/fotboll/osk/forum/5568.aspx/fotboll/osk/forum/5568.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro ÖSK-Karl
2009-09-23 23:17
Pras Y//

Vovven gör en bra match med sina mått mätt, för den skull är han inte bra, snarare mindre dålig än han brukar vara.
Örebro Aspen
2009-09-23 23:17
Tycker ÖSK gjorde en bra match mot IFKG som gick för guld.
Örebro fohlis
2009-09-23 23:17
VI har fått klart för oss flera saker efter denna match. Nordin är given i startelvan mot att kihlberg får gå ut.
En annan sak är att personer på detta forum brusar upp sig. Jag är nöjd med en poäng så som matchen ssåg ut. Hur den hade sett ut med Nordin på planen kan vi lika gärna läsa i stjärnorna om. Sixten är och förblir för mig en stor man och jag tror han vet vad han gör.
Självklart är jag besviken på att Nordin inte fick starta, men hur kan vi vi vara så säkra på att göteborg tagit ledningen med 0-1.

Ska börja med en ny fras nu efter varje inlägg.
"För övrigt anser jag att Nordback är underskattad".
Örebro Aspen
2009-09-23 23:16
Pras Y//Det ligger i den finska national karaktären att inte kommunicera. OBS !!! Detta är inget påhopp på Sixten utan en egenskap som är allmän hos broderfolket.
Örebro Chipset
2009-09-23 23:15
Ska vi fortsätta vara positiva så kan vi direkt hylla ÖSK för inställningen. Den var det definitivt inget fel på. Skulle man ge betyg efter den får alla 4:or eller 5:or.
Örebro Aspen
2009-09-23 23:13
Helt klart att Nordin lyft laget när han kom in.
Lika klart att Kihlen inte är tillräckligt snabb längre.
Örebro Chipset
2009-09-23 23:12
I nästa match är Anttonen tillbaka, Bassombeng (förlåten/frisk) och Gefle-trion Gerzic-Nordback-Bedoya. Då kan vi för en gångs skull sno åt oss en trea borta mot Gais. Gör vi det är en poäng mot Göteborg hemma helt ok.
Örebro Pras Y
2009-09-23 23:12
Hur får ni till det att Vovven gör en "bra" match idag? Kommer ju in hur många inlägg som helst från hans sida. För att inte tala om bolltapp, främst i andra halvleken då GBG var nära kontra in ett mål.

Sedan borde Nordin ha spelat från start. Stor jävla skillnad med han på plan, vi fick ett helt annan tyngd i anfallet. Och med tanke på Nordins reaktion innan match undrar jag hur bra våra tränare är på att kommunicera med spelarna och förklara varför man t.ex. väljer att bänka en av sina bästa mittfältare inför en viktig hemmamatch.

Örebro Kajanus
2009-09-23 23:10
De som klagar på Sixten bör knipa sin överdimensionerade käft. Det är helt och hållet tack vare hans modell och taktik som gör att vi ligger fyra. FYRA!
Under Walkers tid hade placeringen 9-10 varit imponerande.
Örebro Chipset
2009-09-23 23:10
ÖSK-Karl// Inte svårt att påminna dig om en sämre laguttagning. "Bästa laget" i cupen är en klassiker redan.
Örebro Ösk_#09
2009-09-23 23:09
kihlberg missa ju varenda glidtackling...
skulle varit bättre med nordin i elvan direkt.

Dock tycker jag att ösk-karl`s inlägg om att sixten ska avgå rent sakt dumma.
visst det dära med att nordin skulle börja håller jag med om...men va fan sixten är en bra tränare och har gjort så vi har kommit upp till toppen av allsvenskan redan NU.
Han har hunnit med mycket och vad han kan fortsätta att göra med ösk vill jag gärna se.
Örebro Grixx
2009-09-23 23:07
Ingen kan säga hur det gått med Nordin från start...men jag TROR i vart fall att vi hade kunnat lyckas bättre. Kilen räddade oss några gånger men väldigt många inlägg från Wirre gick helt åt fanders...rent ut sagt bedrövligt.

Tycker fortfarande att vi skulle startat med "gefleelvan". På något sätt verkar den uppställningen vi hade när vi spelade vårt bästa spel på år och dag förvisats till historieböckerna...totalt obegripligt just nu för mig. Skulle vara väldigt intressant att höra hur sixten resonerade och även varför tex Nordin inte får veta varför han petades...fast Nordin kanske inte berättade allt på bloggen...måhända fick han en förklaring men gick ut på FB utan att berätta allt...

...och visst var domarna kassa...och sådant jävla fuskande som nu erkänts från göteborgs sida, kommer det inte någon form att poängavdrag eller ordentliga böter för fusket då är det skandal.
...och visst är det typiskt att det alltid är göteborgare som ska flytta målen, dock var det ett antal år sedan sist och då fick polisen gripa in...dags igen att ordningsmakten (SvFF) stävjar fusket med krafttag!!!!!!
Sverige Pat
2009-09-23 23:06
Herregud, lugn i stormen, vem har dött?!?

Det var ett tufft beslut på förhand att välja bland mittfältarna, det är inget snack om det. Många tränare väljer att köra med det lag som vann senast i den mån det går.

Jag tycker Bedoya var bra i första. Sedan kommer Nordin in och visar en bra reaktion.

Kihlberg är även han en viktig mittfältare och just idag tycker jag kanske han var sämst för säsongen.

Nej jag kan inte klandra Sixten för att han väljer den uppställningen - därmed inte sagt att jag själv valt likadant. Exv hadej ag funderat på att använda Bedoya som ytterforward, men ah well. Trean hade suttit så fint idag, speciellt när Häcken och Kalmar tappade poäng, men vi kommer igen. Avslutningsvis tycker jag det är schysst att det ändå är lite sura miner när vi inte vinner, det betyder att ÖSK siktar uppåt.
Örebro Matta
2009-09-23 23:05
Otroligt pinsamt och osportsligt att flytta in stolparna. Tycker att han borde bli avstängd några matcher.
Örebro ÖSK-Karl
2009-09-23 23:03
Wowoah gör bland de bästa insattserna av honom i år. Så oavsett hur bra Holgersson spelar i sin match är han väl given i nästa.

Det är skit att inte ha en tränare som vågar vinna.
Örebro Kajanus
2009-09-23 23:03
Kihlberg och Nordback var kvällens bromsklossar. Felpassningar och bolltappningar var bara förnamnet och vart hittade Johannesson ett gult kort på Olsen? Det enda som hände var ju att Kim Christensen tappade bollen ur handen.
Örebro TICTICTAC
2009-09-23 23:01
Jag kanske är enögd men jag satt bra till för straffsituationen och det var nog den klaraste straff jag sett på länge. Ingen kanal visar naturligtvis den situationen så man kunde se om man sett fel. Tycker ändå ÖSK hade bra koll på "IFK FUSK" matchen igenom. Ser med spänning fram emot vad förbundet kommer ge Stolpfuskaren i antal avstängda matcher för domaren måste väl göra något rätt denna kväll och rapportera detta.
Örebro Genalguacíl
2009-09-23 23:01
Om Hammarby får böter för saker som INTE händer på planen anser jag att IFK borde få saftigare böter för fusket PÅ planen. Än värre om en spelare utför "dådet"
IFK Göteborg Nulli secundus
2009-09-23 22:56
Man får la tacka för en god match..
Härlig, hård och lite småful :)

Lycka till framöver.. Skulle vara roligt att ha med er och slåss om guldet nästa år. Och ta en EURO-plats nu.
Örebro ÖSK-Karl
2009-09-23 22:56
FY TuSAN SIXTEN VAD JAG OCH ANDRA ÄR BESVIKEN PÅ DIG: Hur kan du hålla den just nu formstarkaste spelaren Nordin utanför truppen och låta primadonnan Kihlberg skutta omkring. Det är en så klapprutten laguttagning så jag kan inte påminna mig någon sämre. Gå in för att spela 0-0 hemma när vi har chansen på guldstrid, du behöver inte uppnå placeringen femma. Det är ok. att komma bättre än femma och särsklilt med denna trupp. Ta jobb någon annanstans om du får chansen, det du visade ikväll inför över 11.000 åskådare är ynkedom.
STEFANO!
2009-09-23 22:53
Skägget/ driver du med oss?? Kan du inte sett mycket bra!
Örebro Skägget
2009-09-23 22:49
Jag vet inte om jag och Gigena har sett samma match. Jag såg en underhållande första halvlek, med bland det bästa ÖSK presterat den här säsongen.

..och varför man klagar på Wowoah, den här matchen förstår jag inte. Han var riktig bra i sina passningar till Astvald och fina ruscher. Wirtanen skötte defensiven fint på sin kant, men kanske skulle träna lite inlägg..:).

Straffsituationen var solklar straff. Där måste domaren fått en Rolex av Håkan Mild.
Örebro Chipset
2009-09-23 22:47
Ämne: Ämne: Att Nor....
Jag tycker verkligen Nobbe syndes i matchen. Inte var han osynlig iallafall. En stor fet kämpainsats gjorde han utan något större dräll (inte som våras iallafall). Konstruktiviten har väl andra varit hans starka sida. Den skulle Nordin stått för idag trodde jag....
Örebro go_osk
2009-09-23 22:46
Wowoah fick sin tredje varning idag, så på måndag lär Holgersson få chansen att visa upp sig. Vi får se om det blir bättre eller sämre.
STEFANO!
2009-09-23 22:41
Ämne: Att Nordin fick börj....
Klart att han kanske inte skulle gjort men det hade blivit bra mycket bättre fart från början och offensiva signaler till laget! Ok! Bättre då att gå av på slutet om han inte orkat! Slutsnackat om det nu, bara så besviken att jag kokar. Lämnar det nu. Går inte att göra något åt det nu va?
Örebro Walter Gigena
2009-09-23 22:41
Ämne: Att Nordin fick börj....
Att inte Nordback eller Kihlberg lyckades med NÅNTING offensivt på mittfältet under hela matchen säger en hel del. Eller var de trötta redan från början. Ett stort jävla skämt att Nordin inte fick starta. Nordback helt osynlig. Kihlberg helt på dekis förutom en skott mitt på målvakten i slutet.

Spådom inför nästa match: Norback kvar, Kihlberg kvar, Bedoya ut. Logiskt? - inte alls. Bara fegt.

Och medan jag ändå skriver av mig frustration, irritation och ilska. Wirtanen håller inte. 75% av inläggen träffar hörnflaggan. Wowoah har till och med jag tröttnat på nu. Håller i bollen sjukt för länge till ingen nytta. Dags för Antonnen och Holgersson istället.

Sist men inte minst ett stort tack till den tvärusla domaren som blåste sönder matchen, delade ut 4 felaktiga kort åt båda hållen samt missade en solklar straff. Till och med vänner med Göteborgs sympatier som satt på östra sa att det var solklar straff.

Jag förutspådde 70-80 minuters gnet och långbollar till följd av vårt startande mittfält. Bittert att jag fick rätt.. Tack igen Sixten.
Örebro Ösk_#09
2009-09-23 22:40
undra om göteborgs keepern tror att domarna kollar att målen står rätt innan match för att det är kul`??

Och vad är det för j*vla domare f*fan,,,
Öreskå - 66
2009-09-23 22:33
Skitmatch!
Skitdomare!!

Och kan någon förstå varför 6 10 är nöjd med 0-0
AIK King Olif
2009-09-23 22:31
Hade trott och hoppats på mer, men det är synd att klaga.

Tack och välkomna till Råsunda!
Örebro Chipset
2009-09-23 22:30
Ämne: Att Nordin fick börj....Fang // Det har du rätt i. Det är lätt att spekulera hur Nordin genomfört en hel match. Men Sixtens uttagning och agerande under matchen tyder på att han var mer rädd om poängen än han var sugen på tre.

Att Adriano blev matchen lirar tyckte jag var lite konstigt. Tycker Nordin, Nobbe, Alvbåge och Wikström var hetare alla fyra. Kilen var återigen blek men hämtade sig något sista 20 min.
Annons: