/fotboll/osk/forum/533.aspx/fotboll/osk/forum/533.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Vinnartradition
2016-08-21 11:16
Jag ger mig på att tippa dagens allsvenska matcher:

Hammarby-IFK Göteborg 2-1
Falkenberg-Gefle 1-3
ÖSK-AIK 2-0
Örebro T8
2016-08-21 11:14
Naturligtvis kan inte ÖSK berätta om kontrakt och vad de innehåller. Det skulle ge ett oseriöst intryck mot agenter och kommande värvningar.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Marta (hane)
2016-08-21 11:09
Vidhåller vidare att jag har en goare känsla i magen efter poden. Allt är inte perfekt, och man hör att man fortfarande letar efter en stabil strategi i vissa frågor. Men man är själv medvetna om det. Och en hel del verkar faktiskt fungera riktigt bra. Ösk känns ff på uppgång.
Örebro Marta (hane)
2016-08-21 11:04
Jag instämmer i att man kunde varit tydligare med Brobergs kontrakt. Dock har vi tidigare bara fått veta att kontrakten är fleråriga.

Jag hade även velat få tydligt svar på frågan varför man väljer denna typ av kontrakt. Jag antar att man inte ville svara tydligare i poden för att man ligger i någon form av förhandling.
Jag är besviken över att jag inte visste förutsättningarna kring Broberg tidigre. Jag blev uppriktigt ledsen när jag läste om hur der verkar vara i själva verket.

Vidare är jag besviken på att man släppte Astrit. Även här kunde man kommunicerat tidigare. Men iom poden redovisade man för hur man resonerat. Sedan är det ett beslut jag kanske inte håller med om var det bästa, men jag har fått en motivering. Om det var rätt beslut vet nog ingen ur ett långsiktigt perspektiv. Iaf inte jag.
AIK Nissesson
2016-08-21 10:51
Minatankar, välkommen hem ...

"Men återigen, informationen kunde uppenbarligen varit bättre. I annat fall hade vi inte fått så många och kraftiga reaktioner på detta forum. Det tycker jag ledningen ska ta till sig. "

Vi är helt överens på den punkten.
Örebro Minatankar
2016-08-21 10:48
Det har skrivits en hel del om bl a Astrits medverkan i OS och kontraktet med Broberg. Jag kan tycka att informationen kring dessa två frågor kunde varit bättre.
Utgår dock ifrån att de i klubben som arbetar med dessa frågor har vägt in en rad faktorer som vi supportrar, medlemmar/aktieägare och sponsorer/partners inte känner till och att man gjort det för klubbens bästa.

Sedan kan det vara ett bra eller mindre bra beslut ändå. Speciellt i efterhand är det lätt att konstatera sådant.

Men återigen, informationen kunde uppenbarligen varit bättre. I annat fall hade vi inte fått så många och kraftiga reaktioner på detta forum. Det tycker jag ledningen ska ta till sig. Man har blivit mycket bättre på informationen med alla intressenter men kan uppenbarligen spetsa den ytterligare.

Nu är jag hemkommen från utlandsvistelse. Naturligtvis har jag tajmat hemkomsten till dagens match, där vi som vanligt vinner med 4-0 :-)
AIK Nissesson
2016-08-21 10:43
Svartvitt forever, varför rensade du ditt inlägg?
AIK Nissesson
2016-08-21 10:42
Tack Svartvittt forever!

Kommunikationen kan förbättras, vi är hel eniga!

Podden gav ingenting i frågan ...

Varför?
Örebro Svartvitt forever
2016-08-21 10:20
Örebro Moss17
2016-08-21 10:02
ikväll vinner vi.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Marta (hane)
2016-08-21 09:26
Får jag fråga.. vilka lag i allsvenskan kommunicerar mer öppet än ÖSK i dagsläget?
Vilka andra organisationer, klubbar har supporterforum som kan kräva intervjuer av ledning och ansvariga som ska va klara på sekunden.. och faktiskt få gehör, även om det nu var på dagen, eller iaf 2 dagar senare pga teknikstrul. Jag har inte den flexibiliteten i mitt jobb.. om jag inte prioriterar om hårt, och då ska det vara något viktigt. I detta fall tycker jag ÖSK tydligt visar att de ser OSS som något viktigt.

Vad är det vi förväntar oss? Livestreamade kontraktsförhandlingar? Utskick av klausulsammansättning till alla medlemmar eller de som någonsin varit på en ÖSK-match?
Ok jag raljerar lite nu, men någonstans får vi fasiken va nöjda!

Mycket ska ha mer.. får jag nog säga i detta fall.

Jag tycker den service och kommunikation som ÖSK erbjuder oss supportar är unik på många sätt. Att vi har årskort och är medlemmar innebär inte per automatik att allt som sägs, görs osv ska komma oss till dels. Det fungerar inte på det viset. Det kan inte fungera på det viset om vi ska bedriva en något så när professionell verksamhet, vilket jag hoppas alla är eniga om att vi ska göra?

Ikväll äter vi upp gnaget!! Alla till BA!
AIK Nissesson
2016-08-21 01:17
flesklepp, jag vet att vi brukar tjöta ibland, men efter att "lyssnat" på podden två ggr, så kan jag bara skriva att du inte är helt ute!

Kommunikation är viktigare än man kan tro?

OK sådant som är hemligt, får väl vara det, men medlemmar och supportrar önskar nog lite mer öppenhet, eller?
AIK Nissesson
2016-08-21 00:49
Kommunikation har inte varit en stark sida hos vår kära klubb, uppropet för några år sedan ville förbättra denna. Att jag tyckte häromkvällen att det var bråttom med kommunikation, som borde ha skett för länge sedan, kan jag inte hjälpa. Att jag får skit för detta, och annat, hör inte till någon ovanlighet, för man måste ju leta fram ett svin ... för att själv må bra !
Örebro Ö.S.K Krille
2016-08-21 00:45
Lite pepp inför matchen mot AIK.
Örebro flesklepp
2016-08-21 00:29
@Columbus:
Har först nu kunnat lyssna till podden. Sett till den enorma storm som varit på detta forum kring Brobergs 3,5-årskontrakt som egentligen kanske var ett 1,5+2 års-kontrakt(?) med alltifrån varierande grad av galla-spyende mot Sköldmark till vissa krav om omedelbar, sekundenlig avrapportering om kontraktsläge och allt annat av väsentligt att veta vid ens egen dörr så måste jag säga att det, sorry Wärlegård kändes lite, hmmm… försiktigt…. Jag saknade frågor rakt på om de senaste dagarnas heta fråga, som sagt Brobergs kontrakt och, ursäkta, de svar som levererades blev rätt mycket av ”politikersvar”. Vi var nog flera som inte riktigt förstod NÄR svaret eller svaren på de senaste dagarnas fråga/frågor egentligen levererades i programmet. Svaren var väldigt allmänt hållna. Vad vi, indirekt fick veta om Brobergs kontrakt är att det löper på 3,5 år, men att innehållet i övrigt, villkor i kontraktet utöver längden alltså inte är något man kommunicerar utåt. Simon säger att klubben valt att kommunicera spelarnas kontraktslängder men därutöver, som sagt inga innehåll i övrigt i respektive spelares kontrakt. Av de tre skäl han hänvisar till, av legala skäl, av integritets- och slutligen konkurrensskäl. Vad jag kände saknades var kanske, hmmm.. ja, ”känsla och tajming”. Bekräftelse av en FÖRSTÅELSE av att det här är en viktig fråga för oss supportrar. Typ ”Vi förstår att det är av väsentligt värde för er att få veta om Broberg har ett kontrakt som löper ytterligare två år eller om det innehåller klausuler vilka möjliggör att det bryts redan i höst, men tyvärr kan vi idag, NU inte ge något svar på de frågorna. Vi önskar inget hellre än att gå våra supportrar tillmötes i deras frågor, men ibland kan vi inte berätta mer, utan vi måste tyvärr hänvisa till de tre sekretesskälen vilka Simon redogjort för, de legala skälen, integritets- samt konkurrensskälen. Vi lovar att återkomma till er och berätta mer så snart vi bara kan.” Jag tror att det finns otroligt mycket att vinna på en mer inbjudande, tillmötesgående kommunikation än den, tyvärr lite distanserade och kyliga, formella och ”politikeraktiga” kommunikationen i det avseendet vilken vi fick ta del av i podden. Eller är jag helt fel ute?
AIK Nissesson
2016-08-20 23:32
HEJA ÖSK !!!
Örebro Åter till ståplats. (Sekt. E)
2016-08-20 23:29
Heja heja ÖSK!
Örebro Ansiktet
2016-08-20 23:11
Heja heja ÖSK! ÖSK ÖSK ÖSK ÖSK ÖSK, ösk ösk, heja heja ÖSK!!!!!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Nicka i ribban
2016-08-20 19:59
Widegren kan även spela mittback, så han skulle nog passa in perfekt i vårt uppställda anfallsspel. Jag är dock tveksam till om han håller måttet, men med rätt omgivning kan han nog ta stora steg. Han har en fin vänsterfot iaf. Bra för uppspel.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Vinnartradition
2016-08-20 19:32
@Asbjörn#10:


Bra med högerfoten också i så fall.

Matchtröjans dag imorgon - gäller både ståplats och sittplats.
Örebro Asbjörn#10
2016-08-20 19:21
@Vinnartradition:


Nope, han är vänsterfotad.
AIK Nissesson
2016-08-20 18:12
@Columbus:


Tackar, du kan också fortsätta, gillar dina uppdateringar med kontrakt, även om det med Broberg blev knepigt. Samt gillar när du hakar upp dig på våldstendenser, där tycker vi nog ganska lika:)

Keep on running ...
Örebro Arsène Lupin - Måltjuven
2016-08-20 18:05
@Asbjörn#10:Precis som MT blir jag imponerad att ni har sådan koll på andra spelare
Örebro Vinnartradition
2016-08-20 18:05
@Asbjörn#10:


Håller med om att han såg spännande ut. Jag uppfattade det dock som att han är högerfotad.
Örebro Arsène Lupin - Måltjuven
2016-08-20 18:03
Pulsen inför AIK
Örebro Asbjörn#10
2016-08-20 17:57
Östersunds offensiva vänsterback Dennis Widgren, som sitter med utgående kontrakt, skulle kanske kunna vara något om Ring inte skulle bli kvar nästa år?

Känns som en spännande och fortsatt utvecklingsbar spelare!
Örebro Arsène Lupin - Måltjuven
2016-08-20 17:50
Mycket snygg frispark av Semas brorsa mot DIF
Örebro Columbus
2016-08-20 17:17
@Nissesson:


Ta det lugnt, bättre med dubletter än inget alls!

Fortsätt som du har gjort de senaste tio åren. Dina tiotusentals inlägg med dubbla radavstånd är mumma för folket!
AIK Nissesson
2016-08-20 16:57
Blev en dubbel, men fortsätter att heja på ÖSK!
AIK Nissesson
2016-08-20 16:57
Starka nykomlingar denna säsong,
skönt att vi inte "harvar" på nedre halvan!

Kämpa för Europaspel, tillsammans grejar vi det :)

ÖSK
Annons: