/fotboll/osk/forum/5176.aspx/fotboll/osk/forum/5176.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Wivallius
2010-02-19 12:31
ÖSK-Karl//

Jag älskar att åka längdskidor vet du (ca 3 ggr i veckan) och orkar inte åka längre än max till Ånnaboda för att göra detta. Men Behrn arena är ju snöfritt, vilket ju är det viktigaste ;-)

... om man inte jobbar med något som kräver snöfrihet, förstås!
Örebro ÖSK-Karl
2010-02-19 12:21
Wivallius//

Det måste vara att du har ditt barnasinne kvar som gör att du älskar snö, personligen står jag ut med det bara för att en gång för alla täppa till truten på konstgräsmotståndare. Snö vill jag annars ha i mängder från Dalarna och uppåt, där åker jag nämligen mycket snöskoter ;)

Ditt inlägg 12:01 var mycket bra formulerat, jag kan bara hålla med till 100%.
Örebro Blå Bergen Blues
2010-02-19 12:20
Wivallius// Jag bara hakade på ÖSK-Karls skämtlynne: "går ju tyvärr inte att skylla på vare sig Sixten eller Sjögren ;) ". Om sedan det jag skrev var roligt på en skala är ju en annan sak. Tack för uppdateringen! Ska läsa igenom igen och kommenterar i det fall jag (om möjligt) har ngt vettigt att säga..
Wivallius
2010-02-19 12:05
BBB//

... och personligen älskar jag snö. Upplysningsvis är det inte personer som får det att snöa utan det beror på luftströmmar, temperaturer samt luftens innehåll av fukt.

I år är det Vancouver som har varmaste vintern på evigheter.
Wivallius
2010-02-19 12:01
BBB//

Uppdatera dig. Jag har tydligt redovisat att jag personligen anser att allt som är bra för ÖSK är bra för mig och det som är dåligt för ÖSK är dåligt för mig. Om det visar sig att något dåligt vänds till något bra så ändrar jag åsikt. Punkt!

Detta till skillnad från många på forumet som bestämt sig i förväg vad Aspen, KvT, Saywee, ÖSK-Karl, Wivallius med flera tycker och har gett sig fan på att vara motvals, utan att läsa och tänka efter och analysera.

Om man nu ändå skall titta på det positiva och negativa på försäsongen. Detta har varit bra:

1. Erik, Basse, Berra, Bedoya, Astvald, Per, Lumbana har fått spela mer.

2. Flera av dem har gjort mål och säkert stärkt sina självförtroenden och framförallt fått förtroende från sina medspelare..

3. Vi fick vinna stort mot Tammerfors

4. Bra, Sixten, att du läst här på forumet och ändrat din inställning till 'bänkspelarna' i allmänhet och dessa spelare i synnerhet! ;-)

Detta har varit dåligt:

1. Amatörmässighet vid tillsättningen av sportchefsjobbet som lett till att två bra tränare och personer lämnat klubben.

2. Amatörmässighet när det gäller Porokaraförsäljningen.

3. Amatörmässighet att komma till avslut med kontraktsförhandlingar med spelare med utgående kontrakt och med möjliga nyförvärv.

Slutsats: Någonstans i ledningen för ÖSK sitter en eller fler som inte är tillräckligt professionella för sina jobb.

När det gäller spanienlägret påstår pappers-NA att det är Sjögren som gjort efterforskningar kring Nerja och som jämfört med alternativet med Cypern, där åtminstone hotellet tydligen var riktigt bra ifjol. Pappers-NA säger också att Kihlberg vill åka hem och träna i stället för att stanna där nere.

Vad kan man dra för slutsatser av det senare, tro?
Örebro Blå Bergen Blues
2010-02-19 11:42
Ämne: Wivallius//

Ja, m....
Jaså? Jag trodde att Sixten och Sjögren är de som misstänks ligga bakom det snöoväder som nu drar in över landet!? ;-D
Örebro ÖSK-Karl
2010-02-19 11:35
Wivallius//

Ja, mycket märklig försäsong, men den går ju tyvärr inte att skylla på vare sig Sixten eller Sjögren ;)
AIK Saywee
2010-02-19 11:25
Ämne: Det här borde gälla ....
Vet inte hur det är tänkt för BA, men man får nog lite publiktapp om "spontantittarna" försvinner?

Tror att det är bra, om det fortsätter att finnas en möjlighet, att köpa biljett nära arenan innan matchstart. Sjukdomar, väder etc etc spelar kanske in, för de som har svårt att bestämma sig i "god tid"?
Örebro ÖSK-Karl
2010-02-19 11:21
Aspen//

"hoppa och skit på dig". Nej, nej, det kommer inte ifrån mig, även om jag någon gång haft lust att skriva något liknande ;)
Örebro Herr Per Lundbladh
2010-02-19 10:45
Det doftar tydligen apa om hela arrangemanget. Uselt spel på en ännu förkastligare plan, som är genomsur och gyttjig av regnandet. Det senare ska tydligen hålla på totala veckan enligt spådomarna, och ÖSK ska lära känna ryska stjärngänget Zenit på samma plan på söndag.
Örebro Ericson
2010-02-19 10:22
Det här borde gälla ÖSK också, eller?
Wivallius
2010-02-19 09:58
Vilken försäsong. Inget är varken hackat eller malet. Svåranalyserat. Bäst att hålla käften härinne! ;-)
Örebro # brorzan
2010-02-19 09:42
Kan detta räknas som ett beslut från B1?
Örebro Örebro-SK
2010-02-19 09:25
Hej
Någon som vet hur det går med årskort-försäljningen? Hur många är sålda?
Wivallius
2010-02-19 09:05
Aspen//

Good on you!
Örebro Blå Bergen Blues
2010-02-19 08:59
Aspen// Tack för att du bevisar motsatsen! Håller med, det var nog ett litet övertramp från min sida att ifrågasätta din existens. Mittåt o förlåt! Jag tycker absolut inte att jag lever "ett trist liv", utan snarare ett liv som innehåller mycket humor och skratt.
:-D
Örebro Aspen
2010-02-19 08:25
BBB//Jag tycker att ÖSK-Karl hela tiden tjatar om det jag tagit upp.
Du måste leva ett trist liv med den inställning du visar. Troligen känner du inga som tänker själv. Mungiporna är väl ständigt nedåt.
Garderoben får du ha för dig själv och dina likasinnade.
Förstår att du triggade på "Träget tjatande på forumet har gjort att Sixten lärt sig byta spelare. Applåder till oss och Sixten." Tror inte ÖSK-Karl skrivit det tidigare. Anser jag har upphovsrätten. Det är väl bra att både vi och Sixten får lite beröm.
Som ÖSK-Karl alltid (eller gör han det?) säger "hoppa och skit på dig".
Förstår att det är jobbigt för dig när Du bara kan bedömma inläggen efter dess innehåll inte via förutfattade meningar om personer.
För mej är det mycket positivt att någon kan ändra uppfattning. Det tycker jag Sixten gjort när det gäller att ge spelare chansen att visa upp sig. Hoppas det håller i sig, det kommer ÖSK att tjäna på. De som tydligast önskat en sådan förändring är vissa på detta forum. Det finns vissa här som också INTE önskat en sådan föränding utan stöttat Sixtens (f.d ?) rigida inställning till att ge allla chansen.
Du är otrevlig när Du ifrågasätter att jag är en människa av kött och blod. Jag har ett genomgående tema: satsa på ungdomen i närområdet (oberoende av etiskt ursprung), ge alla en just chans, var rädd om människorna - skadade spelare ska rehabliteras inte spela matcher.
Örebro Blå Bergen Blues
2010-02-19 01:21
Ämne: BBB//

Jo, det är ....
ÖSK-Karl// Jo, det är kul, för vi lär ju av varandras sätt att se på matcherna och den klubb vi älskar. Men den där Aspen får jag inget grepp om. Är han verkligen en människa av kött och blod? Hoppas att han kan kliva fram och bevisa just det!
Örebro ÖSK-Karl
2010-02-19 01:10
BBB//

Jo, det är faktiskt ganska kul. Jag tror Aspen är en tuffing som inte backar för något.

Sedan är det roligt med t.ex Kronblom och andra som tyvärr allför sällan skriver. För jag tycker de har mycket att tillföra. Någon för några dagar sedan hade en mycket intressant utläggning som diplomatiskt gick ut på att Sixtens taktik inte passar truppen.

Själv skulle jag aldrig kunna analysera på det viset, trots att jag spelat aktivt hyggligt högt upp i seriesystemet.

Däremot har jag ofta med mig erkänt duktigt fotbollsfolk på matcherna. Det var de som fick mig att få upp ögonen för Kilens och Vovvens usla spel förra säsongen.

Den enda ordinarie under åren som jag själv kunde konstatera som klapprutten var Fredrik Samuelsson, men det såg väl de flesta?
Örebro Blå Bergen Blues
2010-02-19 00:52
Ämne: BBB//

Jag uppfatt....
ÖSK-Karl// Kul det här med hur vi uppfattar varandra här. KvT uppfattar jag som forumets James Dean. Ung rebell hur gammal han än blir. Ingen av oss ska tro eller känna oss säkra på vilken "sida" han tillhör. Dig vet vi ju var vi har. Wivallius likaså. För att inte tala om vår kära Saywee. Men Aspen får jag inget grepp om. Vem är människan bakom nicket?
Örebro widemarsh
2010-02-19 00:45
Någon som vet varför Metaluhr Donetsk spelar mot MFF i Malaga istället för att möta ÖSK i Nerja?
Gillade dom inte regnet?
Örebro ÖSK-Karl
2010-02-19 00:41
Brorzan//

Jag har svårt för whisky, är en ölälskare!

Undrar vilken som är sveriges mest sålda öl, Pripps Blå? Men det finns godare öl än den så jag förstår vad du menar ;)

Men visst är Sixten ofta här inne och läser, det tror jag. Om det är vettiga inlägg som ofta kommer från t.ex KvT borde han tänka till?
Örebro ÖSK-Karl
2010-02-19 00:33
BBB//

Jag uppfattar Aspen som mycket fotbollskunnig och också med viss insyn i ÖSK. Jag uppskattar hans inlägg mycket och ser dem som raka.

Gissningsvis är vi nog bara rätt lika Aspen och jag. Det är nog så att även jag upprepar sådant som Aspen redan skrivit. Att så är fallet med KvT kan jag villigt erkänna, men honom anser jag tillhöra den absoluta toppen gällande fotbollskunnande på forumet.

Om du minns så var det inte så länge sedan som Wivallius och jag beskylldes för att vara samma person? Ganska kul eftersom jag råkar veta vem som står bakom det nicket ;)
Örebro # brorzan
2010-02-19 00:28
ÖSK-Karl //

"Att vi är många med samma uppfattning kan ju också bero på att vi har rätt?"

Nu ska man inte dra för stora växlar på det. Lord Calvert är ändå Sveriges mest köpta whisky, men det gör den väl inte bäst för det? ;o)
Örebro Blå Bergen Blues
2010-02-19 00:22
Ämne: BBB//

Jag har kon....
ÖSK-Karl// Som du vet så uppskattar jag din ärlighet och uppriktighet även om jag långt ifrån alltid håller med dig. Precis som jag uppfattar att du gör vs mig. Detta även om det tog rätt många "tjöt" innan vi kom dithän. Nu är vi "vänner" här på forumet, och äkta vänskap innebär ju att man kan dela ut rätt tuffa tacklingar såväl på som utanför spelplanen, eller hur!?
Givetvis har du inget "ansvar" för vad Aspen skriver här, absolut inte. Jag uppfattar dig som en stark, egen person som står för vad du tycker oavsett om det är "politiskt korrekt" eller ej och det uppskattar jag, men den där Aspen får jag inget grepp om. Han känns mest som en "papegoja" som upprepar det DU sagt förut. Sorry, Aspen om jag är taskig, men jag önskar att du kunde kliva ut ur garderoben och visa vem du är och inte bara gömma dig bakom ÖSK-Karl och upprepa allt han redan sagt...
Örebro ÖSK-Karl
2010-02-19 00:10
KvT//

Jag skulle också vilja se en satsning på Berra, men det är nog försent.
Örebro K.Carlos
2010-02-19 00:08
Hoppas verkligen inte att Sixten tittar in här ibland och ser alla rent utsagt korkade argument till laguttagningar. "Berra vinner en nickduell", "han gör en dragning", "han ska vara defensiv mittfältare för att han kan slå krossbollar", "han ska spela forward", "han kniper käft på bänken", "han har större *** än Taco-Anders" – klart han ska spela! Eller inte... Wikström var fenomenal förra säsongen bredvid Almebäck och jag hoppas verkligen att mäklaryrket kan vänta några säsonger till.
Örebro ÖSK-Karl
2010-02-19 00:06
BBB//

Match mot Malmö tror jag nog det blir, frågan är bara var. Den godkända arena som ligger närmast är väl Borås?
Örebro ÖSK-Karl
2010-02-18 23:59
BBB//

Jag har konstigt nog hyggliga minnen från 80-talet, du har helt rätt i hur nära det var att vi åkte ur. Av alla lag var det just Degerfors som räddade oss.

Jag har ingen aning om vem Aspen är, dessutom verkar vi vara en hel del på forumet med ungefär samma uppfattning, sedan framför en del dem mer diplomatiskt.

Att vi är många med samma uppfattning kan ju också bero på att vi har rätt?
Örebro Blå Bergen Blues
2010-02-18 23:17
Aspen// Tror du på allvar att forum-tjötet har/har haft nåt inflytande på laguttagning och matchande, eller är du enbart och endast ironisk? Är du bästa kompis med ÖSK-Karl? Du verkar alltid gå i hans fotspår utan att egentligen uttrycka några egna åsikter andra än de han haft tidigare.
Annons: