/fotboll/osk/forum/3174.aspx/fotboll/osk/forum/3174.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro kardinal Richelieus
2011-12-23 16:18
Hehe - Ja - Som att kasta spjut i radhus ;)
Örebro Bulten i Boo
2011-12-23 15:55
Andy King// Retades lite bara. .. ;-)
Örebro Andy King
2011-12-23 15:46
BiB//
substans i inläggen var det som gällde, eller???
Örebro Bulten i Boo
2011-12-23 15:35
Intressant uttalande av Kalle Svensson: "Jag tycker det hör den här staden till att ha ett lag i Allsvenskan". Detta om en stad som har ett lag som gjort sammanlagt 10 allsvenska säsonger, den senaste 1969. Och detta om ett lag som spelar på en arena icke godkänd för elitspel...
Örebro Rallyfinnen
2011-12-23 15:30
När jag såg bilden på Sixten i morse på NA fick jag rubriken framför mig: "Sixten får foten av ÖSK".

Men ack så besviken jag blev när jag såg att det var Arvi som försvinner..
Imorgon tänker jag inte vara Anti-Sixten, men jag återkommer igen på söndag! (-;
Örebro Rallyfinnen
2011-12-23 15:26
Ingen Karl Svensson till oss..
Örebro Farside
2011-12-23 15:14
Jag håller med ÖSK Fans... Jag drar mig tillbaka till min varma jul boning.
Nu skall jag fira jul med min familj och bara njuta!
Detta forum har spårat ur (och ja jag vet , jag skulle itne kommenterat Fahlander) Men det finns vissa som är så jä*la kåta och blinda på ÖIK att de knappt vet var de befinner sig..
Nej , usch å fy för detta.. jag drar mig tillbaka!
Ha en god jul och ett gott nytt år!
Forza Svartvitt
Örebro Bulten i Boo
2011-12-23 15:08
Kalle//
Angående de svenska bankerna: "i princip har (de) kartellbildning och har den i särklass högsta räntemarginalen i Europa". Källhänvisning, tack!
Örebro Bulten i Boo
2011-12-23 15:05
ÖSK Fans// den som sa't han va't
Örebro ÖSK Fans
2011-12-23 15:03
detta har blivit ett jävla fjantforum.......
ostbåge
2011-12-23 14:53
Mogen kan man ju vara på olika sätt! Händer det ju lite mer i hockey än en sömnig fotbollsmatch och det är mycket känslor! Fahlander är lugnet själv men när det är match händer något i knoppen som han säger och visst kanske han skulle se matcherna på tv ibland!
Örebro Jonte R
2011-12-23 14:44
Trist läsning om Arvi att han inte fick möjligheten att ägna sig åt scoutingverksamheten på heltid i ÖSK. Det hade kunnat bli bra. Återstår att se hur ÖSK kommer att fylla tomrummet Arvi lämnar efter sig.
Örebro Bulten i Boo
2011-12-23 14:41
Stelig// Mogen man den där Fahlander....? Om "att säga vad man tycker" yttrar sig i form av att sitta på en hockeyläktare och ropa "hora" och sedan efter uppmaning om att hålla tillbaka orden till en farbror uttrycka det hotfulla "gå ut och göra upp", ja då kan man ju inte ens i den bästa av världar vilja hålla fanan särskilt högt för såna som "säger vad de tycker"
Örebro Stelig
2011-12-23 13:52
För mig handlar det inte vart pengar kommer ifrån utan att han är en pajas, jätte fint och brinna för nått, men när man blir ombädd att hålla tillbaka orden (hora) av farbrorn på raden framför istället skriker och härjar att man ska gå ut och göra upp.. Nä jag vill inte ha nån sådan i ösk's styrelse.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro "ÖSK-Karl (2 år till åt skogen)
2011-12-23 13:35
kardinal Richelieus 11.00//

Mycket bra inlägg, antagligen gillar jag Fahlander för han säger vad han tycker, vi är väl antagligen lika osvenska.

Sedan detta till sponsorer, själv verkar/verkade jag i olika företag inom byggbranchen. Uppdrag granskning hade lika gärna kunnat göra ett reportage i Örebro likt det de hade i Göteborg. Men det är okey att ha byggföretag som sponsorer? Ni skulle bara veta hur Örebroporten som äger och bygger BA agerar och det är ett kommunalt bolag. Är det okey att likt SvFF (pengar som även kommer ÖSK till del) ha Svenskaspel som sponsor? Hur många har inte hos dem spelat bort allt de äger o har?

Förr när Örebro Kommun ägde Örebro Energi, då kan man snacka om att enbart ha en sponsor, de öste med den tidens mått in pengar i ÖSK och flera spelare och spelarfruar fick jobb där. Nu är ÖBO en stor sponsor, hur många tror ni inte hellre vill ha sänkt hyra? Varför skall de sponsra, kön för att få en lägenhet i Örebro är ju enorm. Jo, höjdarna på ÖBO går gratis, har fina platser och kort till Puben. Det har inte deras hyresgäster.

Sedan är det ju okey att ha banker som sponsorer, detta trots att de i princip har kartellbildning och har den i särklass högsta räntemarginalen i Europa. Sedan kan vi ju fråga oss varför ekonomin för ÖSK alltid gått åt skogen med aktiva eller fd. bankdirektörer, nu har vi en igen som VD.

Återigen till Fahlander, mig veterligen har han inte gjort något brottsligt eller är dömd för det. Inte många här skulle tacka nej till en sådan kille i ÖSK, förutom de avundsjuka eller de som ligger väldigt långt till vänster. Han brinner för sin klubb och tar till privata pengar om så krävs. Han har tagit upp Ishockeyklubben från kloakerna och är nära ES. Jag gillar när han skäller ut domare som Rådbjer, han stod upp för sin spelare Kåberg som av Rådbjer kallade honom för grottmänniska innan han skulle dömma Örebro. Hur skulle det reageras här inne om t.ex Martin Hansson sa det om Nordin? Vad värre år, vilken ledare i ÖSK skulle ta fajten?

Snacka om att det kastas sten i glashus här inne.
Örebro Boba fett78
2011-12-23 13:15
Tycker det verkar som om det är något som inte STÅR rätt till i vår kära klubb. Börjar också får en konstig magkänsla att klubben har som mål nästa år att bara klara sig kvar i allsvenska.
Örebro Lekiller
2011-12-23 13:14
Oj, förlåt, jag har visst kommit fel!!!

Tanken var att jag skulle besöka ÖSK och ett FOTBOLLS forum och inte något annat.

Skärpning nu för fan. Vill jag läsa om fånet Fahlandet och Örebro Hockey så besöker jag ett annat forum.

Punkt Slut
Örebro ÖSK KRILLE(Ge oss ett dragplåster)
2011-12-23 13:00
Flykten från hönsgården.

Tack för allt Arvi och lycka till i framtiden.
Örebro Guldtass
2011-12-23 12:58
Arvi, tack för alla dessa år & lycka till med scoutingen
Postat via SvenskaFans-appen
ostbåge
2011-12-23 12:39
Klart inte Fahlander med några fina köp skulle lyfta ÖSK! Och svinet som han kallas är starkt emot orättvisor och då framförallt små män som slår kvinnor och en generös man som gillar att dela med sig av sina pengar till välgörenhet bla! Har träffat honom en gång och hur trevlig och sympatisk som helst! Men slutsnackat om Fahlander här nu, hoppas det går bra för både ÖHK och ÖSK i många år framöver!
Örebro Sekt. E
2011-12-23 12:26
abdel seido// Väl skrivet!
Örebro Boba fett78
2011-12-23 11:54
Flykten fortsätter!
Örebro Grixx
2011-12-23 11:31
Tummen upp för Guldtass.
Örebro bison
2011-12-23 11:31
Om min pappa hade tränat ÖSK hade vi vunnit dubbeln i år!

Örebro Ståplats är bäst
2011-12-23 11:30
God jul på er alla ÖSKare!
Örebro Guldtass
2011-12-23 11:16
jag har inget mot fahlander, han gör ett jättejobb med öhk. men blanda inte in honom i ösk och påstå att med honom skulle ösk ha blivit minst trea föregående säsong. bara hypoteser och ... sorry ... trams. över huvudtaget, varför denna diskussion om äpplen & päron?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Farside
2011-12-23 11:14
Kardinal : Jag säger inte emot , absolut inte. Sen bör tilläggas att jag inte är intresserad utav hockey , så mina kunskaper är väldigt begränsade där.
Men jag tycker (personlig åsikt) att det är otrolig sandlådenivå på vissa utav hans kommentarer.
Örebro kardinal Richelieus
2011-12-23 11:00
Farside// Du är fri att tycka vad du vill så klart. Fahlander själv menar att det är hans typ av sarkastiska humor. Humor helt enkelt som folk inte förstår. Med folk menar han Karlskogingar och folk från Tingsryd. Ovan inte sagt som en ursäkt utan jag bara fritt citerar vad han själv uttrycker.

Sen har han alltid sagt vad han tycker. Jag har en kompis som arbetat ihop med honom i yngre dagar och det var alltid pang på rödbetan i sina åsikter. Osvenskt så det sjunger om det. Hand lindar aldrig in något i bomull.

Men ibland får han skit för saker han inte ligger bakom. T ex domänregistreringen av BIK där massor av folk kommenterade i NA och spydde på Fahlander.

Hur mycket betyder ÖHK för honom då? Eftersom jag följer honom i twitter dagligen så här om dagen skulle han på ett affärsmöte som handlade om en affär på 10 miljoner för hans företag. Till sin fasa upptäcker han att ÖHK har match i Örebro och att han aldrig kommer hinna till den. Då överväger han seriöst att skita i mötet...

Fahlander är en glappkäft med provocerande humor. Han har ett fantastiskt kontaktnät inom hockey och bloggade tidigare för hockeyettan och hade järnkoll på alla 40 lagens spelare(!) och har det delvis än. Duktig på hitta bra spelare.

Så om jag personligen skule välja Falle as he is eller avstå Falle i ÖHK är det första alternativet självklart för mig. Få klubbar har sådana sponsorer och engagerade människor för sin klubb. Han brinner för ÖHK. Med Falle i ÖSK hade ÖSK aldrig blivit sämre än trea säsongen 2011. Det är jag säker på.

Örebro Farside
2011-12-23 10:40
Jag vill helst inte lägga mig i Fahlander diskussionen , men jag måste flika in en sak.
Jag har svårt att se hur en person som så starkt som han förknippas med ÖIK , kan bete sig som han gör.
Det jag menar är , läs hans twitter.. Det säger det mesta.
Jag menar , det är en sak att supportrar hånar varandra , men att en person som Fahlander hånar och förudmjukar och sågar personer till höger och vänster tycker jag bara är osmakligt!
Nej jag skulle absolut inte vilja ha en sådan person i ÖSK , absolut inte!
Där har du ÖIK karl , en utav anledningarna till att ÖIK blir illa omtyckta runt om i Sverige.

Sen hänvisar du till att Tre Kronor skall spela landskamp i hockey i BA , på vilket sätt är det meriterande eller betyder någonting? (de spelade i Nobelhallen för... 7-8 år sedan).
Örebro Bulten i Boo
2011-12-23 09:27
abdel seido// Mycket bra skrivet. Ser en analogi till den diskussion som fördes för ett par år sedan då flera skribenter sade sig inte bry sig om från vilka affärssektorer eventuella sponsorpengar kom så länge som de gynnade ÖSK, som kunde tänka sig att "sälja" klubben till en sån som Berth Milton..
Annons: