/fotboll/osk/forum/5267.aspx/fotboll/osk/forum/5267.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Rudolf Blodstrupmoen
2010-01-06 01:44
Tyvär så blir jag inte förvånad om det blir många svarta Allsvenska rubriker i år. "******* nära konkurs", "akut kris i ******", "****** har till på fredag på sig att få fram x antal miljoner" etc. Ja men jag hoppas jag har fel men 2010 är nog året då finanskrisen kommer slå hårt mot dom klubbar som inte har någon ekonomisk reserv. Jag är glad över att ÖSK har agerat sunt och inte låtit lönerna skenat iväg som i Stockholmsklubbarna.
Örebro Kurt von Traatt
2010-01-06 01:33
Conjuration //Han är förlorad. Gläds över pengarna ;)
Örebro Conjuration ★
2010-01-06 01:32
Jag vill inte att Porokara sticker, varför måste han vara så jävla bra och charmig? suck :( blir bara mer & mer oroad för varje nyhet man läser om han
Örebro Kurt von Traatt
2010-01-06 01:22
Gurra2001//Det finns ändå vissa skillnader mellan en fotbollsstjärna och en svarvare. Den stora skillnaden är hur mycket deras yrkesutövning berör.

Det står inte 80 000 personer som betalat 900 kr var och köpt Garphyttans vajers T-shirt och vrålar
i extas när en perfekt vajer kommer ut ur maskinen. Tror att de saknar eget forum också. Liksom misstänker också att det inte delas ut Europas guldvajer till bäste vajermakare. För att inte tala om kostnaderna för TV-rättigheterna.

Samtidigt har jag förståelse att även fotbollspelare vill se om sitt hus.

Dock finns det och kommer alltid finnas de som har ett visst hjärta i sina beslut och vissa som inte har det, sett ur ett fans perspektiv.

ps - Sedan förstår jag fortfarande inte inblandningen av Jantelagen i sammanhangen ;)
Örebro Henrik(ÖSK)
2010-01-06 00:58
Det verkar som att Helsingborg räknar kallt med ytterligare ett ovillkorat lån från kommunen i framtiden. Kan bli spektakulärt.
Örebro Gurra2001
2010-01-06 00:27
Walter Gigena// Vissa människor vill förstå andra människor vill helt enkelt inte förstå. Du verkar inte vilja förstå då du endast verkar vara fokuserad på att problematisera mitt inlägg. Därför omformulerar jag mig.

Vi bör ha samma krav på gemene man som vi har på fotbollsspelare när de gäller önskan att tjäna pengar. Eller snarare ha större förståelse när fotbollsspelare har ett tillfälle att höja sin lön då deras yrkesamma liv är betydligt kortare än gemene mans. Istället för att anklaga fotbollsspelare bör vi försöka förstå deras situation.
Örebro ÖSK-Karl
2010-01-05 23:48
TIC-TAC//

Ja, dessutom var det ju medlemsomröstning i Djurgården och de valde kapitalet med övertygande majoritet.

För mig personligen skulle gärna Bert Millton få ha en ledande roll i ÖSK om han pumpade in pengar så vi vann flera titlar.
Örebro TIC-TAC
2010-01-05 23:37
Obolos angerande är väl trenden som gällt en tid (tyvärr). Även allsvenskan (se DIF)börjar få kapitalister som blir ordförande/ägare mot att man lägger in massa värvningspengar. Även i ÖSK bör spelarinvest nog få mer inflytande om vi skall vara slagkraftiga framöver. Allt detta på gott och ont. Dock har väl dagens ekonomiska läge gjort spelarmarknaden lite nerhausat trots allt.
Örebro Walter Gigena ☆☆☆
2010-01-05 23:15
Gurra2001//

Vem är denna Svensson och hur vet du hur denna Svensson kommer att agera i framtiden? Är det inte så att du generaliserar och har fördomar nu igen?

Angående Obolo gjorde vår käre Barsom likadant. Precis som blåbäret PFO.
Örebro Gurra2001
2010-01-05 22:50
Ropesin// Lätt för dig och säga. Du har inte varit i hans situation. Du vet inte hur det är. Varken att komma från ett fatigt land eller vara en elitidrottsman som endast har några få år som man kan tjäna lite extra pengar.

Får Svensson högre lön någon annanstans så drar han direkt. Samma Svensson skriker halsen av sig så snabbt en annan människa gör samma sak med yrket fotboll.

Jantelagen!
Örebro Ropesin
2010-01-05 21:07
Ivan Obolo verkar vara riktigt pengakåt. Allt han pratar om i media är pengar. Han lägger nog snart ut sig själv på tradera och drar dit han får mest pengar, oavsett land och klubb.
Örebro ÖSK-Karl
2010-01-05 20:43
Personligen är jag inte något förvånad över Turkietresan med tanke på hur många bosmanspelare som finns. Frågan är bara vart alla skall åka som är snäppet sämre än dessa, Island eller Finland kanske?

Det är ändå otroligt skönt att agenter och bosmanspelare får bita i det sura äpplet.

Såg att Sjölund nu skulle få 100.000:- i månaden samt 1 miljon för att signa på 3 år i Djurgården. 08-klubbarna fortsätter att sätta sprätt på pengar så fort de får några. Ordföranden i Helsingborg avgår för att de gör likadant.

I Basses fall är det väl som så att det brukar vara två som bråkar.
Örebro Rudolf Blodstrupmoen
2010-01-05 18:57
Basse har meddelat att han är sen och kommer imorgon. Det får man väl se som ett steg framåt. Förut har han däremot bara varit borta utan att säga ett ord till Sjögren.
Syrianska FC Alltid, oavsett, jämt-SFC!
2010-01-05 18:51
Bort med skiten förfan!
Wivallius
2010-01-05 18:50
Nu har jag tröttnat på Bassombeng!!!

FORZA BERRA!
Örebro Bastard on Parade
2010-01-05 18:39
Toran//

Liknande initiativ har funnits tidigare. Förra sommaren spelades en internationell turnering för spelare utan kontrakt. Se länk för mer info.
Örebro Sekt. E
2010-01-05 18:37
Fö skaffar jag abonnemang och räknar med vinst oavsett om vi ställer f98 på benen i premiären. Är man ÖSK så ska motståndarna ha pisk.
Örebro Sekt. E
2010-01-05 18:34
Trist med Basses agerande. Bra att Sjögren inte skapar något via media i frågan. Bättre att lösa internt.
Djurgården Toran
2010-01-05 18:20
Enligt artikeln på fotbollskanalen så hävdar initiativtagaren Cetnikaya att det i alla fall är första gången som ett sådant här "tåg" sätts ihop till ett lag för matcher mot klubblag. Om det är första gången "tåget" avgår i överhuvudtaget verkar mer osäkert, sett till den mediala uppmärksamheten verkar det dock inte omöjligt?

En agent, den beryktade Oliver Cabrera, är i alla fall högst delaktig i projektet. Jag är hyfsat säker på att flera utav spelarna tillhör Mr Cabreras stall, Emra Tahirovic har i alla fall gjort det. Annars kan jag inte direkt se vad agenterna skulle ha emot att spelarna visar upp sig inför ev. intressanter? Så länge det inte blir ett jippo utav såklart.

Personligen så undrar jag mest hur det ska få ihop ett lag utav de spelarna som är aktuella. Enbart David Durmaz och Markus Jonsson har några som helst defensiva kvalitér. Bassombeng och Näfver kan bli en gedigen mittbacks duo! :)
Örebro Kurt von Traatt
2010-01-05 18:15
Felpost. Såg att länken redan varit uppe.
Örebro Grohl
2010-01-05 18:10
Kan man anta att "Bomben" var Sjölund?
AIK Saywee
2010-01-05 17:57
Detta nya decennium, kommer säkert att bjuda på en massa nyheter, överraskningar och många förändringar, kopplat till fotboll och Allsvenska.

Jag funderar över, om ett sådant här "tåg", tidigare avrest söderut i förhandlingstider?

Hasan Cetinkaya, fd LBOIS har startat initiativet och jag undrar en massa saker utan svar.

- Är agenterna involverade?

- Varför går resan just till Turkiet? (bortsett från klimatet förstås)

- Är det en pristrissarresa?

- Semester?
Örebro Farsen fortsätter (igen)
2010-01-05 17:05
Fast jag tycker ändå Sjögren tar det på rätt sätt. Vad tjänas på att börja härja om försäljning eller rivna kontrakt? ÖSK skulle bara förlora på att hålla på så. Dock är det dåligt av Bassombeng som knappast gör bra reklam för sig. Om inte agenten varit framme och gjort en "Zlatan"??
Örebro Farsen fortsätter (igen)
2010-01-05 17:01
Bassombeng försvinner ju inte förrän till sommaren. Frågan är hur Sixten ska handskas med det hela. Ska han låta Basse spela eller bänka honom resten av tiden på ren princip. Från att ha ett av allsvenskans vassaste anfall kan vi få AS tunnaste. Nu är det nog dax att börja stressa inne på kontoret!
Örebro Frostbite*
2010-01-05 16:57
abdel seidou//När väl Allsvenska premiären närmar sig så vet man ju hur känslorna börjar krypa i kroppen, så helt uträknad är man nog inte. Men det känns lite trist på värvningsfronten just nu.
Örebro abdel seidou
2010-01-05 16:43
Ämne: Försvinner Porokara ....
Fy sjutton vilket tråkigt uttalande, och sätt att se på det. Önskar att ÖSK hade en så pass stor "fanbase" att man kunde säga att du inte blir saknad på vår arena i år.

Du går på allsvensk fotboll för den "höga kvalitén" på spelet alltså? Om underhållningen är dålig, medelmåttig eller bra avgörs av spelarna ute på planen? Du väger ens in den aspekten när du ser på allsvenskan? Ojojoj, behåll pengarna och köp fler viasat-kanaler istället!

Vi vill inte ha fotbollskonsumenter här, vi vill ha fotbollsfans. Eller nej just det, vi behöver alla vi kan skrapa ihop, så ursäkta mig.

=P
Örebro abdel seidou
2010-01-05 16:35
Vuxen kille det där. Ansvarsfull & ordningsam. Visar stor respekt för gällande avtal också. Tjoho!

Näe men, tråkigt. Hade hoppats på ett rejält uppsving för Eric i år men vantrivs han lär det ju inte bli så. Rackarns också!
Örebro Frostbite*
2010-01-05 16:33
Försvinner Porokara och Bassombeng krävs det en spektakulär värvning för att jag ska köpa säsongsabonnemang och trotsa kylan i mars. Riskens finns att ÖSK försöker överleva denna VM säsong och sitta på kapitalet och hoppas att vi troget går och betalar för medelmåttig underhållning.
Örebro Ropesin
2010-01-05 16:30
Silly Season kan bli intressant fram till seriestarten trots allt. Porokara på väg bort och nu vill alltså Bassombeng lämna också. Försvinner dessa två så måste man ju få in minsta två nya högklassiga spelare om man ska ha någon medaljchans 2010.

Bassombeng har ju varit en favorit och är en bra spelare och rolig att titta på. Men nu känns det som att han inte vill vara i Örebro längre och då kan det nog tyvärr märkas på planen. Så hoppas man kan sälja Bassombeng för en summa som räcker till en likvärdig ersättare!
AIK Saywee
2010-01-05 16:16
När går tåget?
Annons: