/fotboll/osk/forum/3452.aspx/fotboll/osk/forum/3452.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Butterix
2011-09-12 22:24
lushtaku var inte alls dålig idag. en målgivande pass och ett smörinlägg som brunet gjort mål på om han bara orkat peta fram tån
Örebro rirobban
2011-09-12 22:20
Att Bassombeng var bra visste vi, och att han platsat i ÖSK visste vi. Men grejen var ju den att han strulade så mycket. Jag ville dock gärna ha kvar honom, men Axén är perfekt coach för honom.
Örebro Butterix
2011-09-12 22:17
bassombeng gjorde mål idag igen
Örebro Svartvitt forever
2011-09-12 22:17
EFTERLYSNING: Örebro SK efterlyser en härförare som kan ta tag i spelet när det börjar hacka. Behovet är AKUT. Laget är för närvarande svenska mästare på att tappa hemmaledningar till förluster. Churchills ord om generalen Montgomery att han hade en förmåga att "rycka nederlaget ur segerns käftar" kunde ha sagts om ÖSK årgång 2011.

För övrigt måste tyvärr konstateras att det inte fungerar med tre "korta" mittfältare. Vi vann inte en enda nickduell på mittfältet förrän Nordback kom in och lyckades nån gång.
Örebro Kom hem Kuba
2011-09-12 22:16
Bassombeng går från att vara bänkad hos oss till att bli startspelare i ett topplag.
Örebro rirobban
2011-09-12 22:13
Många borde nog vänta med att skriva något innan man sovit på saken (matchen). ÖSK spelade bra men skapade för få riktigt bra chanser. Mittfältet var riktigt bra, och då menar jag hela mittfältet med Riski (som inte var en risk), Berger (framförallt) och Nordin (som verkar göra sina bästa insatser mot aik). Rama och Lushtaku (framförallt) spelade upp sig i andra halvleken. Den senare med en assist, men också mängder av farliga inlägg där i alla fall ett skapade en solklar målchans som "den nye" ovilligt inte alls ville göra något åt.

Framåt (förutom på centerpositionen) ser det bra ut, men vi behöver ett nytt försvar!!! Haginge, låt aldrig den mannen spela mittback igen! Gissa varför han var bänkad mest i bottenlaget Djurgården!? Anser dock att han gjorde bra matcher i våras som högerback, så låt han kliva ut där.

Förresten, någon som saknar Bassombeng idag?
Örebro Godzilla Hårddisksson
2011-09-12 22:11
Spontant: vad hände? Vi hade ju total kontroll över matchen innan kvitteringen och lirade propagandafotboll under ett par anfall efter målet. Och sen gick luften ur ballongen. Tyvärr inte första gången det har hänt.
Men jag tar med det positiva. Spelet var under större delen av matchen riktigt,riktigt bra. Berger går från klarhet till klarhet och visar att han kan bli precis hur bra som helst. Riski var ett härligt utropstecken innan han tyvärr försvann ur matchen efter 1-1 målet. Nordin börjar komma tillbaka med en del fina aktioner även om han är långt från storformen. Stort frågetecken till Hagge och Eidur idag. Hagge ligger ju tyvärr bakom bägge baklängsmålen som är så våldsamt onödiga bägge två.
Så jävla surt att förlora en match man i 65 minuter dominerar. Skulle behöva ha in en psykolog i laget.
Örebro Butterix
2011-09-12 22:03
nordin borde få nöta bänk några matcher
Benny Böckling
2011-09-12 22:00
Värva vem fan som helst
Hammarby BismarcK
2011-09-12 21:58
http://www.youtube.com/watch?v=-Q0MZ1tKFQg roopes inhopp för Cesena :)
Malmö FF Chicko (Avgå!)
2011-09-12 21:52
Värva Riski.
Örebro KCMarten
2011-09-12 21:50
Riku och Roope Riski.

ÖSK:s svar på bröderna Elm..
Örebro D. McGrain
2011-09-12 21:49
Haginge en katastrof...igen. Hur många poäng har han bjudit på? 10? 15? Nej, bara se mot nästa säsong...vilket mittfält vi kan ha! Bruno behöver väl inte kommenteras...
Postat via SvenskaFans-appen
Hammarby BismarcK
2011-09-12 21:48
Riski är en duktig spelare, sett han när han spelade i Åbo, men hans bror Roope är en otrolig talang, kom hem till Åbo på lån för någon vecka sedan från Cesena, försök få han till Örebro! han är kanske lite omogen menatalt ännu, därför kom han väl hem, förståerligt då han ifjol börja säsongen i finska div 2 o sluta i Serie A, där han gjorde ett inhopp. för övrigt gjorde han hattrick i finska div2, div1 o tippsligan ifjol ;)
Örebro Mullis1*
2011-09-12 21:46
Valderinho: Sa precis det du sa om att det var meningen för 6 Matcher sen. Rätt Läskigt :D
Örebro Butterix
2011-09-12 21:45
alltid vänta med att skriva till man har fått sova på saken
Örebro Valderinho
2011-09-12 21:45
Det är helt enkelt meningen att det ska vara en berg-och-dalbana säsong med tanke på skador, avstängningar, ALLT. Nästa år kommer gå bättre med Yasin,Ibrahim som kommit in i laget, Haddad skadefri, Antonnen kanske också. Skulason, Riski, Sise och en vänsterback till ser det bra ut.

Wirtanen,Haginge,Per.J,Nordback,Kihlberg,Lushtaku,Staaf. Ev. även någon målvakt och Abdualhi/Lumbana/Skoglund. KAN DRA!
Örebro bison
2011-09-12 21:41
Kan nån förklara varför Nordback kommer in? Riski försvann ganska rejält när han flyttades ut på kanten. Någon mer än jag som hellre sett Ibrahim elller Yasin eller till och med Astvald?

Brunety var ju tyvärr precis så jävla klappruttet pissdålig som jag var rädd för.

Skriv kontrakt med Riski för 14 år så han inte går till Peking eller nåt i november.
Sparka ut tillslagstränaren och anställ en psykolog så många ledningar som vi tappat i år är ju osannolikt att man förlorar på en treårsperiod.
Örebro Valderinho
2011-09-12 21:33
Rama; oviljan att passa i vissa lägen.
Mest tydligt när han inte ville passa Haginge när han skrek som en tok. Vad gör karln? Jo han gör en fint och fastnar på motståndaren..
En match vinner man som ett lag, och förlorar som ett. Jag tyckte tveksamheten att passa vissa i vissa situationer var tydlig idag, och gjorde så att spelet stannade upp, när det vara tempo och fart vi behövde. Stundtals bra, stundtals bedrövligt att se. Hade vi haft mer finess i avslutsmomenten så hade denna match slutat helt annorlunda.
Örebro DaSa
2011-09-12 21:27
Det som blir mest spännande i höst är hur Sjögren har klantat till det med Riskis klasuler så han blir en ny Olsen eller Astrit. Kan erkänna att jag var skeptisk till Riski innan men efter ha sett honom i en match så ser jag gärna att han stannar. Fyller vi även på med Grahn eller Skulason så ser mittfältet riktigt bra ut.

Backlinjen håller jag med om att den inte ser speciellt vass ut eller har potential att bli mycket bättre närmaste åren heller. Hoppas att Wiktorsson signat ett kontrakt som blir officiellt efter säsongen och att vi även köper en vänsterback av hög klass.
Örebro Pencing
2011-09-12 21:25
Jag tror inte vi har vunnit en enda måndagsmatch på hela säsongen. Har följt fotbollskanalens superlive varje måndag med samma besvikelse.

Skapligt ojämna vi är i år.
Örebro Valderinho
2011-09-12 21:25
Lär er av Riski alla i ÖSK!
Tänk inte gör det bara..!
Benny Böckling
2011-09-12 21:23
Inte en jävel får godkänt idag, Riski gjorde ett snyggt mål, inte mer....
Örebro DaSa
2011-09-12 21:22
Jag missade första halvtimmen men när jag började titta så spelade ÖSK ut AIK efter noter. Tycker verkligen att ett mittfält med Nordin, Berger och Riski håller hög allsvenskklass. Speciellt nästa år när de spelat ihop sig. Synd bara att Sixten var tvungen att första trion och sätta in Nobbe. Varför?!?! Det är inte första gången Nobbe kommer som ett "defensivt byte" och vi sedan släpper in mål. Är sån jävla skillnad på Nobbe och t.ex. Berger som verkligen söker boll och sedan nästan alltid söker ett offensivt passningsalternativ.

Sen håller jag med alla (?!) andra skribenter, Brunet är sett STORT jävla skämt. Har inte sett en sämre spelare på BA på många år. Har han ngn bra egenskap!?

Håller även med att Hagge skall ut på kanten, han har sagt det själv och alla andra ser det också. Går inte att motivera det med att han och WIken är samspelta längre, han är en säkerhetsrisk i mitten. Tycker han är bra offensivt, t.ex. nicken i slutet. Men det var hans vansinnespass innan 2-1 som sänkte oss. Det var lite lustigt att han passade bort två bollar rätt i gapet på AIK, när han 9/10 ggr brukar tjonga upp den.

Till sist så tycker jag att det är bättre att spela Yasin eller Astvald på ena kanten istället för Kushi. De har potential att bli riktigt bra, Kushi kommer aldrig att bli ngt än han är bra på att springa och kämpa.
Örebro KCMarten
2011-09-12 21:17
Idag funkade mittfältet helt ok. Riski gjorde ett klart bra intryck även om han försvann lite i andra halvlek.

Anfallet är fortfarande ett problem. Lushtaku gjorde inte bort sig idag men kan betydligt bättre. William kommer bli en tillgång om han får vara hel och Brunet kan vi skänka till Vivalla IF. Jag hoppas att jag slipper se fler inhopp av honom.

Backlinjen måste bli bättre om vi skall nå våra ambitioner. Haginge håller inte och Eidur behöver en Allsvensk försäsong och bygga lite mer muskler.

Grundintrycket är ändå att vi har en riktigt bra stomme att bygga på till nästa säsong. Ett Cup-guld så lindras såren den här säsongen lite i alla fall.
Örebro Ståplats är bäst
2011-09-12 21:16
varför utsätter man sig för detta skit varje hemmamatch när man kan göra något kreativt....typ en kväll i tvättstugan.Berger och Riski enda spelarna som var bra,Nordin och Kushi bedrövliga...Bruno suger fett.Snälla kan inte denna skitsäsong bara sluta någon gång!
Örebro ÖSK KRILLE(Go For Gold)
2011-09-12 21:15
Hade gärna sett att Ibrahim fick göra ett inhopp. Men men.
Örebro Marta (hane)
2011-09-12 21:13
BERGER KING!
Örebro :/
2011-09-12 21:12
Hej alla fränder! Efter att ha varit en trogen läsare under en lång tid har jag beslutat mig för att registrera mig.
Tycker att ÖSK spelade riktigt bra idag (åtminstone stundtals), bra fart, god löpvillighet. Riski verkar vara ett fynd, desto tristare att se Brunet. Vad fan är det för en spelare? Hur har man tänkt där?
Ett lag är inte starkare än sin svagaste länk och ÖSK:s svagaste länk(ar) finns i försvaret. Patrik Haginge är inte min favoritspelare, snarare tvärt om. Han är säkert trevlig, duktig i köket, kanske kan några flotta skämt... MEN en duktig spelare, värd att vara med i starteleven i morgondagens ÖSK är han definitivt inte. Sjögren och kompani har mycket att jobba med i nästa transferfönster. Det måste komma in fler försvarsspelare som går in i startelevan. Idag ligger Haginge bakom två baklängesmål, det är inte första gången den här säsongen. Som ett diehard-fan som mig själv har han varit en riktig nervtestare så fort han kommer i närheten av bollen. Det är inte att undra på hårfästet försvinner all världens väg när man ser han blunda och försöka göra ett uppspel... Nää usch :/
Örebro Chipset
2011-09-12 21:11
Big Bruno. blä! BERGER KUNG.
Annons: