/fotboll/osk/forum/5841.aspx/fotboll/osk/forum/5841.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Ösk_#09
2009-07-06 13:35
Ämne: Nordin Gerzic till D....
Varför skulle nordin vilja gå till djurgården för?
Som du säger INTE troligt.
Örebro MSLink
2009-07-06 13:29
Här kommer bilder från matchen ÖSK - AIK

http://msun.se/foto/osk5juli09.html
Örebro Sven Töle
2009-07-06 13:27
OSK-Karl: De svinande AIK:are maste inte ha varit inne pa puben. De ar inga problmem att ta in flaskor om man gar in som "vanlig" askadare.

Jocke59:Det finns regler vid biljettforsaljning. Alla fans som kommer (alltsa i bortatrojor osv helt uppenbart ett fan) hanvisas alltid till borta laktaren. Men det finns inga mojligheter att hinda en vanlig Stockholmare att kopa en sittplats bland alla andra. Hur skulle en sadan regel se ut? Skall vi krava folkbokforingsintyg pa var de bor? Bara "uppenbara fans" kan hanteras och det gors. Tro mig.

Örebro ÖSK KRILLE
2009-07-06 13:04
Nordin Gerzic till Djurgården? Tycker inte det verkar troligt!
Örebro Sven Töle
2009-07-06 12:55
Missade tyvarr matchen da jag befann mig pa en flight da. De jag bor hos har en mac och jag haller pa bli galen pa hur allt funkar. Inga tangentkombinationer (alt tab t ex) man ar van vid fungerar (det gar inte ens backa i browsern som man ar van vid)

Har last lite har inne och pa NA. 1-1 far val anses godkant anda mot AIK. OSK ar ett mittenlag sa ar det.

Vill besvara Freddan ÖSK: Du forsvarar Kim med att stackaren har ju tva duktiga mittbackar mot sig. Men snalla du, han har alltid tva duktiga mittbackar mot sig i alla matcher. Det blir sa nar man spelar med en forward. Det ar hans jobb att prestera mot det. Och Kim har en vaaaaaaaldigt lang formsvacka. Eller da kan han faktist inte mer an detta.

Windstar: Jag haller med dig. Almeback spelstil ar tuff och priset blir att han ibland drar pa sig frisparkar. Det bara ar sa.

Kul att Porokra verkar ha vaknat!

Nu ska jag forsoka overleva bland detta vodkadrickande folk (jag haller en del snapsar i blomkrukan men blir anda stupfull. Fattar inte hur de pallar) Men denna javla MAC driver mig till vansinne.

Ha det!
Örebro Ropesin
2009-07-06 12:27
Riktigt tråkigt att ÖSK inte kunde hålla i det fina spelet från den första halvleken även i den andra halvleken. Efter 1-0 hade jag rejäl segervittring och tänk om Nordins skott bara någon minut efter målet hade gått in? Då hade det varit godnatt AIK. Nu fick dom istället ett mål som var psykologiskt viktigt för dem. Kan hålla med om att det inte var speciellt bra av Almebäck att ta den frisparken, han är lite opolerad fortfarande. Andra halvlek var bara tråkig.

Trots allt riktigt roligt att se Roni Porokara totalt förvirra bort Walid Atta gång på gång. Atta framstod som en korplagsback och vann inte någon 1 mot 1-situation mot Porokara. Härligt att se Nordin också, bara att hoppas att dessa två fortsätter som igår, dom är viktiga för offensiven. Hoppas att Bassombeng hittar formen snart också, hans inhopp igår var inte alls bra.

Jävlar vad sugen jag är på semifinal i svenska cupen, så nu är det full fokus mot Häcken som gäller!
Örebro Sogen
2009-07-06 11:39
Otrolig skillnad att spela tufft och hårt, mot att dumt dra på sig en helt onödig frispark. Det var inte äns ett farligt läge men det blev tack vare Almebäck. Målet är helt klart hans fel (dock är det naturlig orutin för en 20åring och inget att älta vidare).
Örebro ÖSK-Karl
2009-07-06 11:19
Opus klon//

Du har rätt förutom en punkt. ÖSK har inte direkt någon vikande pulik. Dessutom jämförde jag då med året innan. Nu var alla sugna på att se AS efter ett långt uppehåll.

Med tanke på hur ni uppförde er hade en bojkott varit att föredra, jag har utan att lyckats sökt kansliet för att få reda på vilket företag som har de 7 platserna där det nu satt AIK:are och milt sagt svinade sig. Med tanke på att de var betydligt fullare i andra så hade de varit inne i puben och måste haft inre cirkelnkort.

Nej, inga bortasupportrar från Stockholm på Norra och Västra tack. De skall ha Östra och flanken på Södra.
Örebro Windstar
2009-07-06 10:31
???? Läste att någon tyckte Iron Mikes (lilla) tackling va onödig???? Som mittback måste man väl våga ta för sig, hellre smälla på och visa att här gör det ont. Mer fysisk fotboll så kanske vi vinner dom täta matcherna,vi har ju siktat in oss på topp 5??????
Örebro Grohl
2009-07-06 10:00
Ämne: Ämne: Man ska....
Tycker ändå att skillnaden är ganska stor.. Haginge lämnade ett ÖSK som fortfarande letade efter sin spelidé. Vi hade då gjort överlägset minst mål i allsvenskan och det var få som kunde förutse vår fina höstsäsong.

Om Nordin skulle lämna oss nu skulle det vara för en bottenklubb i kris. Känns inte så troligt nej, som tur är! Hoppas på Coventry för 8 miljoner =P
Örebro jocke59
2009-07-06 09:53
Kim Olsen är inte tjock men han är inte i ifjol årsform.Danska visste vad dom gjorde när dom lät Kim gå
Örebro jocke59
2009-07-06 09:50Dags att se över hur man säljer biljetter.Hur man inte kan blanda olika supportrar.Det är nu bevisat gång efter gång AIKare kan inte blanda sig med 2a supportrar
.Finns undantag några på OLearys var trevliga men annars kan jag inte skriva på print va jag tycker om dom.Biljett systemet måste ses över så att inte ÖSK Supporterar blandas med AIKare.Ge AIK typ 1000 biljetter som dom kan sälja till sinna.Resten ska gå till ÖSKare å dom kan inte säljas till 2a en ÖSKare.Lite Leeds United system över det hela.Då slipper man blanda ÖSKare med 2a supportrar(Stockholmare).Nu åker vi ner till Rambersvallen å klipper Häcken cup guld javisst


Örebro jappel
2009-07-06 09:45
Ämne: Man ska heller inte ....tyvärr har vi ju tidigare sett att spelare från vårt lag gjort just en sådan galen övergång...Jag kan inte förstå varför någon i ÖSK skulle vilja gå till ett annat lag i allsvenskan. så mycket bättre är inte lönen. Visserligen trissas lönen oftast upp när man byter arbetsgivare, men för mig är fotbollen lite annat än ett vanligt jobb. Hoppas verkligen att Nordin lyckas komma till england eller tyskland, där jag tror att han skulle passa riktigt bra.
Örebro Grohl
2009-07-06 09:24
Man ska heller inte glömma att matchen var optimal för AIK att gå på, en sen match på en söndag är ju helt enkelt bra.

Ang. att Djurgården skulle vara intresserade av Gerzic är något som jag bara garvar åt =) Skulle ett DIF, utan pengar, med usel tabellplacering och utan bra spel, ö.h.t kunna värva nån från ÖSK? Knappast..

Skulle Nordin, eller ens någon i ösk vara intresserad skulle han vara dum i huvudet, det är dom inte =)
Örebro Mittåt
2009-07-06 07:11
Opus klon// Det finns nog andra saker som spelar in också. För hammarbymatchen är publikbilden den omvända:

2008- bojkott. Publiksiffra 9667

2009 - ÖSK tog säkerhetskostnaderna. Ingen bojkott. Publiksiffra: 8987

Alltså klart färre åskådare trots upphävd bojkott.
Örebro Chipset
2009-07-06 04:12
Det märkliga idag med de stökiga AIKarna var att det inte var pojkar, det var medelåldersmän som gastade och slog på saker (åtminstone på och vid västra). Någon sådan motsvarande målgrupp bland ÖSKarna tror jag är svår att finna.
Örebro Chipset
2009-07-06 04:10
Ämne:
Sá// Din jämförels....
"Olsen har tre huvuduppgifter, 1) Göra mål. 2) Ta in bollen och hålla i den så laget kan flyttas upp. 3) Skarva den till sina yttrar."

Jag håller med dig i stort. Däremot tycker jag att Olsen fler funktioner. Framförallt är han oerhört viktiga på fasta defensivt. Vi fick en helt annan stadga sen han kom i laget sedan förra sommaren. Olsen är ur form så enkelt är det. Jidsjö kan gärna få chansen för mig (Äntligen en som kan gå djupled också) men jag fortfarande osäker på hur försvagade vi blir på def. fasta.
AIK Opus klon
2009-07-06 03:09
ÖSK-Karl//
´
För att prata ditt eget språk:

2008- bojkott. Publiksiffra 9701

2009 - Ni tar säk.kostnaderna. Ingen bojkott.
Publiksiffra (med vikande trend i resten av landet): 11158


Två tusen barnfamiljer som inte vågade gå, eller hur var det nu...


Ja, jag har både bra minne, är långsint och rätt bitter. Det är kombinationen som gör mig så jävla läskig.
Nytt klipp på FANTV.SE
2009-07-06 02:02
Gerzic öppnade målkontot för säsongen: "Bra prestation av Mackan"
Nytt klipp på FANTV.SE
2009-07-06 01:57
Rille efter AIK-matchen: "Kvitteringen kändes onödig"
Örebro Freddan ÖSK
2009-07-06 01:55
tycker det är för mycket skit mot kims spel nu.. Han har 2 duktiga mittbackar mot sej hela matchen, men han vinner ändå en del nickdueller. ytrarna slickar linjerna, så dom är svåra att hitta med en skarv. nordin gör en bra match på mitten och skapar en del.. men det känns som om vi ska ha nytta av kim så måste minnst en öskare ligga nära honom när det kommer höjddueller. den ena yttern borde gå in mer i banan när bollen är på andra kanten i offensiv zon.
Örebro Kärrafjorden
2009-07-06 01:51
Att ÖSK tog hit den där Turunen tycker jag tyder på att man är villiga att se sig om efter externa offensiva alternativ.
AIK ARGENTINA!
2009-07-06 01:15
ber om ursäkt för vissa idioter till supportrar som finns i våra led, dock är marioteten av våra supportar härliga människor.

Bra första halvlek idag av er och om ni fortsätter bygga långsiktigt så är ni nog att räkna med om några år.

cheers
Örebro Gurra2001
2009-07-06 00:12
ÖSK-Karl//"Förövrigt är det inget fel på Kims spel"

Sämst i ÖSK enligt både Svenska Fans läsare och NA. Så jo, visst fanns då en del som inte var bra med Kims spel idag.

"Förövrigt är det inget fel på Kims spel" är du nog helt ensam om i hela världen på.
Örebro Kärrafjorden
2009-07-06 00:01
Dagens publiksiffra mot AIK var den högsta hemma mot dem sedan 1951(!).

Källa: Världens bästa statistiksajt - sportklubben.net.
Örebro ÖSK-Karl
2009-07-05 23:58
Om inte jag och en kompis haft med oss barnbarnen på matchen idag hade det blivit ett käftande som kunnat urarta. Förstår inte hur svin som dessa Fjollträskare kan komma in på nya sitt som hitills i år varit säsongare på. Man kan undra hur dessa uppför sig "civilt". Alla suger k_k i Örebro är inget man skall behöva förklara för barn 5-7 år. Det kan ni stå och kaxa med i er klack istället.

Hoppas det fanns kameror på den sönderslagna krogen och att bojkotten återupptas.

Förövrigt är det inget fel på Kims spel, han är mer påpassad i år och andra i laget borde dra mer nytta av det.

Örebro Ösk_#09
2009-07-05 23:38
Skulle vara väldigt kul att se den här start 11an mott häcken.
Alvbåge
Wirtanen-Berra-Almebäck-Per J
Kihlberg
Gerzic-Bedoya
Bassombeng-Olsen-Porokara
Örebro Erki
2009-07-05 23:35
Fler bilder på tifot finns på länken.

Bedoya borde få chansen betydligt mer, idag var Kihlberg rätt slarvig och Nordback var osynlig. Även Jidsjö borde fått chansen tidigare.

Annars är jag rätt nöjd med 1-1 mot ett starkt AIK, med tanke på senaste årens genomklappningar mot just gnaget.
Örebro skoBe
2009-07-05 23:33
Att ni vill se Jidsjö istället för Olsen är idiotiskt...om det är någon som ska spela istället för Dansken är det nog Walker som jag hatade förut, men har sett honom lira i Åtvidarberg och har ändrat mina tankar om honom. Olsen ska alltid starta sedan får man byta ut honom om han inte är bra mot Walker... inget illa om Jidsjö, men han är ung och får bevisa lite mer om han ska spela...
Örebro skoBe
2009-07-05 23:27
Nordback är dålig och bör sitta på bänken...sedan att Khilberg är så bra som ni säger är ofattbart för mig... visst kämpar han som fan, men han har mest felpassningar i allsvenskan... ingen gör mer misstag än Khilberg... men det betyder inte att han är dålig utan att han förtjänr inte så mkt beröm varje match. Porokara var lysande, men det måste vara mer folk i straffområdet när han slår sina inlägg...Nordin var som han var förra säsongen dvs kung...det är nog för att han fick tillräckligt med bollar och att han var offansiv idag...det känndes som om han var defensiv mitf under säsongen förutom idag...måste användas mkt mer i anfallet...annars tycker jag att det var rättvis resultat pga hur spelet såg ut i andra halvlek.
Annons: