/fotboll/osk/forum/358.aspx/fotboll/osk/forum/358.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Vinter
2017-01-14 11:50
@Hitta avslut!!:

Fråga Saywee. Han vet hur man gör
Örebro Hitta avslut!!
2017-01-14 11:49
Tack Columbus. Var du först att upptäcka det?

Avd: Gööööteborg

Aja, det förklarar en hel del...
Örebro Columbus
2017-01-14 11:38
[QUOTE=Hitta avslut!!]Alltså det här med "tummar". Blir inte klok på den funktionen. Jag vet att det är larvigt och ganska oviktigt, men jag kan inte riktigt släppa det. Jag undrar. Finns det något knep som möjliggör att kunna "tumma" samma inlägg fler än en gång? Vill bara ha ett JA eller NEJ. Är alltså inte ute efter hur det isf går till :) Trygg i sig själv vs bekräftelsebehov 0-2 Lite fotboll också. Jag ångrar att jag var tveksam till Mårtensson. För nu, efter att ha sett han i studion med Wärlegård, så är han redan en favorit. Det verkar vara en reko snubbe. I en podd med bl a Mattias Lindström (ex HIF) så sa nämnde Mattias att Mårtensson är typen som inte ska vara på offensiv planhalva. En städgumma alltså. Jag trodde mer att Mårtensson var en Box till Box-spelare? Någon som kan klargöra detta? Hur är det tänkt att Mårtensson ska användas? [/QUOTE] Ja.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Hitta avslut!!
2017-01-14 11:16
Alltså det här med "tummar". Blir inte klok på den funktionen. Jag vet att det är larvigt och ganska oviktigt, men jag kan inte riktigt släppa det. Jag undrar. Finns det något knep som möjliggör att kunna "tumma" samma inlägg fler än en gång? Vill bara ha ett JA eller NEJ. Är alltså inte ute efter hur det isf går till :)

Trygg i sig själv vs bekräftelsebehov 0-2

Lite fotboll också. Jag ångrar att jag var tveksam till Mårtensson. För nu, efter att ha sett han i studion med Wärlegård, så är han redan en favorit. Det verkar vara en reko snubbe.
I en podd med bl a Mattias Lindström (ex HIF) så sa nämnde Mattias att Mårtensson är typen som inte ska vara på offensiv planhalva. En städgumma alltså. Jag trodde mer att Mårtensson var en Box till Box-spelare? Någon som kan klargöra detta? Hur är det tänkt att Mårtensson ska användas?

AIK ÖSK-Saywee
2017-01-14 10:38
Underbart, äntligen :)

Ser fram emot ett "varmare" forumklimat.
Den nya redaktionen för Svartvitt
2017-01-14 09:57
Information gällande tidigare spärrar på forumet.

Den nya redaktionen har gått igenom de spärrar som finns inlagda i systemet och bestämt oss för att släppa på alla aktuella spärrar. Detta gäller såväl profil- som IP-spärrar.

Vi gör detta för att skapa en så fullständig nystart som det bara går.

Vi vill dock poängtera att de spärrar som gjorts av tidigare redaktioner säkerligen haft sina orsaker och skäl och att vi därför självklart kommer att följa forumet noga för att uppmärksamma eventuella överträdelser mot de nyligen uppdaterade forumreglerna.
AIK ÖSK-Saywee
2017-01-14 08:10
Jag undrar om så många vill att det skall vara allt för seriöst, det är ju bara fotboll det handlar om.

OK, viktigt för många i dagens samhälle, men det får inte bli för komplicerat.

Håller nog mest med brunnsborrar'n, men som så många andra ofta upprepar, upprepar jag också att vi alla är lite olika.

Jaja, det var bara vad jag själv spontant tyckte för tillfället, inget annat ...
Örebro Minatankar
2017-01-14 07:47
Om man vill att det ska vara seriöst och status i att hamna på bild som ÖSK-spelare på Svartvitt, föreslår jag att redaktionen tillsätter en kommitté som avgör valet av spelare. I den gruppen måste enligt min mening Christer Blohm ingå. Han har skrivit historieböckerna om ÖSK och har allt underlag och all statistik för samtliga spelare under åren. I annat fall får inte kommittén tillräcklig trovärdighet. Jag anser att man ska väga in följande faktorer: - Hur många matcher en spelare gjort. - Hur duktig spelaren var i sin uppgift kopplat till antal mål, spelförmåga, försvarskompetens, landslagsuppdrag etc. - Hur pass populär spelaren var hos supportrar kopplat till visat ÖSK-hjärta, PR mm. Jag anser att alla tre kriterierna i mer eller mindre utsträckning behöver vara uppfyllda. Det innebär att t ex Leif Eriksson som tillhör de allra bästa spelmässigt men spelade relativt få matcher, slås ut av flera andra trotjänare om det finns begränsat med platser. Spelmässigt är han given annars. För mig är det en självklarhet att Gösta Lindh, Leif Wendt och Hasse Borg ska vara med, men det finns flera gamla spelare som platsar bland de som finns med nu. Kan ändå tycka det är ok om spelare de sista 25 åren blir överrepresenterade.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle
2017-01-14 01:14
@Vinter:Till viss del får jag återkoppla till vad Mina Tankar skrev. Nämligen att det kanske är spelare som är svåra att relatera till för de generationer som nu skriver här, förutom oss riktigt gamla gubbar. Men visst förtjänar de en plats. Håller med. Men alla får inte plats och frågan är väl då vilka vi skall fokusera på
Örebro Vinter
2017-01-14 00:32
Bortsett från alla tyckanden så fanns Nordin här till vänster innan han gick till Blåvitt varefter han togs bort. Misstag (att han fanns där) eller ej. Om vi pratar om gamla stjärnor så är det konstigt att Gösta Lindh, Leif Wendt och Hasse Borg inte finns där.
Örebro Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle
2017-01-13 23:47
@Vinter:
Jo vi kan klämma in några juniorer också. Frågan är väl vad vi vill och vad vi tycker skall krävas? Oavsett hur man gjort tidigare. För mig är det ungefär jämställt med när man hänger upp hockeytröjan i hockeyhallen för en legendar (som slutat). En plats som det är en ära att hamna på och för att för alltid bli ihågkommen och har förtjänat det. Ett tack för lång och trogen tjänst (vilket motsäger presens). Men andra tycker annorlunda och det finns nog många åsikter varav denna är min
Örebro öörebrooo
2017-01-13 23:45
Fråga till Vinnartraditon, Hur går det med planeringen av bortapremiären? Tåg var på tapeten, är det något som fortfarande är aktuellt?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Vinter
2017-01-13 22:46
@Minatankar:

Det är inte sant. Nordin fanns här på vänsterspalten innan han gick till Blåvitt, så, sådan är inte regeln. Nordins nuna plockades dock bort då och har sedan inte återkommit. Vem har bestämt regeln att "Samlingen innehåller bilder på legendarer som slutat spela fotboll"? Vad är det som säger att vi inte kan sätta upp porträtt på nu aktuella spelare eller helt andra personer av stor betydelse för oss, som t ex Simon eller Wärlegård? Det är väl vi själva som bestämmer?
Hagges vänsterfot
2017-01-13 22:28
BOP du har din åsikt, jag har min åsikt. Nu tycker inte jag det ska ta fokus på nya admin så nu kör vi
Örebro Benny Böckling
2017-01-13 22:16
@Bastard on Parade:

Instämmer med BoP!
Örebro Pedretti
2017-01-13 21:43
@Nicknamn i ribban:


Tack för klargörande!
Örebro Nicknamn i ribban
2017-01-13 21:43
Douglas Bjäresten satt på bänken i somras. Detlofsson har däremot varit med tidigare någon gång.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle
2017-01-13 21:39
@Marcus Avenbrand:


Ni skulle banne mig ha era bilder bredvid här också :0)
Marcus Avenbrand
2017-01-13 21:39
Pedretti//

Kommer säkert skriva här, kommer defitivt att läsa också. Ser fram emot en aktiv SF-sida igen och superkul med den nya redaktionen. Är du med i den Pedretti?
Örebro Columbus
2017-01-13 21:35
[QUOTE=Marcus Avenbrand]Nej, vi startade faktiskt Svartvitt som egen hemsida (Svartvitt.net) (först på Passagen med en horribel URL). Sedan ungefär tre år senare gick ett gäng stora supportersidor samman under samma SvenskaFans-paraply. Andra sidor var t.ex. Angelz.net, Sektion F (Djurgården), Gnagarforum etc. Det var lite för dyrt att driva sidan på egen hand med domän etc som liten parvel så SvenskaFans kändes rätt att gå med på då. [/QUOTE] Ok. Tack för bakgrundsinfon. Kul att veta hur det startade!
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Pedretti
2017-01-13 21:32
Marcus/
Hur ser det ut för er framöver? Kommer ni vara kvar här och skriva inne på forumet?
Vore ju riktigt kul om ni kunde bidra till forumet med era kunskaper!
Marcus Avenbrand
2017-01-13 21:30
@Columbus:


Nej, vi startade faktiskt Svartvitt som egen hemsida (Svartvitt.net) (först på Passagen med en horribel URL). Sedan ungefär tre år senare gick ett gäng stora supportersidor samman under samma SvenskaFans-paraply. Andra sidor var t.ex. Angelz.net, Sektion F (Djurgården), Gnagarforum etc. Det var lite för dyrt att driva sidan på egen hand med domän etc som liten parvel så SvenskaFans kändes rätt att gå med på då.
Örebro Columbus
2017-01-13 21:21
Håller med Hagge: Finns ingen reson i att till varje pris i år efter år hålla i ordförandeskapet för Svartvitt bara för sakens skull. Kudos till att de startade Svartvitt 1998, men likväl var väl plattformen, i form av Svenska fans, redan klar? Det var aldrig så att de behövde marknadsföra sin egen hemsida, ju. Jag har inte behövt mejla redaktionen de senaste åren, men man får väl tro alla de tjogtals som förundrat sig över att de mejlat Redaktionen för att joina staben men endast mötts med tystnad...
Postat via SvenskaFans-appen
Marcus Avenbrand
2017-01-13 21:19
Fasen vad kul med en ny redaktion och är säker på att de kommer att göra ett kanonjobb. Vet att några av dem redan levererat i bild- och textväg och de kommer att bli superbra.

Det har gått länge sedan man drog igång första ÖSK-sidan på /passagen, som sedan blev svartvitt.net och sedan införlivades här på SvenskaFans i början det nya årtusendet.

Kör hårt Hans Petter, Marcus, Kenny m.fll

Inget gammal gnäbbel på forumet nu, fokusera på framtid, den spännande säsongen och hur mycket Ayaz kommer att säljas för om något år :)

Trevlig helg alla

Och... ja, sista halvåret var inte bra. Det borde gjorts bättre och det tar man åt sig av.
Örebro Pedretti
2017-01-13 21:18
@ÖSK-Saywee:


Vi har Anton fagerström som "Back-up" och under en kortare tid i somras när Rinne hade lämnat och ingen "back-up" hade värvats så var en junior på bänken, tror det var Harald Detlofsson. Inte helt säker.
Men Anton Fagerström kommer agera "back-up" under kommande säsong.
Hur det blir 2018 återstår att se.
Örebro Columbus
2017-01-13 21:14
[QUOTE=I can resist everything/anything except temptation]Varför tjatar du om Pernilla hela tiden? Vi har väl fått en ny självständig redaktion eller? [/QUOTE] Han uppvisar tydliga tecken på nervositet och oro inför vad som nu sker. Tycker jag. Att hänvisa till "Pernilla" stup i kvarten den senaste veckan tyder på det. Han har nämnt det där namnet säkert sex gånger de senaste fyra dagarna :(
Postat via SvenskaFans-appen
AIK ÖSK-Saywee
2017-01-13 21:10
Skönt att Oscar verkar vara tillbaka, målvakten är ju en viktig position, nu när Allsvenskan laddar for 2017 års upplaga.

Jag har kanske missat problemet, hur ser det ut på den positionen, är det lungt eller behöver vi oroa oss?
Örebro I can resist everything/anything except temptation
2017-01-13 21:00
@ÖSK-Saywee:


Varför tjatar du om Pernilla hela tiden? Vi har väl fått en ny självständig redaktion eller?
Örebro Bastard on Parade
2017-01-13 20:59
@Hagges vänsterfot:


Ja, det är verkligen hemskt att arbeta ideellt i över 15 år. Den exponering som ÖSK har fått genom SvenskaFans tack vare bröderna Avenbrand (+ Sarp när han var redaktör) är värd hundratusentals kronor. De har därtill hjälpt till med ÖSK:s officiella hemsida, liverapportering, sänt träningsmatcher, hjälpt Kubanerna att få ut sitt budskap och bidragit med så mycket mer än dina foruminlägg där du mobbar en enskild skribent i säkert hälften av dina inlägg med olika nick de senaste åren. Rannsaka dig själv innan du kastar oförtjänt skit på andra som har lagt ned otroligt mycket tid på ÖSK.
Örebro Brandao
2017-01-13 20:54
Nu vet vi att du tycker det saywee...

Dags att diskutera fotboll igen?
Annons: