/fotboll/osk/forum/3912.aspx/fotboll/osk/forum/3912.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro MSLink
2011-05-06 22:09
ÖSK - Kalmar bilder se länktipset

Jag håller med att man ska inte skrika åt spelare - de får ju inte bättre självförtroende och hjälper knappast att bli bättre heller.
Länktips: www.msun.se
Örebro Maski Hallonen
2011-05-06 22:07
Karlssson// Håller med varje ord. Nordback mycket positiv idag. Hungrig på något sätt. Långa perioder av bra rull i laget. Saknade faktist inte Nordin så mycket när det gäller den biten. Sen har Nordin förmågan att sätta in de där insticken och det saknade jag.

Almebäck släpper en boll han har kontroll över. Pang mål.

Däremot tycker jag Pauhlino är en kille som ska ha mycket mer boll. Det får han inte som #9.

Sen får ni ursäkta killar. Rama som hyllar ständigt både här och av vänner till mig, Jag har ända sedan början haft svårt att se hans storhet och tycker laget får ut väldigt lite av hans spel och gillar egentligen hans landsman bättre som jag tycker gjorde en förträfflig första halvlek (men viker sig för lätt i närkamperna). Men jag är tämligen ensam om den åsikten tycks det så det är väl egenskaper jag har svårt att uppfatta.
Örebro ÖSK KRILLE(Go For Gold)
2011-05-06 22:06
Almebäck går bort sig igen. Tråkigt men sant. Det syns att han har tankarna på något annat. Han är redan i en större klubb mentalt. Spellmässigt var den här matchen mycket bättre än de andra matcherna. Det var det stora pluset idag. Det stora minuset är ju Almebäck måste jag nog konstatera tyvärr. Sixten borde ta honom i örat och säga ett par väl valda ord till honom.

Astvald är ur slag tyvärr. Sedan hörde jag från där jag stog att folk skrek saker som "Du är så jävla kass" och "Din jävla sopa" till Astvald. Varför gör man det? Han lär ju inte få bättre självförtroende av det. Sedan såg jag att han tog åt sig av vad folk skrek, Jag personligen tycker att det inte är okej att skrika sådana saker.
Örebro Pintorp
2011-05-06 22:06
cellblock: Hur stort vi än vunnit hade jag ändå öst skit över Astvald. Hoppas Sixten förbjuder honom att ta avslut i fortsättningen, om han nu prompt ska spela honom.
Örebro Maski Hallonen
2011-05-06 22:02
Kom hem Kuba // Jasååååå? Ja jag gick lite innan för att få ut bilen (lyssnade i radio sista 5). Såg inga tendenser. Men gott så!! Jag satt och tänkte upp med Mange och ös in bollar i boxen. Men det hände inte så länge jag satt kvar. Trodde inte han gjorde det
Örebro cellblock
2011-05-06 21:57
Hade inte Almebäck och Alven klantat sig denna match hade vi hyllat laget typ.... ja det är "små marginaler" . hatar klyschor.
Ytterst otur är det iaf. Spelet var väl helt godkänt. Vi hade skott i ribban, skott tätt utanför, kanske 1 straff etc... känns åt helvete
Elfsborg Howlin W
2011-05-06 21:53
Den 3 juli tar ni 3 poäng. Vet inte fan hur vi ska göra för att bryta Örebrospöket.
Hammarby Inspektör Smack
2011-05-06 21:51
Uselt.
Örebro Karlssson
2011-05-06 21:47
Spelmässigt var vi ju mycket bättre idag. Vi spelade mer aggressivt, vann tillbaka bollen snabbare och hade ett ganska bra passningsspel. Dock saknas det lilla extra. Vi skapar inte tillräckligt många heta chanser. När vi dessutom bjuder på så enkla baklängesmål blir det helt avgörande att skapa farliga lägen.

Almebäck är nonchalant och naiv i sitt spel. Känns som att han går in med inställningen att "jag är så pass bra, så jag behöver inte ta i till 100%". Kanske har han tankarna på Europa? Kanske borde han glömma de tankarna nu?

Bäst på plan var Nordback. Spelar med härlig energi och inställning. Han är aggressiv och manar på de andra. Mycket bra Nobbe!

Andra som skötte sig bra var Paulinho och Bedoya. Paulinho var värd ett mål idag. Hans frispark var otrolig, vilket vapen vi har i fasta situationer! Bedoya gör mål igen. Gör som vanligt en bra arbetsinsats.
Örebro Lekiller
2011-05-06 21:45
Almebäck kanske ska börja koncentrera sig på ÖSK och ge fan i att sitta och snacka om Europa hela tiden.

Hur många poäng och matcher skall han ge bort i år?

Sjukt tungt just nu, tror aldrig man har vandrat hem med så tunga fötter ifrån vallen som idag.

Men gäller bara att jobba på, idag spelare de ju ett spel som alla dar i veckan skall räcka till 3 pinnar hemma mot Kalmar.

Dax för Astvald att uppsöka en psykolog? Verkar ju helt under isen ju.

Nä fy fan!!!
Örebro Pencing
2011-05-06 21:41
Vi måste få ut mer av Paulinho. Han ska ta alla frisparkar och hörnor. Jag har sett honom i Häcken. Där tog han allt och var grymt bra. Han har både tryck och precision.

Sen tror jag han åkte på varningen på grund av att han har ett rykte som filmare. Ett rykte som är han fått rättvist, måste jag dock tillstå. Han la sig ofta väldigt lätt i Häcken och det straffade nog honom lite extra hårt idag.
Örebro Kom hem Kuba
2011-05-06 21:40
Maski Hallonen

Han gjorde det.
Örebro Maski Hallonen
2011-05-06 21:38
Varför kastar inte Sixten upp Mange sista 5?
Örebro zxcv
2011-05-06 21:37
Jag är så jävla glad att jag missade matchen.
Vad händer????
Örebro Kom hem Kuba
2011-05-06 21:29
Fyfan vilket jäkla bottennapp. Men vad annat att vänta när man inte sätter chanserna? Cred till Kalmar som är oerhört effektiva idag, samtidigt som försvaret går bort sig vid båda målen.
Örebro Mullis1*
2011-05-06 21:28
oavsett om vi spelar bättre än förut,för så länge vi inte gör mål utan Gerzic och Haddad så är De 3 p borta
Örebro Maski Hallonen
2011-05-06 21:26
Ja, påminner en hel del som mot Gefle. ÖSK lånar inte ut bollen och när man väl gör det så släpper man in ett mål - gärna på grovt individuella misstag. Man rullar boll riktigt bra idag faktiskt och det helt utan Gerzic på banan. Tom den gode Norrback gör en riktigt bra insats och idag sökte han ytor och skrek och ville ha boll. En helt annan Nordback än tidigare. Roligt att se!

ÖSK får betala för två saker som jag ser det. Överlägset bollinnehav ger ytor och misstag när motståndaren väl vänder och ineffektivitet i avsluten. . Spelare som absolut inte ska avlossa bössan på 30 meter (Astvald) skjuter och man slår höga inspel på en nr nio som är 1.60 lång...typ. Den enda riktiga killern vi har är Haddad och i viss mån Bedoya.

ÖSK får drömläge vid 1-2 med en frispark strax utanför boxen. VARFÖR ska Sammy ta den????? En självklar frispark för Pauhlino.

Suck - Bara att nöta på med avslutsträningen. Där är den stora bristen i dagens ÖSK. Man måste bli bra på att utnyttja sitt spelövertag. Det är steg 2 s.a.s efter man väl lärt sig rulla ut motståndarna.Örebro Krontorps
2011-05-06 21:26
Hur många sånna här jävla bisarra torskar ska vi ta den här säsongen? Orkar inte ens skriva nått om matchen. 71-29 i bollinnehav var det nån som sa.
Örebro Kung Kobra
2011-05-06 21:23
Ett totalt obegripligt byte av Sixten att punktera anfallsspelet genom att sätta in en Astvald som är helt ur form och en matchotränad Anttonen på helt fel plats. Det visade sig ju vara ett riktigt genidrag...

Sedan är det för många som underpresterar nu. Kilhberg som slår bort varenda pass och hela backlinjen är en enda stor säkerhetsrisk. Wowoahs hörnor är helt ofarliga och han måste se till att hålla sig borta från frisparkarna. Varför kontrakterades inte Santiago Bedoya? VI behöver ett alternativ på vänsterbacken. Anttonen får ersätta Haginge på högerbacken.
Örebro Fang
2011-05-06 21:21
Nu går du väl ändå till överdrift gällande Almebäck. Såna här misstag har han gjort under hela sin tid i Ösk så det har knappast med hans kontraktssituation att göra. Förra året var dock WIkström nästintill felfri och räddade ofta situationer som den vid 1-2 målet idag, riktigt så bra han har ju inte inlett årets säsong.
Örebro Grixx
2011-05-06 21:20
ÖSK dominerar totalt, Almebäck springer för fort och tappar bort den han skulle ta....och så skiter det sig. Saker och ting tar sig men laget känns fortfarande inte samspelt.

Astvald måste skärpa upp sig med bättre fokus och inte ta så lätt på uppgiften sedan kan ju Almebäck dela på den insikten.

Något måste det innebära om 2 stycken givna spelare i startelvan är bort och det är väl det som hänt de 2 sista matcherna. Det kunde ju lika gärna varit 6 p till med dessa på plan.

Dags att det vänder snart.
Örebro Valderinho
2011-05-06 21:18
Almebäck är en idiot som sitter både med ett bud i handen samtidigt som han drar ner Ösk i skiten. Snacka om dubbelmoral att bara se till sitt eget bästa och inte för laget eller klubben för fem öre!

Vill ändå inte se en bänkning av Almebäck hur mycket jag än hatar honom nu.

Jag vill gärna se mer tydlighet iochmed platserna i laget.
När bytena kom var dom helt fel då man förlorade kreativiteten, farten och anfallsspelet. Mycket som var bra idag som man ska ta med sig.
En sak som man inte ska ta med sig är att man slänger in Anttonen som högerytter för att senare flytta in honom i mitten och det blir huller om buller.
Astvald vet varken ut eller in var spelarna befinner sig, därav ser han så kass ut...

Hade jag varit tränare skulle jag bytt in Nilsson Istället för Nordback i ett tidigt skede. Bytt in Yasin och Astvald på varsin kant istället för Rama och Kushtrim,
Då hade man behållt tydlighet och farten framåt.
Örebro Valderinho
2011-05-06 21:08
Almebäck bryr sig inte längre om Ösk. Hade han gjort det hade han förlängt.
Både för sin egen skull och laget. Hade han spelat som en Öskare med stolthet hade han stått upp för laget. Om Almebäck spelat bra och inte varit i en annan liga hade han hjälpt både Ösk och sig själv att snabbare gå utomlands till en bra liga.
Örebro K.Carlos
2011-05-06 21:07
Idag fungerar i alla fall spelet, vi äger matchen totalt med 71-29% i bollinnehav och skapar mängder med chanser. Men när Almebäck gör sådana extrema tabbar som han gör i psykologiskt viktiga tidpunkter i matcher som mot Kalmar idag och Gefle tidigare så är det inte lätt att ta tre poäng.
Örebro Ståplats är bäst
2011-05-06 21:04
det har jag ju sagt hela tiden,Haddad och Nordin är skillnaden mellan en topp eller bottenplacering.Dagens match ett nytt bevis på det.Tror det kommer se ut så här så länge som de går skadade,kalmar ska man klara av hemma.

Och Mike kan man sälja redan nu,mentalt är han någon annanstans...
Örebro Valderinho
2011-05-06 21:00
Oj vad laget saknar främst Haddad men också Gerzic.
Astvald gick från startspelare förra året till bänkspelare ibörjan iår till läktaren från och med idag...Yasin däremot visade vilja hjärta och passion.

Vi vinner inga matcher med Nordback,Kihlberg och Bedoya. Jag hade hoppats på en vändning av förluster med den konstellationen idag. Men Sixten ska bevisa en gång för alla att det minsann gick...eller just det inte gick att vinna med Nordback på plan samtidigt.

Sen när Rama och Kushtrim går ut så plockar Sixten in två spelare. En spelare med lågt självförtroende och en annan med noll matchtid iår.
Erik.N någon...? Sixten fortsätter att gräva ner sig i sin egen grav med denna taktik i förhoppning att dom som har varit utanför spel ska få speltid som tidigare har spelat regelbundet. Nu såg vi att så enkelt är det inte.

Örebro Pencing
2011-05-06 20:58
Alltså.. jag är inte en sån som tycker man ska bänka de som inte skriver på nya kontrakt. Men när man som Almebäck slutar bry sig och har tankarna nån helt annanstans och ger bort mål i varannan match borde det finnas bättre alternativ.
STEFANO!
2011-05-06 20:55
Almebäck! En grym insats vid 1-2! Han snackar ju bara om Europa! Vad gör han då i klubben??
Örebro Fang
2011-05-06 20:55
Tycker ändå det finns lite positivt! När Paulinho, Rama och Gerzic hittat formen och Haddad tillbaks så kommer de ha en ostopbar offensiv. Då spelar det ingen roll om försvaret är kass. Egentligen räcker det med att vinna de 15 sista matcherna. Så jag känner ingen panik än!
STEFANO!
2011-05-06 20:54
Helt sinnessjukt! Kan inte slå ett tråk KFF när man dominerar totalt! Och låt Astwald dra! En riktig katastrof! Aldrig varit så besviken efter en match! FAN VA DÅLIGT!
Annons: