/fotboll/osk/forum/38.aspx/fotboll/osk/forum/38.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Minatankar
2017-07-31 11:13
ÖSK-mackan // Du ger ett exempel på varför jag föredrar 4-3-3 i grunduppställning, med två offensiva ytterbackar. Då ökar chansen att säkra det viktiga innermittfältet. Men för det systemet har ÖSK inte rätt spelare idag.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro ÖSK-Mackan
2017-07-31 11:00
Spännande men svår match idag. Hoppas Besara kan spela och Kennedy får gärna visa lite mer. Inte helt såld på honom ännu även om jag ser vilka nya dimensioner han ger vårt anfallsspel. Men känns som att det finns mer kapacitet där. Häcken lär ju spela med tre centrala mittfältare (Abubakari, Falsetas, och Friberg måhända?) och Mårtensson. Gerzic måste få hjälp där Så hade en tanke på att man ev . skulle starta Rogic på en kant för att ge understöd i mitten men av träningarna att döma blir det ju Sema och Omoh på varsin flank. Spännnade att se om de (främst Omoh) kan få lite sköna en-mot-en mot sina ytterbackar. Tror på seger med 2-1 och att Besara inte blir mållös om han nu är helt fit-for-fight. :-)
Örebro Brandao
2017-07-31 10:32
Hat sett en träning med Petteri och han har absolut inte bidragit med något. För mig är det ofattbart att en spelare på den här nivån är så dåligt tränad! Han ser ut som en korpenspelare som är för tjock för att orka spela ..

Jag kanske låter hård, men ärlighet varar alltid längst.
Örebro ÖSK-Mackan
2017-07-31 10:18
@Tommy Tåpaj:
Håller inte med dig Tommy :) Men som sagt jag har bara sett ett par träningar med Forssell och tycker inte han visade några kvaliteter som gör att han skall värvas. Det bestående (men få) intrycken jag har är en kort, otränad och långsam spelare som inte jobbade speciellt hårt men som vid något tillfälle visade bra tillslag på bollen. Hoppas jag har fel så klart men sitter lite och håller tummarna för att det finns andra alternativ, mer iform och bättre, än Forssell. Samtidigt litar jag givetvis på Axén & Co och om de tar hit honom finns det så klart fog för det. Jag tyckte att Mohameds tackling var vidrig och betydligt mer än ett rött kort vilket uppenbarligen de ansvariga höll med om då de gav honom två extra matchers avstängning. Att Ogbu blev skadad och missar resten av säsongen var en olycklig konsekvens så klart men ser man den fula satsningen så är det inte ofattbart att det blev utfallet. Retar mig att den bedöms som mildare än Igbonanikes men samtidigt om du säger, det går inte att jämföra de två. Nåväl. Denna tackling (se länktips) av Albaek kunde ha fått ohyggliga konsekvenser för Brendan. Och något säger mig att domare Pandzic valde att vara snäll mot IFK eftersom de blev så överkörda redan.
Örebro Tommy Tåpaj
2017-07-31 10:01
@ÖSK-Mackan:


Fast om han nu är lite ur form så kan han ju fungera som back up till Nahir. När han är i form kan han ta startplats. Tror inte Petteri skulle värvas som nån utfyllnadsspelare utan mer som en spelare som tillför bredd på kort sikt och bidrar med spets på lång sikt. Vi vill ju ha bra spelare även på bänken. Nu saknas det och Petteri skulle ju kunna vara perfekt att få in. På kort sikt behöver vi bredd på offensiva positioner. Utan att ha sett en träning så känns det positivt. Tror inte en träning hade ändrat på min inställning.

Nasirus tackling var ju inte mer än ett rött kort även om resultatet blev hemskt med skada. Jag tycker inte man ska bedöma situationer efter hur illa spelare skadar sig. Otur. inte en helt fruktansvärd tackling heller. Rött kan jag köpa. Går inte att jämföra med kennedys situation. Den skulle förstås inte vara 4 matcher en månad efter situationen.

Spännande med Boye o Forsell. Hoppas det blir nåt.

Nu vinner vi!
Örebro ÖSK-Mackan
2017-07-31 09:00
Jag som kände mig tämligen säker på att han menade att Nordin fick gå av i mötet mot IFK Göteborg senast för att han inte var nöjd med hans insats då och bytte ut honom. Tycker själv att Nordin alltid är en av de högpresterande på träningarna så har svårt att tro att det var söndagens träning som avsågs. Efter att ha blott sett någon enstaka träning med Forsell så är det nog orättvist att döma honom. Men kan åtminstone nämna att jag är extremt skeptisk till vad han skulle tillföra just nu. Skall vi verkligen ha utländska utfyllnadsvärvningar? Motsäger mig själv en del nu men Isaac mer som en "low risk - high gain" spelare och kanske kan han ge ett kontrakt med fördelaktig option för oss (om det nu går). Tycker han har spännande kvaliteter som bör synas lite extra. Tuff match ikväll mot ett lag som underpresterar. Har aldrig riktgit förstått varför ett offensivt lag som Häcken tog in en tränare vars främsta kunnande är den defensiva uppstyrningen. Men det kanske var tanken? Känns lite mismatch dock. Trots att de saknar en knippe nyckelspelare har de en mycket slagkraftig trupp och visar på en grym bredd. Intressant förresten att Nasirus Mohameds vansinnestackling som skadade Ogbu och håller honom borta för resten av säsongen får ett mildare straff än Igbonanikes knuff i ryggen. Känns inte rimligt alls. Jonathan/ Strålande införrapport (som alltid).
Örebro Inte Rambo
2017-07-31 07:56
@Empes:

Skumt, eftersom de som gör dåligt ifrån sig på träningen snarare väl brukar beordras extraträning!?
Örebro Empes
2017-07-31 00:41
@Inte Rambo:


Lät verkligen som att Nordin fick gå av för att Axén tyckte att det han visade var för dåligt.
Örebro Ö.S.K Krille
2017-07-31 00:28
Här har ni en gammal goding. En gammal ÖSK-låt.
Örebro Benny Böckling
2017-07-31 00:16
Jäkla viktig match som stundar.. Hade varit så fint med 3 pinnar nu och lite framtidstro.
Örebro Sunnanlid (2017)
2017-07-30 20:46
Angående inmarschlåt så har vi redan ett mycket bra alternativ (se länk). Kärleksfull och äkta text som verkligen fångar upp gemenskapen. Melodin tycker jag fungerar lika bra som inmarschlåt som Elden Inuti. Känns trist att kritisera någon som uppenbarligen älskar ÖSK men jag kan verkligen inte stå och sjunga med till Elden Inuti, texten är så otroligt banal bortsett från de sista tre "Gamla fina Örebro". Hade ett annat lag haft en liknande låt hade jag skrattat högt, nu skäms jag varje gång den spelas.
Örebro Inte Rambo
2017-07-30 20:00
@Tommy Tåpaj:

Måste det ju vara. Ska rimligtvis mycket till för att man ska skicka någon av banan från en träning för att man är "missnöjd med insatsen"!!
Örebro Empes
2017-07-30 19:56
Vinst för oss imorgon så är vi endast två poäng efter Östersund och Norrköping och tre poäng efter AIK (med en match mindre spelad)!

(Förlust för Norrköping och AIK idag. Förlust för Elfsborg igår. Och Östersund tappade två poäng.)

Vore ju väldigt trevligt om vi skulle kunna börja titta uppåt i tabellen:).
Örebro Tommy Tåpaj
2017-07-30 19:23
@Pedretti - Admin:


Var det inte att Nordin blev utbytt förra matchen? Alltså att det vsr det dom pratade om och inte träningen?

Kul för Rinne! Kalinic skadad enligt Forza-appen som kanske inte är så pålitlig.
Örebro Brandao
2017-07-30 19:21
Kalmar kommer klättra...
Örebro Nicknamn i ribban
2017-07-30 18:03
Ser ut som att Ring spelade i laget med västar tillsammans med övriga startspelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Pedretti - Admin
2017-07-30 17:54
@öörebrooo:


Intressant också att han säger att Nordin fick lämna träningen för att Axén inte var nöjd med hans insats samt att Besara kanske inte spelar imorgon p.g.a. ryggproblem.
Jag har länkat till intervju för er som vill höra Axéns tankar inför matchen.

P.S Jacob Rinne får starta idag för Gent när de har premiär i Jupiler league!
Örebro öörebrooo
2017-07-30 17:30
Intervju med Axén inför morgondagens match finns ute på Youtube. I slutet av klippet får man se en snut av provspelaren Forsell. Han såg ganska otränad ut kan man säga. Skriver vi kontrakt så lär det väl ta ett tag innan han är redo för 90 minuter.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Hertig_Karl
2017-07-30 15:04
Örebro Empes
2017-07-30 01:46
I bifogad länk: Axén om provspelande Forsell och Boye.
Örebro svartvitthjärta
2017-07-30 00:26
Är lite fundersam kring Isaac Boye. Såg U21 senast och tycker han är VÄLDIGT oslipad. Kom till en hel del lägen men väldigt dålig skärpa i avsluten. Gjorde ju två mål, men jag är högst osäker att han presterar mot bättre motstånd.
Ifall han ändå värvas är jag glad om jag har fel.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Örebro Benny Böckling
2017-07-29 23:22
Ayaz gick alltså sönder igen på dagens träning..
Örebro Sport!
2017-07-29 23:06
@Inte Rambo:
inte läst sportbladet, men kan inte tänka mig att de gjort en lika grundlig textanalys som denna smålustiga kommentar om vår kristna (nåväl, hellre det än ktischigt lustig?) inmarchssång: https://obundetelfsborgerlig.wordpress.com/2014/05/23/elden-inuti-analys-av-en-kampsang-nr-3/
Örebro Inte Rambo
2017-07-29 23:05
Jag tycker att Hjalmar ska skriva en text
Örebro kenya
2017-07-29 22:55
@Inte Rambo:


Personligen tycker jag att den funkar men om vi har tur kanske en alkis från Stortorget kan skriva en "Just idag går det aldriiig" så har vi 8000 sjungande närkingar varje match.
Örebro Inte Rambo
2017-07-29 22:35
@kenya:

Melodin är mycket, mycket bra. Texten är..... hmmm..... inte så bra liksom. Svårbegripligt hur "någon" med berått mod vill döda en så bra melodi med den texten. Ärligt svårt att sjunga med då mer än i "gamla fina Örebro" vilket ju å andra sidan ska erkännas är en bra slutkläm.
Örebro Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle
2017-07-29 22:23
@Empes:
Under de förutsättningarna håller jag med, och egentligen det jag skrev....typ
Örebro Empes
2017-07-29 19:32
@Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle:
Nej, vi ska inte köpa en mittback om Brorsson är redo! Då blir det bra med Brorsson och Mike med BHI som back-up. Om Brorsson däremot inte är det - blir det då bra med BHI och Almebäck som startspelare med Brorsson som back-up? Ja, OM BHI utvecklas. Annars inte. Jag tycker inte att det han visat räcker. Och då vill jag ha in mittback som är bättre än de nuvarande.
Örebro kenya
2017-07-29 19:30
@Sunnanlid (2017):


Spelar ingen roll vilken låt vi har. Kommer aldrig lyfta om inte fler än var 20e på sittplats kan lära sig en text och sjunga med.
Örebro Empes
2017-07-29 19:28
@Brandao:


För att vi inte kan konkurrera ekonomiskt om de mest intressanta spelarna?
Annons: