/fotboll/osk/forum/3198.aspx/fotboll/osk/forum/3198.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Bulten i Boo
2011-12-09 12:48
Det spelar ingen roll hur många datorer man har tillgång till, tumme upp kan man bara göra en gång per nick.
Örebro D. McGrain
2011-12-09 12:41
"Alla som inte har samma åsikt som öik-karl anser helt solklart att ÖSK är världens bäst skötta fotbollsklubb, har världens bästa tränare, världens bästa styrelse, världens bästa sportchef och nästa säsong blir det guld osv osv
Alla som inte tycker som öik-karl vill resa världens jävla största staty över Sixten på Stortorget. Större än den på Lenin i Moskva"

För det kan väl inte vara att vissa klarar av att vara nyanserade...? ;-D
Örebro bison
2011-12-09 12:34
Snacket om Finrummet dyker alltid upp i silly tider. Kan förstå att man om man har inside som man inte vill skriva här då man inte litar på samtliga medlemmar luftar det på annan plats, men att med jämna mellanrum påminna om det är lite som 7-åringar som påminner de som inte är inbjudna till kalaset att det händer grejer på det coola kalaset dit man inte är välkommen.
Sensmoralen är alltså att det givetvis är fritt att ha ett stängt forum, men det blir lite knepigt att argumentera på ett annat, öppet forum, och hänvisa till info som bara finns på Finrummet.

Sådär nu kan ni kalla mig avundsjuk om ni vill.
Örebro Semin Cuc
2011-12-09 12:23
"Jag tappade min mobiltelefon i badkaret men det gjorde inget för den har simkort"

Se där! Sådana roliga sk "Kumla-skämt" har jag på min sida också!
Örebro Semin Cuc
2011-12-09 12:21
Jag har öppnat en forumsida där endast jag tillåts vara och är medlem. Jag skäller som satan på de flesta av era inlägg och kallar er allt möjligt. Men ni har inte någon möjlighet att se det.

T ex kopierade jag ett av inläggen på denna sida och klistrade in som citat på min sida sedan satt jag och asgarvade och hånade den texten i mitt eget inlägg direkt efter. Jag har själv satt mina forumregler och det är högt i tak må jag säga.

Örebro pemo
2011-12-09 12:17
Ja, det är ju fritt att tycka och tänka om Alvbåge, men jag kommer att sakna hans blogg och "löjliga" filmer. Han gav i alla fall ett ansikte åt ÖSK. Vem skall nu profilera sig och föra ut lite PR för "den tysta klubben"?

Hoppas det kommer in någon utifrån som drar upp mungiporna.
Sedan det här med nyförvärv. Det är kanske ingen tröst, men vi är inte ensama om att få nobben från spelare eller inte kommer med något riktigt maffigt.

Jag tror att den tiden med stora köp osv är över. Nu skriver de mer självsäkra spelarna ett kortare kontrakt för att sedan kunna välja fritt vart de vill spela.

Vill ingen kalenderbitare kolla upp hur många av årets allsvenska spelare som går
kontraktslösa? Det blir väl den stora budjivningen efter nyår antar jag.
Eller också finns det ett antal desperata spelare som inte har något jobb till säsongen 2012.

AIK Saywee
2011-12-09 11:43
Hertig-Karl,
jag vet att man inte behöver vara inloggad för att ge tummen upp, fast det är en fördel att ha tillgång till många datorer, om man vill ge många tummar upp. Antalet inloggade speglar ju lite hur många som håller sig vakna för tillfället ......

På något sätt är det iallafall lite konstigt, att just dessa håninlägg mot Kalle, växer så fort i antal.

Förstår inte riktigt varför dessa är så bra ur svartvit ÖSK-synpunkt, de handlar dessutom inte alltid om fotboll eller ÖSK?

Nåja, vi kan väl läsa forumreglerna än en gång och försöka memorera dessa:)

GFG!
Örebro Roswall
2011-12-09 11:27
Båges sista blogginlägg!
Örebro Hertig_Karl
2011-12-09 11:27
Saywee/

Nu vet jag inte om antalet tummar stämmer, men man kan gilla även fast man inte är inloggad. Många som läser men inte är inloggade, så det behöver inte vara något konstigt.
AIK Saywee
2011-12-09 11:17
Jag vill ytterligare förtydliga lite, innan vi åter hamnar i sandlådan, vilket kan riskeras när sådana här "känsloladdade" grejer dyker upp.

Att jag använde inläggen mot ÖSK-Karl, som ett exempel, handlar mest om att där är det tydligast, att det är något knepigt med antalet tummar upp, eftersom detta, denna underbara morgon har blivit intressant för några skribenter. Alltså att flest antal tummar upp, är det bästa inlägget?

Det hör ur min synvilkel inte ihop med vad ÖSK-Karl anser eller tycker eller skriver, för vi är ofta ense om flera saker, men ibland tycker vi lite annorlunda och är väl lite olika som människor helt enkelt.

Det är bara det, att det blev det tydligaste exemplet, på att det är något som inte stämmer, jag menar att när 4-5 st är inloggade, någon hånar ÖSK-Karl, efter ett antal minuter är det 13-17 tummen upp, ja då bör väl de flesta förstå att det är något som krånglar?

Hade tänkt skriva detta tidigare, men inte funnit någon anledning till detta, då det inte varit på tapeten tidigare och bara brukar vara onödigt med sådana inlägg.

Dessutom, detta med ironi, var icke rumsrent, förra vecken, utan kommenterades mest som en sandlådegrej, men nu är det ju en udda vecka och då kanske det är tillåtet igen, vad vet jag, eller det kanske inte gäller alla?

Vet att flera gillar adrenalin, men förstår inte varför man inte kan ta en sväng till Apoteket eller Färghandeln, för att köpa sig en flaska ;)

ÖSK, GFG!
Örebro Sekt. E
2011-12-09 10:57
KCMarten // En fundering om det andra forumet från mig. Ta det inte som kritik utan som just en fundering. Varför är det angeläget att beskriva hur initierat och taktfullt det andra och stängda forumet är här på detta öppna forum? Nu menar jag inte dig specifikt utan mer generellt från vissa som frekventerar båda forumen.
Örebro Rallyfinnen
2011-12-09 10:34
Torlak har kontrakt till Juli 2013. ÖSK har nog inte råd med honom..
AIK Saywee
2011-12-09 10:33
ÖSK-Fans,

hehe, julgrahnarna är huggna, men fortfarande till salu.

Helt rätt dock att man säljer granar neråt i landet, norr om Dalälven hämtar man en i skogen.

ÖSK, GFG!
Örebro KCMarten
2011-12-09 10:25
D.McGrain, Godzilla mf.l //

Jag tror inte riktigt ni har fattat eller tagit in det som håller på att hända här på SV-forum.

Visst kan ÖSK-Karl vara provocerande i sina inlägg ibland inte minst när han svarar er på påhopp och dyl.

De ni uppenbarligen inte förstår är att ni är exakt likadana fast tvärtom. Oavsett vad som händer runt ÖSK så anser ni att allt är underbart, Sixten är det bästa som hänt och har man en avvikande åsikt så skall man förlöjligas, något jag vänder mig emot oavsett var det kommer ifrån.

Den stora skillnaden mellan er och ÖSK-Karl är däremot att han i princip alltid har haft rätt de senaste åren. Nästintill alla förutsägelser han pekat på har slagit in. De som inte gjort de ännu kan mycket väl göra det i närtid.

Det innebär att er inställning snarast blir fundamentalistisk d.v.s ÖSK kan inte göra fel och om de gör det är det inte klubbens fel utan omgivningens.

Eftersom de flesta som följer klubben har en mer balanserad syn oavsett om man stöttar Sixten & Co eller inte, så tröttnar man på att alltid blir kallad "Sixtenhatare" eller "Sixtenälskare" utan att det finns minsta utrymme där emellenan.

Så klaga gärna på ÖSK-Karl för det tål han, men se för sjutton era egna fel också om ni skall bli tagna på allvar. Farsides ironiska inlägg var ju bara löjligt och fånig och bidrar inte ett dugg till ett bättre forumklimat.

Allt detta tillsammans bidrar till att många, inklusive jag själv, drar sig för att kommentera här inne längre.

Dessutom kan jag meddela att debatten på det "andra forumet" är betydligt mer balanserad där flera åsikter, både positiva och negativa runt ÖSK, kan ventileras utan påhopp. Det är betydligt mer gnäll härinne än där.
Örebro ÖSK Fans
2011-12-09 10:23
saywee

säljer dom julgrahnar neråt i landet..=)
AIK Saywee
2011-12-09 10:15
Det där med tummen upp är en ganska kul grej, men jag liksom många andra följer väl som vanligt, antal inloggade och antalet tummar upp.

Det jag lagt märke till, som kan vara lite speciellt är att om drevet, hetsjakten mot ÖSK-Kalle drar igång, spelar det inte så stor roll hur okonstruktiva eller hånfulla motläggen är, det blir oftast snabbt en massa tummar upp, oavsett hur många som är inloggade, det kan tyckas vara lite märkligt.

Jag är bekant med två personer som, via sitt jobb har stor tillgång till datorer och börjar snudd på tro att någon "ÖSK-Kalle-hatare" har detsamma.

Bara en liten detalj som jag lagt märke till.

Detta var offtopic och okonstruktivt, men så kan det vara?

Jag och mr Milton önskar iallafall att ÖSK går för ett guld :)

GFG!
Örebro Sekt. E
2011-12-09 10:15
Jag tycker det här är finrummet.
Örebro Svartvit sen barnsben !
2011-12-09 10:07
//'den oumbärlige Svårt bara att hitta den där "ledartypen" på gatan, i alla fall som man helst vill att han ska ha lite rutin från spel i allsvenskan :-) Håller dock med om att Jonas W inte rosat marknaden på slutet - men miljöomböte har gjort susen för många förut... Men som sagt, skulle mest vara för rutinen samt "vinnarskalle"- och pådrivarmentaliteten i så fall. Oroar mig över att vi förlorar så mycket rutin i truppen till nästa säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Mr. Milton
2011-12-09 09:40
Fan också (angående PJ).
Örebro 'den oumbärlige
2011-12-09 09:40
Snackade med Per förr igår och det stämmer nog. Han var i princip säker på att det skulle bli klart inom kort.

Svartvit sen barnsben ! // Jonas W platsar inte ens i GIF och skulle i ÖSK ha tre spelare framför sig på en position. Bättre att värva en random "ledare" på gatan som får hänga med truppen och sprida gemenskap :D Billigare dessutom.
Örebro Elias_gbg
2011-12-09 09:37
Verkar som Johansson har skrivit på för Forward, om man ska tror NA:s sportredaktions blogg.
Örebro Godzilla Hårddisksson
2011-12-09 09:34
D.McGrain: instämmer! Det måste vara ett fantastiskt negativt skvallerparadis inne på det så omtalade "finrummet". Kan tänka mig att det är något trevligare här.
Örebro Svartvit sen barnsben !
2011-12-09 09:31
Två kontraktslösa spelare vars "mentalitet" skulle vara en tillgång för sportklubben: -Jonas Wallerstedt, inget nytt kontrakt med GIF Sundsvall -Kenny Pavey, inget nytt kontrakt med AIK Borde passa vår ekonomiska kostym rätt bra också, ingen av dessa herrar lär kosta någon större förmögenhet vare sig i inköp eller lönemässigt. Inga framtidsnamn direkt, och kanske ej heller startspelare över en hel säsong om övriga håller sig friska (i alla fall inte JW) men är säker på att bägge två skulle tillföra välbehövlig jävlar-anamma samt viktig rutin till truppen både på planen, bänken och i omklädningsrummet.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro D. McGrain
2011-12-09 07:47
Så så...låt ÖIK-Karl vara bitter. Finns få inlägg som är så roliga att läsa som folk som visar sin okunskap kring ledarskap, fotboll och föreningar. Speciellt om de tror själva att de vet. Jag vill ha en mf, back pc Astwald i form. Ge mig!
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro ÖSK Fans
2011-12-09 07:32
ÖSK_karl

Har aldrig nämnt att Spelainvest Förhandlat med Grahn. Det jag sagt är att Spelarinvest och ÖSK haft möte MED Grahn. Det är viss skillnad.

Hade Örebro legat närmre Skåne hade Tobias redan varit klar för ÖSK. Enligt Klacksparksbloggen väljer han mellan Mjällby, GAIS och ÖSK med beslut i Januari.

ÖSK ge oss Farnerud, Osiako och Torlak.....=)
Örebro "ÖSK-Karl (2 år till åt skogen)
2011-12-09 01:31
_Adde_//

Ursäkta ;) Kunde inte låta bli att fråga ÖSK-Fans om Grahn ihop med spelarinvest, allt var så patetiskt redan från början att Spelarinvest skulle hosta upp pengar.

Men _Adde_, släng iväg ett pm till mig så skall jag fixa in dig i "finrummet". Det som skrivs där stannar där. Här är det bara SSSS-fantaster kvar nästan o de är kul att få fart på ;)

Frökire/
Du har så rätt!
Örebro Frökire
2011-12-08 23:56
ÖSK - älskar klubben. ÖHK - älskar klubben. Självklart hoppas jag att ÖSK vinner SM-guld och ÖHK tar klivet upp i elitserien. Hela staden gynnas av god idrott i så många sporter som möjligt. Bandy, innebandy, handboll, schack eller varpa spelar mindre roll.

Om jag får välja och lagen spelar samtidigt, vilket är ytterst sällan så kommer alltid fotbollen gå i första hand. Men tycker debatten "vi kan pissa längre än er" om fotboll och hockey i Örebro har gått till överdrift.

Heja ÖSK! Heja ÖHK! 2012 kommer bli ett grymt idrottsår i 019-området!
Örebro _Adde_
2011-12-08 23:53
ÖSK-Karl// Tack för den! Om du nu lockar tillbaka ÖSK Fans och hans tjat om Grahn så har du lyckats skaffa dig en ovän till! Bara för att du har ett annat forum att dra dig tillbaka till... lågt! ;P
Örebro svartvitthjärta
2011-12-08 23:44
Hej då ÖIK-Kalle, ha d bra på hockeyforumet! Här har du inte tillfört något nytt på länge.
Själv ser jag med tillförsikt fram mot ett spännande 2012!

Heja Sport!
Örebro "ÖSK-Karl (2 år till åt skogen)
2011-12-08 23:34
BiB//

Du verkar ha gott om datorer på jobbet ;) Förövrvrigt kommer jag alltid att värdesätta de första missuppfattningar jag hade om dig

Nu är vi ju några som vet att den spelare som skrev här har startat en mängd AS-matcher för ÖSK, sedan att det snart bara finns Sixtenanhängare kvar på forumet rör mig inte i ryggen. Övriga har ju sitt forum som tur är. Där kommer snart mitt avslöjande vem spelaren är, det som skrivs på det forumet stannar där.

Men det är tråkigt att något som skulle kunnat bli så bra fullständigt gått åt skogen, guldet blev till sand är ju rena rama underdriften.

Men snart kommer Pozniaks och ÖSK-Fans kanoner o allt är frid o fröjd.
ÖSK-Fans/
Hur går det med Spelarinvests förhandlingar med Grahn?.

Nää, nu blir det till att ägna sig åt Ishockey ett bra tag, allt som går bra för Örebro är kul.

Fixa ett inlägg nu BiB, så kan vi räkna tummar igen ;)

Forza Sveriges bästa idrottsstad!
Annons: