/fotboll/osk/forum/323.aspx/fotboll/osk/forum/323.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro T8
2017-01-30 19:51
Pedretti Ja men nu står det ju i na vinklat som det inte försvinner. Men nyss har det ju verkat som han är tillgänglig i år.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Vinnartradition
2017-01-30 19:51
@Pedretti - Admin:


Jag har mejlat er.

Kul med ny match imorgon!
Örebro Pedretti - Admin
2017-01-30 19:47
@T8:
Edit: Benny Böckling klargjorde Haginges skada.
Örebro T8
2017-01-30 19:44
Exakt, någon som kan klargöra Haginges skada?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Vinnartradition
2017-01-30 19:39
Imorgon är sista dagen för de som under förra säsongen hade årskort att förnya det. Därefter släpps platserna till allmänheten.
Örebro Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle
2017-01-30 19:31
@Vinter:
Han tejpade ihop korten igen, men nu börjar det bli svårt att se vad det står
Örebro Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle
2017-01-30 19:30
Har inte NA-Plus och ser bara rubriken - Har Haginge någon "Mystisk skada"?
Örebro frrreddo
2017-01-30 19:28
Dåren Nouri briljerar i sin favoritturnering.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro T8
2017-01-30 19:12
Kul att Yannis verkar på göra debut. Hoppas han kan överraska oss alla stort.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Kuroslaw Mibisztal
2017-01-30 18:58
ÖSK-Aalborg sänds på cmore fotboll 20.45 imorron! Ifall nån missat det... Man hinner i alla fall se 2:a halvlek efter hockeyn. :-)
Örebro Vinter
2017-01-30 18:55
@Saywee:


Du är för rolig du. För åtta dagar sedan skriver du:

"Jag har beslutat att lämna ÖSK som medlem, forumet som svartvit, hoten mot min familj gör att det är lätt att bestämma sig.

Jag byter nic och tröja, livstidskubankortet använder jag nog i dag, men sedan är det troligtvis klippt.

Besöker eventuellt bara Östra stå när Upplands stoltheter besöker Närke."

.....för att sedan idag bara, likt en Messias(?) återuppstå som om inget hänt... Vad har hänt?
AIK Saywee
2017-01-30 18:13
Kul med fotbollsrelaterade inlägg, med några undantag. Instämmer med Loppan i mycket av det det han skrivit.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Pedretti - Admin
2017-01-30 17:23
@Vinnartradition:


Skriv till Svartvitredaktion@outlook.com så kommer någon av oss i redaktionen svara på ditt meddelande :)
Örebro Vinnartradition
2017-01-30 17:16
Är det någon särskild i den nya redaktionen jag ska höra av mig till med önskemål om en nyhet om årets första bortaresa till Norrtälje, lördagen den 25/2?
Örebro Lekiller
2017-01-30 17:14
[QUOTE=Pedretti - Admin]Vi kanske måste ha en presskonferens för en annan spelare för att riksmedia ska kunna fråga om RÅP ;) Nej då men det är kusligt tyst kring honom. Men säg att han stannar, hur stor kommer hans motivation vara inför nästa säsong? Kommer han bara spela av säsongen och hoppas en klubb i Kina värvar honom nästa vinter? [/QUOTE] Tror nog det är nu eller aldrig för RÅP. Skriver nog på typ 3 år om det inte blir något utlandsäventyr. Sköldmark i intervju med Brändh på NA låter meddela att de inte känner någon stress eller oro för läget i truppen. Man söker 1 anfallare och en mittback fortfarande. Vad gäller anfallaren så söker man brett, inget specifikt land. Man vill ha en rörlig forward med ett bra cv med bevisad målnäsa, som spelat kontinuerligt. Intervjun ligger på NA.se men är en plus sida.
Postat via SvenskaFans-appen
Loppan i Axens skägg
2017-01-30 17:13
Gillar hur media blåser upp Olsson som en superstjärna som kommer frälsa hela allsvenskan. En lovande talang skulle jag vilja påstå men som måste ta steget skulle jag hellre vilja få det till.
Örebro RÅP for president!
2017-01-30 16:55
Sport! Vad menar du egentligen?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Sport!
2017-01-30 16:12
hahaha, ja, RÅP for president!: fortbildning i känslighetsfrågor verkar det som att en del har som minimikrav. Och säkerhetsutbildning för att verka i lokaler med väldigt lågt i tak... :D
Örebro Pedretti - Admin
2017-01-30 15:41
@T8:


Vi kanske måste ha en presskonferens för en annan spelare för att riksmedia ska kunna fråga om RÅP ;)

Nej då men det är kusligt tyst kring honom.
Men säg att han stannar, hur stor kommer hans motivation vara inför nästa säsong? Kommer han bara spela av säsongen och hoppas en klubb i Kina värvar honom nästa vinter?
Örebro T8
2017-01-30 15:25
Konstigt att det är så tyst om RÅP. Han är ju ändå en allsvensk profil. Riksmedia borde ju gräva tycker man.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Mr. Milton
2017-01-30 14:53
@Brandao:


Ja allt är relativt i tid :) (med nyligen menade jag några veckor). Ute är dom i varje fall. Tyvärr!
Örebro KalleTeodor - Admin
2017-01-30 13:28
@RÅP for president!:

Jag vet inte om det finns några tydliga krav mer än att när jag sökte till den nya redaktionen fick jag skicka in ett testprov till centralredaktionen. Jag tror att alla i den nya redaktionen fick göra detsamma.
Loppan i Axens skägg
2017-01-30 13:25
@RÅP for president!:

Helt frivilligt och alla är volontärer. Hoppas du har något att bidra med :-)
Örebro RÅP for president!
2017-01-30 13:14
Vad ska man ha för utbildning för att skriva på svenskafans.com?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle
2017-01-30 12:21
ÖSK I Portugal, vlogg #1
Örebro Lekiller
2017-01-30 08:40
Intervju med Adam Bark
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Lekiller
2017-01-30 08:07
Loppan i Axens skägg/ Självklart så får man tycka och tänka vad man vill. Jag skrev ju också att jag tycker det finns saker som görs mindre bra i ÖSK. Saken är ju den att det är en del som bara vräker ur sig kritik som de inte har någon vidare koll på. Det enda ja försöker göra är att belysa hur saker och ting kanske ser ut i verkligheten. Jag skriver kanske ser ut för jag har inte heller 100% alla fakta. När jag har frågat Simon om olika saker och kritiserat en del så håller han med mig om vissa saker men kan också oftast ge mig bra bakomliggande fakta som klargör mycket av kritiken.
Postat via SvenskaFans-appen
Loppan i Axens skägg
2017-01-30 00:28
@Jonas r:

Uppenbarligen har du inte läst mina inlägg. Orkar inte ens svara dig men säger godnatt och hoppas jag får fel i mina inlägg.
Örebro Jonas r
2017-01-30 00:20
[QUOTE=Loppan i Axens skägg ]Lekiller// Som sagt du spekulerar. Skämt Åtsido, som vanligt skriver du ett vanligt bra inlägg. Jag har väldigt svårt för skribenter som bara kastar ur sig "De värva El Kabir, varför tog inte vi han?" När vi värvar en utländsk spelare så klagas det för han är okänd och missar vi en supperetta målkung så klagas det på det. Det är svårt att säga hur det är när man inte är i branschen men det är viktigt att poängtera att vi är fans och precis som våran slogan "Vi är ingenting utan er" så måste vi få bidra med vad vi tycker är dåligt och bra genom att spekulera. Hur kul vore det annars? Men jag tycker och står för att det är underkänt att inte kunna förlänga med knappt 1 enda av så många spelare med utgående kontrakt (Endast Ring och det kan med all respekt inte vart jätte svårt). Jag lovar att Sema blir nästa spelare som kommer lämna gratis eller för en liten slant. Jag hoppas bara vi är klara med "Broberg kontrakt" sen skiter jag vilken situation vi var i, Broberg var inte heller någon bra sits. Folk gillar att dra upp Sigurbjörnsson som exempel. Man har "hypat" upp hans 5 års kontakt ganska ordentligt. Han hade en helt okej lön men inget märkvärdigt och det var inget farligare än att vi kunde låna ut han 3 säsonger. Edit: Man måste få rikta kritik eller önskemål mot klubben om man gör det på ett bra sätt. Jag gillar exempelvis "MinaTankar" Jonas R inlägg men också dina men när ni alltid försvarar klubben även när de agerar fel så blir det tyvärr inte trovärdigt. Återigen, allt är inte "svart eller vitt". [/QUOTE] Har inte påstått att det är svår eller vitt snarare försöker jag nyansera debatten medans du bara verkar se allt som är dåligt. Väljer att se de som är bra som visar att Örebro försöker. Ayaz tycker jag är ett bra exempel på någon som man vill sälja dyrt. Samma med Alfred som man också verkar tro på likaså brendan. Tycker det var bra att man inte gjorde några förlängningar i somras dem hade kostat mer för samma prestantion och vi hade ej haft pengar kvar att lägga på t.ex.en dyr anfallare. Men vi tycker olika helt ok.
Postat via SvenskaFans-appen
Loppan i Axens skägg
2017-01-29 23:37
Lekiller// Som sagt du spekulerar. Skämt Åtsido, som vanligt skriver du ett vanligt bra inlägg. Jag har väldigt svårt för skribenter som bara kastar ur sig "De värva El Kabir, varför tog inte vi han?" När vi värvar en utländsk spelare så klagas det för han är okänd och missar vi en supperetta målkung så klagas det på det. Det är svårt att säga hur det är när man inte är i branschen men det är viktigt att poängtera att vi är fans och precis som våran slogan "Vi är ingenting utan er" så måste vi få bidra med vad vi tycker är dåligt och bra genom att spekulera. Hur kul vore det annars? Men jag tycker och står för att det är underkänt att inte kunna förlänga med knappt 1 enda av så många spelare med utgående kontrakt (Endast Ring och det kan med all respekt inte vart jätte svårt). Jag lovar att Sema blir nästa spelare som kommer lämna gratis eller för en liten slant. Jag hoppas bara vi är klara med "Broberg kontrakt" sen skiter jag vilken situation vi var i, Broberg var inte heller någon bra sits. Folk gillar att dra upp Sigurbjörnsson som exempel. Man har "hypat" upp hans 5 års kontakt ganska ordentligt. Han hade en helt okej lön men inget märkvärdigt och det var inget farligare än att vi kunde låna ut han 3 säsonger. Edit: Man måste få rikta kritik eller önskemål mot klubben om man gör det på ett bra sätt. Jag gillar exempelvis "MinaTankar" Jonas R inlägg men också dina men när ni alltid försvarar klubben även när de agerar fel så blir det tyvärr inte trovärdigt. Återigen, allt är inte "svart eller vitt".
Annons: