/fotboll/osk/forum/4462.aspx/fotboll/osk/forum/4462.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Aleq
2010-11-08 13:41
Va fan håller ÖSK på med, blir fan förbannad. Anttonen har varit ÖSK trogen sen urminnes tider Sen när man ska få spela i Europa är man för snål för o ge en av allsvenskan bästa högerbackar ett nytt bättre kontrakt, fan han kan väl inte spela för slavkontrakt hela livet bara för att han är ösk trogen.

Ser ingen som helst fullgod ersättare till Patrik och oavsett något nyförvärv eller inte kommer jag inte vara nöjd.
Örebro ÖSK KRILLE (Signa Anttonen, Astrit & Per)
2010-11-08 13:40
Bedoya årets ÖSK-spelare . Amerikanen vann NA:s betygsliga 2010.
Örebro Aleq
2010-11-08 13:39
Meddelandet
Örebro Grohl
2010-11-08 13:37
All cred till Patrik, man måste även förstå att killen vill tjäna lite pengar också. Han är kring toppen på sin karriär och har alltid varit extremt lojal och öppen med sina intentioner.

Frågan är bara hur fan vi ska ersätta honom.. Jag kan inte tänka mig att kontraktet han ville ha översteg de summor vi nu kommer få betala för en fullgod ersättare. Tungt för Wirtanen om han måste axla manteln, vilket högst troligen är vårat älskade mumintrolls intention. Westerberg från Mjällby kanske? Leonidsson, Björnqvist finns dom ens med på kartan?
Örebro Rudolf Blodstrupmoen (Signa Astrit)
2010-11-08 13:35
Bekräftade förluster: Westman, Porokara, Anttonen, Bertin, Paulinho. Har jag missat nån? Vad har vi klart in? Emil Berger. Känns inte riktigt välballanserat just för tillfället. Man få väl förmoda att man gör plats för Eidur Gudjohnsen i lönebudgeten ;)
Örebro ÖSK-Janne
2010-11-08 13:34
Tråkigt med Patrik, men eftersom ÖSK är som en stängd mussla så vet vi ju inte varför han lämnar. Det kan ju faktiskt vara så att han kom med ett orealistiskt lönekrav. Hur bra PA än har varit för oss genom åren så finns det några nyckelspelare som är viktigare än honom (Nordin, Almebäck, Alven, Bedoya, Astrit). Men jag önskar verkligen PA lycka till, och hoppas han får ett drömkontrakt ute i (norra?) Europa som avslutning på karriären!
Örebro abdel seidou (signa ALLA!)
2010-11-08 13:32
Lugn nu guys, han ljuger, mjölkar ut situationen. Det blir som vanligt när han "förhandlar" med ÖSK. Han vill bara få känna sig lite extra viktig, att folk ska böna och be. Han kommer snacka med lite danska klubbar, kanske nån norsk, sen blir det på sin höjd nått provspel om han verkligen vill dra ut på det. Sen skriver han på för 2-3 år till här ändå. Han är hemmakär och mammig, han blir nog kvar.

Edit: Det är alltså Anttonen jag pratar om nu.
Örebro ÖSK KRILLE (Signa Anttonen, Astrit & Per)
2010-11-08 13:31
Är det inte dags att satsa på Daniel Björnqvist nu när Anttonen sticker?
Örebro Rudolf Blodstrupmoen (Signa Astrit)
2010-11-08 13:28
Bra jobbat Sjögren :(
Örebro ÖSK KRILLE (Signa Anttonen, Astrit & Per)
2010-11-08 13:25
Inte Anttonen också! Är det en spelarflykt som vi får se?
JJ-ÖREBRO
2010-11-08 13:20
Patrik Anttonen lämnar Örebro SK!
Örebro ÖSK KRILLE (Signa Anttonen, Astrit & Per)
2010-11-08 13:08
Grohl //

Det skulle svida mer om Nordin gick till Djurgår´n, AIK, Helsingborg eller IFK skattefusk. Malmö känns som den enda svenska klubben(just nu) som har kapaciteten att kvala in sig till guppspelet i Champions League.
Örebro Grohl
2010-11-08 13:08
Om klara ut är Kihlberg (nåja), Roni, Paulinho och Berra + diverse dussinspelare så kan det ju vara intressant att se vad som kan vara relevant att ersätta dom med.

* Emil Berger och Per J känns som fullt möjliga att axla Kihlens mantel, Per J är en stor favorit hos mig, alltid enormt stabil! Får dom bara förtroende så tror jag att det löser sig utmärkt på den positionen.

* Om vi tappar Roni, alternativt att vi behåller honom men han fortsätter att spela på en tredjedel av sin kapacitet så är Frempong den enda rätta ersättaren (Bamberg på bosman känns lite mjäää). Faktiskt lite av en skandal om inte Sjögren/Sköldmark har hört av sig till Gefle redan nu...

* Paulinho med sin enorma arbetskapacitet kan vi inte ersätta med spelare i laget. Lite underligt att vi tydligen vill ha en renodlad target då jag personligen tycker att vårat spel var betydligt bättre med Pålle än Kim. Anselmo på bosman nämns här på svartvitt, känns rimligt och hyffsat om än lite tråkigt, trött och trist.

* Berra går inte att ersätta.

* Får jag välja en spelare som vi tar in, t.ex. om vi måste sälja Nordin, så skulle jag välja Osiako. Dra åt helvete vilken bra fotbollsspelare, dessvärre lär det stanna vid en dröm...
Örebro rirobban
2010-11-08 13:06
abdel seidou//
Japp men Nordin själv har sagt att han vill att ÖSK ska tjäna pengar på honom vid en affär. Därmed antar jag att han är villig att förlänga kontraktet för att höja sitt eget värde.
Örebro rirobban
2010-11-08 13:05
Jag skulle då inte tacka nej till Miltons såkallade "porrpengar". Hade gärna sätt att han pumpat in 100 miljoner till klubben för rena värvningspengar:) Men det lär aldrig hända, därför får vi fortsätta jobba försiktigt och med små medel. På FM harj ag vunnit allsvenskan 6 år i rad och är Sveriges rikaste klubb. Men dit har vi en bit kvar i verkligheten :)
Örebro abdel seidou (signa ALLA!)
2010-11-08 13:01
rirobban// Problemet är att Nordin har ett år kvar på kontraktet. Förlänger han inte så kan vi inte få mer än 7-8 mille för honom heller i Januari och fram mot sommaren är det ännu mindre. Det är så det funkar, priset på en spelare är ju beroende av hans kvalitet kombinerat med kontraktstiden som man löser honom från.

Grohl// Ja den jämförelsen kommer jag ihåg, och sett till publik, resurser och slagkraft genom historien är det ju faktiskt en i.a.f. hyfsat träffande jämförelse får man tyvärr erkänna. Så att man ska hetsa upp sig över att ett par kompisar som spelat tillsammans lämnar Forward för Malmö i mer eller mindre samma veva är nog svårt att göra något åt, även om inte Forward skulle tackat nej till att förhandla med ÖSK.
Örebro Ösk-Power
2010-11-08 13:00
Att MFF är ute efter Gerzic må vara sant, men det är också ett spel från Nordins agent Miro . Givetvis vill de sätta press på ÖSK . Att grabben går till MFF har jag väldigt svårt att se och att ÖSK skall utbilda spelare för att sedan sälja vidare till andra klubbar i Allsvenskan är ingen metod som ett förväntat svenskt topplag skall ha.

Om Gerzic lämnar gör han det till utlandet. MFF har inte kapitalet heller. De har bundit upp de mesta i arenan och måste sälja ett flertal innan de har råd med Nordin.

Att förlänga med Nordin ,Astrit, Anttonen får ses som ett måste ifall vi ska ta ytterligare steg nästa säsong. Börja satsa nu ÖSK... Finns det inga externa finansiärer som kan tänkas gå in och storsatsa? Milton är ju från Örebro men tveksamt ifall "Porr-pengar" är något som ÖSK vill bli förknippade med :)
Örebro rirobban
2010-11-08 12:54
Tycker vi kan få 25 miljoner kr för Nordin, så pass viktig är han för klubben. Och var vi nära att få 7-8 miljoner för Porokara (som är kass), så bör Nordin absolut vara god för upp emot 25 miljoner. Men sälj han absolut inte till en annan svensk klubb...
Örebro Grohl
2010-11-08 12:47
ÖSK KRILLE//

Skulle säga att Malmö är det enda laget i allsvenskan som faktiskt kan jämföras med en "större" Europeisk klubb typ FCK eller Basel. Pengarna och publiken finns. Jag är oerhört imponerad av dem..

Abdel //
Jag tror som du, aldrig att en superkille som Nordin skulle f*tta ur mot oss. På sin höjd gör han som Rasmus Elm och kritar på ett nytt kontrakt med en rimlig övergångsklausul. Angående Jiloan och Jimmy så vill jag minnas att dom vid övergången jämförde ÖSK och Malmö som att välja mellan Getafe och Real Madrid.
Örebro abdel seidou (signa ALLA!)
2010-11-08 12:45
Tvärt om Kronblom, mycket konstigt om han vill lämna inom Sverige nu. En legoknekt som Roni förstår man om han smiter iväg som bosman med svansen mellan benen, men däremot värdelöst om Nordin får för sig att han ska dra med bara ett år kvar på kontraktet. Nej nej nej, vill han bort så får han se till att förlänga isåfall! Att han gör rätt för sig. Med tanke på att han var en lönnfet hobbyspelare när ÖSK tog honom under sina vingar kan man nog säga att nu när han betyder så mycket för klubben och fansen är det ett rent hån mot dessa om han flyttar inom landet. Det enda hedervärda skulle vara att krita på för säg typ 3 år till utöver 2011 med en fast klausul på 15 mille för övergång inom Sverige och 20 mille för övergång utomlands, och sen se till att bevisa för intressenterna med sitt spel att han är värd dom pengarna om han nu vill dra. Sen kan man ju såklart acceptera lägre bud om man skulle vilja det.

F.Ö. tokljuger Jiloan om att ÖSK kunde fått över honom. Det är ensidigt BK Forwards fel inte ÖSKs ansvar, samt spelaren personliga önskemål om att gå till "storklubben".
Örebro ÖSK KRILLE (Signa Anttonen, Astrit & Per)
2010-11-08 12:44
Sedan tycker jag ÖSK ska försöka sälja spelare till klubbar i europa. Inte till allsvenska konkurrenter.
Örebro Svartvitt forever
2010-11-08 12:43
Om MFF öppnar pengapåsen och lägger upp minst 15 miljoner för Nordin så finns det väl inte mycket ÖSK kan göra. Man unnar samtidigt Nordin att få spela i ett lag som verkligen satsar.

Det som känns mer bittert är detta: Jag sätter en hundring på att om/när Nordin spelar i MFF så kommer Hamrén plötsligt att komma på att han är landslagsmässig. När han tillfrågades förut om Nordin var det plågsamt tydligt att han knappt visste vem han var och knappt sett honom eller ÖSK. Någon som vågar sätta emot?
Örebro Grohl
2010-11-08 12:31
Nordin är inte dummare än att han inte sabbar sina möjligheter i Sveriges bästa lag, ett lag som dessutom har goda (nåja) chanser att nå Champions Leauge. Sen om det faktiskt kommer ett bud så får väl vi ta ställning då.

Inte att förglömma är att det troligen även krävs en försäljning av Pekalski eller Wilton för att Nordin ska bli aktuell för MFF. Ska man vara realist så får det väl anses som "ok" om vi säljer Nordin för 15-20 samtidigt som vi knyter upp Astrit på ett längre kontrakt.

Ryker även Gefle mot Sundsvall kan man hoppas på att vi hämtar hem Frempong som ersättare för den krullhårige katastrofen på vänsterkanten (som ju verkar jävligt sugen på att släppa europaspel med ÖSK för en runda i Belgiska andraligan.) Hrvoje Milic (f.d. Djurgården) är även det ett alternativ enligt mig, tror stenhårt på den killen.
Örebro ÖSK KRILLE (Signa Anttonen, Astrit & Per)
2010-11-08 12:30
Hoppas nu inte ÖSK gör som man brukar göra. Sälja spelare för en korv med bröd och en pucko på Deiles. Om ÖSK säljer Nordin under 10 mille är det en skam!
Örebro Steiger
2010-11-08 12:29
Kronblom//

..och många fans tröttnar..
Örebro Kronblom
2010-11-08 12:14
Inte så konstigt att Malmö är intresserad av Nordin och att Nordin håller dörren öppen,han vill vinna titlar och ÖSK vinner som bekant inga titlar.Vill liksom Nordin se en satsning inför 2011 annars är det en stor risk att många spelare sticker!
Örebro Rudolf Blodstrupmoen (Signa Astrit)
2010-11-08 12:13
Se video från ÖSK:s avslutningsfest på O´Learys igår kväll.
Örebro Gummianka
2010-11-08 12:05
Tack för en supersäsong!

Nu börjar en jäkla nervös transfertid... Orolig att både tränare och nyckelspelare försvinner billigt. Förlängförlängförläng!! Skulle vara magsurt som fan att få spö av MFF nästa säsong igen och då med Nordin i MFF. Usch
Örebro Rudolf Blodstrupmoen (Signa Astrit)
2010-11-08 11:50
Widemarch// Svenska kronor;)
Örebro widemarsh
2010-11-08 11:32
Rudolf// Vad kräver ÖSK för pengar?
Annons: