/fotboll/osk/forum/2800.aspx/fotboll/osk/forum/2800.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Bulten i Boo
2012-04-16 19:46
Nu måste det väl ändå vara Gösta Lindh som står på tur!?
AIK Saywee
2012-04-16 19:36
Så bra kubajonte att du kom in och avbröt den totalt meninglösa diskussionen om Sixten, det blev tokdött en timme nästan ...

... då får väl via alla diskutera hur vi skall klara oss utan Grahn och Wikström.

Intressant, men inte oväntat att Grahn står över, när han som bäst behövs, typ mot Elfsborg, inte så bra, jädra dåligt, Sixten bävar, tvingas experimentera ....
Örebro ÖnSKar
2012-04-16 19:31
Jag tycker att det ser ut som att Tomer är lite felplacerad på Sanas mål, ingen kanon direkt, någon som håller med? I övrigt tycker jag att han gör en bra match. Det som stör mig något fruktansvär är däremot alla gula kort. Varför får inte IFK något på de fula tacklingar som de gör (ex kapar Grahn i en omställning, sparkar Saeid i ansiktet, tacklar omkull Tomer i slutet)? och ÖSK får 5st gula, helt otrolig!
AIK Saywee
2012-04-16 18:35
kubajonte, 18:23,

... tackar för din avslutning, men det är inga som bryr sig om vad jag skriver, de bara tjötar på, jag har bett tidigare att vi skall tjöta via pm, men inga verkar bry sig ...

.. jag ville detta eftersom jag förstår att många inte klarar av att scrolla, av ren nyfikenhet, att missa något ...

Heja SPORT !!!
Örebro kubajonte
2012-04-16 18:29
MrCrowly // hehe festlig läsning jävlar vad respekt man tappa för Durmaz där dock
Örebro kubajonte
2012-04-16 18:26
Örebro kubajonte
2012-04-16 18:25
Örebro kubajonte
2012-04-16 18:23
Åh herrejävlar här missar man mycket action , Satan i gatan vad ni håller på och gnäller på varandra, Är det så jävla viktigt att tjafsa om vem som gillar Sixten och inte ? en intressantare disktuion just nu borde ju vara hur i hela friden ska vi klara oss utan två av lages bättre spelare mot Elfsborg som vi alla vet är ett av allsvenskan bättre lag. Berisha är han på g undrar man ? och kan vi på nått sätt få ösk och wowoah att förstå att det är dags han pensionerar sig ?.


"Dudleys , Saywee ,Nikki Sixx ,Godzilla Hårddisksson" Fan vad tråkiga och tjatiga ni börjar bli som gnäller på varandra om samma sak om och om igen, Ta det på pm glömde säkert nån arg gnällig fan Ösk karl vart är du ? Nåja på måndag är det full fart igen
AIK Saywee
2012-04-16 18:01
Guldgruvan, välkommen ..

.. för omtanke om alla andra forumskribenter, främst de som hatar mitt nic, har jag ju bett det flesta, om att vi kan ta detta bakom kulisserna, eller är det något du vill framhäva här ?

Skriv lite tydligare vad du önskar ... om jag får be :)

Rör bara inte vår helige Sixten, i kväll klättrar vi i tabellen, hur fan, det nu skall gå till, men Lagrell finns väl fortfarande med som en .... ja vadå?
Guldgruvan
2012-04-16 17:52
Kära Saywee// du hävdar att rama är mobbad men vill inte sen ge förklaringen för du vill "skydda klubben" köper det sistnämnda men om du vill skydda klubben så borde du väl inte från första början snacka om att Rama är mobbad? likadant som du hetsade mot sixten (nu vet jag att du vart optimistisk den senaste tiden men både du och jag vet att du skrivit mycket negativa saker om sixten) är inte det att förstöra för klubben? för om man älskar ÖSK och vill skydda den då gör man väl inte så? förklara gärna och snälla ta inte detta som något påhopp som du verkar lätt göra.
AIK Saywee
2012-04-16 17:25
Godzilla, så sant, så sant ...

"På en mer allmän notis: det är ändå rätt coolt att en tränarstab kan splittra supportrarna så pass monumentalt. ÖSK berör!"

- en del förväntar sig att klubben skall vara i toppen, med tränarstaben

- en del förväntar sig att klubben skall vara i botten , med tränarstaben

- realisterna, ser det som ett tråkigt mellanår i mitten, med tränarstaben

Jag är hopplöst nog en OU, trots den tröga starten :)
AIK Saywee
2012-04-16 17:13
Godzilla, jag gillar dig, trots att vi tycker olika, mest för att du är stabil i ditt tyckande.

Fast jag tror att jag tar på mig munkavlen, klubben betyder för mycket för mig, mycket mer än en tränare som jobbar några år.

Ha det !
Örebro Godzilla Hårddisksson
2012-04-16 17:08
Saywee: förlåt, fel av mig. Jag menade endast Rama. Men vad menade du egentligen med det? Har liksom aldrig framgått. Du har ju verkligen ställt mig mot väggen angående det jag skrivit så det är väl inte mer än rätt att samma sak kan förväntas av dig?

På en mer allmän notis: det är ändå rätt coolt att en tränarstab kan splittra supportrarna så pass monumentalt. ÖSK berör!
Örebro MrCrowly
2012-04-16 17:05
Det var väl tur att Durmaz inte hamnade i ÖSK. Hade aldrig funkat med en rasist i laget och en finne till tränare.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
AIK Saywee
2012-04-16 16:48
Godzilla, nu ljuger du, var/när har jag "snackat" om att Luschtaku mobbats?

Sprid inte fler lögner om mig, jag längtar bara efter ett guld för ÖSK :)
AIK Saywee
2012-04-16 16:44
Attans, vad många frågor jag får, vill inte besvara alla här, utan har ni ärliga funderingar om ÖSK´s framtid, så ta dem via PM, för jag befarar att snart kommer någon statistisk deckare in här och räknar alla mina inlägg, varav kanske hälften är svar på olika funderingar.

Vill verkligen inte skriva att jag fegar ur, för det gör jag inte, men snart får jag skit för så många inlägg, trots att det enda jag vill,är att klubbens alla aktörer (inkl Sixten), för ÖSK mot ett GULD :)

Heja SPORT. alltid !!!
Örebro Salt&Peppar
2012-04-16 16:37
rirobban//

Agree!
Örebro Salt&Peppar
2012-04-16 16:37
Saywee//

Bara det att jag hört det så ofta här av vissa inklusive dig, att han ska ha svårt med kommunikationen. Själv känner jag inte igen det hos Sixten överhuvudtaget, därför är jag oerhört nyfiken vad som menas. Vad grundar det sig i att just du tycker det, några exempel?
Örebro Godzilla Hårddisksson
2012-04-16 16:31
Saywee: "Jag börjar fundera lite över varför Bunjaki, anställdes, men det är bara en fundering ....

... allas vår älskade Sixten, har haft svårt för
att kommunicera med Kamerunier och andra folkslag, och utöver 3:e placeringen i AS, så finns det väl inte så mycket att hylla honom för ..."

Hur noggrant vill du ha det? Du har tidigare snackat om att Rama och Lushtaku ska ha mobbats = (...jag börjar fundera över varför Bunjaki anställdes). Då kan man börja fundera över vad du antyder egentligen. Men du har ju sagt att det uteslutande handlar om kommunikationsproblem så fine!
Angående Berger, här vill jag hänvisa dig till att läsa vad du själv skrev efter Bergers comeback. Rätt många anspelningar på att Sixten var villig att riskera sina egna spelares hälsa.
Ska vi fortsätta via pm? Det känns som att vi tar över sandlådan (=forumet).
AIK Saywee
2012-04-16 16:29
Salt&Peppar, 16:25,

nej det är ingen egen "målning" jag tror inte att jag är själv om denna känsla, men vad är fakta, är det viktigare än att ha en känsla och att tro på det man upplevt?

Vad är fakta?
Örebro rirobban
2012-04-16 16:28
Nämn en enda tränare som tagit ÖSK till SM-guld med dagens spelarmaterial? Sixten är den bästa tränaren vi kan ha med våra resurser, och som jag skrev tidigare så är det verkligen skönt att vi slapp Stahre som tränare!
AIK Saywee
2012-04-16 16:25
Godzilla, kan du noggrant förklara denna avslutning i ditt inlägg och vad/vem du syftade på. Eller är det något du tycker själv?

"Sixten har rasistiska anlag (angående att inte kunna kommunicera med andra "folkslag"...kom igen!), att han riskerar spelares hälsa (Berger) med mera med mera. Det är väl ganska självklart att du då får mothugg? "
Örebro Salt&Peppar
2012-04-16 16:25
Saywee//

Har alltid undrat vad det här med att "Sixten har svårt att kommunicera" kommer ifrån, kan du förklara det, är det fakta? Isåfall hur och på vilket sätt, eller är det bara nått du målat upp för dig själv?
Örebro TommyS
2012-04-16 16:23
Tommy Ståhl!

I övrigt bra lista från Godzilla förutom att jag skulle tveka om Hlynur.
Örebro Godzilla Hårddisksson
2012-04-16 16:21
Saywee: OK! Bra att vi fick det uppklarat. Om du läser igenom inlägget nogrannt ser du att jag inte anklagade för dig något alls, bara att det kan tolkas på fel sätt när du skriver som du gör. Men visst, det kan vara fel i mitt sätt att läsa dina inlägg.
AIK Saywee
2012-04-16 16:17
Godzilla, tack och godnatt,16:06, vilket underligt motlägg ...

Kortfattat ...
Dala har absolut lyckats bäst med ÖSK, han hade dessutom tre jobb, tror jag, sportchef (Köp- och försäljning) och var tränare, han är ju bäst resultatmässigt hittills, eller minns jag fel ?!!?

Din tolkning i slutet är bar totalt upprörande, där din egna förutfattade tolkning, verkar gälla, eftersom du alltid tjafsar emot det jag tycker.

Rasism, vad är det för jädra insinuation, himla tomte eller troll!! Du vet väl för tusan att Sixten har svårt att kommunicera, det är det det handlar om, ingenting annat, försök inte att sprida något skit, för det tycker jag är fegt agerat på ett diskussionsforum.

Att jag bara orkar .... men jag vill ju att ÖSK skall ta ett guld någon gång i mitt liv :)
Örebro Godzilla Hårddisksson
2012-04-16 16:13
Och nu svär jag kanske lite i kyrkan men jag var larvigt förtjust i Mats Rubarth. Låt oss ta tillbaka honom från AIK!
Örebro Godzilla Hårddisksson
2012-04-16 16:09
Saywee: och nämn en tränare som tycker om stora spelaromsättningar?

Redaktionen: mina förslag till svart-vita hjältar:

* Anders Karlsson
* Hlynur Stefansson
* Lasse Z
* Karl Graaflund
Örebro Godzilla Hårddisksson
2012-04-16 16:06
Just ja...glömde ju att jag började följa ÖSK när Sixten skrev på. Snälla nån, vi är många som har följt klubben så länge det för varje åldersgrupp är möjligt och klubben är givetvis viktigare än såväl spelare som tränare. Men det är ständigt lite trist att man blir anklagad för att vara strutsliknande bara för att man uppskattar Sixtens arbete med klubben. Jag tycker fortfarande att han är den mest intressante tränare klubben haft så länge jag haft nöjet att följa ÖSK.
Alltså kan jag jämföra Sixten med Dala, Jinga, Lundin, Walker och Hammar.
Det är ingen hemlighet vad jag tycker om Hammar. Walker hade kanske något på gång men tyvärr. Jinga spelade rolig fotboll som tyvärr inte var effektiv för fem öre. Lundin var...ja, Lundin. Dala var fantastisk de första säsongerna men fick en på tok för stor kostym mot slutet. Dala är fortfarande oöverträffad gällande framgångar men klantade till det storartat på vissa punkter. Sixten tror jag är rätt man för att lotsa sportklubben mot framgångar igen. Sen att han har sina brister är det ingen som hymlar med. Ingen tränare är perfekt. Med allt snack om insiderinformation hit och dit skulle jag kunna berätta lite roliga historier om Jinga men det finns liksom ingen poäng med det. Ingen är perfekt. Men många av de insuinationerna du kommer med balanserar ofta på en slak lina. Man skulle kunna tolka dig som att du tycker att Sixten har rasistiska anlag (angående att inte kunna kommunicera med andra "folkslag"...kom igen!), att han riskerar spelares hälsa (Berger) med mera med mera. Det är väl ganska självklart att du då får mothugg?
AIK Saywee
2012-04-16 16:01
Hertig_Karl, 15:53,

Vill kanske bara få fart lite på diskussionerna, och bryr mig om ÖSK´s framtid.

När jag skriver alltför detaljerat får jag oftast skit, från vissa nic, eller hotas (!!!) på olika sätt ...

... men jag står upp för mitt ÖSK, det har jag alltid gjort, hittar jag något/någon som kan tänkas vara fel, vill jag att det skall bli bättre ...

Så är det bara !!!!
Annons: