/fotboll/osk/forum/2583.aspx/fotboll/osk/forum/2583.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Urban, Sjukvårdsbiträde
2012-06-16 10:43
Jahepp - Där dog lite av EM. Hamrens cochning, uttagningar och taktik i match 1 avgör negativt för Sverige. Experimentera gör man i träningsmatcher.
Örebro D´Artagnan
2012-06-16 08:22
Pluxen // När man hör fd ladslagspelare i div EM-program berätta vad som krävs av både ledare och spelare för att ge framgång.inser man tydligt vad ÖSK saknat det senaste åren. Hoppas vi nu bygger ett bättre stomme i ÖSK-huset med ny modern tränare, en riktigt bra sportchef och en styrelse med bättre fotbollskompetens och tydligare organisation.
Världen är föränderlig alla måste anpassa sig. Det är bara diktatorer som tror att man inte behöver anpassa sig. Men även dom har fel.
Dessvärre är situationen värre än det som beskrivs i media. Märkligheter på styrelsenivån är inte allmänt kända. Vi hoppas fortfarande att styrelsen kan förnya sig sjäv.
Örebro Pluxen
2012-06-16 03:01
Håller med om att Isakssons inte behärskar höga bollar , Tror faktiskt Wiland hade gjort ett bättre jobb i landslaget om hamrén valt att ge honom chansen i kvalet. Men men hamrén har fått landslaget att utnyttja mittfältet samt ytterbackar i anfalls situation istället för att slå långa bollen på "bengt" alias Zlatan... så han får EN kanske 2 chanser till av mej.

Vet inte vilka matcher du sett från höst säsongen 2009 fram till våren 2011, kan bara säga att hemmamatcherna jag såg live "och det var 98% av dom" den perioden var bland dom bästa jag sett av ösk i mitt liv som i.f.s sträcker sej från 1994 och framått för att inte nämna lundins tid (vilket jävla bottennapp) (kommer i.f.s. även ihåg från 1989 och framåt men då var jag mer intresserad av pantburkar och alla nya kompisar än bollspelet! (japp en väldigt låg ålder ca:5 till 8 år var och är fortfarande medlem =)

Som sagt från Sixtens tid så har vi varit ett spelande lag som lira boll, Ösk har äntligen haft en "produkt" att sälja och publiken strömmar till vallen, Som ösk supporter mådde jag jäkligt fint och njöt av spelet, en match som fortfarande sitter på näthinnan är ÖSK-Helsingborg, vilken jävla match. Fattar fortfarande inte varför ösk ska straffas bara för att linjedommaren har taskig kondis och inte hinner med att se att vi är onside....

Det jag menar är att Sixten faktiskt lyckades att förvandla en ideé till realité om att ÖSk skulle spela en anfallsfotboll som faktiskt vart hyllad av dom flesta i örebro, d.v.s både spelare och supportar och även av mej, fan t.o.m "bank eller laul eller vad han heter den där göteborgaren" på aftonbladet hyllade sixten, vart han inte ens utnämnd till årets örebroare (eller nått liknande) och om mitt minne inte sviker mej så ansåg 99% här inne att om inte sjögren förlängde sixtens kontrakt så skulle det varit tjänstefel, (var kanske samma 99% som ansåg att kim olsen skulle få ett guldkantandat kontrakt. =) se hur det gick..

Som sagt Sixten har faktiskt gjort en revolution (stavning på det) av ösk:s spel och införde med en stor succe ett 4-3-3 spel och lyckades riktigt bra med det så jag ser inte att han ska ha allt för mycket skit utan det är ju snarare sportchefen som faktiskt har det yttersta sportsliga ansvaret som inte ersätter nyckelspelare som försvinner med spelare med liknande egenskaper eller kunnande utan gör en djurgården efter sin guldperiod (tänk oremo.) och börjar värva 4-4-2 spelare till en tränare som vill spela 4-3-3.

Det jag vill komma till är att det känns fel att kasta skit på en person som på slutet inte fick dom verktygen som han ville ha för att få laget att ta ytterligare ett steg. känns iallafall för mej jävligt konstigt att en tränare vill att ens lag ska spela dåligt. men det kanske bara är jag. Utan ansvaret ligger precis som i djurgårdens fall efter sina guldår på sportchefen som börjar värva namn istället för önskad kvalité.

Grammatik tar jag ingen hänsyn till och jag tror nog att jag fick fram mitt resonemang i min minikrönika. Men för att klargöra: Det jag vill komma till är att vi ska kasta skit på dom personer som förtjänar det, Sixten har INTE Förtjänat det mer än att han har varit tvungen att komprimissa med 4-4-2 spelare när han i själva verkat blivit värvad för att spela 4-3-3 och antagligen blivit lovad rätt spelarmatriell för det, sen absolut kan jag ge honom ett råd. man förändrar inte matchbilden genom att byta in en spelare i 88 minuten samt det som kommit ut i efterhand om det nu stämmer, det kan alltid vara bra med en tydlig kommunikation mellan tränare och spelare, men jag har i.f.s inte hört nordin eller alvbåge gnälla på sixten....

Hoppas det ger dej Ösk-Karl ett svar på hur jag ser vad sixten har gjort för ösk och varför jag tycker att han har fått oförtjänt mycket skit och framför allt den stora bristen jag ser i ditt resonemang är "TÄNK OM" ösk värvat en meriterad tränare till år 2010" då kontrar jag med . Tänk om Sjögren och styrelse värvat rätt Meriterade spelare inför säsongen 2012 då skulle vi nog ligga itopp. Anser att det ligger hos sportchefs ansvar att värva och skriva rätt kontrakt med tränare och spelare och den personen skall då stå tillsvars för utgången.

M.v.H Pluxen

För övrigt så måste du liksom jag också uppfattat Sjögren som en väldigt folkrädd person! =)


Kom igen svartvitt nu körvi!!
Örebro "ÖSK-Karl (ÖSK i full fart mot SE och div.1)
2012-06-16 01:08
Pluxen//

Fattar inte vad det är Sixten gjort så bra? Håller med dig om att de över honom har störst ansvar. Deras största misstag var att anställa Sixten/Mosander. Hävdar med en dåres envishet att laget 2010 hade kunnat vinna Guld med en tränare med meriter.

Förövrigt tycker jag Isaksson borde tagit andra målet ikväll. Tycker det var mycket länge sedan Sverige hade en bra målvakt.
Örebro Pluxen
2012-06-15 23:54
Som svensk supporter samt att vara en en öskare är fan inte lätt. ååååh vad jag hoppas att Peo kan vända detta nu!!! Forza svartvitt nu jävlar kör vi mot allsvenskan 2013!!!!! ge mej en bra höst!


Alltid blicka framåt!!!!

För övrigt tycker jag att sixten har fått oförtjänt mycket skit!, absolut han har en viss skuld men det stora ansvaret ligger hos sjögren och uppåt! glöm inte 2010, inte många i örebro som klaga då, utan ett kontraktsförlängning sågs snarare som ett tjänstefel. tack sixten för din tid i sportklubben om du skulle surfa in på detta forum. Du har iallafall en som ser vad du gjort för oss.
(appropå att alltid blicka framåt...) =D
Flugan på väggen (i full fart mot SE och div.1)
2012-06-15 23:33
nNu skiter vi i oitressanta EM. Nu är det ÖSK som gäller ...

... som alltid!

FORZA SVARTVITT!
Örebro ÖSK KRILLE (GFG)
2012-06-15 23:05
Tråkigt att svenska landslaget har drabbats av ÖSK-syndromet. Hoppas att ÖSK har nog blivit av med det syndromet.

Heja SportKlubben!
Benny Böckling(Bort med Wirtanen!)
2012-06-15 22:55
Helvete så tungt...
Örebro kenya
2012-06-15 22:53
Avgå någon...
Örebro Conjuration
2012-06-15 21:41
@micro_42:


Stream funkat dålig på mobil såvida du inte har en iPad eller något. Rek att du lyssnar på radio istället alt smygtittar in genom någons fönster ;)
Örebro bison-Karl
2012-06-15 21:36
Grankvist håller inte på den här nivån oavsett position
Örebro micro_42
2012-06-15 21:23
Nån som har en stream till Sverige matchen till en stackars arbetare med telefon tillgänglig
Örebro Urban, Sjukvårdsbiträde
2012-06-15 18:03
@Saywee:Hehe - Den var bra ;)
Örebro Lekiller
2012-06-15 18:02
Saywee/ hur bra hans form varit vet nog ganska få då han ju knappt spelat så här långt. Han hade ju ändå tränat ner sig 7-8 kilo inför säsongen vilket borde tyda på att han tränat hyfsat i alla fall.
Postat via SvenskaFans-appen
Minatankar
2012-06-15 16:04
Ber de av er som är medlemmar på Forum24 att där ge respons på förslag till skrivelse (reviderad) från medlemmar och aktieägare till styrelserna och valberedningarna i ÖSK Fotboll, ÖSK Elitfotboll AB och Örebro Spelarinvest AB.

Skrivningen gäller inga personfrågor, utan olika förslag vad gäller balansen mellan och inflytande från medlemmar och aktieägare samt förväntningar på de olika styrelserna i olika avseenden.
AIK Saywee
2012-06-15 15:27
@Lekiller:


Det är nog just detta som oroar många ...?
Örebro Lekiller
2012-06-15 12:54
Tror nog Rama kommer vara i minst lika bra fysisk form när serien drar igång igen som han var under den del som spelats. Ni behöver nog inte oroa er.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Urban, Sjukvårdsbiträde
2012-06-15 10:32
Att döma av beeptestet skulle vilket fall jag vara förvånad om Rama ens klarar 30 min i allsvensk tempo. Då menar jag prestera i 30 min. Sen kan man ju alltid vara på banan längre.
AIK Saywee
2012-06-15 09:36
@Gummianka:


Kanske blev i dåligt skick, efter mobbningen ... sådant kan tära på psyket om man inte får en bra och tydlig förklaring ?

Han kanske är dåligt tränad helt enkelt, eller har tappat motivationen ?

Sixten valde att att använda några sjuka spelare i stället för de som var friska?

Skönt dock att Yasin har återfått glädjen och förtroendet, han kan bli riktigt bra om han får chansen eller "dyr" om Sköldmark säljer honom ?

GOK !!!
Örebro Gummianka
2012-06-15 09:26
Varför är Rama i så dåligt skick? Sämst på fystest eller vad jag läste.. Han har väl varit frisk hela försäsongen?
AIK Saywee
2012-06-15 09:18
Vi har höstens lag, med Per-Ola Ljung :)

Skall bli förvånande, kul och intressant att jämföra höstens tabell med vårens ...

Nu jobbar vi ALLA för en svartvit framtid !

Heja SPORT
Örebro Sogen
2012-06-15 08:23
Så lär det bli. Med astvald och yasin som första inhoppare. Rama lär ju orka max 60min så Yasin lär få speltid nu. Hösten kommer att bli så jäkla spännande.

Örebro Orebrau
2012-06-15 03:16
Jaegarn// Jag tror det blir 4-4-2 med Bamberg och Rama på kanterna. Precis som mot AIK.
Postat via SvenskaFans-appen
Jaegarn
2012-06-15 02:42
Ska bli intressant att se vilken formation P-O Ljung väljer att använda samt vilka yttrar det blir som startar. Tycker att konkurrensen finns mest där.

Mot bättre dagar!
Örebro D´Artagnan
2012-06-14 22:24
Conny Karlsson saknar PO Ljung säger därför upp sig. Kan ÖSK erbjuda honom jobbet som ass tränare / snuttefilt?

Trist ur den synkunkten att det sannolikt kommer att påverka HeIF negativt i Championleague kvalet. Ett svenskt lag borde lyckas där.
Örebro D´Artagnan
2012-06-14 21:09
IFE-ÖSK, U21 2-0
AIK Saywee
2012-06-14 20:51
DaSa, jag är faktiskt lite tveksam till att det skulle vara ÖSK som är ute efter Noring, av den anledningen att vi just bytt tränare. Han vill säkert se vad våra målisar kan åstadkomma, bakom ett fungerande försvar ...

... fast man kan aldrig veta, jag tror dock att det är Djurgår´n som fiskar.

GOK
Örebro either/or
2012-06-14 20:46
Man kan ju inte låta bli att känna lite optimism när man ser P-O uttrycka hur taggad han är inför sitt nya jobb och hur mycket han tror på det här laget! Känns ju som att det är just den typen av röst grabbarna i laget behöver just nu. Nu gäller det bara att de kan visa det på planen när serien sätter igång igen...
Örebro DaSa
2012-06-14 18:25
Jag tror det är ösk som är ute efter noring. kanske blir ett lånebyte där vi lånar ut jonas till mff. varför skulle dif vilja ha en kortsiktig lösning? sen så tror jag att vi har råd om vi jämför med vad det kostar att åka ut. målisen är vår svagaste del idag. sen så vill noring ut i europa så då passar det bra att stå i ett bottenlag:)
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2012-06-14 17:54
Nu blir det svårt för mig igen,
jag gillar Gli Azurri och Kroatien,
men fotboll är som det är,
förbrödrar en hel del och är respekt!!!

FORZA :)
Annons: