/fotboll/osk/forum/4238.aspx/fotboll/osk/forum/4238.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro go_osk
2011-02-06 12:14
Saywee//

Från början så var det tänkt att det bara skulle bli ett läger. Bytet av konstgräs gjorde så att ÖSK kom iväg på ytterligare ett. Se länktips.
Örebro MrCrowly
2011-02-06 11:05
google is ur friend :)
AIK Saywee
2011-02-06 10:48
Hade man planerat för två turkläger i år, eller var det planeringen av konstgräsutbytet som uteblev under januari, som gjorde att man drog till Turkiet?


.... förresten tackar MrCrowley, du får ett PM.
Örebro MrCrowly
2011-02-06 10:46
Seinäjoki, Finland
Länktips: goo.gl/maps/e3Yd
Örebro Chipset
2011-02-06 10:33
Så här långt kan man konstatera att:
- Maglic definitivt blir ett lyft för ÖSK ungdom.
- Att Yasin är närmare en plats i startelva än man kan tro
- Att Bedoya och Almebäck har en växel till jämfört med övriga igår.
- Att Erik Nilsson (fortfarande) inte riktigt är där.
- Att Berger blir att räkna med. Kan få bänkplats i premiären.

Synd att Ibrahim inte fått visa mer av sina fina teknik. När han hamnar 1 mot 1 nere vid hörflaggan är han omutbar.
AIK Saywee
2011-02-06 10:28
Hoppsan vad förvånad jag blev, helt plötsligt dök försäsongsmatchresultaten upp på min slöa laptop.

Satt just och funderade över var i Finland Sänejokki ligger och om det är utomhusträning som gäller, samt om det ingår någon slags träningsmatch i detta läger?
AIK Saywee
2011-02-06 10:18
Sarp, mycket intressanta ord från Elfsborg´s klubbchef ...
AIK Saywee
2011-02-06 09:23
hemvändarn, njaej, Amen Corner?
Örebro hemvändarn
2011-02-06 08:38
Amen Saywee
AIK Saywee
2011-02-06 02:23
KUBA!
Örebro Skadeh
2011-02-06 02:07
Om man räknar upp alla som är tänkbara till centerpositionen och som även kan spela där om det krisar;

Haddad,Attashkadeh,Staaf,Yasin och Holmbeg och "Mirre" som kan flyttas upp från talanglaget. Tycker det ser lugnt ut. Om Haddad och Attashkadeh skulle vara skadade samtidigt så skulle det vara bra att ha en till vänsterforward då man kan flytta in Yasin (på centerpositionen) tillfälligt om det "krisar".

Sen en annan sak. Tror det var någon för något tag sen som påpekade Haddads kontrakt och det är inte på 2 år utan på 3 år så alla vet det nu ;)
Örebro Rojas Veritas Palí
2011-02-06 02:01
Enligt mig var de 3 som imponerade mest idag för ÖSK :

Ahmed Yasin
Erik Nilsson
Michael Almebäck
Örebro Rojas Veritas Palí
2011-02-06 01:59
Bedoya visade klass ? Intressant hur olika man kan se på saker och ting. Jag tyckte Bedoya hade en 20-30 minuter bra spel. Men mestadels rätt medioker samt en hel del bedrövliga misstag.
Örebro rirobban
2011-02-06 01:48
TriZ//
Håller med om att Erik gjorde en bra insats. Angående Berger så fick han kanske lite för kort tid för att bedömas. Han gör ett mål, det är alltid bra.

Man får lov att säga att vi har bredare trupp än på mycket länge. Speciellt på innermittfältet. Stora bekymret är centeranfallet. Om Haddad går skadad så ser det mycket tunt ut bakom. Staaf gjorde inte mycket, och snabb är han inte heller. Hade känns tryggare att ha Paulinho kvar i truppen.

Annars en väldigt chansfattig match. Får hoppas på lite roligare match mot Häcken.
Syrianska FC TriZ
2011-02-06 01:00
Personligen blev jag mycket mer imponerad av Erik Nilsson än Berger. Jag tror Erik Nilsson kan utvecklas till en allsvensk mittfältare av god rang om han ges möjlighet för det.
Örebro hemvändarn
2011-02-06 00:36
Jag hade förmånen att sitta på läktarn och bese dagens träningsmatch mot Syrianska. Ingen höjdarmatch men nog så intressant.

Bedoya och Almebäck visade klass och varför det är de som det pratas proffsrykten om.

Yasin var en riktigt behaglig överraskning och Porokara saknades inte. Det ska bli kul att följa hans utveckling.

Erik Nilsson visade att han växt till sig. Lite tuffare, elakare och kvickare. Jag hade nästan skrivit av honom som mittfältare men ser nu fram emot att följa utvecklingen.

Haginge visade att han funkar i backlinjen och blir en tillgång. Vår senaste försäljning (som såg till att ÖSK fick betalt för honom istället för att chansa som bosman och komma tillbaks när ingen vill ha honom) kommer bli nyttig. Helt klart bättre än både Tommy och Per som högerback.

Nordback visade varför ÖSK är ett bättre lag utan honom på plan.

Berger började dåligt men bättrade sig. Får godkänt på ren glädje att jag fick se ÖSK spela live. Ingen match som avgör hans fotbollsframtid dock.

Wirtanen har sina brister men jag tycker han hanterar dom bristerna bra. Som ytter passar han utmärkt om ÖSKs spellåser sig och man behöver nån som jagar bollar bakom backlinjen.

Diskussionen om Bedoyas kroppsspråk förstår jag mig inte alls på av det jag ser. Våra startspelare skall säga ifrån när det inte är bra nog och det ser jag inget problem med. Bedoya stod för rörligheten på mittfältet och bidrar med energi. Han tar många offensiva djupledslöpningar och när Syrianska fick chanser att ställa om var han även med bakåt. Den kritik jag kan tycka är berättigad är att han inte gör mål. Han skuille behöva komma till lite fler chanser och hänga lite fler bollar.

Hur som helst hade jag en ypperligt trevlig eftermiddag på läktaren. Betydligt fler positiva svar än jag väntat mig även om det inte var något bländande spel.

Sov gott så ses vi mot Häcken.
Örebro Kaj Spasmér - Auri sacra fames
2011-02-06 00:15
Saywee pm igen ;)
Örebro micro_42
2011-02-06 00:04
Ganska skönt att vara Örebroare idag eller????
Örebro Kaj Spasmér - Auri sacra fames
2011-02-05 23:59
Dejmon// Skönt med lite stöd ;) Men Almebäck (den halvlek jag såg) var ju helt outstanding. Det märks verkligen att han fått självförtroende av sina landslagsuppdrag. Nu är det kanske iofs svårt att värdera motståndet men Peter Ijeh avväpnade ju han totalt. Det bådar gott! Fortsätter han så har jag svårt att tro att ingen vill köpa honom i sommar.....
Örebro Dejmon (AVGÅ N*!)
2011-02-05 23:32
Kaj Spasmér
Nej jag tycker också att målgöran gjorde ett bra jobb i det stora hela. Inte så lätt att göra nått extraordinärt när spelet såg ut som det gjorde men för mig var han och Yasin de spelare som fångade min uppmärksamhet på ett positivt sätt idag. Även Almebäck och säkert några till förtjänar viss beröm men att målgöran inte lyfts fram mer kan jag inte riktigt förstå.. Jag såg också tydliga likheter mellan han och Pålle idag, till det så vet vi att han har ett mycket bra målsinne när resten av laget gör sitt. Han gjorde enligt mig det bästa av situationen och framstod som en av de med klart bäst inställning och vilja. Det var tydligt att han gått ännu ett steg framåt i utvecklingen sen sist jag såg honom. Om det nu inte är så att det var de andras "uselhet" som fick även honom att framstå i bättre dager men det får vi väl hoppas att så inte var fallet! :D

Tilläggas bör att även jag gick hem i halvtid.. :)
Örebro Kaj Spasmér - Auri sacra fames
2011-02-05 22:52
Degerfors slog Bajen med 4-0 ........
Örebro Kaj Spasmér - Auri sacra fames
2011-02-05 22:28
Skadeh // Jag tycks vara ganska ensam om att jag tycker han var ganska bra idag (såg förvisso bara första halvlek). Särskilt i situationer när han löpte ned i banan och vann boll på ett ganska förtjänstfullt sätt som t.o.m fick Kubanerna att jubla. Han tog många löpningar men fick inga bollar (Pålle-syndromet) och behöver väl en lirare som Nordin bakom sig.

Men jag håller med om att han inte är en typisk nia i ett Sixtiskt spelsystem och att han förmodligen bör passa bättre i ett två-manna anfall. Precis som Pålle.

Och att vara på rätt plats i rätt tid är nog inte en egenskap som skall underskattas.
AIK Saywee
2011-02-05 22:23
Berger gjorde ju det som skulle göras, ett mål, om jag skall repetera lite från mitt tidigare inlägg. Kan han bli en framida måltjuv?

BERGER :)
Örebro Skadeh
2011-02-05 22:20
Jag tror bara det är en tidsfråga när Staaf får flytta på sig/säljas till förmån för Miralem Malic. Han gjorde förövrigt ett väldigt snyggt mål idag och har en otrolig snabbhet. Vad Staaf gör i truppen är för mig obegripligt;långsam,tung och skadebenägen. Det enda han hade från första säsongen var hans målsinne att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt och en bra vänsterdojja i straffområdet,inget mer...För mig är han en typisk 4-4-2 spelare och en spelare vi tog in då vi hade få anfallare som kunde leverera mål vid aktuell period.
Örebro Kaj Spasmér - Auri sacra fames
2011-02-05 22:13
Saywee // Börjar nästan tänka så också---Samtidigt är Yasin ung och oerfaren på denna nivå - fast det var ju Astvald också...Svårt!
Örebro Kaj Spasmér - Auri sacra fames
2011-02-05 22:09
Roffe Z //För mig har han redan överraskat. Berger känns om en riktigt bra framtidsämne som redan nu kan göra inhopp i AS
Örebro Dejmon (AVGÅ N*!)
2011-02-05 22:04
Abel du har fått pm!!!!!!!! Mycket viktigt!!! :D
Örebro Roffe Z
2011-02-05 22:03
Jag tror Berger kommer överaska... nästa år.
Några inhopp i år, många år sen.
AIK Saywee
2011-02-05 22:03
Kaj, Dejmon och Roffe Z, med flera, ÖSK kanske skall lugna sig med ett etablerat/rutinerat köp av en vänsterytter.

Det kan vara bättre att spara pengarna i nuläget och se var de kan behövas, skador brukar tyvärr inträffa där man minst önskar sig, kan kanske vara smart att avvakta, till efter träningsmatcherna och eventuellt efter inledningen av allsvenskan och med den ekonomi som finns, helt enkelt avvakta ...?

Vem vet, vi kanske behöver en back, en målvakt elller en forward på andra sidan?

GOK!
AIK Saywee
2011-02-05 21:54
Dejmon, vi är nog överens om en hel del, men spelares "kroppsspråk" (tack Aspen), gestikulerande och klubbkänsla, kanske kan bli bättre, det är de små detaljerna, som kan göra ÖSK till ett guldlag :)
Annons: