/fotboll/osk/forum/3757.aspx/fotboll/osk/forum/3757.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Aspen - välkommen Anttonen
2011-06-24 11:07
ÖSK KRILLE(Go For Gold) // Tycker att det var för lite energi i laget igår. Tror detta kan avhjälps med Yasin som vill prestera och har ett minst sagt stort självförtroende. Ersätter Astvald..Men jag tycker William ska gå före som center, lilleputten gör inte sig sjäv rättvis på centerpositionen.
Örebro Salt&Peppar
2011-06-24 11:03
Tycker faktiskt det trots allt är bra presterat med tanke på alla j-a skador denna säsong på nyckelspelare. Bedoya borta och ständiga proffsrykten och flyttar hit och dit. Sen 4 nya startspelare som inte kommit in i systemet och ändå ligger vi bra till.

Trist med förlust, men jag kan inte klaga för självklart är det viktiga spelare som är borta som gör skillnaden. Det märks.

Örebro ÖSK KRILLE(Go For Gold)
2011-06-24 10:53
Sixten tog en chansning och startade med Wirtanen. En chansning som inte gick hem tyvärr. Enligt min mening så hade det varit bättre att starta med en mer naturligare innermitfältare, som tex Erik Nilsson, Per Johansson eller Emil Berger. Första halvlek var riktigt bra från ÖSK, men det tidiga målet i andra blev psykologiskt jobbigt tror jag.

Mot Mjällby får vi tillbaka vår kreatör Gerzic. Så då hoppas jag på att man kan få till en bättre offensiv.

Anledningen varför jag tog ut Yasin i min 11:a var att han kommer från ett poitivt landslagsuppdrag och kommer tillbaka till ÖSK med ett stort självförtroende, som Sixten kunde ha utnyttjat.
Örebro Pille-Riin Pöllu
2011-06-24 10:51
"Det var ingen av oss tre som kunde axla Nordins roll utan vi var mer som tre grisar" ;0)

Tommy Wirtanen om gårdagens mittfält i ÖSK
Djurgården Koontz
2011-06-24 10:30
Första halvleken är den bästa jag har sett på väldigt länge i allsvenskan.

Glad midsommar!
Örebro kenya
2011-06-24 09:59
Aspen/// Även Djurgårdsspelarna uttalade sig i pressen om att ösk var det bättre laget i första. Så Sixten var knappast ensam om att tycka så.
Örebro One¨touch
2011-06-24 09:39
En sådan här match mot DIF har vi sett ett flertal ggr på hemmaplan denna säsong. Nu tycker jag iofs att första halvlek var en riktigt bra halvlek ifrån båda lagen och inte bara ett bortalag som låg på kontring.

Men ett sådant bollinnehav som ÖSK har, och sådana namnkunniga offensiva spelare som ÖSK har, så ska matchen i ärlighetens namn inte kunna sluta med förlust i så många fall.

Får ÖSK inte in bollen så ska vi åtminstone få med oss en pinne via oavgjort.

Nu är inte så fallet, och jag tycker att det som behöver justeras i laget främst är försvaret på kanterna.
Det har surrats om att våra yttrar inte är lika "inskolade" i det defensiva jobbet som Porokara och Astvald var, men jag tycker det defensiva spelet hos Haginge, Anttonen och Wowoah brister en del oxå.

Slutligen kan jag inte undra om Paulinho igentligen skulle varit en yngre variant av Kihlberg istället. En värvning i klass med "Paulinho-värvningen" fast en spelare som som handen i handsken kunde gått in i Kihlbergs position i laget.
Örebro ÖSK Fans
2011-06-24 08:25
när ska ni fatta här inne att Erik Nilsson aldrig kommer bli något!!! närkampsspel som en jävla kärring!!!

Hoppas dom avstår lön den här månaden..

Dom har det här som jobb och kan inte ens gå ut och kämpa på planen.

Bäst i går var Valdet som förövrigt har mer fotboll i sig än vad övriga spelare i ösk har tillsammans
Örebro Aspen - välkommen Anttonen
2011-06-24 08:18
Grixx// Att vissa saker kommer i repris är väl inget fel. Det beror troligen på att man uppfattar en svaghet eller brist som funnits hela tiden.
Örebro Aspen - välkommen Anttonen
2011-06-24 08:13
Att många har negativ kritik (av en del kallat gnäll) beror nog inte på förlusten utan på den dåliga prestationen.
Sixtens bild av matchen : ". Vi hade ett bra go i laget och tillräckligt snabbt passningsspel. På det stora hela så kontrollerade vi första halvlek" stämmer inte med min uppfattning. Vid 1-0 målet sa jag fotboll är inte rättvist. I mina ögon vann DIF första halvlek. Att göra som NA intervjua tränare och spelare om deras syn på match och sedan inte göra en egen analys ger en bild av matchen som inte stämmer tycker jag.
Örebro Pille-Riin Pöllu
2011-06-24 00:17
Magnus Perssons korta analys:

"Den väntade anstormningen i jakten på en kvittering från Örebro uteblev nästan helt i andra halvlek och ”MP” har analysen klar:

– Vi får dem att slå långa bollar från både mitt- och ytterbackar. De får aldrig in bollen centralt på oss och det är skillnaden mot i början av matchen."

Sett ur ett ÖSK perspektiv alltså: ÖSK klarade inte att spela igenom DIF:S presslinje. För det hade man behövt en bra passningspelare lågt i banan (Erik eller Kushi).
Benny Böckling
2011-06-24 00:08
Wikströms läge är inget man glömmer så lätt heller, fan vilket läge!
Örebro Fatcit
2011-06-24 00:02
Har Sjögren värvat fel spelare? Har Sixten fått spelare han inte vill ha till sin trupp?
Örebro Fatcit
2011-06-23 23:58
Vad är meningen med ett forum om vi inte ska diskutera?
AIK Saywee
2011-06-23 23:56
Grixx,
när det är positivt i klubben och går bra är det många som hissar
när det är negativt i klubben och går dåligt är det många som dissar
det är väl heller inget kolnstigt?Örebro Pille-Riin Pöllu
2011-06-23 23:55
Funderingar..
Örebro "ÖSK-Karl (Tack Anttonen)
2011-06-23 23:54
Kuba for president//

Du får gärna tycka att det är en personlig vendetta, bryr mig inte det minsta. Min åsikt är att Sixten misslyckats kapitalt med tanke på resurser, då menar jag inte bara resultatmässigt. Av personliga skäl har jag legat lågt, vilka vissa här vet och var nu nöjd o glad, för det kommer jag även att behöva göra framöver, men kvällens startelva var ett sådant skämt (mittfältet), så man undrar vad vederbörande tänker med och alla nya o gamla spelare som inte fick starta, hur tänker de? Skriv vad du vill om mig eller mina åsikter, jag bryr mig inte, Vill bara vinna någon titel innan det är för sent.
Örebro "ÖSK-Karl (Tack Anttonen)
2011-06-23 23:54
Örebro widemarsh
2011-06-23 23:48
Försöker vara lite positiv, många lag runt omkring oss tappade poäng. Var väl egentligen bara Helsingborg som drog ifrån ordentligt. Men dom tappar väl på hösten precis som ifjol.

Bara tre poäng upp till 2:a-platsen, och match redan på söndag. Läge för tidig revansch mot ett Mjällby som dalar i tabellen.

Varför gör Dembo tabbar mot alla andra förutom oss?
Örebro "ÖSK-Karl (Tack Anttonen)
2011-06-23 23:45
pemo//

På hemmaplan mot Djurgården hade jag föredragit t.ex ÖSK:s krilles startelva, men att sätta in Wirtanen som gjordes var inte snällt mot honom.:

Namn: ÖSK KRILLE(Go For Gold)
Sänt: 2011-06-23 13:12
Här är min 11:a som Sixten inte kommer ta ut ikväll.

------------------------Alvbåge------------------------

Haginge----Almebäck----Wikström---Wowoah

----------------------Nordback------------------------
--------------E.Nilsson----Paulinho----------------

Rama-------------Atashkadeh--------------Yasin
Örebro Kuba for president
2011-06-23 23:41
OSK-Karl/
Vet att du har haft något som liknar en personlig vendetta med Sixten, men det börjar bli tröttsamt att du tar varje förlust som en chans att återigen kräva hans avgång.
Att anse att hans jobb i är misslyckat är att ta i då vi fortfarande är ett topplag och har stor chans att uppfylla klubben och spelarnas målsättning
Örebro kubas_mustasch
2011-06-23 23:40
pemo // Det funkar inte att sätta ner en anfallare som OM? Men vilken nivå i seriesystemet behöver man gå ner på för att det ska funka att sätta en back som OM? Div 8? Otroligt inkonsekvent argument.

Konkret förslag:

Alven
Hagge Ironmike Wiken Sammy
Kihlen Erik
Paulinho
Astvald William Rama
Örebro Grixx
2011-06-23 23:38
Några få skriver i forumet och gnäller på. Undrar varför så många tröttnar på att skriva lite djupare om fotboll? Jag vet vad mittåt sa lite innan han drog sig ur forumet och jag instämmer. Sedan får var och en dra sina egna slutsatser. Jag känner Alec ganska väl och även han har sina fel och brister så den som tror på frälsning kan lika gärna bli besviken, men en rolig jävel det är han.

Nu är det jäkligt saggigt och ältande i forumet från vissa ,samma sak som de sagt sedan Sixten kom kommer i repris. Under en period när det i stort sett bara var positivt i klubben vågade de tydligen inte säga mycket men nu är det dags igen och de kryper fram under stenarna. Exakt samma personer som har en färdig åsikt och därifrån viker de inte en tum...vad som än händer. Sitter mest och bidar tiden.

Så fort som man sedan nämner det så säger de att de tydligen inte får säga att Sixten är dålig. Klart som tusan får de det men samtidigt får de acceptera att folk säger emot. Det är väl inget konstigt.

Det är så intressant att höra dessa lätta lösningar på problemen som finns. Jag är övertygad att de skulle kunna nå fler öron om de någon gång var lite mer ödmjuka och förstående i hur beslut tas, vare sig det är en tränare eller tex sportchef som sågas.

Det är ju inte så att de som är lite trötta på saggandet tycker diametralt olika i varje punkt men det blir tröttsamt att bara få floskeltoppen i ett dacopo åter och åter utan en hygglig och klok analys. När man sedan bjuder in till att diskutera så drar man snabbt eller börjar upprepa sig. Det är synd för forumet.

Den som nu läser det här och ser det som en enda stor hyllning till någon tränare eller annan har totalt misstolkat innebörden. Det är samtidigt en stor lustifikation när en Djurgårdare måste komma in i forumet och be några att sluta gnälla, verkligen stor komik.

Några kommer säkert att såga allt som jag nu skrivit som en hög med dravel och det bjuder jag på. Jag gör nu åter ett försök att minska mitt skrivande i forumet och hoppas att jag kan hålla det längre än förra gången.
Örebro kenya
2011-06-23 23:36
Jag hoppas Sixten får gå och det kommer en tränare som gör sämre resultat. Shit vad jag ska håna folk här då... Att spela utan Bedoya o Nordin är som ett Barca utan Xavi och Iniesta. Lägg därtill avsaknaden av Haddad...
Örebro "ÖSK-Karl (Tack Anttonen)
2011-06-23 23:35
kenya//

Tycker du det gått bättre för Tony G än bajen sedan han fick sparken? Efter det har han även fått sparken i Norge och inget nytt jobb, trots att han ville "ställa" frågor till motståndarnas försvar o allt ordbajseri han körde med. Enbart teoretisk tränare tror jag inte ett smack på, eller de som likt Sixten får vad de pekar på med svenska mått mätt. Nu har AS-guldet gått år h-vete, måtte det inte gå lika illa med cupguldet, för till slut tröttnar både publik o sponsorer, så illa är det.
Örebro "ÖSK-Karl (Tack Anttonen)
2011-06-23 23:35
Örebro pemo
2011-06-23 23:33
Men snälla nån! Ingen tränare i världen kan göra mål. Det måste spelarna göra. Vem av Per, Erik och Berger anser ni vara så offensiv att han skulle spelat idag?
Ni som kritiserar Sixten ( eller skyller allt ont i världen på honom ) kom med konkreta förslag istället.
Det måste vara truppens ansvar att inte ge upp när man leder med 1-0. För ni tror väl inte att Sixten hotar alla med pistol om de fortsätter kämpa?

Det kanske är dags för en ny vänsterback?
Varför händer det inget när Waldet dribblar?
Han skjuter på allt, utom när han fick den bästa chansen. Då plötsligt skulle han lägga ett instick till ....tja, vem då?

Nä, det är lätt att Skylla allt på Sixten, men om inte de spelare som är ute på planen vill springa, vad gör man då?

Sen var ju inte Djurgårn så dåliga heller precis.

Och detta med att helt plötsligt byta spelsystem från en dag till en annan, eller slänga ner anfallare på mitten utan någon träning, det funkar i div 5 men inte i allsvenskan.

GLAD MIDSOMMAR i alla fall. Jag längtar redan till söndag och Mjällby borta.
säker två på tipset.
Örebro widemarsh
2011-06-23 23:32
Ännu en gång tveksam coachning av laget. Nordback-Kihlberg har inte fungerat särskilt bra hittills, varför försöka igen? Wirtanen är låååångt ifrån Gerzics spelartyp, fel val enligt mig. Positivt att Sixten tidigt ville förändra genom byten dock, känns nästan som att han känt av kritiken från förra matchen och bytte tidigt bara därför.

Vår trupp är alldeles för sårbar när våra stjärnor saknas. En åt gången kan vi ersätta, men när tre är borta samtidigt blir det för mycket. Så bra är inte ersättarna. Hade gärna sett ett inhopp på Yasin istället för Lushtaku som inte har imponerat hittills. Var är den Kushtrim som provspelade med oss i vintras? Den som tog sig runt på kanten, eller gick inåt i plan och avlossade livsfarliga skott?
Örebro kenya
2011-06-23 23:32
Saywee/// Ja, Sixten känner truppen bäst och därför finner jag ingen substans i det folk här på forumet kritiserar honom för.
Örebro kenya
2011-06-23 23:29
Karl/// Dyra trupp? Vi hade en av allsvenskans billigaste trupper förra året och kom trea med Sixten vid rodret. Vi låg trea fram till idag trots att vi haft skadebekymmer o spelare borta av olika anledningar. Galen panik på folk här...
Annons: