/fotboll/osk/forum/5403.aspx/fotboll/osk/forum/5403.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Chipset
2009-11-06 12:49
Bassombengs familj kommer väl hit i januari. Kanske blir bättre då?

Önskar Frempong lycka till. Jag trodde stenhårt på honom och gör väl det fortfarande men problemet med hans skador gör det svårt att ha honom kvar i truppen.

Niko-ÖSK// Lägg ner det där.

Örebro Niko-ÖSK
2009-11-06 12:39
Det är bara Sjögren Fel.
Örebro Niko-ÖSK
2009-11-06 12:38
Vill inte ha Lennart Sjögren som sportchef nästa år....
Örebro Henrik(ÖSK)
2009-11-06 12:26
Sekt E: Damn straight. Det verkar som att man snart kan hålla firma Boström/Sjögren ansvariga för com hems långa telefonköer. Varenda klubb kommer generera missnöjda spelare som gnäller över för lite speltid,det är inget nytt. Om det dock är så att Bassombeng mår dåligt måste det ju såklart för hans skull lösas så snabbt som möjligt. Ingen ska behöva må dåligt på sin arbetsplats.
Wivallius
2009-11-06 12:02
Biopower//

Håller helt med dig. Vi borde bara tagga ned och rycka på axlarna åt sensationsskriverier och låta klubben sköta det här internt men eftersom vi alla vill ÖSK:s bästa och alla vill ha en högre tabellplacering för varje år, så blir vi lättstörda och oroliga. Kanske vi också behöver psykologhjälp? :-P
Örebro Sekt. E
2009-11-06 11:53
Tycker inte att det är mycket som känns oroligt just nu. Mer än att några forumiter starkare uttrycker ett brett missnöje som ibland känns mer personrelaterat än situationsrelaterat.

Däremot är det några duktiga fotbollspelare som inte fått lira så mycket som de önskar som uttryckt sitt missnöje. På olika sätt. I det fall Nordin, Almebäck och Astvald skulle få lika många spaltmeter skulle historien säkert skrivas lite annorlunda.

Personligen tycket jag det är bra att ribban ligger lite högre nu än för några år sedan. Nu vill vi uppåt, mot den absoluta toppen. Det ställer andra krav och föreningen jobbar sig uppåt. Kanske inte i den takt vi vill se, men ändå uppåt. Tidigare har vi på gränsen till jublat bara det kommit någon videobrasse på provträning.

Support your locals.

Örebro Kronblom
2009-11-06 11:23
Ämne: Synd det här med Bas....
Trist för Basse såklart och att han sticker iväg såhär kan väl inte tolkas annat än att han är missnöjd i ÖSK.Sen kan man ju ställa sig frågan vem som är ansvarig för detta,självklart klubben men som enskild person?Sixten som har fulla händer med coachning,träningar och så ,har han tid över till Pep talk med Basse?Han får väl ta sig tid säger säkert någon men tycker bättre om Sjögren tar på sig den rollen,han ska ju vara styrelsens ansikte utåt.Sixten har ju tydligen dock sett detta(problemet) eftersom han ställt över Basse i en del matcher så Sixten berörs ju även han av detta.Psykologer har ju börjat användas mer och mer inom olika sporter,kanske ngt för ÖSK att ta del av!
Örebro Biopower
2009-11-06 11:22
Mycket känns oroligt just nu, hoppas verkligen att ÖSK har koll på vad som händer i truppen. Det som nu kommer fram i tidningen är naturligtvis lite sensationsmakeri från tidningen, finns inget sportsligt att skriva om måste naturligtvis något annat vaskas fram. Missnöje och spekulationer om sådant skapar ju lätt både rubriker och intresse (se bara på detta forum), men kan också lätt blåsa upp en stämning som kan bli ödesdiger för en grupp. Dock har man känslan att någonstans i organisationen finns bränslet till den obehagliga eld som är på väg att flamma upp, här har herrar Sjögren, Boström, Nilsson och styrelsen en hel del att ta i. Jag menar att om Basse har gjort fel och dragit hem innan semestern har börjat, så tyder även det på dålig kommunikation i organisationen. För hade man kunnat kommunicera öppet hade han väl väntat 2 träningar alternativt kunna få ledigt lite tidigare för att ta sig hem till sin fru och till en dotter han aldrig sett.
Örebro ÖSKare i exil
2009-11-06 11:06
Hattrick. Vill ju passa på att önska James lycka till i Watford eller vart han nu hamnar.
Örebro ÖSKare i exil
2009-11-06 11:05
Mitt i allt detta snack om våra leavers så funderar jag över försäsongsschemat. Har Träningslägret på Cypern bytts mot Finland, sparats in på helt eller helt enkelt inte informerats om?

Sista dagen på kneget i Borås, om en vecka så är jag heltidsörebroare igen.
Örebro ÖSKare i exil
2009-11-06 10:41
Synd det här med Bassombeng. Hans motgångar med skador, petning + språk och avsaknad av fru och barn måste vara riktigt tungt. Det är en ganska naturlig reaktion att fly dit man känner sig trygg och göra sig svår att nå. Som chef utomlands har jag sett det ganska många gånger. Även när man pratar samma språk så är det en ganska tuff fråga att hantera när en person inte mår bra. Som chef kan du inte lösa alla problem åt din anställd utan måste respektera att en del av problemen är den personens ansvar. Ofta så är det logiska resonemanget och det känslomässiga stadiet i konflikt hos den som flyr. Frågan är ju också vad som händer om/när Bertin flyttar.

Att Basse kommunicerar via en landsman som han beskriver som sin bror tycker jag är helt ok om han inte kan kommunicera själv sen kan vi nog önska att kommunikationen hade fungerat bättre.

Jag hoppas för Bassombengs och ÖSKs skull att han kan hitta en situation där han mår bra i Örebro.
Wivallius
2009-11-06 10:39
ÖSK-Lasse//

Jag vet inte om du läst artikeln om Basombeng som vi diskuterar nu. Det är inte mycket i den som är positivt.

Men du får gärna muntra upp oss lite .... ;-)
Wivallius
2009-11-06 10:38
Ja, att splittra familjer är ju inget bra. Men Olsen spelade ju bättre INNAN frun kom hit ;-)
Örebro ÖSK-Lasse
2009-11-06 10:37
ÖSK-Karl/
Finns det något som är positivt?
Örebro Kurt von Traatt
2009-11-06 10:37
ÖSK-Karl// Fast Basse sa ju i någon intervju tidigare i höstas att hans fru & barn skulle komma hit. Blev väl inte av då.
Örebro ÖSK-Karl
2009-11-06 10:09
Sedan är det väldigt konstigt att inte Basse har sin fru och barn med sig i Örebro, så dåligt kan han ju inte i lön, det är ju då inte konstigt att han har hemlängtan. Det var nog tyvärr mycket som försvann med Axën.
Wivallius
2009-11-06 10:08
Det är riktigt illa för ÖSK, för Basse och för Spelarinvest.
Örebro ÖSK-Karl
2009-11-06 10:05
Jag försvarar inte att Basse sticker iväg, men texten under tycker jag är självklart att Sjögren eller Sixten skall ta med Basse och inte en kompis, det står mer o mer uppenbart att kommunikationen inte fungerar i ÖSK.

"Han kallar mig för storebror och jag har tagit hand om honom som en lillebror. Eric har fått bott här när han velat trots att han haft en egen lägenhet. När han inte har fått spela har jag pratat med honom hela tiden om att han måste lugna sig, vara inställd på att göra sitt jobb"
Wivallius
2009-11-06 09:45
Berra verkar mycket lojal. Inget snack i NA, bara kämpar på. Hoppas han verkligen får chansen till våren.
Wivallius
2009-11-06 09:42
... och nu kom länken om Basse på nät-NA också
Wivallius
2009-11-06 09:30
Bassombeng fortsätter att strula enligt pappers-NA. Drog till Kamerun utan lov dagen efter TFF-matchen. Ingen, inte ens hans kompisar eller Bertin Zé, fick reda på 'flyktplanerna'. Inte bra!
Örebro micro_42
2009-11-06 07:13
Är inte Frempan extremt enfotad? Har för mig att det blev för svårt, när han mötte bättre-snabbare backar.
Örebro den oumbärlige
2009-11-06 04:19
En till grej; Nu när MFF har blivit av med Gabriel och Rolle varit ute och sagt att de ska värva. Tror ni de tittar på Almebäck då? Hoppas inte, men vet inte om ÖSK har råd att tacka nej till 5-10 miljoner med tanke på vad vi fick han för och att man ännu inte sålt ett skit.
Örebro den oumbärlige
2009-11-06 04:07
riorobban/ håller med dig delvis. Frempan har inte, vad jag hört/sett gjort sig förtjänt av en vettig chans i a-laget men inte har han allsvenskans bästa "vänsteranfallare" framför sig. Porokara har varit en stor besvikelse hela hösten och en av de spelare som bidragit till ÖSK:s krampaktiga spel under trippel-x.

Att Porokara ändå är given beror på två saker:

*Inga givna ersättare
*Sixtens favorit, hans värvning mig veterligen.
AIK Saywee
2009-11-05 23:09
ÖSK-Karl, Domnarvsvallen kanske har en normal "planyta"?

Tror att Qviding bytt arena, men första och senaste gången jag besökte Torpavallen, var den inte större än en tennisplan och ojämn som attan, det vore något för Lagrell att bedöma för elitspel, ojojoj.
Örebro ÖSK-Karl
2009-11-05 23:03
Brage tillbaks i SE, kul när klassiska lag kommer tillbaks till eliten, inte gjorde det något att det var på Qvidings bekostnad heller.
Örebro ÖSK-Karl
2009-11-05 22:07
apskallen//

Hoppas bara det löser sig för James, det var modigt av honom att ställa upp i NA. Ett o annat lik behöver rensas bort. Om bara NA vill så kommer de att få många intervjuer bland de spelare som lämnar efter detta år när de funnit nya klubbar.

Säger inte att det är fel att inte förlänga med t.ex Glenn, mera hur det går till och de ständiga kommunikationsproblemen hos tysta klubben.
Örebro rirobban
2009-11-05 22:07
Ämne: Frempong nära kontra....
Frempong hade nog inte gett så mycket pengar. En mer skadebenägen spelare får man leta efter. Om han kunde spelat 6-7 matcher den gågna säsongen så hade man fått varit glad. Nu fick han ingen chans, men det är inte heller lätt att peta allsvenskans bästa vänsteranfallare Porokara. Sen förstår jag att tränaren inte vill satsa på en spelare som så ofta är sjuk eller skadad. Om han nu går till England, vem tror att han kommer vara mindre skadad där? Deras fysiska fotboll håller nog Frempong borta från alla matcher... men jag önskar honom lycka till i den klubb han nu väljer att söka lyckan i.
Örebro apskallen
2009-11-05 21:47
ÖSK-Karl// Nu är det väl iofs tveksamt om det blivit någon affär med Watford om han fortfarande haft kontrakt. Nu blir han en billig chansning för Watford, och han har ju dessutom inte fått något kontrakt ännu.

Edit: Tom Söderberg är ju en lång (och duktig) mittback i Häcken. Du vet, nykomlingen som kom före oss i tabellen och som vi tog en poäng mot på tre matcher... ;)
Örebro ÖSK-Karl
2009-11-05 21:18
Frempong nära kontrakt i England nu och ÖSK får stå med lång näsa utan pengar, det är väl själva f_n.
Länktips: na.se/sporten
Annons: