/fotboll/osk/forum/24.aspx/fotboll/osk/forum/24.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Benny Böckling
2017-08-01 11:10
[QUOTE=Minatankar]Hur tror du det går för någon som har din inställning till studier, jobb och livet i övrigt? Tror du verkligen man kan bli ett topplag i Sverige i hård konkurrens och med sämre ekonomiska förutsättningar, om är nöjd med att komma på övre halvan? Tror du ledarna och spelarna i Östersund och Sirius har den inställningen? Tror du att det har någon betydelse hur man tänker för att nå olika resultat i livet? [/QUOTE] Fan va deep du är..
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Minatankar
2017-08-01 10:56
@Benny Böckling:


Hur tror du det går för någon som har din inställning till studier, jobb och livet i övrigt? Tror du verkligen man kan bli ett topplag i Sverige i hård konkurrens och med sämre ekonomiska förutsättningar, om är nöjd med att komma på övre halvan? Tror du ledarna och spelarna i Östersund och Sirius har den inställningen? Tror du att det har någon betydelse hur man tänker för att nå olika resultat i livet?
Örebro Benny Böckling
2017-08-01 10:48
Sen för all del 5 poäng upp till fjärdeplatsen men sällan att den placeringen ger något Europaspel. Nej om vi kommer på övre halvan får vi väl vara nöjda. Det är ju liksom livet som ÖSK'are. Det är för många poäng och framförallt för många lag som ska tappa formen för att vi ska kunna vara med och hota där uppe.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Benny Böckling
2017-08-01 10:42
[QUOTE=Minatankar]Hybris = övermod och storhetsvansinne. Hur ska vi någonsin kunna bli ett topplag om du har den inställningen? Vi ligger bara 5 poäng från Europaplats med nästan halva serien kvar att spela och vi har de senaste åren varit näst bästa laget under höst eller vår. [/QUOTE] Sport!!// Minatankar var inte riktigt med på det inlägget, du får förklara för honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Minatankar
2017-08-01 10:06
@Sport!:


Hybris = övermod och storhetsvansinne.

Hur ska vi någonsin kunna bli ett topplag om du har den inställningen?

Vi ligger bara 5 poäng från Europaplats med nästan halva serien kvar att spela och vi har de senaste åren varit näst bästa laget under höst eller vår.
Örebro Minatankar
2017-08-01 09:58
@Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle:


Jag reagerar, som de flesta, med jämna mellanrum på konstiga byten. Tänker då alltid på att det ofta finns faktorer som påverkar bytena och som vi på läktaren inte känner till.

Det kan t ex handla om att man av många olika skäl inte varit i full form innan match, att man känner av skador, är trött, vill matcha annan spelare mot motståndarna, undvika två varningar i samma match, spela mer offensivt eller defensivt, matcha avbytare etc.
Örebro Sport!
2017-08-01 09:57
Placering 5-8!?!? Hybris! Nu kämpar vi allt vi kan för plats 9!
Örebro Snö
2017-08-01 09:37
Om vi uppdaterade vänsterback,så kanske vi kunde lyfta till placerings-spannet 5-8, Ring måste bytas ut, Valgardsson bättre men kanske inte optimalt, varför alla dessa mittfältare in o ingen vä back????
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Örebro Sieverto
2017-08-01 00:31
@Empes:

Herregud har man inte något bättre för sig än att gnälla på en sån bagatell?
Jag tycker tvärtom det är respektfullt mot sina kollegor och jag vet även Axen tycker att tränare behöver skyddas mer än va det gör. Kanske något av den löjligaste åsikten jag läst på detta forum i år.

Motgångssupporten// Det är intressant och se hur olika man resonerar om
Spelare jag tyckte Ring idag var som vanligt, fixar enkla frisparkar men totalt virrig i det mesta.

Sen kan jag hålla med den supporter jag hörde på läktaren konstanera "han har fått komma träna med oss 312 gånger när han blivit ratad en klubb och måste ändå fira sitt mål" Efter jag hört hans intervjuer har jag ännu mer förståelse för det uttalandet men idag finns det tyvärr ingen respekt för sin gamla klubb vid målfirande.

Det är väl endast typ Nordin,Oskar J,Hagge och möjligtvis Rogic som inte skulle fira ett mål mot oss ifall de spelade med motståndarna.

Forza svartvitt!
Örebro Empes
2017-07-31 23:53
Intervju med Axel Kjäll.
Örebro Empes
2017-07-31 23:51
Intervju med Brorsson.
Örebro Empes
2017-07-31 23:49
Höjdpunkter i stor mängd.
Örebro Empes
2017-07-31 23:46
Nordin i intervju med Radiosporten.
Örebro Empes
2017-07-31 23:28
@Minatankar:


Vi kan absolut spela 4-3-3 med det material vi har idag. I själva verket är det väl det system som skulle passa oss bäst sett till spelarmaterialet. Och vi spelar ju nästan så redan nu eftersom Besara droppar ned...

Örebro Empes
2017-07-31 22:57
@ÖSK-Mackan:


Ja, fick också känslan av att Besara var tvungen att hålla igen lite. Tycker att han var bra ändå.

Lundevall utgår väl från vänster och får då möta (Lorentzon och) Omoh om han startar på sin normala högerposition. Känns ju lite sisådär... Något som talar för Rogic. Å andra sidan - hur mycket ska vi anpassa vårt lag efter motståndarna? Särskilt på hemmaplan? Tror nog att Axén startar med Omoh och Sema även då. (Rogic tycker jag för övrigt såg fortsatt lite rostig ut när han kom in idag.)
Örebro Empes
2017-07-31 22:48
@Inte Rambo:


Allmän hövlighet och vänlighet och beröm är jag för. Men det här känns mest som en ovärdig inställsamhet.
Örebro Motgångssupportern
2017-07-31 22:37
Tyvärr ser jag mestadels matcherna på tv, dock med undantag idag då jag var på plats. Några reflektioner:

* Brorsson gör en riktigt bra debut och blev också utsedd till matchens bästa ÖSK:are. Hade några riktigt tuffa dueller med Paulinho som blev rejält grinig och hetsig. Att få Paulinho ut balans ger ett extra plus i betyget.

* Jag har alltid haft lite svårt för Ring i det defensiva arbetet, men idag visade han några kvaliteter som bör lyftas fram. Han har ett ganska rappt första steg och är duktig på att snabbt avancera fram när han har boll och motståndarna försöker täcka ytor. Det kan skapa ganska bra lägen om man utnyttjar det. Dessutom lyckades han få Yasin helt ut gängorna med skav, knuffar, filmningar och spelfördröjning. Det var gött att se :)

* Omoh hade inledningsvis väldigt jobbigt mot Egzon Binaku som var riktigt bra idag. Det hade han i förra matchen mot Häcken också så lite märkligt att han matchades så idag igen. Det märkte dock Axén och bytte ganska tidigt kant på Sema och Omoh med lyckat resultat. Mycket bra matchcoachat!

* Nordin hade en jäkla tur som fick frispark med sig i närkampen med Abubakari. Nordin tar ett armlås på honom och drar ner honom med ett brottargrepp, trodde han knäckte armen på honom och det trodde nog Abubakari också med tanke på hur mycket han skrek av smärta. Ett gult kort till Nordin hade ingen kunnat klaga på.

* Besara lyfte inte riktigt idag. Väldigt bolltrygg och duktig på små ytor, men det känns som att han inte riktigt får i sista växeln. Är ju duktig ändå, passningen till 1-1-målet var delikat!

* Och så ytterligare lite beröm till Axéns coachning idag. Häcken sårade oss rejält på kanterna och att sätta in Rogic och Logi som yttrar var det som räddade oss i slutet av matchen. Skulle gärna se att vi kan blåsa liv i anfallet också i matcherna med hjälp av byten, men där känns bänken som lite för svag för att man ska kunna begära det...
Örebro ÖSK-Mackan
2017-07-31 22:34
Tycker det är en helt okej insats mot ett starkt motstånd. Har sett målet flera gånger och det är verkligen klass från att JM får bollen till att den nuddar nätmaskorna. Speciellt kul att Kennedy får näta då jag varit lite småosäker kring honom faktiskt (säkert ensam om detta dock). Superkul med Arvids debut och förhoppningsvis kan han cementera sin plats i mittlåset nu.

Tycker ingenvar superbra i dag (men Nordin var bäst) men ingen var heller underkänd. Visst kändes det som att Besara var lite hämmad av sin ryggskada?

Nu tar vi tre poäng mot Elfsborg på lördag. Att Logi ersätter avstängde Ring känns givet. Kanske också läge för Rogic på en kant för att hjälpa till i jobbet mot DG eller, kanske framförallt, Lundevall. Eller tänker jag för fegt och defensivt då?
Örebro Sunnanlid (2017)
2017-07-31 22:27
@Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle:Det missade jag också. Då är det ju givet.
Örebro Benny Böckling
2017-07-31 22:18
[QUOTE=öörebrooo]Verkar som Plessis gör sig omöjlig, lika bra att göra sig av med honom. Ingen är större än laget. [/QUOTE] Instämmer. Bara att skeppa. Mittfältare finns ändå så det räcker, backar och forwards däremot..
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro öörebrooo
2017-07-31 22:11
Verkar som Plessis gör sig omöjlig, lika bra att göra sig av med honom. Ingen är större än laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Inte Rambo
2017-07-31 22:03
@Empes:

Äh, lägg ned. Allmän hygglig hövlighet hedrar vår hänförare!
Örebro Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle
2017-07-31 22:00
@Laul32:


Nej så klart om det är på det sättet, såg inte det
Örebro Inte Rambo
2017-07-31 21:59
@Benny Böckling:

Bra så. Men, guldtåget har väl rimligtvis gått nu ;-)
Om vi avslutar på samma vis som vi gjorde 2014, med tio vunna på sista 13 var det väl så skulle vi kunna nå 53 poäng. Räcker väl knappast till guld, men kanske till andra- eller tredjeplats ;-)
Skämt åsido, vi får glädja oss åt varje litet positivt steg som tas. Trettio poäng bör absolut räcka för kontrakt, så bara två segrar och en oavgjord till så ska det väl räcka.
Örebro Laul32
2017-07-31 21:54
[QUOTE=Empes]Axén säger ALLTID att det andra laget har en bra tränare. Dessutom flikar han ofta in ytterligare beröm till den som sitter bredvid honom. (Den andre tränaren gör nästan aldrig detsamma tillbaka.) Upplever att det är ett uttryck för någon form av egen osäkerhet. Eller för någon sorts kletig inställsamhet. Bara pinsamt. Tycker att Axén ska sluta med det här omedelbart. [/QUOTE] HÅLLER med
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Benny Böckling
2017-07-31 21:52
En match som innehöll lite för många svackor och svaga perioder ifrån ÖSK för att man ska vara nöjd. Framåt vet vi vad vi kan men det blev sällan något längre tryck framåt. Brorsson lite väl ivrig i flera situationer men allt som allt gjorde han det mycket bra. Plus till Kennedy, Gerzic och Mårten också. Såg förresten Plessis dundra in i omklädningsrummet i andra halvlek och såg inte till honom efter det. Lackade han ur?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Empes
2017-07-31 21:50
Axén säger ALLTID att det andra laget har en bra tränare. Dessutom flikar han ofta in ytterligare beröm till den som sitter bredvid honom. (Den andre tränaren gör nästan aldrig detsamma tillbaka.)

Upplever att det är ett uttryck för någon form av egen osäkerhet. Eller för någon sorts kletig inställsamhet. Bara pinsamt. Tycker att Axén ska sluta med det här omedelbart.
Örebro Laul32
2017-07-31 21:46
[QUOTE=Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle]Egentligen ett märkligt byte då Kennedy kan ta emot och hålla i bollen mycket bättre och det var väl exakt vad vi behövde när vi tappade spelet [/QUOTE] Kennedy hårt lindad runt höger lår direkt efter bytet, vill ni hellre riskera lång skada än att byta ut han?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Empes
2017-07-31 21:42
Presskonferensen ligger nu ute på ÖSK:s facebooksida.
Örebro Benny Böckling
2017-07-31 21:12
Ja den pinnen får man vara nöjd med, snart jävlar är kontraktet I hamn!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: