.

Så lät det inte när han gick till DIF.. kasta han åt HELVE**E!
Örebro 100år
2008-11-07 08:05
Härligt att höra om Näfver igen. Jag tror fortfarande på honom.

"Jag har ett år kvar på kontraktet och oavsett vad alla tror så älskar jag klubben"
Örebro Farsen fortsätter (igen)
2008-11-07 05:49
Man kan ju inte ha 5st gnällspikar på bänken som gråter ut i NA varannan vecka. Det ger inte heller någon bra placering i tabellen. Nedim är ju ett praktexempel på hur en bänkspelare INTE ska bete sig. Staaf/Roden klockrena. Ödmjuka! Kommer in, kämpar på, gör mål!

Volyes/ Harmoni är en ganska viktig punkt för ett vinnande lag också.
Örebro Farsen fortsätter (igen)
2008-11-07 05:39
Volyes// Tror du Rodevåg var nöjd med att sitta på bänken?? Bara för att han inte visar sitt missnöje i media och negativa gester mot medspelare när han väl kommer in behöver han väl inte vara nöjd? Nu passar ju inte Rodevåg in riktigt i systemet och Walkers "utblomning" har tyvärr inte kommit.

Jag gillar både Rodevågs och Walkers sätt att proffsigt kämpa på och visa att de vill vara med när de väl kommer in och kan inte förstå att man kan såga de för det. Men jag kan hålla med om att de kanske inte tillhör ett topp 5 lag i allsvenskan.
Örebro Volyes
2008-11-07 04:32
En sån där liten egen omedveten mix.
Örebro Yeah
2008-11-07 03:55
Pronikara?
Örebro Volyes
2008-11-07 03:19
Ifall Örebro SK någon gång ska kunna ta steget upp och avancera som fotbollsklubb så måste man lägga ner kärleken till varenda fotbollsspelare som spelat för Örebro SK. Jag bryr mig inte om en spelare som spelar i klubben och älskar klubben. Är han en dålig spelare så ska han spela i ett dåligt lag. Örebro SK har lagt upp tydliga mål inför framtiden. Man vill inte vara gamla vanliga Örebro SK som blir glada för att säkra ett allsvenskt kontrakt med 2-3 omgångar kvar. ÖSK vill ständigt vara ett utvecklande lag. För att vara ett utvecklande lag så krävs det kort och gott två saker. 1: Spelare som vill utvecklas 2: Spelare som konkurrerar om en plats i startelvan. Har vi då en spelare som har suttit konstant på bänken under 2-3 år, där spelare har lämnat och kommit, så finns det ingen anledning till att Örebro SK ska ha kvar den här spelaren.

Nedim Halilovic är ett lysande exempel. Han kom in i truppen, han konkurrerade, han tog snabbt en plats i startelvan. Sedan så blev han konkurrerad utav andra spelare och fick sitta på bänken. Här kommer skillnaden på Nedim och Walker. Nedim är en spelare som vill utvecklas. Han vill inte sitta på bänken. Han vill spela fotboll för att bli en bättre fotbollsspelare. Nu hade Nedim andra inställningar som fick han att lämna klubben och inte inställningen om att han är en spelare som ständigt måste vara i utveckling som gav det tråkiga slutet. Just därför blev jag överlycklig när jag fick höra att elektrikern Rodevåg fick lämna klubben. Det gjorde mig glad att Örebro SK inte vill ha spelare som är nöjda med att sitta på bänken. Ska man sitta på bänken så ska man kämpa och kunna konkurrera om en plats.

Att ha spelare på bänken som ständigt påminner spelare i startelvan om att de inte alltid har sin plats garanterad är något positivt. Tänk om stress hade fått Pronikara att prestera på sin topp lite fler gånger? Fansen borde kämpa för samma mål som Örebro SK.

Jag vill inte ha spelare som inte vill utvecklas på bänken. Jag vill ha spelare på bänken som vill göra allt för att få spela.
Örebro Plingu
2008-11-07 03:07
Saywee

Ja, jag tycker Walker är sämst i ÖSK:s trupp. Detta är proffs, och jag har rätt att skriva hur duktiga dem är i sitt jobb. Kunde sagt det på bättre sätt men jag är inte mycket för att baka in ord. Jag tycker Wowoah ofta är en säkerhetsrisk och Per lite för träig. Säger vad jag tycker, det hoppas jag ni övriga också gör.
Örebro GT
2008-11-07 01:52
Saywee //
Kom just en hem från en helt suverän whiskyprovning på Stora hotellet !
Vi testade "The six classic malts" av årgångar som inte ens går att köpa för pengar.

De har 4-5 olika Tjeckiska på Bishops, dock inte Zlatopramen.
Den finns dock att njuta av på Stallyktan där jag och mina "bänkkamrater" från Behrnabeu har egna "Stammiskrus".

AIK Saywee
2008-11-07 01:38
MR_FALKEN//
Vi kanske är "överens", det var nog Plingu som skrev något skit om Walker (typ sämsta spelare i svartvitt), jag orkar inte scrolla mer

GT//
God only knows, Zlatopramen?
Örebro MR_FALKEN
2008-11-07 01:33
Saywee\precis, jag håller med dig.. det är en sak att håna spelare som spelar för klubben(vilket man inte gör) och att ge dem kretik.. i detta fallet så handlade det om att jag personligen tyckter att R.walker inte håller måttet och bör kanske lånas ut för och gro på sig och att Per J är en framtidspelare som inte är tillräckligt bra för och "peta" övriga spelare på mitten och i anfallet nu, dock kan han vara ett alternativ till backlinjen och ev mittfällt i framtiden..
Örebro GT
2008-11-07 01:32
Ämne: Inga U-båtar på "väg....
Öl & Jäger blir en "Das Boot" på tyska. Tragisk blandning...

Saywee //
Ses vi på söndag efter matchen på Bishops & tar en äkta Tjeckisk segerpilsner utan föroreningar ??
AIK Saywee
2008-11-07 01:32
Jag vill förtydliga min åsikt ytterligare, jag märker att flera skribenter ofta har något slags "Walker-Hat" inom sig och det tycker jag är så himla dåligt!

Walker tog nästan upp ett underpresterande ÖSK första året efter Lagrell´s idiotgrej!

Året därpå firade vi det allsvenska avancemanget på Stortorget, på Järntorget och i hela Närke, Lagrell fick vad han förtjänade!

Jämför vad Öster presterat, Norrköping, Landskrona m. fl ...?

FORZA WALKER!
AIK Saywee
2008-11-07 01:21
MR_FALKEN//
Självklart har alla rätt till sin åsikt, det är ju lite det som är meningen med ett forum!

Jag blir bara lite illa berörd (ibland) när man hånar eller skriver ner spelare som bär den svartvita ÖSK-dressen, även om de kanske inte presterat på topp (alltid)!
AIK Saywee
2008-11-07 01:17
Apropå timmar så tror jag att det kan tänkas skilja c:a "15-25 minuter" mellan öst och väst i Sverige. Vi har ett ganska brett land vid klotets latitud (eller är det longitud?)!

FORZA BLÅGULT!

PS snart skall de svartvita halsdukarna tumlas så att de blir klara för söndagens äventyr :-)
Örebro MR_FALKEN
2008-11-07 01:16
Saywee\
alla har juh rätt till sin egen åsikt som tur är.. min är att vissa i truppen helt enkelt inte håller måttet...

AIK Saywee
2008-11-07 01:10
Inga U-båtar på "väg" in i skärgården (eller till sjöss)?

Gjorde inte Beatles en låt om "BLACKANDWHITE SUBMARIN"?
Örebro jappel
2008-11-07 01:06
Ämne: Jappel//
Jag är i r....
jo...det kan man nog lugnt påstå....går jag längre söder ut blir jag blöt om fötterna :-)
Jag har inte lyckats ta mig till fotbollshuvudstaden mer än två gånger i år, får bli en bättring till nästa år.
AIK Saywee
2008-11-07 01:03
Jappel//
Jag är i rikets mittpunkt nu! Fotbollens huvudstad!

(Rikets nollpunkt ligger dock i Varberg, men det har jag nog tjötat om tidigare.)

Är du söder om östra läktaren på BA?
Örebro micro_42
2008-11-07 01:01
Nobbe på väg bort enl. NA
Örebro jappel
2008-11-07 00:59
sitter du uppe än Saywee...vad är klockan på västkusten ligger ni några timmar efter resten av sverige? :-) eller är du i rikets mittpunkt?
Örebro jappel
2008-11-07 00:52
Ämne: Snabb genomgång seda....
mycket fåglar och många rykten är det i denna tid på året. Själv håller jag mig på avstånd till allt detta tills nyförvärven presenteras. Det ger inte allt för mycket att sitta och gissa på spelare i blindo...
Annons: