/fotboll/osk/forum/3586.aspx/fotboll/osk/forum/3586.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro bison
2011-08-01 13:31
Fatcit// Gilla!
AIK Saywee
2011-08-01 13:28
Guldtass, vad skriver du själv?

"De personer som har bäst insyn i laget är de som arbetar i ÖSK och inte sponsorer. "

Varför har personer som avlönas i ÖSK en bättre insyn i ÖSK än sponsorer, fans eller andra, egentligen alltså, det handlar ju även om intresse och jag vill gärna ta tillfället i akt och nämna Mittåt?

Jag tror det är ytterst sannolikt att många övriga intresserade, bl.a. flera forumskribenter är mycket insatta i vad som sker och vad som bör ske.
Örebro Fatcit
2011-08-01 13:28
Det här är inget bittert inlägg, utan bara en sak som jag tycker har glömts bort. Så här ser jag på det...

Alla här på forumet skänker sitt fulla stöd för ÖSK och alla inblandade, vare sig det gäller Sixten, Sköldmark eller Sjögren. Alla här på forumet vill inget hellre än att dessa personer ska vara framgångsrika på det de gör. Alla här på forumet släpper all sorts prestige, om resultatet är att ÖSK utvecklas och förblir ett topplag. Stödet visar vi varje match, med halsdukar, applåder och sång.

Däremot så analyserar, argumenterar och diskuterar vi här på forumet. Detta för att vi har ett brinnande intresse för ÖSK, men också för att vi INTE är nöjda. Jag hoppas att vi aldrig är nöjda. Vinner ÖSK med 5-0 mot Häcken, kommer iaf jag fundera över hur vi i fortsättningen kan vinna med 6-0, 7-0.... osv.

Men kom inte och säg att vi ska sitta i ett forum, gjort för personer som älskar sina lag, och bara tycka allt är bra och "stötta" laget. Forumet är till för oss, att vi ska få utlopp för våra känslor och tankar. Låt forumet vara ett forum för allas tankar. Negativt kanske är positivt.

Örebro bison
2011-08-01 13:24
Guldtass// Jag håller helt med, sponsorer ska inte bestämma tränare eller spelare. Det jag skrev nedan var en fundering från min sida att en tänkbar anledning till att förhandlingen med Sixten dragit ut på tiden berodde på "hot" från sponsorer.

Ps. Innan jag får Aspen på mig så vill jag förtydliga att jag VET att sponsorer själva bestämmer om de vill sponsra.
AIK Saywee
2011-08-01 13:22
Gultass, i dagsläget finns det nio tränare+spelare som lyckats bättre, om inte tabellen ljuger, fast det gör den ju lite, pga lite töntiga huliganpoäng.

Jag stödjer (stöttar) ÖSK på det sätt jag kan och har råd och lust med, hoppas att det räcker, dessutom önskar jag ofta ständiga förbättringar, så länge vi inte är bäst.

För att tydliggöra, hur jag som inte heller är perfekt, känner det ....
Örebro Franz Flääsklepp (Auri sacra fames)
2011-08-01 13:22
Jag känner mig också lte trött på Sixtens vara eller inte vara nu i klubben. Det blev så och det är bara att gilla läget. Betyder inte att man förstås kan ha synpunkter på hans coachning och uttagningar i framtiden.

Personligen har jag alltid haft delade åsikter om honom sedan säsong 1.
Men en sak tycker jag iaf: Att i det läget ÖSK befunnit sig i och i den kontraktsturbulens som rått så tror jag att en avsiktsdeklaration från Sixten just nu att han också drar är det minsta klubben behöver. Att Sixten signade på för 2 år till tror jag skapar visst lugn och tydlighet i klubben i den rådande situationen och det är precis vad ÖSK behöver just nu.

Sen kanske vissa hade önskat en annan tränare. Själv är jag splittrad.
Örebro Guldtass
2011-08-01 13:05
Sorry, får väl rätta mig själv och vara tvärtydlig.
Ingen människa är perfekt, ingen tränare heller och då heller inte Sixten. Men han är, enligt mig, en av de bästa tränarna i allsvenskan. Men det finns ingen tränare i allsvenskan som är komplett, ingen spelare heller för den delen, och ingen supporter här på svartvitt.
Att laget nu ligger på 10e plats i allsvenskan är inte jag heller nöjd med. ÖSK har helt klart underpresterat. Det finns säkert många faktorer varför det är så, om det kan vi alla dividera i veckor.
Men nu har det väl ändock ältats tillräckligt mycket negativt om sixten och vissa spelare. Var fasiken finns stöttningen till laget när dom behöver den som bäst??
AIK Saywee
2011-08-01 13:04
Tackar bison, jag håller helt med dig, jag har en relativt neutral syn på Sixten, men hoppas att han kan förbättra sig, likom även spelarna, för sommaren har inte varit speciellt rolig, förutom de två senaste mot en dålig nykomling och ett lag som är totalt ur form.

Men jag hoppas så innerligt på framtida segrar!

Sogen, jag vet och tycker faktiskt att det är ganska bra att satsa så mycket pengar på något som man trodde på, i stället för att använda dessa "för egen räkning" :)

Utan sponsorer och publik, kan vi nog glömma elitspel i framtiden ....
Örebro Sogen
2011-08-01 12:55
Den sponsorn som uttalar sig här om din och andra sponsorers syn på Sixten är ÖSK-Karl. Vad hans företag som sponsrar ösk heter vet jag inte. Jag antar att Saywee vet?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro bison
2011-08-01 12:52
Saywee// Håller faktiskt med dig, tycker många ser allt i svart eller vitt. Antingen är Sixten pest eller också är det inget fel på honom. Under Sixtens tid vi tagit flera kliv mot att bli ett lag att räkna med. Offensiv fotboll m.m. däremot anser jag fortfarande att Sixten har mycket att utveckla när det gäller coachningen.
Det är ju ett svartvitt forum.
Örebro Guldtass
2011-08-01 12:51
bison/
Att sponsorerna inte gillar Sixten är nog ren och skär lögn. Att ett par småsponsorer på något sätt ogillar hans sätt att vara tränare ger jag inte mycket för och påverkar inte mig ett smack.
Ända sen Sixten dök upp i ÖSK så har vissa "sponsorer" här i forumet hackat när tillfällen har dykt upp. Så vissa hyllar andra hackar, så är väl det i de flesta klubbar.

Vi har den styrelse och klubbledning som valts vid årsmöten, de personerna litar jag på. De som inte litar på klubbledningen får väl våga stå upp och resonera för sin sak vid nästa årsmöte, och eventuellt ha andra bättre namn som förslag istället för att gnälla hela tiden.
Örebro Rojas Veritas Palí
2011-08-01 12:44
Fredrik Holster på väg till oss ?
AIK Saywee
2011-08-01 12:38
Jag har dålig koll på vilka som sponsrar ÖSK, dessutom är det lite tråkigt och nonchigt att läsa att det inte finns några fel hos Sixten, för det innebär ju att han redan är fulländad, tråkigt att någon anser att han inte kan förbättras.

För jag är faktiskt inte nöjd med en tiondeplacering i dagsläget, det var inte vad jag hade förväntat mig :(

Förresten , gillar alla spelare Sixten?

Jag vill helst inte skylla på någon, vi har det plats i tabellen som vi förtjänar, men Sixten och spelarna har ju gjort så gott de kan/kunde och kan kanske inte bli bättre?

Himla tramsförsvar för en kass säsong, hittills!
Örebro Mattias69
2011-08-01 12:37
Verkar som om Häcken får sin arena uppsnyggad fortare än de tänkt sig.
Örebro bison
2011-08-01 12:33
Guldtass// Vilka de är vet nog de flesta som läser här på forumet.
Varför vet jag inte mer än att hans sett att hantera spelarna angetts som en orsak.
Örebro Guldtass
2011-08-01 12:29
Inget fel på Sixten, spelarna gillar honom och hans spelideér. Där råder det ingen större tvekan.
Vilka s.k. sponsorer, som frekventerar här, gillar inte Sixten - och varför?

Anser den diskussionen lite löjlig och blivit för mycket personligt hos vissa skribenter, så fort minsta lilla tillfälle ges ska det hackas på Sixten och även på vissa spelare.
G***a närkingar ;-)

Upp med huvudet istället, ÖSK ska stöttas i medgång och MOTGÅNG!!
Örebro bison
2011-08-01 12:14
Saywee// Sponsorerna kanske inte ville ha Sixten, så låter det ju i alla fall på de sponsorer som frekventerar den här sidan, kanske var så att ÖSK inte var alltför intresserade av Sixtens underskrift. Med tanke på att alla förlängningar i ÖSK drar ut så in åt skogen på tiden måste man söka felet i klubben, går inte att skylla på Sixten, Nordin, Alvbåge med flera, alla kan inte vara idioter och klubben perfekt på förhandlingar.
Benny Böckling
2011-08-01 12:10
Nej tack till Holster!
AIK Saywee
2011-08-01 12:09
KCMarten, du kan ha rätt, angående att laget behöver lugn och ro, och kanske till och med fått detta i och med Sixtens förlängning, det var ju det Sixten själv önskade, men varför i helvete har han då inte förlängt tidigare, om möjligheterna till vinster finns genom lung och ro.

Dessutom gäller nog denna lugn och ro, främst de spelare som kan lita på Sixten´s uttagningar.

Hans jädra snicksnack gör mig bara irriterad, mycket irriterad dessutom!
Örebro Deviation
2011-08-01 11:54
Holster?
Benny Böckling
2011-08-01 11:53
När kommer bomben??
Örebro KCMarten
2011-08-01 11:53
Saywee //

Visst är det mediatrams. De måste väl ha något att skriva om.

MEN, jag tror att Sixtens förlängning ändå kan skapa ett lugn som bidrar till bättre självförtroende, som i sin tur kan ge en bättre laginsats. Oavsett vad vi tycker om Sixten som tränare..

AIK Saywee
2011-08-01 11:51
KONTINUITET enligt svenska synonymer

- fortlöpande sammanhang
- oavbruten följd

I Gefle är inte kontinuitet något roligt i dag, men det svänger så fort i fotbollen ....
AIK Saywee
2011-08-01 11:42
Fatcit, tackar för länken ..

Vilket mediatrams

"Efter fem raka förluster har man nu vunnit två raka. Att Sixten Boström förlängde sitt kontrakt med två år nu i veckan är en av anledningarna."

Hur kunde man vinna en av dessa två matcher innan Sixten förlängde ...

Örebro Fatcit
2011-08-01 11:34
Kontinuitet var ordet!
AIK Saywee
2011-08-01 11:33
Vill man nå högt i den Allsvenska tabellen, handlar det om att vara i form i och orka jobba i många minuter, 30x90+ eventuella tillägg per match !!!!

Det blir matematiskt, utan tillägg, 2700 minuter, vilket innebär 45 timmar, sett under perioden april-oktober, eller typ 7 månader, vilket resulterar i "hårt arbete för laget´s spelare" under c:a 6,5 timmar i MÅNADEN (snitt), för de som får all speltid ...

Under nittonhundratalets första årtionden jobbade många fäder i gruvor och i skogen över åtta timmar om dagen, medans kvinnorna skötte ett tiotals ungar i de små röda stugorna, med den tidens moderniteter ....

Har vi blivit klenare i kroppen ?

Heja SPORT :)
AIK Saywee
2011-08-01 11:18
pemo, är du riktigt vaken denna så kallade "morgon"

Efter det att Allsvenskan vände och innan Gefle torskade (numera fyra torskar på raken), mot ett ÖSK som, som "vanligt", bara lirade fotboll under en halvlek (med hjärtat i halsgropen under andra), så hade GIF den "fina" formen ...

GiF-GAIS 1-3
GIF-AIK 0-3
MAIF-GIF 5-1

Det blir 0 poäng och 2-11 i målskillnad, för Gefle om man lever i "nuet" och skiter i "historien"!

Det känns faktiskt bra att möta lag som är ur form (eller bottenlag) om man själv vill komma i form, hur ser det ut i kommande matcher, fler lag som går klent ...?

FÖR FRAMTIDA SEGRAR!
Örebro Bulten i Boo
2011-08-01 11:02
Det var väl nån Häcken-supporter som "brann" lite för mycket för laget!? ;-)
AIK Saywee
2011-08-01 10:47
Krille, det kanske är en blåvit bengal som tänt på av sig själv ...
AIK Saywee
2011-08-01 10:45
pemo, fast Gefle´s form de senaste matcherna har väl inte varit väl speciellt bra, eller?

Oavssett ironi, på förmiddagen ;)
Annons: