/fotboll/osk/forum/3550.aspx/fotboll/osk/forum/3550.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
SFSU Pubs
2011-08-13 19:33
Ösk-Karl: Instämmer att ÖSK ska ha minst 300.000 för att släppa Bedoya nu. Eller så får vi helt enkelt vänta på att han kommer över.
Örebro "ÖSK-Karl (2 år till åt skogen)
2011-08-13 19:06
Pubs//

Meddela dina vänner i Rangers att vi har mer nytta av Bedoya i jämförelse med det skambud ni ger. Han kan vara nyckeln till att ÖSK tar sin första titel (cupen). Sist men inte minst handlar det om vilken placering vi kan få i AS gällande placeringspengar. Så i slutändan handlar det om småpengar hit eller dit. ÖSK skall inte sälja Bedoya under 3 miljoner SEK och och en hygglig vidareförsäljningskalusul till vidrigt snåla skottar.

Go Celtic go!
Örebro Mullis1*
2011-08-13 19:05
Telle: Självklart ;) . Men seriöst Äre inte nån med som håller Med mig?. Med tanke på att vi är ett bättre Lag Nu så förtjänar vi lite stil
Örebro Telle
2011-08-13 18:53
Mullis1* // Det är kanske därför som alla vill köpa våra spelare för reapris ... ;)
Örebro Mullis1*
2011-08-13 17:15
Kanske Inte Är viktigast Just Nu( 20 Omg) Men sen när säsongen är slut så Kanske man ska försöka komma På nån ide Till att ändra Utseendet På Entren TIll Behrn Arena(Biljettköp Fram) Det ser ut som en Matkassa/Marieberg ....
Örebro Valderinho
2011-08-13 17:15
Det enda vi kan göra är att tala om att Albornoz är vårt förstaval och är "vår" långsiktiga lösning på vänsterbacken. För malmö är det Ricardinho som är deras plan A.
Örebro 'den oumbärlige
2011-08-13 16:52
Vi kan nog glömma ny högerback. Vi har Anttonen, Haginge och Wirtanen på den platsen... Alla har kontrakt över 2012.

Ny vänsterback är möjligt, men jag skulle nog inte hoppas allt för mycket på Albornoz. När värvade ÖSK en ung etablerad svensk spelare tidigare? Någon gång måste bli den första, men så länge vi har konkurrens i form av "större" klubbar blir det tufft.
Örebro Valderinho
2011-08-13 16:46
Salomonsson som högerback nästa säsong och Albornoz som vänsterback.
En target in. Och möjligen en mittfältare också. Då ser det bra ut!
Örebro 'den oumbärlige
2011-08-13 15:19
Har för mig att priset för Fondläktaren är c:a 100-120 kronor för ÖSK:are.

Såg nyss att man enbart sålt 23 bortabiljetter och totalt nästan 5500.
Örebro Mac-T
2011-08-13 14:42
OK. Anar att det funkar om jag köper biljett direkt på Stadion. Någon som vet priset? Vi är fler som ska gå och jag ska bjuda... Vi var på Behrn Arena och såg ÖSK förlora så nu vill vi se dem vinna. ÖSK har ju bara tagit en poäng på sju försök mot DIF under 2000-talet.
Örebro Valderinho
2011-08-13 14:35
Vill gärna se Mikael Forsell också! Han är ju finne...
Örebro Valderinho
2011-08-13 14:29
Känns onödigt att gå över bron efter vatten när det finns en spelare som Albornoz här i Sverige, som kan spelet. Han är den perfekta ersättaren till Wowoah, finns knappt någon snarlik än han att finna. Sen har han utgående kontrakt!
KOM IGEN SJÖGREN. VÄRVA! Sen kan han spela högerback också om det skulle bli skador på andra. Sen kan han användas högre upp i planen för att lättare komma in i matchspel och inhopp.
Örebro #7
2011-08-13 14:04
MAC-T/
Vi har blivit rekommenderade att köpa förköp..men det borde gå att köpa på plats också...
Örebro Mac-T
2011-08-13 13:34
Hej. Tänker gå på matchen i morgon på Stockholms stadion. Någon som vet vad det kostar att sitta på bortaläktaren tillsammans med Kubanerna? Visst kan man köpa biljett direkt på plats?

Har ni sett på DIF:s hemmasida? Vi har ingen bra statistik mot dem på Stadion...
Kanske dags att göra något åt det!
SFSU Pubs
2011-08-13 13:06
För övrigt sjunker hans värde från oktober. Alldeles oavsett kommer man få en matchotränad spelare i januari. VIlket är ett argument för att lägga ut mer pengar för att få in honom nu.
Örebro Ståplats är bäst
2011-08-13 13:01
mest anseendeväckande med Rangers är vad det skickar för signaler till Ale,Rangers säger att de vill få över honom snabbt men vill inte betala hans värde...hur tänker Ale själv?Vill han göra vad som är fair för ÖSK eller bryr han sig helt enkelt inte?!Det är ju mycket tack vare ÖSK som han ens fått chansen i landslaget!
Örebro bison
2011-08-13 12:40
Albornoz har ju varit uppe här på forumet ett antal gånger, blir jobbigt om Malmö ger sig in i leken. Vi har ju inte riktigt samma ekonomiska muskler som skåningarna.

Pubs// Håller faktiskt med dig om att det inte är så konstigt att man betalar mer för en spelare från Anderlecht. Så funkar transfermarknaden, värdet på en spelare beror på vilken klubb han spelar i.

Edit: Med tanke på att kontrakt redan är skrivet behöver de ju inte skynda sig för att hinna före andra klubbar, det enda är ju om de vill ha in Bedoya före januari, vilket väl innebär sista augusti för sen stängs fönstret. Sen kan det ju bli skit av allt för Rangers, Bedoya kan ju gå sönder i matchen mot Djurgården.
SFSU Pubs
2011-08-13 12:29
Rangers-red säger: Jag förstår att det kan verka märkligt. Men det är vad man, i alla fall på brittiska öarna, kallar för "playing hardball". De engelska klubbarna gör likadant mot oss. Det står klart att Bedoya kommer gå till Rangers vid nyår. Det är fullt möjligt att man kommer att få över honom tidigare. Naturligtvis har Rangers, ifall detta stämmer (jag har inte lyckats bekräfta det på vår sida än), inte en tanke på att detta skulle bli något slutbud, det är en del av transferspelet. Jag skulle tro att man kommer gå en bit över 3 miljoner åtminstone för Bedoya, om man nu förväntar sig att han ska bli en reguljär spelare (vilket finns vissa chanser att han kan bli). Men notera att Rangers har en tendens att göra sina viktigaste spelarövergångar en eller några dagar innan fönstret stänger. Så detta är bara en trevare, kanske för att psyka - inte ett slutbud. Sedan kan jag hålla med om att man chansar på ett rätt dumt sätt, givet att svensk transferkultur är rätt annorlunda med den skotska, och det borde våra scouter hålla reda på.

Sedan får ni ursäkta att jag säger det, men jag tycker det inte är så konstigt att man erbjuder betydligt mycket mer för en spelare som är reguljär i Anderlecht i både ligan och Europa-spelet och dessutom gjort närmare 70 landskamper för Ungern än man gör för ett framtidslöfte från Örebro - tydligen höll Anderlecht med om detta värde, eftersom de tackat nej tills vidare.

Men som sagt, jag tror inte att Rangers på fullt allvar tror att de får Bedoya för 1,5 miljoner. Så vissa av er kan sluta vädra etniska fördomar, nu. ;) That said, så är det faktiskt ett skambud, och de flesta Rangers-fans jag diskuterat saken med verkar överrens om att det är väldigt märkligt agerat.
Örebro Valderinho
2011-08-13 12:20
Ska bli intressant vem som viker sig i Bedoya-gate. Vem blir svarte petter ;)
Rangers tror sig veta att vi "måste" sälja nu för att säsongen och att nå europlatser är körd. Dom kör på det. Men vi kör på att det är möjligt.
Ju närmare Rangers möter Maribor, desto desperatare blir dom, om dom inte får arbetstillstånd för Mckay, eller får in någon mer spelare. Först då höjer dom budet, för att få till en säker övergång med Bedoya. Det är vad jag tror.
Örebro bison
2011-08-13 12:11
Jag har också förstått det precis som Orlok beskriver. Bedoya har ett kontrakt med Rangers från årsskiftet, det enda utrymme ÖSK har är för hösten.
Sen är det ju inte konstigt att de kommer med ett lägre bud de köper ju ett kortare kontrakt så att säga, samtidigt är summan löjlig så ser ingen anledning att sälja.
Örebro Lekiller
2011-08-13 10:52
Fattar inte riktigt varför en del säger att denna säsong är körd om man ser till tabellen.

Det är 6 poäng upp till AIK på 3:e platsen, något som med 3 poängs system kan gå fort att både ta in och att tappa.

En 3:e plats skulle ju tangera förra årets resultat som alla var så nöjda med, lägg även till att ÖSK fortfarande är kvar i Cupen.

Visst, det är många lag som ÖSK skall ta sig förbi, men chansen finns ju. De 2 översta platserna är däremot körda.
Örebro Orlok
2011-08-13 10:18
Grixx// ÖSK kan sälja Bedoya till annan klubb men Bedoya är Rangers spelare från 1/1 2012 så han kan bara skriva på fram till årsskiftet (annars begår han avtalsbrott). Ingen lär vara intresserad av att köpa en spelare för endast hösten. Det är det som är det smarta av Rangers när de Bosmansignade Ale. Förhandlingsutrymmet för ÖSK är i praktiken begränsat till att endast Rangers kan köpa honom.

Örebro Grixx
2011-08-13 10:01
widemarsch// Tror och hoppas att så länge som spelaren tillhör ÖSK så äger klubben rätt att sälja. Faller klubben Bedoya på läppen så kan han signa det köpet.

Det Bedoya skrivit på är var han spelar om han går som Bosman.

Jag kan mycket väl ha fel.
Örebro Lekiller
2011-08-13 09:51
De verkar ju hyfsad sugna på att plocka över Bedoya inom en snar framtid dock.

Första budet låg på 400 000 pund tydligen.

Är ju lite intressant att de om man läser lite längre ner i artikeln är villiga att hosta upp 3.5 miljoner pund för en annan spelare. Då verkar det finnas pengar!
Örebro widemarsh
2011-08-13 09:18
Grixx// Hur skulle ett annat lag kunna ge sig in i affären? Bedoya har väl redan skrivit på för Rangers?

Så tråkigt att Bedoya var så desperat att bli proffs att det aldrig hann bli någon budgivning mellan olika klubbar. Nu får han av allt att döma vara kvar i ÖSK säsongen ut, och det blir nog inte lätt att slå sig in i Rangers mitt under säsongen.
Örebro Grixx
2011-08-13 09:07
Svartvitt forever// Hoppas det gör jävligt ont i deras fot !
Örebro Svartvitt forever
2011-08-13 08:41
Enligt en nära anhörig som haft en del med skottar att göra i affärssammanhang finns det ett visst fog för fördomarna om skottar som snåla. Min gissning är att de helt krasst utgick från sitt tidigare bud och räknade ner värdet på Bedoya ett visst belopp per match som han spelat sen dess. Sen räknade de med att ÖSK är lika snåla som de själva och desperata att få något betalt alls för Bedoya. Men som sagt, de har skjutit sig själva i foten.
Örebro Grixx
2011-08-13 08:31
Inte kan man sälja för den i de här sammanhangen löjliga skitsumman. En landslagsspelare i ett bra landslag ska säljas. Även om det är 4,5 månader kvar så är det bättre att stå på sig och behålla. Det visar annars bara vägen för eventuella andra framtida försäljningar. ÖSK blir laget som det alltid går att stressa fram billiga värvningar från.

Vore det några veckor kvar så kanske det hade varit ett annat case.

...och visst kan det vara taktik från snålskottarna. De tror inte på en liten höjning utan sänker för att senare höja lite lite....å andra sidan så faller den iden omgående om de vill ha Bedoya till nästa match.

Det vore så förbannat kul om något annat lag ger sig in i "affären"....och så jättekonstigt vore det faktiskt inte. Bedoya är ÖSK´s spelare och skulle något intressant lag se en bra affär så kan det svänga:-)...

Nu skrivs det yttrerligare i fotbollsmedia och fler ögon iakttar och kanske agerar....
Örebro Chipset
2011-08-13 08:25
Fjantigt att lägga ett sådant bud av Rangers. Nästan hånfullt. Nu kör vi Bedoya till hösten och satsar på Europa igen
Örebro Kajanus
2011-08-13 04:57
Det tidigare budet var nog på max två miljoner innan media nosade upp ett par osäkra källor.
Men det är bara att släppa Bedoya för den summan. Paulinho är redo för den platsen på mitten nu ändå.
Annons: