/fotboll/osk/forum/2413.aspx/fotboll/osk/forum/2413.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
AIK Saywee
2012-08-25 16:19
Grixx, du får ursäkta men detta "köper" jag inte rakt av ...

"Namn: Grixx
Sänt: 2012-08-25 15:22 Ändrat: 2012-08-25 15:23:27
Hur det fortsätter med Grahn är det väl ingen som vet. Skulle han vara riktigt duktig under resten av hösten och vara en tydlig anledning till att vi blir kvar så kan allt ändras."

Detta gäller ju alla spelare, Tomer, Haginge, Hasani, Anttonen, Wowoah, med flera ...

Det jag skrivit om Grahn är det jag hittills har upplevt under de första 20 omgångarna och jag är riktigt besviken på vad han uträttat eller inte hittills!
Örebro "ÖSK-Karl (I full fart mot SE o div.1)
2012-08-25 16:05
den oumbårlige//

Nej, eller nja. Du har rätt i att klubben jagade ett affichnamn, Sixten fick några att välja på och skall tydligen blivit lyrisk när han fick se Grahns namn. Sedan att klubben valde Grahn som affichnamn är otroligt, men ej längre konstigt när man ser hur allt går till. Menar, var har Grahn varit affichnamn?
Örebro 'den Oumbärlige
2012-08-25 15:57
Karl// Har du källor på att Grahn var Sixtens värvning? Inget jag har hört. Det som sagts är att klubben var i stort behov av ett affischnamn efter Nordin, som kunde fylla läktarna och att detta var ett ledningsbeslut. Det närmaste man kunde komma var Grahn.
Örebro "ÖSK-Karl (I full fart mot SE o div.1)
2012-08-25 15:55
@Grixx:Ganska ofta kan jag förstå hur du tänker. Men när det kommer till fallet Grahn förstår jag dig inte alls. Vilken klubb heller fans har någonsin satt upp honom på piedestal? Kommer aldrig att hända, killen lider ju av alla bostavskombinationer som finns. Inte konstigt att Sixten föll för honom och fick vår klappruttna styrelse och klubbledning att värva eländet.

Förutom Lundamaifaren, vem det puckot nu är så verkar du vara ganska ensam om att tro på Grahn Grixx. Förutom att det är någon/några som vill påstå att inte Grahn kostar några pengar för ÖSK.

Men Grixx, funderar du aldrig på vart pengarna tagit vägen nu när Jan Karlsson går ut med tiggarbrev? Det är skamligt med tanke på vad som hände 2004.
AIK Saywee
2012-08-25 15:45
@Grixx:


Vilken höst?
AIK Saywee
2012-08-25 15:40
@Grixx:


Kanske som en hånleende lårskadad härförare i en annan klubb?
AIK Saywee
2012-08-25 15:39
Förstår att det jag skriver inte inger någon glädje, men jag är så förbaskat trött på styrelsen och även på Grahn, detta år som jag hade hoppats på så mycket, skit blev det. men jag ger inte upp, det vet ni!

Kollade nyligen i Expressen´s sportbilaga och kan bara skriva att vi iallafall leder en liga ...

Skytteligan - Waris Majed, Häcken 14 mål (ÖSK totalt 16 mål)

Målvaktsligan - Kenneth Höle, Djurgården (87%), möter vi DIF snart?

Varningsligan - ja, härligt här leder vi , Tobias Grahn 8 !!!

Publikligan - MFF 15 414, vi finns inte med på denna karta :(

Det är inte svårt att vara besviken, Sköldmark, sälj styrelsen och Grahn om du vågar!!!

Köp Sjögren ;)
Örebro Grixx
2012-08-25 15:39
Conjuration// För första gången såg spelet riktigt bra ut med PeO. Hade det sett ut som igår redan från början så hade vi nästan varit i hamn. De 2 första matcherna gav oss turliga fullpoängare och sedan låste det sig ordentligt.

Trots förlusten så känns det inte helt omöjligt att hänga kvar...och det är bara för att spelet plötsligt fungerade igår. Kan det fortsätta så och inte var en engångshändelse så kan mungiporna börja dras uppåt.
Örebro Grixx
2012-08-25 15:30
Undrar hur Wanderson tänker innerst inne? Han var så lyrisk och tårögd när han kom åtekom till Gais och tyckte sig komma komma tillbaka till sin familj. Samtidigt driver han klubben mot bankrutt med sin lön. Familjekärleken?
Örebro Grixx
2012-08-25 15:22
Hur det fortsätter med Grahn är det väl ingen som vet. Skulle han vara riktigt duktig under resten av hösten och vara en tydlig anledning till att vi blir kvar så kan allt ändras...om han nu inte blir skadad längre tid.

Likaså om han vill vara med och hjälpa upp klubben om vi ramlar ur mm.

Det finns ju ingen som lyfter upp honom på en peidestal för de månader han varit i klubben....men som sagt i princip allt har ju gått åt pipsvängen den här hösten...för alla.
Örebro Conjuration
2012-08-25 15:16
Gillar ändå hur Peo formar laget/startelvor, märks att han gör allt i sin makt för att hitta ett vinnande recept, har ändå blivit mål i nästan alla matcher med Peo i rodret. Synd bara att han inte kan trolla med knäna.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Grixx
2012-08-25 15:15
Saywee// Instämmer och din fantasi är än så länge ren fakta där och inget att hymla med...och det finns väl inga direkta tecken på att det är några drastiska förändringar på gång.

AIK Saywee
2012-08-25 15:13
Med facit i hand, vilket man aldrig har från början, så blev ju granköpet totalt fel, både kostnadsmässigt och prestationsmässigt.

Det är bara att inse att det blev fel, tråkigt men sant, eller, jag hade mina farhågor, det blev så som några av oss trodde, men inte ville att det skulle bli.

Sälj Grahn fort, han har ändå ingen framtid i klubben, han är ingen av de stora jag vill minnas .... herr "två år i varje klubb och hög lön"

USCH !!!!
Benny Böckling
2012-08-25 15:09
Hade vi fått en liknande straff som vi fick emot oss igår så hade vi tyckt att den varit solklar, men den här gången fick vi den emot oss. Tror förövrigt att jag ska börja bojkotta ÖSK, det får möjligtvis bli text tv framöver.#Avgå alla
AIK Saywee
2012-08-25 14:50
Grixx, om man kunde formulera och beräkna "kostnader" kontra "prestation", för olika aktörer i ÖSK, så är jag ganska säker på att Berisha hamnar i toppgänget och att Grahn hamnar i botten, så är det bara i min fantasi ....
Örebro D´Artagnan (hopplös)
2012-08-25 14:50
Straff eller inte ÖSK måste vara bättre än vad vi är nu för att spela i AS
Örebro Bastard on Parade
2012-08-25 14:47
Minefield//

ÖSK skickade inte iväg Haginge till Djurgården. Tvärtom, man ville behålla honom då han inledde säsongen lysande som högerback. Haginge ville antagligen vidare så ÖSK sålde honom med ett halvår kvar på kontraktet för att få några slantar över huvud taget.

Jag tycker inte det ska vara straff för gårdagens situation. Om domaren sätter den nivån, så är det straff vid varje fast situation. Haginge drar inte Orlov, men det är jäkligt orutinerat att ha armarna som han hade dem. Det är snarare Orlov som trycker sig mot Haginge. SKa det blåsas i den situationen så är det för att Orlov försöker trycka bort Haginge.
AIK Saywee
2012-08-25 14:46
Sälj gran innan jul !!!

Varför köpte vi en kortbenägen så kallad mörkad, lårskadad, härförare, som varken vet eller vill hit eller dit?

Jädra FLOPP är vad han är, hittills !!!
Örebro Grixx
2012-08-25 14:41
Hagges första period med Sixten och Alec var lysande och han skrevs upp i pressen som bästa backen i allsvenskan. ÖSK var i början av något bra men det visste väl ingen och Hagge drog till ett lag som kändes större än ÖSK. Precis som den gamla vanliga visan där vi var en sketen småklubb.

Innan så var det väl si och så med hans karriär. Många sa sig se en begynnande stjärna när han började i klubben men toppen på hans karriär var nog månaderna innan han gick till Djurgården.

Tycker inte att Grahn är en flopp förutom det som Karl säger att kostnaden för det vi fått har varit väldigt mycket. Dock tänkt som en viktig pusselbit med ett annat spel, annan uppgift och annan tränare. Gula korten visste alla om och kommer inte som en överraskning. Skadorna som kommit är en sak som stört och uppgifterna han hade i början med PeO funkade inte alls. Svårt att vara sk stjärna i ett lag som inte alls får till det.

Den enda som i princip varit bra alla matcher är Berisha...men han tillhörde de där sk skadebenägna i början och spelade inte alls.

AIK Saywee
2012-08-25 14:25
En lårskadad härförare som tjänar 160 papp i månaden och gillar att få ledigt genom att samla på sig kort.

Vilket totalt fiasko han blev, hittills ...

.. den killen har ju ingen som helst känsla för Örebro eller Örebro Sportklubb, han vill ju bara glänsa och tjäna slantar utan att behöva kämpa det minsta.

Sälj Grahn innan jul, för då kostar han väl bar några hundralappar ....

Förlåt, men jag är så sur idag :(
AIK Saywee
2012-08-25 14:14
minefield, tyvärr ligger det oerhört myciket i det du skriver !

Speciellt irriterad är jag över Grahn, vilken total flopp det blev :(
Örebro Minefield
2012-08-25 13:58
Patrik Haginge !

OS 2016. Oddset på att han dyker upp i brottningsringen är låga.

Livtaget på Gefle spelaren igår var värt 1 poäng i ringen. Tyvärr så gav det Gefle IF 3 poäng och ÖSK kniven i ryggen och en spark ner i S1.

Vilken idiot och vilken sopa han är.

ÖSK skickade honom till Djurgården och fick dessutom pengar för honom. Han var värdelös där också, och laget höl på att ramla ur Allsvenskan.

Vad gör ÖSK?

Jo, man tar tillbaka honom!!!!!

Sedan kryddar man det med Jonas "Tvålen" Sandqvist och NHL spelaren och ishockey profilen Tomer Chensinski. Dessutom har man nött på med gamla trötta Antonnen och Wowoah samt att man enligt SÄKRA källor har plöjt ner massor av pengar på gnällspiken Tobias Grahn. Den sistnämnde vill inte ta
i och orkar inte träna och spela. Han vill ha massage på låren och ligga i ett
varmt bubbelkar och räkna på hur mycket pengar han tjänar i ÖSK utan att
behöva nöta på kroppen.

Det är bara ÖSK som får skylla sig själva. Med det spelarmaterial ni har, och med de spelare ni värvar och den strategi ni har, ja då är det inte särskilt lätt att spela Allsvenskt.
AIK Saywee
2012-08-25 13:53
Kalle, hoppas att några avgår under grismötet nästa vecka, eller förlåt var det krismöte det skulle vara?

Jag är sur och irriterad i dag som en bålgeting, men ger inte upp ännu.

Hejar på SPORT !!!
Örebro Ösk-groda
2012-08-25 13:40
ÖSK-Karl (I full fart mot SE o div.1)

Vi kanske skulle "bomba" med mail till Jan Karlsson å fråga om detta ????
Örebro "ÖSK-Karl (I full fart mot SE o div.1)
2012-08-25 13:37
Jag fattar inte varför ni skriver om skador och griper efter halmstrån för att eventuellt nå en kvalplats.

Focus för VÅR klubb måste ju vara hur vi kan bli av med den fullständigt värdelösa styrelsen och klubbledningen.

Sedan återigen Jan Karlsson: Var är alla pengar du skrutit om på sponsorträffar? De måste ju vara borta eftersom du gått ut med tiggarbrev.

Borde skrivas in i klubbens klausuler att fd. bankdirektörer aldrig skall få plats i styrelse eller klubbledning.
Örebro Grixx
2012-08-25 12:39
D´Artagnan// Jag kan tycka att blandningen mellan ungdom och rutin i laget är bra i nuläget....men skulle några äldre försvinna så blir det farligt nära ett ungdomslag.

Redan nu saknas kvalitetsspelare i laget, främst på topp. Om William och Andreas varit hela så hade vårt läge poängmässigt varit annorlunda och vi hade idag haft två extremt bra forwards.

Tilliten till läkarutlåtanden har möjligen varit för stor. Kanske är det mer ok att "chansa" lite i Sverige medan i stort sett alla affärer ute i Europa faller om spelaren har en skada större än ett myggbett.

Svårt att ifrågasätta läkare/fys som säger ditt och datt. Är det ok att spela så är det en risk även om någon sägs vara 100% återställd.

Frågeställningen där är ju även i vilket läge är man återställd för att spela och vad menar man med återställd?

Rätt rehab kommer in i rätt läge med rätt nivå beroende på skadans läkningsläge. Muskulatur, senor, slitytor mm mm uppbyggda och att kroppen har en balans i allt detta utanför skadan. Skadeorsak avlägsnad tex dåliga skor, matta eller dåligt tränad, för hård träning.

Inom idrotten forceras allt och alla spelar med skador till och från och är inte i normal mening helt ok. Spelare går lite för snabbt fram i rehab trots vad läkare och fys önskar. Spelaren tycker det känns ok och chansar i oförstånd...oftare hos ungdom, klokheten kanske kommer med åldern och några misslyckade rehab.

Spelaren vill spela och tränaren vill ha bästa spelarna på plan...och läkarna/fys anpassar sig efter toppidrotten. När det gäller det fysiska slitaget så arbetar man på en nivå där toppidrottmän får tåla saker som inte finns med i det vanliga yrkelivet idag. Sedan sägs ju att läkarvetenskapen ha stor nytta av idrottarna som fungerar som försökskaniner:-/. Tråkigt nog är läkekonsten inte så exakt som matematik även om vi både önskar och tror det ibland.
Örebro D´Artagnan (hopplös)
2012-08-25 11:23
Grixx // Vem räknade att William helt plötsligt skulle bli helt återställt? Man måste lära av historien!!
Undersöktes Grahn innan värvningen eller var man så exalterad att det glömdes bort?

Under transferfönstret är allt möjligt. Men det finns ju avtal med andra föreningar. Nu håller Peter S på att rädda derbyn ÖSK - Degen nästa år.
Örebro Grixx
2012-08-25 11:20
Eftersom PeO åker och tittar på Peter i Degen så kan det finnas något inskrivet att det är möjligt....om nu ingen SvFF-regel hindrar det hela.

PeO sa tidigare i veckan att utlånet togs i läget där man räknade med att William var helt återställd och Peter behövde matchträning.
Örebro D´Artagnan (hopplös)
2012-08-25 11:19
Svår avvägning för P-O. Ska han satsa på lån från AIK eller ge ungdommarna chansen att få rutin till nästa år?

När ska man ger upp hoppet, bli realist och bygga för framtiden?

Varför forward så lite bollar att jobba med? Ser inga bollar för djupledslöpningar utan mest bollar för boxspelare.
AIK Kribba
2012-08-25 11:10
Ja, det ser riktigt illa ut för er nu. Det är klart att ni ska kämpa om det till sista blodsdroppen, men samtidigt inte göra om vårt misstag 2004 då vi vägrade se sanningen i vitögat,trots alla tidiga tecken. Så både grym kämpaanda samt stor förberedelse på det värsta på samma gång dvs.'

Jag hoppas verkligen ni reser er och klipper till dif härnäst....


Starkt av er moderator,era saxar,att hålla öppet i dessa tider, i ert utsatta läge då så många andra forumbossar blir direkt skitnödiga så fort det vankas minsta förlust,ja vissa är tom ännu värre. Det är skamligt. Ert forum håller i alla fall hög allsvensk klass,om än inte fotbollslaget...

Det som återstår nu är att kämpa om varenda millimeter allsvensk mark som finns kvar,och om det värsta händer,vilket det mesta tyder på,att gå ut med stil,flaggan i topp.
Annons: