/fotboll/osk/forum/5275.aspx/fotboll/osk/forum/5275.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
AIK Saywee
2010-01-07 11:53
Mr. Milton//
Ditt rykte (från ur din synvinkel trovärdig källa)är på något sätt intressant, eftersom det handlar om ÖSK´s framtid.

Mina ständiga och tjötiga funderingar fortsätter, varför var Rille mer populär bland spelarna, jämfört med Sixten och i så fall varför?
Örebro Mr. Milton
2010-01-07 11:45
Dubbelpost
Örebro Mr. Milton
2010-01-07 11:45
Kan omgående avfärda alla kopplingar till den familjen Milton ;) även om jag inte tar avstånd från dem.

För att försöka förskjuta fokus från porrdiskussionen till ÖSK kan jag komma med ett rykte från trovärdig källa (dock fortfarande bara ett rykte).

Orsaken till att Rille fick gå var att han var för populär bland spelarna och att de ville ha honom som förstetränare. Jag hoppas detta inte är sant då jag är en av Sixtens anhängare. Detta kanske har varit uppe tidigare men bättre en gång för mycket än en gång för lite. Det är som sagt ett forum.

Så nu har fokus försvunnit från den så hemska porrindustrin ;)
Örebro ÖSK-Karl
2010-01-07 11:44
Wivallius//

Jag gillar inte att Basse kommer försent ständigt, men tycker det är trist att vare sig han eller Berra inte verkar trivas i ÖSK. Det ser jag som ett stort misslyckande.
Örebro Marquis de Sade
2010-01-07 11:06
Årets matchställ?
Örebro Ösk_hjärtat
2010-01-07 11:04
Saywee //
Det var ändå ganska väntat att dem skulle flytta på sig, tråkig men så länge det blir lite tillskott i kassan är det ok.
Vi lär behöva en eller två bomber, hoppas bara han inte hamnar i truppen till turkiet.
I onsdags var det rekord kallt i Örebro, hoppas på rekordvärme i sommar och rekord i mest gjorda mål, mest vunna matcher, högsta publiksiffra mm för ösk.
Vore trevlig att toppa detta med en dubbell.
AIK Saywee
2010-01-07 10:44
Ämne: god försättning på e....
Ösk-hjärtat, God fortsättning till dig oxå :)

Roni och Basse kan vi säkert glömma 2010 och inför dubbeln, de närmaste åren, vill de inte vara med, så för de skylla sig själva ...

... stubinen till "bomben" brinner fortfarande, men blir kortare för varje dag!
AIK Saywee
2010-01-07 10:39
Ämne: Det är så härligt at....
Kul, faktiskt, att du kom in just nu i porrdebatten, jag förmodar att du inte heter Berth ;)

Men jag tycker inte att det stormar i ett vattenglas, men att fara iväg lite i utkanterna av vad som är diskuterbart, där är vi eniga.

Allt är inte farligt eller brottsligt, t.ex när jag kör min bil i 98 km/h efter att nyss ha passerat två skyltar som är märkta med 90, är jag kriminell då?

Fast "diskussionsreglerna" är tydliga!

Fast "dåren" som tog 86-åriga Grete´s handväska ur rullatorn under hennes promenad i Frövi, han är väl "krimminäll" med råge?
Örebro Ösk_hjärtat
2010-01-07 10:30
god försättning på er alla!
Det mesta tyder på Roni förvinner, och även Basse kan göra det.
Vad hände med bomben?
Örebro Blå Bergen Blues
2010-01-07 10:28
Ämne: Det är så härligt at....
Riktigt roligt att dessa ord kom från "Mr. Milton"!! :-)
Örebro Mr. Milton
2010-01-07 10:24
Det är så härligt att läsa om alla invändningar gällande porrindustrin. Här i sköna Sverige finns en så naiv och konstig syn på porr och erotik. Allt är farligt och brottsligt. Orkar inte ens kommentera dessa dumheter. Tala om storm i ett vattenglas :)

Dock gillar jag alla härliga synpunkter och diskussioner kring ÖSK som ständigt förs härinne (och som ibland far iväg lite). Oavsett vad alla tycker och tänker kring allt så är det just det som ett forum är till för.
AIK Saywee
2010-01-07 10:13
Money talks, skriver många, jag har dock aldrig hört något från en femhundring eller en enkrona ;)
Örebro Blå Bergen Blues
2010-01-07 10:09
Ämne: Blå Bergen Blues//At....
Kurt von Traatt// "Hela det kapitalistiska systemet bygger på pengakåthet. Pengakåthet driver utvecklingen framåt. På gott och ont. Hur kan du blunda för det?" - nej, jag blundar inte för det. Att "samla inför framtiden" är rent evolutionärt en god strategi. Men att "dela med sig till andra när man har överflöd" har också visat sig vara det. Precis som vi gör här! :-) Vi delar med oss av våra åsikter/synpunkter när "vi har överflöd av dem!" :-)
AIK Saywee
2010-01-07 10:06
Sekt. E//
Vi är nog helt överens och det vore dessutom intressant, att veta, som medlem och supporter, vilka krav ÖSK har på sina sponsorer, avseende dessa frågor och kanske omvänt oxå vilka krav har sponsorerna "ifråga om ÖSK"!

För mig är faktiskt sådant viktigt, men jag har tyvärr prioriterat fel (= inte haft tid) och inte tagit reda på var ÖSK´s nuvarande sponsorer står, i för mig mycket viktiga framtidsfrågor/värderingar ...

Mot målet!
Örebro Sekt. E
2010-01-07 09:59
Saywee// Sant, jag har inte speciellt stor koll på vad ÖSK´s sponsorer har för inverkan på omvärlden. Men jag förutsätter att klubben gör någon form av urval. Sen tror jag inte att granskningen är rigorös och stora bolag har ju ofta sin "legitimitet" genom sin storlek i mångas ögon. Många gillar det, alltså är det juste...
På sikt tror jag att klubben tjänar på att göra en mall för vilka sponsorer man vill ha. Det skulle stärka varumärket ÖSK.
AIK Saywee
2010-01-07 09:46
BBB//
För att inte tala om (förlåt skriva om) spelare som heter Dick ...

Sekt.E//
Åter till "seriositeten" (stavning?), jag håller med dig på något sätt, för då verkar ju "pengakåtheten" ta över och "själen" tyna bort.

Men, hur många av oss har brytt sig om vad våra sponsorer står för, när det gäller miljö, klimat, värderingar, framtid, utveckling, barnarbete, ungdomsstöd, antirasism etc etc?
Örebro Sekt. E
2010-01-07 09:37
Om ett porrföretag skulle sponsra ÖSK är det nog en av de saker som skulle få mig att inte köpa säsongskort. När pengar till klubben blivit så viktigt kan omöjligen klubben vara något viktig längre.
Örebro Blå Bergen Blues
2010-01-07 09:31
Saywee// Haha! Han får väl gå över till "!Cara mia!". Minns hur det var när vi en gång i tiden hade en mittback som hette Mark i förnamn. Alla föräldrar fick hålla för barnens öron när speakern ropade ut hans efternamn.
AIK Saywee
2010-01-07 09:28
Detta med "sex" finns väl på olika sätt, mer eller mindre, rätt eller fel, redan innan tonåren och följer med på olika sätt genom livet, för kvinnor och män.

6-10 bortavinst ...

AIK Saywee
2010-01-07 09:22
Porrokara, eller hur är det, vad ropar speakern när han presenterar att målet gjordes av Roni?
Örebro Blå Bergen Blues
2010-01-07 09:18
Ville bara belysa kopplingen mellan porrindustrin och prostitutionen. I prostitutionens kölvatten kommer mänskohandeln. Porrindustrin förskönar prostitutionen och på så sätt "baseras" dess inkomster (indirekt) på detta. Det jag menade. Är dock övertygad om att ÖSK aldrig skulle släppa in sådana sponsorer.
AIK Saywee
2010-01-07 09:16
Basse´s agerande ger väl inte ÖSK någon fördel vid förhandling/försäljning, eller tänker jag fel?

Tråkigt, isåfall, på en så bra ytter :(
AIK Saywee
2010-01-07 09:12
DaSa, förresten, välkommen hem till minusgraderna, Golfströmmen gör inte sitt jobb denna "vinter", kanske för många isberg på flykt söderut?

Jag tror att Basse kanske inte gillar snö, is, kyla, frost och halka ;)
Örebro DaSa
2010-01-07 09:07
Eftersom Mattias Lindström antagligen blir klar för HIF inom närmaste dagarna så kommer det betyda att GAIS kommer att behöva en ny högerytter. Att Axén även tränar GAIS talar nog ännu mera för att han kommer gå dit, det som talar emot är att GAIS inte har ngr pengar innan Wanderson blir såld. Men nu skulle jag gissa att Basse inte är värd så mycket så det kanske inte är ngt problem i alla fall.
AIK Saywee
2010-01-07 08:24
Är det någon som har koll på hur stora sponsorintäkterna är i procent av alla intäkter, samt hur trenden har varit det senaste decenniet?

Kan någon dessutom ana, spå eller gissa framtiden angående detta?

Ytterligare en fråga (eftersom jag inte kan sådant här själv), hur är förhållandet Huvudsponsor/övriga sponsorer och hur har detta eventuellt förändrats?
Örebro Aspen
2010-01-07 08:13
Avd Berth//ÖSK försöker bygga upp en image som ska attrahera många stora och små sponsorer i närområdet. Jag tror inte många sponsorer i trakten vill synas tillsammans med en firma som säljer porr och som dessutom inte är från närområdet.
Vill inte byta 500 små sponsorer från Örebro-trakten mot en porrfirma från Spanien.
AIK Saywee
2010-01-07 08:06
Eftersom det handlar om herrfotboll kanske det heter "Vive le Noirblanche" eller skall det vara "les"?
AIK Saywee
2010-01-07 08:03
Det som oroar mig en smula, är hur det kommer att gå för Berra, om/när Basse lämnar ÖSK? Typ sådana saker som speltid, utveckling, boende, trivsel etc.

Finns det ingen fan-falang som kan franska, så att han kan få ett "kompisgäng"?

Jag har ju bara min snygga svarta Berra-tröja med Rasta-färgerna och läste franska ett år i realskolan på 1900-talet.

Vive la noirblanche!
Wivallius
2010-01-07 07:58
ÖSK-Karl//

Det må vara att det inte är ens fel när två träter men när man sätter i system att komma sent utan att ta det med arbetsgivare i GOD TID innan, så är det klart att detta drabbar medarbetargruppen som sådan. Lojala medarbetare undrar varför det inte lönar sig att vara lojal och varför de som bråkar får göra det i det närmaste ostraffat (har egen erfarenhet av denna typ av gruppdynamiska effekt och jag tror du säkert varit med om något liknande i din yrkesutövning). Därför måste, om inte annat än så för lagmoralens skull, situationen med Basse lösas. Sannolikt löses den bäst i detta fall genom att han och ÖSK går skilda vägar. Jag hoppas på en snar försäljning.

Synd på en sådan klasspelare.

FORZA ASTVALD, FORZA ÖSK!
AIK Saywee
2010-01-07 07:56
Apropå "pengakåthet", som kan te sig på olika sätt ...

... 86-åriga Grete rånades i Frövi när hon var ute och gick med rullatorn.

Jag finner inte ord för vad jag tycker, tänker och önskar om rånaren, som fegt gömde sitt ansikte i en åtdragen luva, de lämpar sig helt enkelt inte på detta forum, orden alltså!
Annons: