/fotboll/osk/forum/3439.aspx/fotboll/osk/forum/3439.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Butterix
2011-09-21 10:06
jag har närmare ett halvdussin förslag på örebroare/närkingar med nuvarnade/tidigare topposter i näringslivet i Sverige. för att få vara ordförande i världens bästa sportklubb måste de ställa sina kontakter och kunskaper till förfogande. resten av styrelsen får stå för det fotbollsmässiga och ösk-hjärtat om det behövs
AIK Saywee
2011-09-21 09:59
Apropå 51%

Money can´t buy everything !!!

... enbart alltså, men har idag mycket stor betydelse, fast det finns så oerhört mycket mer, som behövs för att nå framgångar och "ett långt liv", även för en allsvensk fotbollsklubb!

LIVET mina vänner :)
Örebro Butterix
2011-09-21 09:54
givetvis måste vi ändras ösks image så att vi kan anses som spännande . därföe behöver vi hjälp av profss i detta. det är tvåstegsraket men kan ske paralellt. om vi får ett intresse från en riktigt stor sponsor kanske vi får ta deras hjälp med att se vilken image de kan vilja tt ösk bör skaffa sig. inkl att byta färg på klubbdressen om det skulle behövas

om ldb malmö kan på damsidan så bör det gå på herrsidan även om man måste lägga på en nolla på priset (minst)
Örebro KCMarten
2011-09-21 09:48
Butterix //

Du har rätt men det är svårt att få dem att sponsra ÖSK. I mitt jobb kommer jag ofta i kontakt med folk i ledande positioner i Stockholmstrakten. Väldigt många jag träffar på är födda och uppväxta i Örebro, så man blir lite stolt över hemstadens förmåga att få fram talanger.

När det gäller ÖSK är dock facit trist. Jag är väldigt ensam som ÖSK:are och när jag talar om att jag stöttar ÖSK så tittar de flesta på mig med förvånad blick.
"ÖSK? varför håller du på ett landsortslag?" brukar vara kommentaren.
Den överväldigande majoritet av Exilörebroarna har nämligen bytt lag i samband med Stockholmsflytten till AIK eller DIF.

Detta är som sagt trist eftersom lag som Norrköping, Helsingborg eller Malmö FF faktiskt behåller sina hemortssupportrar när de flyttar till Stockholm i betydligt större utsträckning.

Det positiva är dock att trenden verkar ändra lite på sig och vi har på senare år faktiskt fått ihop några exilkubaner i Stockholmsområdet. Dock inte på ledningsnivåer än.

Varför är det så här? Vet ej, men jag tänker inte svika.

Detta är mitt sista inlägg idag som gäller annat än Syrianska matchen. Nu är det fokus som gäller.

Forza ÖSK! Full fart mot tre poäng mot Syrianska!

Örebro Butterix
2011-09-21 09:44
som ni märker behövs jag i ösks styrelse för att få gammelgubbarna på rätt tänk ;-)
Örebro Butterix
2011-09-21 09:43
de förmögenheter som finns i de bolag som ägs av personer i dagens styrelse 'är för små och för "trygga". örebros rikaste har inte (i de flesta fall) skapat sina förmögenheter själva utan har ärvt dem. de är sannolikt rätt småskaliga ("snåla"?) i sina satsningar på ösk. entreprenörer som Fahlander har ett annat risktagande och skulle kunna stötta mer än dom men allra helst skulle vi behöva en multis som kunde gå in med big bucks
AIK Saywee
2011-09-21 09:42
Abgar fick sitt sjätte gula mot Gefle ...

Vore intressant att se anledningen till Abgars gula kort och om de är rätt dömda.

Han är en kämpe, som sällan ger sig, kanske aldrig.

Jag misstänker att de flesta av korten handlar om att det "smäller på"?

Tror inte, men har ingen aning om anledningarna, men som skrivet, tror jag inte att han så ofta pysslar med att få kort för ...

- Maskningar
- Tjöt med domaren
- Filmningar
- annat trams
Örebro Sekt. E
2011-09-21 09:40
ÖSK-Karl// Jag tillhör möjligen entusiasterna, men vad är det som kommer att bli fakta om jag inte vill flytta till Vitryssland? Vill du verkligen att de Allsvenska klubbarna ska ägas av privatpersoner och riskkapitalbolag och att de klubbar som inte har någon investerare aldrig får en riktig chans att gå upp? Det vill inte jag. När det kommer till Nordahl så tror jag inte att han i dagens läge har rätt egenskaper för att vara ordförande. Han förefaller vara mer av en man som brinner för klubben, fotbollen och vill att folk ska trivas och må bra snarare än en som kavlar upp ärmarna och skapar strukturer. Sedan verkar du ha fått för dig att jag har problem med människor med pengar. Det stämmer inte. Däremot har jag problem med folk som tror att de har tolkningsföreträde för att de har pengar.
Örebro Butterix
2011-09-21 09:39
varför inte försöka få något tyskt bolag (högst publiksnitt i europa i bundesliga) som vill in på den svenska marknaden att använda sig av ett svartvitt lag (precis som deras landslag) som ligger mitt i landet och har goda kommunikationer för denna lansering. vi måste ha hjälp med kontakter för att knyta de riktigt stora sponsorspengarna till oss. och vi måste skaffa en image som kan passa en storsponsor
Örebro ÖSK KRILLE(Go For Gold)
2011-09-21 09:38
Emad Javanmiri spelar div 6 fotboll. Men 18 mål i samma match är ju imponerande. Men för mig känns "Crespo" klart mer intressant.
Örebro Franz Flääsklepp (Auri sacra fames)
2011-09-21 09:37
Artwork // Tack!
AIK Saywee
2011-09-21 09:36
pemo, Abgar saknas pga avstängning, tur för oss, för det är en kämpe ....
Örebro Butterix
2011-09-21 09:36
vi har t ex ett antal örebroare med nuvarande eller tidigare engagemang som vd:ar eller vice vd:ar för några riktigt stora företag som telia, stena och clas ohlson. de borde besitta riktigt bra kontakter och borde kunna arbeta med hur vi skulle kunna använda ösk som marknadsföringskanal för något stort företag som inte nödvändigtvis har sin förankring i örebroregionen men som vill synas som huvudsponsor och med en spännande marknadsföringsstrategi hos "uppstickaren" ösk (eller någon annan form av image som kan passa det företaget). ta även hjälp av någon av de stora marknadsföringsbolagen i stockholm för att ge ösk en image som kan locka storsponsorer. den hemvävda tiden är förbi om vi vill leka med storstadsklubbarna i toppen av allsvenskan eller om vi vill ha chansen på gruppspel i europa
AIK Saywee
2011-09-21 09:34
Butterix, Lagrell kanske kan tänka sig ett nytt ordförandejobb?
Örebro pemo
2011-09-21 09:29
Var in på SvFF hemsida för att kolla avstängningarna till i kväll. Den sidan var uppdaterad 13/9. Suck.
Någon som vet om Syrianska saknar någon spelare i kväll?

Sen det där med styrelse och ordförande. I div 5 och neråt kan du ha en ordförande som gör "allt" tvättar, tränar, säljer korv osv. Då är det idealism och "hjärta" som behövs.
När man sitter i en styrelse för ett allsvensk lag måste man ha hårda nypor.
Då får man inte vara allt för blödig och se tillbaka på traditioner.

Därför skall man inte ta in folk i en styrelse som vill vara vän med alla eller säger att Sportklubben finns i mitt hjärta. Det måste vara folk som törs ta ett obehagligt beslut i bland också.
Örebro Artwork
2011-09-21 09:28
Emad Javanmiri info på länken!
Örebro KCMarten
2011-09-21 09:26
Saywee, Franz m.fl //

Jag vill också se lite grisfotboll och kämparanda. Champangefotbollen får vänta till guldsäsongen som uppenbarligen inte är i år.

En ÖSK seger med 1-0 efter en kämpainsats är helt ok.
Örebro Butterix
2011-09-21 09:26
nordahl skulle passa i styrelsen men inte som ordförande. där skulle vi behöva någon med kontakter djupt in i de rikaste delarna av svenskt näringsliv
Örebro Aspen
2011-09-21 09:05
Harry Cripps //Är Nordahl en pajas, då har vi totalt olika värderingar.
Jag går på de flesta medlemsmöten och uppstartsträffar. Nästa är spelarinvest på kommande onsdag.
Vad i hans uppträdande gör honom till en pajas (svar tack)?
Örebro Franz Flääsklepp (Auri sacra fames)
2011-09-21 08:45
Valderinho // Vem är Emad Javanmiri ?
Örebro Franz Flääsklepp (Auri sacra fames)
2011-09-21 08:44
Saywee // Ja, ny arena fick vi i förrgår ;)

Annars håller jag med. Dax att börja grisa!!

AIK Saywee
2011-09-21 08:06
Ikväll handlar det verkligen om en kämpamatch, inga "eleganter" tack, nu är det "giganterna" som skall visa de svartvita fansen och sponsorerna med flera att vi inte är några klena typer som viker ned oss ...

... det skiljer iofs 11 poäng mellan det "syrianska landslaget" och motståndarna, "Närkes stadslag".

Sixten MÅSTE ställa upp med de som orkar kämpa varenda minut, och coacha, i Södertälje, spelet behöver inte vara vackert, vi MÅSTE helt enkelt kämpa och vinna!

Han vet ju faktiskt allra bäst vilka som ikväll kommer att ha den bästa motivationen och orken. Snälla Sixten ta inte ut några halvsjuka eller halvskadade i kväll!

Det är så himla jobbigt att behöva möta lag "kring strecken" när vi är inne i en torsksvit, som vi behöver komma ur.

Jag ger dock aldrig upp ... heja SPORT!
AIK Saywee
2011-09-21 07:44
Jag vet inte ett smack om, hur Bajens index ser ut i nuläget, för de är ju redan på kvalplats i den svenska andradivisionen?

Undrar om inspektören orkar diskutera lite kring detta, eller det kanske är bäst att han håller sig härifrån och lider helvetets kval?
AIK Saywee
2011-09-21 07:38
FF,
dessutom har vi bytt ut det konstiga gräset under natten och sått nya frön för framtida hemmasegrar ;)

Närmaste höstfokus bör kanske ligga på att spela allsvenskt 2012 och att nå så långt som möjligt i cup´en ...

... för alla i organisationen alltså,
men här på forum kan vi ju spekulera och fundera och "kvirulera", med mera.

Heja SPORT!
Örebro kenya
2011-09-21 00:08
Jag tycker också vi ska värva en div 6 spelare utan att ha sett han live. Vi har ju ett klipp från svt. 5 års kontrakt NUUUU!
Örebro Valderinho
2011-09-20 23:12
Emad Javanmiri ska studeras på plats av Örebro SK.
Ska bli intressant att se hur han är!

Men som vanligt så kommer han väl slarvas bort genom att Sixten vill se honom i Örebro´s miljö först..och då har andra klubbar som AIK redan gjort klart med honom..Likt Bangura.

Länktips. http://www.youtube.com/watch?v=Vvzzij0AyZ4
Örebro Franz Flääsklepp (Auri sacra fames)
2011-09-20 22:37
Jag tycks ha missat att både styrelse, ordförande, tränare och sportchefer bytts ut under två dagar här, Nya namn är klara osv. Vi har övergått till 4-4-2 m.m. Islänning är självklar som mittback imorgon för alla har sett honom träna och vet att han går rakt in.

Om inte vi kan hålla fokus kan jag inte förstå hur laget skall kunna det. Spara alla romantiska utflykter till efter säsongen och fokusera på stödja laget här och nu i det som är. Inget kommer att förändras närmaste tiden.
Örebro Conjuration
2011-09-20 22:27
Inspektör Smack du har fel dress för att tilltala något allsvenskt lag på det sättet sett till Hammarby... jag rek. att du byter lagtröja till AIK, då vore dina åsikter befogade ;)
Örebro "ÖSK-Karl (2 år till åt skogen)
2011-09-20 22:14
Harry Crips//

Nähä? Har vait på alla upptaktsträffar så jag fattar inte vad du menar. Det tal Nordahl höll som medlem när vi blev tvångsdegraderade glömmer jag aldrig, ej heller hans insaser för ÖSK på plan. Observera att jag talar om ordförandeposten i ÖSK, den som ger 0:-. Ej sportchefsjobben som gissningsvis kostar klubben 150.000:-/månad totalt-. Det är jag övertygad om att Erlingmark klarar ensam.

Inspektör Smack/
Koncentrera dig på vilka ni i bajern får möta i kvalet till SE. Focus Smack, focus.
Örebro Butterix
2011-09-20 22:05
Koncentrera er på ert eget kval
Annons: