/fotboll/osk/forum/2955.aspx/fotboll/osk/forum/2955.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Grixx
2012-02-13 08:00
Rumsren och rumsren, ingen är perfekt och då jag känner några extremlegendarer så finns även där plumpar i rumsren-protokollet. Inget är perfekt eller i närheten.
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2012-02-13 07:21
Nordin var nog inte helt rumsren ...
Örebro 'den Oumbärlige
2012-02-13 01:45
Bra jobbat med att summera killens senaste tre år. "Jag och mina kompisar", jo, det är tillfredsställande nog. Hur vet du att han druckit? Smakade du på dricka han köpt eller mutade du till dig beställningen av bartendern? Dom andra 5 gångerna då, hur gjorde du då?
Örebro lires
2012-02-13 00:09
'den oumbärlige. du känner väl nordin så bra så du vet vad han gör 365 dagar om året. du får tro vad du vill. jag och mina kompisar har träffat nordin 5-6 gånger på krogen sedan sommaren 2010. varav fyra av dessa har skett under fotbollssäsongen.

jag sa att han inte var spiknykter men han var ju inte heller dyngrak. jag tycker som jag tidigare sagt att det är otroligt skönt att slippa allt tjaffs om honom.

korkade uttalanden på facebook har han också gjort när han blev petad. avslöja i princip laguppställningen och sprida dålig stämning. han verkar vara en skum person som inte kan stå för vad han säger och sedan ändå ändra sig dagen efter. en opålitlig person.
Örebro ÖSK-Boldt
2012-02-13 00:01
Tycker det är väldigt svårt generellt sätt, att ge personer öknamn som gett engagemang och pengar till cancerdrabbade.

Glöm inte heller det John Alvbåge försökte göra för Yunus.

Visst kan man såga vissa uttalanden som dom gjort, men klubbhjärta har dom i alla fall visat så länge dom varit här.

Vi önskar dom lycka till men här på Behrn kommer dom inte få några fördelar på plan längre.

Tror vi kan få ihop en sjujäkla lagapparat i år.

AIK Saywee
2012-02-12 23:43
I vår lagkapten, Magnus Wikström, tycker jag att vi har en riktigt kämpe, sportsligt, medialt och sociialt. En ödmjuk och klok kille som jag tror har ett ÖSK-hjärta :)

I dagens pappers-NA (sporten) citeras han avslutningsvis i en längre artikel på följande sätt ...

"- Viktigast är ändå att vi är en grupp där alla vill vara här och nu.
I fjol var det kanske för många som hade sina tankar på andra håll.
Nu har vi börjat bygga något nytt och spännande.
En fungerande grupp är det bästa verktyget för att vinna matcher"

.... det är mycket tänkvärt !!!
Örebro 'den Oumbärlige
2012-02-12 23:25
Att ha åsikter om en spelare, - att han är dålig, eller- att han är oproffsig, tycker jag är OK så länge det inte går till överdrift eller är totalt omotiverat. Men när användaren "lires" hävdar något utan några som helst belägg, som att Nordin har varit full på krogen två nätter innan match (flera gånger dessutom), så blir man lite sned.

Nordin var kanske inte alltid den mest professionella i början av sin karriär, men senaste åren har han ju städat upp sig väldigt väl. Hållit kosten, (dragit ner på fettprocenten), kört mycket förebyggande träning och så vidare.

Förstår att många är besvikna och känner sig förrådda (?) av spelare som lämnat och varit tajt förknippade med klubben. Jag tycker förstås också att det är tråkigt att både John och Nordin inte spelar i ÖSK 2012. Men bara för att de längre inte tillhör ÖSK så ger det inte folk rätt att sprida osanningar. Det är rent av komiskt hur många som vänt från "oj, nej han får inte lämna" till "äh, fan vad skönt att han försvann". Med det inte sagt att vi är sämre utan dem, vi kan mycket väl vara bättre - det hoppas och tror jag. Ibland kan det vara bra för ett lag att en nyckelspelare eller två lämnar, ibland inte. Det återstår att se.

Hoppas bara man slipper läsa massa lögner och förtal. För hur besvikna vi än må vara kommer många av spelarna som lämnat och kommer lämna att fortfarande vara kvar i ens supporterhjärta. Så är det iaf för mig.
Örebro KämpaÖSK
2012-02-12 22:47
Undra hur det är med Grahn, kommer han med på lägret tro?
Örebro Jan-Stefan Eriksdotter
2012-02-12 22:46
Sogen // Var han klappfull på frimis? Inte vet jag.

Jag påstår inte att Nordin aldrig varit berusad under sin tid i ÖSK. Bara att jag hört att han är relativt skötsam med alkoholen. Sedan kan man vara ute utan att alltid vara dreggfull. Vissa kan iaf.
Örebro Jan-Stefan Eriksdotter
2012-02-12 22:45
hemvändarn // Har inte studerat din länk och är inte så haj på ekonomiska spörsmål. Men en fråga: Ligger försäljningen av Bedoya & Almebäck inräknad i resultatet? Om så är fallet hade ÖSK kanske gjort +-0 utan de? För de såldes väl för typ 3-4 mille vardera?

Sedan har ju detta år börjat bra med en försäljning på 7.5 (alternativt 6 beroende på vilken källa man skall tro på). Å andra sidan har tre rätt så etablerade nyförvärv kosta en del.

Levererar ÖSK i år (Säg att man ligger topp 5-6 hela tiden) så kan nog publiken öka igen. Sen får vi se vad EM uppehållet samt OS kan ställa till med.
Örebro Sogen
2012-02-12 22:43
Frimis insidenten inräknad?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Jan-Stefan Eriksdotter
2012-02-12 22:36
lires // Halva laget var väl ute och söp rätt ofta hela sommaren? Så där var väl inte Nordin värre än någon annan. Nordin har väl ändå tillhört den skaran som varit något försiktigare med alkoholen och mycket sällan klappfull (Har folk berättat för mig som känner honom)
Minatankar
2012-02-12 22:31
hemvändaren; Det är först när vi i slutet av månaden får ta del av ÖSK Elitfotboll ABs årsredovisning som vi kan ta ställning till resultatet. I de miljoner som redovisas i dagsläget finns intäkter för övergångarna vad gäller Almebäck och Bedoya med. Vad resultatet av all övrig verksamhet då blir torde ingen veta som inte sitter inne med de exakta övergångssummorna.

Hur som helst har klubben gjort många positiva framsteg under senare år när det gäller intäkter och ekonomi.
Örebro kubajonte
2012-02-12 22:21
Att ta tillbaka Alvåge en tredjegång skulle ju kännas helt fel. Även om han gjorde mycket för att sätta ÖSK på mediekartan så får man se det som andra vändan får vara nog. Nordin Bedoya får gärna komma tillbaka om dom har hjärtat och fokus på rätt plats.
Örebro hemvändarn
2012-02-12 22:16
"Den utmärkta ÖSK bloggen eyravallen.se rapporterar om att klubbens resultat förväntas landa på 7.3 miljoner kronor. Det är en mycket bra landning efter att Örebro SK:s konjunkturella cykel toppade 2010. Även om den sportsliga prestationen kanske blev något sämre än förväntat så har klubben skapat sig en bra plattform för ett nytt lagbygge och man är betydlig bättre rustad än när man i sin allsvenska comeback 2007. Frågan är om man kan vara lika framgångsrik igen och om man lyckas fortsätta utveckla sin marknadssida och ta det till en ny dimension. Det senare är en förutsättning för att visionen om SM Guld 2015 ska vara realistiskt."
Örebro D´Artagnan
2012-02-12 22:13
lires//Nurme hade diskbråk så han inte kunde vrida på huvudet. Match hade läkaren stoppat.
Örebro D´Artagnan
2012-02-12 22:12
Eyravallen har analyserar laget efter 4 matcher, medans Ni övriga här skådar sin navel.
Örebro lires
2012-02-12 22:10
d´artagnan. 1.okej då ska sköldmark ha beröm för det. 2. en nackskadad nurme hade nog ändå varit bättre än en ofokuserad alvbåge som han var under 90 % av säsongen.

angående "den runda" (nordin gerzic) så vill jag verkligen inte att han kommer tillbaka. har träffat honom på krogen på lördagar när ösk spelat match på måndagar. och han var ju inte spiknykter. oseriös och oproffsig inställning kallar jag det för. sånt får spelarna göra efter avslutad säsong kan jag tycka eller har jag fel?
Örebro Grixx
2012-02-12 22:07
Saywee// Du delar inte helt min åsikta att de i stort sett..... ok det kan jag ta;-)
Själv tycker jag att det är kul om spelare gärna kommer tillbaka efter en proffstid någonstans.
Alvbåge, Nordin, Bedoya eller Almebäck tex. För övrigt så är det givetvis så att om spelare platsar både spelmässigt och ekonomiskt i klubben som gäller om de kommer tillbaka.
Örebro D´Artagnan
2012-02-12 21:56
lires// Några fakta:
1) Sköldmark sålde Nordin
2) Nurme var nackskadad under stor del av hösten.
AIK Saywee
2012-02-12 21:53
Grixx, 21:36,

jag delar inte helt din uppfattning om "jidderbrödernas" värdefullhet för ÖSK.

Hoppas att inte ÖSK går på grejen att de vill hit på gamla år, när de fått träsmak, nej ÖSK bygger för framtiden, skall inte gå tillbaka ...

Var den senaste fredagen hans bästa i sitt liv hittills, funderar jag på hur han har prioriterat sin familj överhuvudtaget tidigare, i nuläget och i framtiden?

Sicket jädra trams, hehe ....
Örebro Jan-Stefan Eriksdotter
2012-02-12 21:45
Angående Sandqvist så hördes det från fans som tidigare (Malmö) haft honom i sin klubb att han var väldigt bra i sina toppar men gjorde blunders med jämna mellanrum. Nu har han väl släppt ett lättvindigt mål i var match. Tillfällighet?

Angående Chencinski så fick han bara stå en match och mot det sämre motståndet. Samma sak i matchen mot Karlstad när han i princip hoppade in i halvlek. Tillfällighet eller finns det svaga signaler att Sandqvist = #1 för Sixten?

Örebro Jan-Stefan Eriksdotter
2012-02-12 21:40
Grixx // Ursäkta min nyfikenhet. Har inte läst något från dessa herrar sedan de lämnade Örebro. Men på vilket sätt har Nordin öppnat en dörr tillbaka till ÖSK?
Örebro Grixx
2012-02-12 21:36
Överbetalda enligt rykten. Informationen från göteborgshåll om Nordins lön kan väl vara lika fel som resten av texten var. Instämmer också att det låter jäkligt illa att kalla fd ÖSK-are en massa skit.

Nordin har öppnat en tydlig dörr för att komma tillbaka om ett par år. Alven kanske gör detsamma när familjen trivs här. Hur han är eller hur bra han platsar om 4-5 år vet ingen.

Bästa fredagen någonsin sa han i fredags när han kom hem till familjen i Örebro. Sedan får man tycka vad man vill om hans blogg. Den text han skrev nyligen i Göteborg tyckte jag var av en helt annan kaliber och klart mer mogen än det som kom fram i NA-bloggen. Till största delen så har både Nordin och Alvbåge varit extremt värdefulla för ÖSK.
Örebro lires
2012-02-12 21:24
...och ska jag vara helt ärlig så har sportchef sjögren gjort ett mycket bra jobb i försäljningen av gerzic. han kommer få svårt att platsa i år med tanke på att de har farnerud och haglund som givetvis måste gå före, kanske om de spelar med ett femmannamittfält så får "den runda" spela.

det jag inte förstår med ledningen hur en spelare bara kan få åka iväg mitt under pågående säsong och presenteras för sin nya klubb innan säsongen är färdigspelad. det om något är det pajasvarning på och där måste ösk bli bättre och jobba mer professionellt. synd att inte klubben visade detta med att bänka pajasapan och lirade med nurme.

men nu har vi både bättre mittfältare och målvakter än förra året så man ska väl inte klaga för mycket.
Örebro KämpaÖSK
2012-02-12 21:19
Brädan

Inte svårt att gissa att en mittback kommer in! frågan är om det blir Berisha eller torlak eller någon annan?

Vet du?
Örebro gatutsio
2012-02-12 21:00
Saywee//
Utmärkt skrivet

FORZA ÖSK
Örebro Brädan
2012-02-12 20:59
Mittback kommer in snart.
Örebro lires
2012-02-12 20:52
återigen föreslår du också vad jag ska göra. lev ditt eget liv. läs forumsreglerna själv. :)
Örebro lires
2012-02-12 20:50
minatankar. eftersom jag inte fick svar på mina frågor så visar det sig att jag har rätt. troligtvis är du nära vän med nordin eller john.

ska jag börja gråta för att du inte vill diskutera med mig. buhu. tycker det är på tok för mycket gulligull och rop på massa forumsaxar hela tiden.

om man tycker att en person är rund ska man inte få skriva sin åsikt om det. eller vill man bara ha nickedockor här som tycker exakt likadant hela tiden. då är det ju inte mycket till forum. man ska väl såga spelare när dom varit dåliga, hyllat dom när dom varit bra. "den runda" och "pajasapan" har kommit undan väldigt lätt med tanke på speciellt hur dom har uppträtt och sagt efter att dom lämnat klubben. varje gång göteborg tappar poäng ska jag jubla högt. jag kommer nog bli vräkt från lägenheten i år. hahaha.
Annons: