/fotboll/osk/forum/2822.aspx/fotboll/osk/forum/2822.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Jan-Stefan Eriksdotter
2012-04-09 19:32
Minatankar // Förmodligen ökar sannolikheten. Sen kan man ju alltid diskutera vad som är "Goda meriter". Dvs vilken nivå man talar om.

Jag måste erkänna att jag nästan chockades när HeIF signade Conny Karlsson och därtill knöt de till sig Reine Almqvist som jag tror är den värsta tjurgubbe jag sett som tränare när han tränade IFK. Men si det fick man äta upp. Visst har HeIF haft sina inre konflikter under hans två säsonger men de levererar ändå och ersätter flyktade spelare med fingertoppskänsla.
AIK Saywee
2012-04-09 19:29
Sekt. E 19:22,

du har kanske misstolkat mig i detta avseende, jag syftade ju mest på forumskribenters olika inlägg. Läs en gång till om du orkar ...

Jag tror inte att Sixten anser så, men vet inte helt säkert?

Men några forumskribenter antyder oftast liknande i sina inlägg.

Det var så jag menade och nu är det förtydligat.

Heja SPORT, GFG !!!
AIK Saywee
2012-04-09 19:24
Vilken underbar annandag, två trevliga allsvenska resultat :)

Heja SPORT, Sillastryparna släpper vi inte förbi oss i tabellen !!!
Örebro Sekt. E
2012-04-09 19:22
God afton! Skönt med att vi vände en trend mot Mjällby senast. Med hänsyn till matchen innan så kan det tänkas att defensiven var i fokus från tränarhåll och då är ju en nolla i kolumnen för insläppta mål bra att ha. Skönt också att vi har en målis som hållt nollan och att Haginge verkar het. Trist å andra sidan att vi inte riktigt har fått ordning på själva liret.

Saywee// Tycker/tror du verkligen att Sixten anser att om de vinner, då ska vi tacka honom och om vi förlorar då ska vi skylla på spelarna? Det är möjligt att det inte var så du menade, men då förstår jag inte riktigt ditt inlägg 18.41. Förklara gärna om jag har tolkat dig fel.

Eftersom jag också är en obotlig optimist tror jag att vi vinner på onsdag. Det vore onekligen riktigt skönt. Heja Sport och ha en fin afton alla svartvita.
Örebro kubajonte
2012-04-09 19:20
Grixx // Ligger helt klart mycket i det du skriver om man vill så positivt på det hela som möjligt, Det jag gnäller om är att jag tycker ösk tar mycket felaktiga beslut i det stora hela , Inget ont om Berisha eller våra målvakter men nog fan tycker jag att ösk från början skulle pungat ut för att fått tag på en erkänt duktig målvakt och om möjligt plockat in Tomer som framtidslöfte ( Tror han kan bli riktigt bra) och samma sam med mittbackspositionen så unga värvingar i all ära men det kändes inte helt rätt och nödvändigt i den redan sköra backlinje vi har. Sen är det bara att tacka och vara glad att Wirtanen och Haginge verkar ha en formkurva som spekar uppåt , känns som utan dessa i form eller skadade kommer backlinjen falla ihop som korthus i år och ja tänk till och med jag vågar skriva namet Haginge i positiva sammanhang
Örebro Mattias69
2012-04-09 19:09
Det verkar som om IFK Göteborg gör skäl för namnet "Real Göteborg" då verkligheten verkar ha hunnit ikapp laget nu.
AIK Saywee
2012-04-09 18:57
@Grixx:


Men snälla Grixx, vad du har hakat upp dig på min optimism, kanske t.o.m. tjatar, men det är OK :)

"Skriver så mycket om hur tränaren mår" - jag har funderat över detta en enda gång (tidigare idag), är det för mycket, i den länkade grejen, verkar ju Sixten må dåligt?

Hånar "Alven och Nordin" - ja det gör jag kanske, men det får de tåla eftersom de förlöjligar vårt kära ÖSK medialt ibland!!!

Vad håller du på med egentligen?
Minatankar
2012-04-09 18:43
Jan-Stefan Petersdotter// Delar din uppfattning att det inte är en garanti för framgång att rekrytera en tränare som har goda meriter från tidigare uppdrag och att det är fullt möjligt för en mindre meriterad tränare att lyckas. Det är, som alla vet, så många andra faktorer som påverkar, t ex spelarmaterial och konkurrens.

Håller också med dig att tränare som visat framgång kan få sluta och det av flera olika skäl. Precis som fallet är med fotbollsspelare och företagsledare.

Vidhåller ändå min uppfattning att s a n n o l i k h e t e n att lyckas ökar markant med en tränare som lyckats i tidigare uppdrag. Det gäller för fotbollstränare som i alla andra yrken. Sannolikheten att Messi lyckas i ÖSK är nog större än om vi rekryterar korpspelare, för att göra det övertydligt :-)

AIK Saywee
2012-04-09 18:41
BiB, 18:18,

jag har läst så mycket och så länge , så visst känner jag att vissa, alltid går igång om Sixten ifrågasätts av några andra forumskribenter, det minsta lilla, men jag bryr mig inte, de får älska allt Sixten gör hur mycket som helst.

Sedan finns det ju också andra som har önskat hans avgång sedan länge, det är inte riktigt min grej, men jag förstår deras irritation av denne ickemediala, envise tränare, som aldrig erkänner att han gjort något fel.

Blir det fel så är det fel på spelarna, blir det vinst så kan vi tacka Sixten.
Vad är det för jädra trams?

Själv är jag en obotlig optimist som fortfarande tror att vi i denna galna säsong kan ta medalj, men jag tar mig friheten att försöka tjöta på sådant som jag tycker kan blir bättre, och det är faktiskt en hel del som kan förbättras.

Eller är det bra som det är, en tolfteplats efter två omgångar?

Jag hade förväntat mig något helt annat i inledningen, för nu möter vi ju lite tufft motstånd, eller?
Minatankar
2012-04-09 18:35
Örebro Bulten i Boo
2012-04-09 18:21
@*Mackan*:


Är nog beredd att hålla med dig. Är man inte helt säker ska man fria. Men, det går så jäkla fort. Beslutet ska tas på tiondelar av sekunden... Det är mänskligt att fela..
Örebro Bulten i Boo
2012-04-09 18:18
@Saywee:

Saywee// Tror/Tycker du verkligen att någon/några på forumet håller Sixten som "oantastbar" (vem/vilka isf?)? Vissa i det närmaste "hatar" honom och vissa "hyllar" honom som en förment mycket bra tränare, men de flesta finns väl nånstans i spannet däremellan, som t ex jag.
Örebro rirobban
2012-04-09 18:10
Många här som tror att IFK Norrköping blir starka i år. Ja dom har i alla fall öppnat på bästa tänkbara sätt, men kom ihåg att Norrköping ledde allsvenskan efter 5-7 omgångar förra säsongen, och sedan tappade de till 13:e plats. Säger inte att de kommer att tappa i år igen, men tror att det är förtidigt att räkna dem som ett topplag denna säsong. På samma sätt så är det förtidigt att räkna Göteborg som ett bottenlag. Nu ser inte jag att en klubb kommer vinna SM-guld med Alvbåge i mål, men när Götet blir så smarta att Dahlin återfår platsen som förstemålvakt så blir dem farliga. Tror dock det blir försent för deras egna bästa.

Om vi slår Helgsinborg på onsdag så tror i alla fall jag att vi kan börja en ny bra form resultatmässigt. Tror det är bra att vi möter de "bättre" lagen på rad nu. Angående Norrköping så tar vi ned dem på jorden igen i maj :)
Örebro Grixx
2012-04-09 18:03
Butterix// Ett annat sätt att "räkna" men helt rätt det du skriver.
Örebro Grixx
2012-04-09 18:01
*Mackan*// Jag kan hålla med när det gäller Alvbåge och även jag ler när IFK tappar poängen. Däremot så mår säkert Sverige och Allsvenskan bra om det kommer fram något lag som hävdar sig ute i Europa....det behöver dock inte bli IFKF.
Örebro Butterix
2012-04-09 18:00
Grixx//

En poäng på två matcher = en bra sak av sex.
Oddevold *Mackan*
2012-04-09 17:55
Helt rätt att "håna" en spelare som lämnat oss som Bosman två gånger. :) Jag vill att IFK skall misslyckas.
Örebro Grixx
2012-04-09 17:54
Saywee du brukar ju alltid säga att du är väldigt positiv och att vi får stå ut med det.

Det är klart att man undrar var allt det positiva tagit vägen när du skriver så mycket om hur tränaren egentligen mår och hånar Alven + Nordin.

...och jag skrev inte ett ord om att du hade fel om Sixten utan beskrev det jag läst i forumet.

Synd om det är för svårt att diskutera sådant utan att bli anklagad för att tjata för det har jag ju inte gjort eller hur.
Örebro Kajanus
2012-04-09 17:45
Det tåls att skriva, om och om igen: 4-2-3-1! --------------Tomer--------------- Haginge - Berisha - Wiken - Wowoah --------Grahn--------Berger----------- ---Bamberg----Alimi------Rama--- ---------William/Peter-----------
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Grixx
2012-04-09 17:42
D´Artagnan// Eftersom du inte skriver annat så måste det vara mitt 17.18 inlägg du menar...och inte tidigare heller.

Som vanligt får man be dig att läsa texten innan du kritiserar!
AIK Saywee
2012-04-09 17:40
@Grixx:


Vad du tjatar om min optimism, jaja, den har fått sig en törn i inledningen, men jag kan ju inte ge upp medaljchansen ännu, det verkar väl lite klent.

Tidigare har jag flera gånger skrivit att jag ger Sixten fem omgångar, innan jag kommer med ett "inledningstyckande", för han har jädra bra killar att jobba med, jag kräver övre halvan och gärna medalj till hösten.

Joodu, Sixten är helig för vissa och verkligen oantastbar, det har i iallafall jag märkt, men det skiter jag i, alla får älska honom hur mycket som helst.

Heja SPORT, GFG !!!
Oddevold *Mackan*
2012-04-09 17:37
Både IFKG och ÖSK har ju riktigt många nya beståndsdelar som skall börja fungera ihop. Tror Blåvitt kommer att resa sig och vara med i toppen i höst. ÖSK har kapacitet för en mittenplacering.

Vore kul att se min optimala elva:
Chencinski (el. Sandqvist inte säker än)
Anttonen-Berisha-Wikström-Wiktorsson
Grahn
Holmberg-Alimi
Bamberg-Wille-Rama
Örebro Grixx
2012-04-09 17:32
kubajonte// Det kan vara så men finns andra saker som skett också.
En usel halvlek, en jättebra halvlek och en match där vi tog poäng mot ett lag vi losat allt 2 år på raken.

Alltså 3 bra saker av 4....men det betyder givetvis inte att vi har saker att jobba på. Försvarsmässigt kommer en stabilitet när vår nye mittback är tillbaka i matchform. Då går Hagge tillbaka till sin högersida och vi får fart där igen. Anfallet bör rulla på bra när försvaret är stabilt igen.

Positiva tankar som inte alls behöver slå in men borde vara ganska troligt?
Örebro Jan-Stefan Eriksdotter
2012-04-09 17:30
Bulten i Boo // Ok, tack för info. Kanske ÖSK kommer att backa på samma sätt men förhoppningsvis vara vassare i omställningarna.

Påminner om ÖSK en hel del 2011. Stort bollinnehav men ingen spets.
Oddevold *Mackan*
2012-04-09 17:28
Bulten i Boo//

Nyckelorden här är "såg ut som". Är han inte 100 måste han fria. :) Ingen sympati från mig inte.
Örebro Bulten i Boo
2012-04-09 17:26
J-S E// Som skrivet, jag tyckte att Blåvitt var stereotypt, körde fast mot ett Norrköping som backade. Norrköping hade nästan ingenting, därav: Alvbåge hade inte mycket. Dock borde han nog ha gått ut på frisparksinlägget som gav nickmål. Hasami nickade in från nära håll i det som absolut borde vara Alvbåges yta. Tycker jag iaf. Dock ska vi ha medkänsla med Martin Hansson tycker jag nog. Från hans position såg det onekligen ut som hands... Faan ska va' domare...
Örebro D´Artagnan
2012-04-09 17:23
Grixx//Hur orkar Du vara så negativ mot inlägg på forumet? Du tolkar allt möjligt som kritik mot SSSSSSS
Örebro Jan-Stefan Eriksdotter
2012-04-09 17:20
Bulten i Boo // Om Peking spelade riktigt dåligt men ändå vinner kanske det säger mer om R.Blåvitt . Hur var Armbågen?
Örebro kubajonte
2012-04-09 17:18
Suck känns som Peking är på väg in i den period vi hade 2009-2010 medans vi arbetar säkert och sakta emot det motsatta ,
Örebro Bulten i Boo
2012-04-09 17:18
"Lätt start för blåvitt...." ;-) Avdelningen sånt man får äta upp...
Annons: