/fotboll/osk/forum/5522.aspx/fotboll/osk/forum/5522.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
AIK Saywee
2009-10-02 00:15
Jag vill innan jag loggar ut skriva att om Wanderson har en hemlig skada av den arten att man inte bör göra den medial, så har jag förståelse för att den är hemlig.

Men han var fantastiskt bra i måndags kväll!

AIK Saywee
2009-10-02 00:07
Mina misstankar blir ju naturligtvis att många inom GAIS organisation och Wanderson själv kände till att de var ute på hal is och aviserade för säkerhets skull en "hemlig skada", och det är faktiskt första gången i mitt långa fotbollsliv som jag läser om en "hemlig skada". Det är mycket suspekt, eller?

De tog en rövare helt enkelt och den hemliga skadan kommer att förbli hemlig så länge Lagrell styr all svensk fotboll, för han har ju redan bestämt vad Thallinger skall säga i media, inmålad är han i sitt lilla hörn.

Men Wanderson är en fantastiskt bra fotbollsspelare och skadan märkte jag definitivt inget av i måndags kväll, snarare tvärtom han var friskare än de flesta ;-)
AIK Saywee
2009-10-01 23:45
Kan det ha varit nerverna som hade börjat spöka för Wanderson eller den så kallade sportföreningen?

Det luktar, eller? Men de har säkert någon annan fånig förklaring ...
AIK Saywee
2009-10-01 23:41
Helt otroligt, när jag slängde kvällens räkskal i återvinningshuset, rotade jag lite lätt efter expressens sportbilaga i pappersbingen - och där kom den enkelt fram.

Texten löd ...

"HEMLIG SKADA.
Gais brassestjärna Wanderson har sett ut att vara i storform. Men en hemlig skada plågar stjärnan, och nu riskerar han att missa måndagens möte med Örebro."

Kan han ha börjat plågats av "samvetskval"?

Han verkade inte speciellt kroppsligt skadad i måndags kväll ;-)
Örebro ÖSK-Karl
2009-10-01 23:18
Saywee//

Ja, där kan du vara sanningen på spåren?
Örebro TICTICTAC
2009-10-01 23:17
Att medlemmar i beslutande organ uttalar sig innan nämnden samlas säger mycket hur demokratin fungerar i tomteförbundet. Att hålla koll på avstängda spelare/otillåtna spelare måste alla klubbar sköta ner till lag på 11-års nivån. Min tanke är att ju mer förbundet släpper igenom fusk efter fusk ju mer kommer fusket öka känns det som. Bajen fick väl poängavdrag något år pga fansen fast klubben följde alla säkerhetskrav från förbundet. Att då inte poängavdrag kommer ske då klubben fuskar är för mig obegripligt men allt kan antagligen hända beroende på lag.
Örebro ÖSK-Karl
2009-10-01 23:16
Kom på en sak som de kör med i Italien. Det bästa kanske skulle vara att låta Gais starta nästa års AS med -9 poäng, fusk skall inte löna sig och då påverkas inte årets AS.

Är det möjligt?
AIK Saywee
2009-10-01 23:16
Nej det går inte att sova, kände mig tvångsnedflyttad mellan lakanen ...

Inför matchen mot GAIS i måndags erinrar jag mig att jag läste jag något om att Wanderson eventuellt var "hemligt" skadad eller hade någon slags skada, men hemligt verkade det vara inför släppandet om startelvan, undrar vad det kunde vara, Expressen jag läste i är tyvärr redan på väg att återvinnas, men kan det ha varit någon slags ångest eller sanningsvirus eller annat smygande tillstånd som krånglade?
Örebro Storm_90
2009-10-01 23:07
Ämne: Se länk ;) Saxad frå....
ett ord: Klockrent:D
Örebro ÖSK-Karl
2009-10-01 23:00
Erki//

Ja, det var så jag menade när jag skrev tidigare.
Örebro Erki
2009-10-01 22:56
ÖSK-Karl// Sixten lade ju tydligen upp taktiken helt efter Wanderson, utan honom hade ju Bedoya startat t. ex.
Och då vet man ju inte hur det hade slutat :)
Örebro Grixx
2009-10-01 22:41
Under dagen så har den kvinnliga ekorren Tall-Inger agerat vindflöjel under pressens kastbyar och ändrat sig fram och tillbaka...så mycket kan hända innan beslutet kommer om ca en vecka dvs någon dag efter svaret från Gais.
Örebro M!ke
2009-10-01 22:41
Se länk ;) Saxad från Bajens forum...
Örebro ÖSK-Karl
2009-10-01 22:37
M!ke//

Vi är inte värda poängen, men vem vet hur matchen och taktiken skulle sett ut utan Wanderson?

Sedan påverkar ju inte det här oss lika mycket som t.ex bajern, de borde vara och är säkert oxtokiga.
AIK Saywee
2009-10-01 22:36
Ämne: Dock finns det en sa....
Grixx, det ligger mycket i det du skriver, men vi var också oxtokiga på ekonomiklanten som riskerade vår plats. Han borde ha dömts som person, inte klubben! Men vi var ett lag som skulle få statuera ett exempel, så himla lågt av ett förbund som borde driva fotbollen framåt och vilja lagens väl och ve.

Jag tror jag får migrän- och lagrellvärk!

Varför måste denna ångesttid ältas, jag blir upprörd minst sagt, vi fick våndas i flera månader, men nu skall man snabbt besluta så som GAIS önskar ... det har redan Tall-Inger sagt att Lagrell har bestämt, i media ...

Tack och godnatt zzzzzzzzzzzzz
Örebro ÖSK-Karl
2009-10-01 22:33
Grixx//

Du behöver inte fundera över vad som hänt om det gällt oss, redan ikväll hade vi varit av med MINST 9 poäng, troligen fler. Sedan hade vi varit oxtogiga absolut, men det är skillnad på ÖSK gentemot andra lag, oavsett vilket.

Det enda som säkert just nu oroar Lagrell/Thallinger är snarare när än om bajern-fans eldar upp kansliet för SvFF.
Örebro M!ke
2009-10-01 22:29
Måste säga att jag har delade meningar om Wanderson "fusket". Visst skulle det kännas oerhört skönt med 3 pinnar till, men sanningen är att GAIS krossade oss fullständigt :( Inget att säga om det. Och dom förtjänar faktiskt poängen. Samtidigt kan man inte börja lira med spelare o säga att dom snart får tillstånd... Som att köra bil utan körkort och -om- man blir stannad av snuten så säger man att man får körkortet om två veckor...
Kan säga att jag skulle inte vilja ta beslutet i det här fallet i alla fall.
Och sen att folk gnäller på gnälliga Örebroare och bla bla bla, inte konstigt att vi blir gnälliga så mycket vi får mot oss! Yunus, Lagrell, tvångsnedflyttande - som ingen annan får fast sämre ekonomi...
Det är inte vi som tagit beslutet att anmäla, utan Sjögren, gnäll på han.

Allsvenskan ska avgöras på planen! Inte i SvFFs konferansrum avslutar jag med...
Örebro ÖSK-Karl
2009-10-01 22:26
Om inte bajern-fans vore så vidriga skulle jag föreslå att vi tillsammans med dem skulle tåga mot SvFF, men faktum är att jag är på gränsen att svälja fusket bara för att patrasket från söder skall åka ur.
Örebro Marquis de Sade
2009-10-01 22:26
Jo, jag undrar bara en sak. Alla gais som är här inne... var var ni med eran vackra poesi om solidaritet och moral, när ÖSK och ett annat lag som de enda två i sverige skulle beskattas för moms på spelaraffärer? ALLA LAG gjorde exakt samma sak. ÖSK vädjade för att dela kostnaderna. INGEN ställde upp.

Vart var ni då gais? Ok, rensade fisk - bra fortsätt med det.
AIK Saywee
2009-10-01 22:26
Aldor, hade vi varit IFK Skattefusk, vilka vi inte var, hade kanske Lagrell haft en annan åsikt, och personen som fuskade, (fast med facit i hand låg vi inte back, det var bara det att SvFF inte ville tro på vår plan) hade blivit ansvarig och fängslad eller satt på Marstrandarbete, vad vet jag ...

Jag har sällan hyllat SvFF, sedan de började lägga sig i allt som är o-sportsligt, och efter det att Tall-Ingers Helsingborg klarade sig med 40 mille back, så förstår jag inte hur ribban ligger?

Men jag håller med dig i avslutningen av ditt inlägg!

Ser att ditt inlägg var menat till ÖSK-Karl, men här fick du mina synpunkter ...

Men, förklara vad som skiljer mellan ekonomifusk, skattefusk, stolpfusk eller tillståndsfusk? Fusk är fusk! Lag är "lag"!
Örebro Grixx
2009-10-01 22:22
Aldor// Vill du vara snäll att förklara varför man använde sig av Wanderson vid ÖSK-matchen då man ju bevisligen VISSTE att Wanderson inte fick spela.

Den matchen måste väl ändå falla under epitetet F-U-S-K.
Örebro ÖSK-Karl
2009-10-01 22:21
Aldor//

Nej, inte du kanske, men samtliga elitklubbar stödde degraderingen utom ÖIS. Att inte du stödde den hjälpte tyvärr inte.

Jvl fuskare.
Örebro Grixx
2009-10-01 22:16
Dock finns det en sanning som säger att OM vi hade missat ett papper som Gais nu gjort så hade vi agerat som dom, inte tu tal om annat.

Vi hade som dom varit oxtokiga mot papperklanten som riskerade vår AS-plats men samtidigt tyckt att det varit ojuste att folk protesterat mot vår icke avsiktliga miss.
GAIS Aldor ♥
2009-10-01 22:09
Ämne: Saywee//

Ja, det ....
Antar att du hyllade SvFF när dom degraderade er för erat ekonomifusk?

Jag gjorde INTE det!

Jvl pöbelmentalitet.

Örebro Mittåt
2009-10-01 22:05
Det kommer ett beslut om Kristensen i morgon kl 15:00.
Örebro Erki
2009-10-01 22:05
ÖSK-Karl// Beslutet är taget, men nämnden väntar till i morgon med domen. Dom vill väl ta helg direkt efter för att slippa ev. kritik efteråt ;)
Örebro Grixx
2009-10-01 22:02
Vid köp av fisk från Göteborg så lär det vara fulfisk dvs fuskfisk rent av flygfisk eller fisk pinne, det luktar riktigt illa nu...kanske rent av rutten fisk dvs värre än surströmming.

Kanske släpper SvFF det hela utan åtgärd pga lukten och vägrar ta i det hela ens med tång.

...så på sätt och vis så skulle jag faktiskt förstå SvFF att dom släpper detta.
Örebro ÖSK-Karl
2009-10-01 21:57
Och så denna Thalinger igen, han skall knipa käft och inte uttala sig om dommar på egen hand till media. Men det verkar som att när han bestämt sig så blir det så.

Varför stänger de aldrig av Göteborgaren som flyttade våra stolpar, skall de vänta tills AS är färdigspelad?
Örebro Grixx
2009-10-01 21:53
Tyckte tidigare att det lutade åt att det skulle bli ingen åtgärd pga att W skulle få sitt tillstånd from 17/9 men om nu "pappren" också skulle skickats till SvFF och SvFF verkar fullständigt överraskade över den här affären så lär inga "papper" kommit till förbundet.

Om nu även Migrationsverket trots tillståndet säger att Wanderson ändå i och med det inte hade rätt att arbeta i landet och även gjort en anmälan så måste ju något ske från SvFF och inte bara släppas.
Örebro ÖSK-Karl
2009-10-01 21:45
Saywee//

Ja, det är nog absolut första gången Gais varit med på forumlistan. Jag liksom dig avskyr fusk och det råder ju inget tvivel om att de visste att Wanderson inte fick användas mot bl.a oss.

Ruttna Göteborgare, skattefusk, stolpfusk, spelarfusk, undrar hur mycket fusk vi aldrig får reda på?
Annons: