/fotboll/osk/forum/2852.aspx/fotboll/osk/forum/2852.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro "ÖSK-Karl (2 år till åt skogen)
2012-04-03 22:17
Återigen till er som förväntat er mer av Grahn, på vilka grunder? Vad har han för meriter? 11 klubbar på tolv säsonger? Inte en poäng för Mjällby förra året. Sixten, Sjögren o styrelsen har gått på årets blåsning. Han kom för att ÖSK betalade bäst och de pengarna borde man lagt på en mittback av klass.

Sämst i ett urkasst försvar igår var återigen Wovoha. Där borde Wicktorsson nu få chansen när Per Johansson inte dög. Sedan, varför envisas Sixten med att låta Wovoha slå dessa meningslösa högerhörnor, tar ju flera minuter innan han hittat tillbaks till vänsterbackplatsen igen.

Nu var det ÅFF vi mötte hemma, hur ska detta försvar och sållen till målvakter stå emot när vi möter bättre motstånd? Tur att ÅFF omedvetet eller medvetet började dra sig tillbaks i andra halvlek, annars hade det kunnat bli minst sex baljor i baken. Jag saknar Almebäck och Alvbåge enormt, de båda har man inte varit i närheten av att ersätta.
AIK Saywee
2012-04-03 22:14
Astvald fick rätt skapliga betyg i d O´s länk, trots att någon ville att han skulle nollas, jaja, vi ser så olika på samma saker, det handlar ibland om känslor tror jag ...

... i brist på annat, verkar vi vara ute och leta lite fel här och där ...

ZZZZZzzzzzzZZZz
Örebro Sogen
2012-04-03 22:12
att skriva att 2a målet gick till som så att William slog in en retur på Alimis tunga skott är ju skrattretande dåligt.
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2012-04-03 22:09
Grixx, 21:44,

instämmer faktiskt med dig,

de flesta har en massa olika åsikter och tyckande med olika betygsättning, vilket inte är så konstigt när laget agerade så klent överlag, det blir ju lite svårt att tycka att någon var bra när vi spelade på så klen nivå ...

Tycker att Rulle´s inledning/avslutning verkar lite nonschig och fatttar inte varför han går i gång så ...

God natt, dröm på

bla bla bla
Örebro 'den Oumbärlige
2012-04-03 22:01
Ni kan se sammanfattning av spelarbetygen på länken. Störst skillnad var det i bedömningen av Tobias Grahn.

Expressen, Aftonbladet och NA delade ut sammanlagt fjorton 1:or, anmärkningsvärt.
Örebro Grixx
2012-04-03 21:44
Rulle1983// Intressant att du går i spinn på tyckande i betygsättning.

Saeid var pigg och ville ha boll men chansslog passen lite för ofta. Grahn kunde när det stressades för mycket i ÖSK lugna upp och ta tag i spelet och vårda bollen...men även han passade fel någon gång. de var bra på olika sätt.

Alimi har ett jäkla intressant skott som säkert kommer att resultera i en del mål.
Örebro Sogen
2012-04-03 21:40
vad är det för tomte som skrivit spelarbetygen här? Det är ju rena fakta fel såg han inte matchen Eller? Sidan tappar i trovärdighet skärpning redaktionen.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Bulten i Boo
2012-04-03 21:24
Smaken är som baken. Haginge, Saeid, Atashkadeh, Bamberg och Astvald var bra igår, så det så! Grahn gjorde inte heller bort sig.
Benny Böckling
2012-04-03 21:19
Rulle1983// Håller med dig, jävligt märkliga betyg...
Örebro Jan-Stefan Eriksdotter
2012-04-03 21:15
Förstår inte heller att Astvald fått hyfsade betyg i NA. Tycker inte han kom någon särskild stans och lider brist av tekniska alternativ i utmaningssituationerna. Kan han något annat än sparka och springa när han ska utmana?

För mig är det uppenbart att (och det skrev jag före premiären) högerkanten saknar spets (trots att det finns 2-3 spelare på den positionen). När Berger är tillbaka vill jag ha ut Bamberg där.

Jag är nog en av de få som inte är lika imponerad Saeid som alla andra. Visst, för att komma från div 1 gör han det jäkligt bra. Det ska erkännas. Men jag tycker fortfarande att han väger för lätt, faller för lätt och inte är tillräckligt fysisk i sitt spel utan boll och inte är särskilt lyckosam i presspelet.
Men visst, vilka alternativ har Sixten?
Örebro Mattias69
2012-04-03 21:11
På något sätt känns det som om årets allsvenska kan bli oerhört jämn, kan bli så att inget lag når över 60 poäng och att 30 pinnar inte räcker för att klara nytt kontrakt. Att då inleda säsongen med torsk på hemmaplan gör ju inte att man känner sig lugnare.

Tobbe Grahn hade jag förväntat mej mer av och framför allt att han hade spelat lite tuffare än igår. Jonas Sandkvist begriper jag inte varför vi värvade. Åtvidabergs 2-0 mål var ju ett klassiskt insläpp a la John Alvbåge (d.v.s. stå som ett fån och se bollen segla in bland nätmaskorna).

Det enda som värmde igår var Williams härliga mål och att Haginge försökte ordentligt på slutet. Resten gav lika mycket i behållning som ett glas avslagen Coca Cola.
Örebro Rulle1983
2012-04-03 20:59
ARMAN FARAHBAKHSH
///

Du skrev betygen och de var helt åt helvette!
jag känner inte igen ditt namn så de kanske var en av dina första betygssättningar.. så du lär dig säkert,

Men:
Haginge var överlägsen de andra i backlinjen, och han var inte direkt inblandad i något mål bakåt, Samuel, Boris och sankta får ta på sig målen..
Att han var offensiv framför allt i andra var ju att när bamberg och Kalle kom in spelade vi helt utan yttrar någon form av diamant på mitten med 2 strikers, samt att haginge och Samuel skulle ta varsin kant, vilket haginge orkade och Samuel inte orkade.. Så han ska absolut ha ett lite bättre betyg en övriga i backlinjen..lägg till en snygg assist och många fina inlägg! visst spelar man i en backlinje som släpper in fyra bollar ska man inte ha högt betyg, men han ska ha högre än de övriga deffensiva spelare!

På mittfälltet var ju Saeid överlägsen, bollskicklig, spelbar, snabb i tanke och fötter, vill alltid framåt, det är killens förstamatch! han var överlägsen Grahn och framförallt Alimi som tyvär inte visade någonting.. han ska upp på en 3a.. en mindre men ack mer intressant spelare än Gerzic!

Astvalds etta ska göras om till en 0a. maken till ointresserad ytter har jag aldrig sätt!

Ne gör om gör rätt!! det var inte bra.. jag sätter nog din betygssättning som en lika dålig bedrift som Samuels ytterbacksspel i går!
Örebro kubajonte
2012-04-03 20:14
Nä ska trösta mig med mitt andralag som krossar Milan ikväll iaf...... kommer bli riktigt orolig i sommar när Rama drar om hur ösk tänkt där. Känns som för varje bra värvning vi hittar görs minst 3 dåliga i denna klubb
AIK Saywee
2012-04-03 20:11
svartvitthjärta, nu behöver du inte gissa längre.

Igår saknade jag denne gigant, som nådde högst i allsvenskan, en kameruansk panter som slarvades bort av en envis typ :(

BerraBerraBerraBerraBerraBerraBerraBerraBerraBerraBerraBerraBerraBerra
AIK Saywee
2012-04-03 20:04
Bulten, fina rader ....

svartvitthjärta, gissa ...
AIK Saywee
2012-04-03 19:59
Kvällens match slutade 1-4
Örebro svartvitthjärta
2012-04-03 19:53
Undrar HUR besviken Valdet var, över att bli utbytt igår?! När jag gick ut från Vallen, gick han steget före mig, ombytt och klar, och pratade mobil när han gick ut från arenan..

Heja Sport!
Örebro svartvitthjärta
2012-04-03 19:50
Vem finns på läktaren, Saywee?!
Örebro Bulten i Boo
2012-04-03 19:48
@Saywee:
Dina ord är som vore de tagna ur Tomas Anderson Wij's vackra och vemodiga låt "Mellanstora mellansvenska städer".... "kommunerna har slogans och små hundar i rondellen, Nordeuropas största badhus och en granskog full av älg". Om TAW hade hunnit prata med dig innan han skrev klart texten är jag övertygad om att han hade lagt till nån rad om "fotbollslagets eviga mellansäsong",
Förstår verkligen om du väntar på GULD om du väntat sedan mellandecenniet mitt i andra tusentalets sista sekel... Nu när vi är några år in på det tredje årtusendet vore det väl tusan om det inte snart är dags!

"Jag reser mellan mellanstora mellansvenska städer
Och folk går man ur huse för nån match
Och jag ser solen sjunka tung och röd
Och mitt i veka livet
Träffas jag av landet mitt"
AIK Saywee
2012-04-03 19:47
"Kush går av efter 70 min med känning ljumske/lår."

SMS från forumskribent
AIK Saywee
2012-04-03 19:37
Fick precis ett SMS från en forumskribent ...

"Efter 65 min har Tomer redan släppt in 4 mål. 1-4 står det."
AIK Saywee
2012-04-03 19:33
@BBanks:


Jag har hört detta också, ganska länge dessutom, men det är inte Sixtens grej.
AIK Saywee
2012-04-03 19:31
mustard, vet inte hur det går i matchen, men i första halvlek var det riktigt fint besök på läktaren, kan ni gissa vem?

Godzilla, nej självklart är det inte kört, vi kan ju ta 87 poäng.

Det är väl inte högt ställda krav det handlar om, jag kan inte kräva någonting, men jag har förväntat mig ett guld i över 50 år! Nya spelare kommer vi att ha alla år framöver, så det "köper" jag inte, för då är det ju lika bra att ge upp de förbannade förhoppningarna och stoppa huvudet i sanden, likt strutsen.
Örebro BBanks
2012-04-03 19:31
Snacket går om att ÖSK tränar alternativa spelsystem...
Örebro mustard
2012-04-03 19:04
Någon som vet hur det går i matchen som pågår mot Ifk?
Örebro Godzilla Hårddisksson
2012-04-03 18:26
Saywee: det har gått en match. Än är det knappast kört.
Men seriöst, är det inte lite väl högt ställda krav att ett lag med nya spelare på mer än hälften av positionerna ska ta guld direkt? Men men,det offensiva spelet lovar gott!
AIK Saywee
2012-04-03 17:45
Godzilla, 16:54,

troligtvis är du inte själv om att se detta år som en mellansäsong?

MEN. jag har upplevt mellansäsonger, sedan slutet av 1950-talet och är jädrigt trött på dessa förbannade mellansäsonger!

Jag trodde inlidningsvis (för några år sedan) att Sixten skulle kunna ändra på detta, men hans förbannade envishet, gör det nog omöjligt, jag tror tyvärr att ÖSK-Karl får rätt.

Jag tappar snart min jädra fåniga optimism, som alla garvar åt.

Nästa år skall vi bygga ett nytt lag, och året därpå ytterligare ett nytt, så kommer det att hålla på, det finns ingen kontinuitet i dagens snabba samhälle där enbart pengar har betydelse ...

VAKNA ÖSK, i år har (hade) vi chansen

Heja SPORT, ändå, så länge jag orkar ....
Örebro ÖSK KRILLE (GFG)
2012-04-03 17:35
En alternativ start 11:a för att få en bättre defensiv när Berger är tillbaka.

-------------------Sandqvist--------------------------

Haginge----Berisha----Wikström----Wiktorsson

----------------Grahn----Berger---------------------
----------------------Alimi----------------------------

Bamberg----------Atashkadeh------------Rama
Örebro Oggeboi
2012-04-03 17:15
Så här skrev Berger på twitter igår, bara o hoppas att han menar att körtelfebern är borta nu:D


Nu är det över.. Tränatränaträna!

Yeeeeeeeeeeeeees!!! #gladsomf*n
Örebro rirobban
2012-04-03 16:59
I dagens pappers-NA så var det skisser på hur södra skulle kunna se ut, med byggstart om ca ett år. Var dock bara skisser bakifrån, så svårt att säga hur det skulle se ut inifrån. Men loger skulle in i läktaren, och jag kan tänka mig att man är sugna på att få bort pelarna. Ju mer man får läktaren att likna den norra, desto bättre är det anser jag!
Annons: