/fotboll/osk/forum/4447.aspx/fotboll/osk/forum/4447.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Andy King
2010-11-12 12:55
Skulle Peking har råd med Astrit???
Örebro ÖSK KRILLE (Signa Basse, Astrit & Per)
2010-11-12 12:55
Marquis de Sade//

Har han gått till Norrköping så mår jag dåligt! Men jag tror nog det kan vara en ny tränare på ingång.
AIK Saywee
2010-11-12 12:54
De senaste årens klättring i den allsvenska tabellen samt nästa års europaspel är faktiskt något vi kan locka med ...

... men vad är det värt? För spelarna alltså?

Självklart kan vi locka med en massa andra grejer också, inte minst gamla fina ÖREBRO, en vacker stad med bra läge i vårt fantastiska land!
Örebro Andy King
2010-11-12 12:54
Håller med dig dannieboy.

En fet ful lögn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Örebro Dannieboy
2010-11-12 12:52
FY FAN !! att gå ut i pressen och säga man skrivit ett fler årigt avtal med astrit. sedan försöka mörka man har klausul i hans kontrkat. SKANDAL avgå för fan Sjögren hur fan kan du stå och ljuga för fansen, det ända rätt är att du avgår OMEDELBART !! SUCK
Örebro gurka
2010-11-12 12:52
nu måste sjögren och kompani presentera något positivt annars tappar man helt intresset
Örebro Marquis de Sade
2010-11-12 12:52
Ok... norrköping kallar till presskonferens i eftermiddag. astrid?
Örebro ÖSK KRILLE (Signa Basse, Astrit & Per)
2010-11-12 12:51
Pintorp//

Jag tror snarare att det kan bli ett gubblag! Wowoah, Wikström, Kihlen och Nordback.
Örebro E-o
2010-11-12 12:51
Att tappa viktiga spelare till konkurrerande svenska klubbar är ett stort svaghetstecken och det ska inte få hända. Om det fortsätter kommer vi aldrig kunna bli någon permanent toppklubb.
Örebro Andy King
2010-11-12 12:50
Naturligtvis begär Astrit en jättesumma som ÖSK inte vill betala. Tycker det tyder på girighet. Jag tror ÖSK hade accepterat en stegrande lönekurva men Astrits agent har säkert tagit i så det gjort ont. Ska vi gissa på 60-70tkr.?

Måtte bara nu Nordin stanna som är en av allsvenskans bästa spelare.
Örebro Evigt ÖSK
2010-11-12 12:50
Tröttsamt ÖSK. Kom igen! Vad händer? Hur många spelare ska vi egentligen behöva handla in?

Ska vi ut i Europa bara för att åka ut i första kvalomgången?! Våga satsa nu ÖSK. Om guldet ska bärgas redan 2015, kan vi inte åka ur 2011.

Ta tag i det här nu. Anselmo duger inte till, nu måste kvalite in!
Örebro ÖSK KRILLE (Signa Basse, Astrit & Per)
2010-11-12 12:48
Saywee//

Det är bra att inte chansa med ekonomin. Bara inte Bedoya, Almebäck & Astvald drar också. Jag tror ÖSK tror att det räker med att kunna locka med att de får spela Europa League. Det räcker inte! Lönen måste motsvara ett toplag. Tydligen har inte ÖSK råd att vara ett toplag?
Örebro rirobban
2010-11-12 12:44
Man får hoppas att vi underviker nedflyttning nästa säsong. Hur fan kan man tappa Astrit!? Det är en bedrövlig styrelse vi har alltså. Men samtidigt verkar Astrit väldigt pengakär. Han fick chansen av ÖSK efter mycket skadeproblem, men ger inte klubben något tillbaka för den chansen. Almebäck är ett lysande exempel på en spelare med hjärtat på rätt ställe.

Men med så många spelare väck så måste det finnas löneutrymme för att värva några kontraktslösa spelare (Anselmo, Arneng eller Mourad).
Örebro Pintorp (Bevara Berra)
2010-11-12 12:43
Men vafan. Ska vi ställa upp med Ungdom nästa år eller? Det blir ju inga kvar.
AIK Saywee
2010-11-12 12:40
ÖSK-KRILLE, ja risken finns faktiskt, eftersom många spelare avvaktar sin framtid och funderar på, hur klubben skall satsa på "dem själva" och laget som helhet?

Tror förstås att det är bra att säkra ekonomin i klubben och vara försiktig, men i dagens snabba samhälle, är det mycket "riskabelt" att vänta för länge med satsningar.

Edit och jag funderar, men hoppas på en gyllene framtid!
Örebro ÖSK KRILLE (Signa Basse, Astrit & Per)
2010-11-12 12:32
Saywee//

Jag tor det kan bli en "AIK:are"! Jag sitter och väntar på att Nordin ska lämna också!
AIK Saywee
2010-11-12 12:30
Kan man inte komma överens med talangerna, först Berra sedan Astrit, detta blir blir en mycket spännande silly season, men vi får inte göra en "AIK´are" dvs förändra för mycket!

Vem är det som "styr" ...

... eleganterna mot guldet?
Örebro ÖSK KRILLE (Signa Basse, Astrit & Per)
2010-11-12 12:26
Astrit Ajdarevic är förlorad för ÖSK. Fan vad trött man blir!
AIK Saywee
2010-11-12 12:06
ÖSK-KRILLE, 11:33, Exakt.

Men jag orkar inte älta detta elände mer, utan försöker se framåt och hoppas på skärpning i framtiden ..... avseende sådant!
Örebro ÖSK KRILLE (Signa Basse, Astrit & Per)
2010-11-12 11:33
Saywee//

Jag tyckte det var mycket underligt att det inte var någon som tacka Berra när han gick av planen mot Trelleborg.
Örebro ÖSK KRILLE (Signa Basse, Astrit & Per)
2010-11-12 11:25
Erik Nilsson nobbar Ljungskile.
AIK Saywee
2010-11-12 11:05
Marta (hane) 10:53, ja, det är mycket sorgligt att den kanske "tas ned", men vem vet, en återkomst kanske inte är omöjlig ...

.... "avtackningen" (eller snarare brist på) av Berra på Vångavallen gjorde mig både förvånad, bedrövad och förbannad, vad är det för jädra stil av "ledningen" ?!?!

Lycka till i framtiden Berra, du kan nå högst :))))
Örebro Marta (hane) (Bevara Berra ÖSK:isk)
2010-11-12 10:53
Hmm är det dags att ändra min slogan nu... Sorgligt att ta ner den...
Örebro Marta (hane) (Bevara Berra ÖSK:isk)
2010-11-12 10:47
Haginge/wirtanen/björnkvixt. Eller så bara Wirre och Björnkvist. Ska vi släppa fram våra talanger så kanske vi borde börja nu och inte satsa på Hagge? När säsongen kommer innehålla fler matcher och rimligtvis borde kräva fler kvalitativa spelare så kanske det ändå är bra om vi har ytterliagre allroundspelare. Hagge är ju en städgumma precis som wirre som kan täcka upp och sällan gör en dålig match. Frågan är om Hagge kan gå in och göra detta även utan att känna att han tillhör grundelvan.

Som städgumma har ju även Per fungerat ett tag. Dock har vi ju ingen som kan fungera som alternativ mittback av dessa förutom Boris då? Men att slänga in honom i Europakval pga skada på Wiken skulle kännas sådär.... hmmm det är mycke nu!
Örebro Marta (hane) (Bevara Berra ÖSK:isk)
2010-11-12 10:28
Rallyfinnen/
Där ligger vi säkert bra till på de flesta plan, och antar att han skulle passa in som han beskrivs. Enda som smolkar är väl just att han har så många efter sig, vilket trissar upp lön. Antingen är vi tydliga med att vi vill ha honom eller jobbar vi på andra spår. Halvdan satsning på en sådan kille ger nog inget.
AIK Saywee
2010-11-12 10:24
Jag hoppas verkligen och tror dessutom att kanske ÖSK´s "ansvariga" läser på detta forum.

Om inte, så borde de göra detta!

För jag känner efter så många år här, att det finns så många skribenter som är mycket kunninga om spelare och vilka som skulle passa i vårt guldbygge.

RVP, stilla dig lite, det kommer nog snart ett lite hetare rykte, även om jag idag inte känner till något inside. Fast det vore konstigt om det inte kommer något innan advent, jul eller nyår :)

För därefter börjar ju 2011 års underbara och spännande Allsvenska närma sig och träningsmatcerna står inför dörren, oavsett fönstren är öppna eller stängda.

Vi närmar oss våren och Allsvensk premiär för varje dag :)
Örebro deportivista
2010-11-12 09:35
Tycker att många av de namn som nämns verkar vettiga. Haginge (och eventuellt Frempong) får gärna komma "hem", Anselmo skulle passa ÖSK rätt bra, och naturligtvis hoppas man att så få som möjligt lämnar. BRA att behålla Oscar J ett år till, om han får vara skadefri så kan det vara Wikströms arvtagare.

Naturligtvis så skulle jag helst vilja se att Anttonen stannar, men det finns både en god och en "ond" anledning att vänta ut hans beslut. Den goda är att jag tycker att ÖSK kan ge en sådan lojal spelare chansen att testa sina vingar utomlands, och med tanke på hur ekonomin ser ut i fotbollseuropa så är det bara som Bosman som det kommer vara en möjlighet. Den onda är att Antonnen fortfarande är skadebenägen, och inte någon som man kan räkna med spelar samtliga matcher en hel säsong, så man måste ändå ha en acceptabel backup på högerbacken (Wirtanen? Haginge? Någon från u-truppen?)

Skulle det visa sig (vilket är ganska troligt) att Anttonen inte är högvilt i fotbollseuropa så är han naturligtvis välkommen att stanna, med ett kontrakt som ligger inom ÖSK:s ekonomiska ramar.

Örebro Rallyfinnen
2010-11-12 09:23
Det skulle väl inte vara någon större skräll om ÖSK var intresserade och även intressanta för denna spelare?
Örebro Jonte R
2010-11-12 08:16
Förutom att krita nya kontrakt med Gerzic och Astrit skulle jag gärna se att vi övertalade Anttonen att stanna, tycker han tillför mycket och är en av Allsvenskans bästa högerbackar.

När det gäller nyförvärv skulle Anselmo vara en perfekt ersättare till Paulinho. Det skulle innebära att vi fick en mer målfarlig spelare som kan stå för 10-15 mål under en säsong vilket vi behöver om vi ska ta ytterligare ett steg och vara med och slåss om guldet.

Vi behöver också i mina ögon en till anfallare som backup till Anselmo och där finns det en hel del lovande unga spelare i lägre divisioner som jag hoppas att ÖSK väljer att gå vidare med.

När det gäller vänsterkanten så försvinner Porokara och då är den kanten väldigt tom. Min önskan är att hämta hem James Frempong och att värva Josef Ibrahim från BK Forward.

Som backup till Anttonen eller om han försvinner tycker jag Haginge är spelaren att hämta tillbaka. Han kan även vara en backup på mittbacksplatsen.

Om Bassombeng visar upp en bättre attityd tycker jag att ÖSK gör rätt som försöker att skriva nytt kontrakt med honom han håller hög allsvensk klass när han är på rätt humör.
Örebro Rojas Veritas Palí
2010-11-12 08:04
Saknar för övrigt en ordentlig Silly Season med diskussioner spekulationer och allt som tillkommer, men det kanske kommer.
Annons: