/fotboll/osk/forum/2149.aspx/fotboll/osk/forum/2149.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Conjuration
2013-01-21 19:56
Jag tycker även att vi absolut inte ska skänka (!) bort Bamberg, för det är just vad 1/4-budet innebär, vi har flera år kvar på kontraktet med honom han håller bevisligen i superettan.

Köp han ett modellflyg istället
Örebro DaSa
2013-01-21 19:23
Nu när trupper börjar sätta sig så känns det som att motståndarna har stärkt sina lag mer än ÖSK. Var emot värvningen av Tobias först men nu när man läst lite intervjuer m.m. så tror jag han kan bli en riktigt bra värvning. Oscar Jansson borde också bli en förstärkning jämfört med förra året.

Största hoten nästa år blir ju självklart Hammarby (speciellt om de värvar Besara), Giffarna (speciellt om de värvar Crespo) och Assyriska. Sen har jag ÖIS och Brage som dark horses.

GAIS kommer att floppa och åka ur SE.
Örebro DaSa
2013-01-21 19:15
Får bli mitt sista inlägg om Crespo men jag hoppas att det jobbas febrilt på kontoret för att så loss löneutrymme/pengar till att köpa loss honom. Crespo är en anfallare som besvisligen håller i allsvenskan och siktar vi på att gå upp direkt så är det perfekt att spela in honom redan i år. Vi kommer inte kunna hitta en lika säker värvning då vi vet att Crespo passar in i spelsystemet och verkar trivas i laget. Spelarinvest har pengarna som behövs för övergångsumman plus signing-fee och ÖSK borde kunna ta den ekonomiska chansningen att betala hans lön.
Örebro Artwork
2013-01-21 18:51
En intervju med William!
AIK Saywee
2013-01-21 18:39
Heja SPORT
Örebro Sogen
2013-01-21 17:50
bra att yasin säger att fokus ligger på ösk, vill inte ha några mer dumma uttalanden från våra spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Lekiller
2013-01-21 17:38
Yashin tillbaka i kalla Örebro igen. Tror han kan få sitt genomslag i ÖSK i år. Landslags spelandet har nog fått honom att mogna en del.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Glad
2013-01-21 16:23
Pär Hansson, Oscar Jansson och David Mitov Nilsson är landslagets målvakter på januari-turnén till King's Cup i Thailand. I en webb-tv intervju berättar dom om sina styrkor och sin spelstil mellan stolparna.
Örebro Jonte R
2013-01-21 15:52
Gillar det Magnus Sköldmark säger om Jacob Rinne: - Vi och BK Forward har komit till en överenskommelse där Jacob kan träna med oss denna veckan. Vi är intresserade av Jacob Rinne både på kort och lång sikt, säger Magnus Sköldmark.
Örebro Gooey Nutballpuff
2013-01-21 08:26
Även NA (Pappers) stödjer ÖSK i att inte släppa Bamberg. Åtminstone inte så länge skambuden ligger där. Vidare anser de också att det börjar bli ett problem att spelare använder "motivationsfaktorn" till att bryta avtal.

"Eftersom jag inte är motiverad att spela här är det bäst för alla parter att jag får bryta avtalet"

Vi kan ju vända på det: "Vi klubben anser det inte motiverat att ha dig kvar så du får sparken och vi river kontraktet. Det är bäst för alla parter. Du får 25% av din återstående lön sen är vi kvitt"

Föresten, försvann Bambergs flygrädsla plötsligt?
Örebro Mattias69
2013-01-21 07:55
Angående Bamberg. Säger som en av polarna jag brukar stå tillsammans med på Behrn sa. Alla lag är inte Barcelona och alla kan inte spela där samtidigt.

Enligt pappers-NA så var väl Haugesund beredda att betala 1/4 av vad ÖSK betalade när de köpte Bamberg. Och huvudorsaken till att Bamberg ville lämna Norge var ju att han var flygrädd och att Haugesund var tvunga att flyga till många av sina bortamatcher.
Örebro D´Artagnan (hoppas på snabbt avancemang)
2013-01-21 07:03
Tycker Bambergs agent John Thornberg bör ha bättre omdömme än att sprida dålig information om Bamberg som person.
Örebro Leper
2013-01-20 21:55
Jag tror fortfarande att problemet är att vi inte kan värva t.ex. Crespo förrens vi gjort oss av med tillräckligt med löneutrymme.
Dvs vi måste snabbt bli av med de spelare vi inte vill ha kvar.

Vi måste minska truppen/kostnaderna rejält och då har vi inte råd att chansa med att ta in nya spelare om vi sen inte blir av med tillräckligt många spelare.

Ekonomin i ÖSK är nog tuffare än vad många tror inför denna säsong. Visst, vi kan ju chansa och satsa hårt med lånade pengar med vi vet ju vad som hände för några år sedan.
Örebro Bastard on Parade
2013-01-20 20:33
Jag tycker inte att Bamberg har visat att han är ett bättre alternativ än Holmberg eller Astvald som högerytter. Kan vi få tillbaka vad vi fick lägga ut på honom, eller i vart fall större delen av de pengarna, och om det dessutom öppnar en plats för Crespo i truppen så finns det inte mycket att tveka på.

Nackdelen om vi blir av med Bamberg är ju att vi även riskerar bli av med andra yttermittfältare. Jag tror dock att Bamberg är grymt överbetald sett till vad han har presterat i ÖSK och yttermittfältare är i regel en ganska enkel position att värva spelare till. Synd vi släppte Anttonen för övrigt.
Örebro Conjuration
2013-01-20 20:12
Målsättningen för kommande säsong är direkt uppflyttning - det finns inget annat. För att uppnå målet skulle vi behöva Crespo, all respekt för William, Hasani, Pertan & Holmberg men för egen del så tar Holmberg plats som ytter, och eftersom William är så skadebenägen saknar vi då en djupledslöpare då jag ser Pertan och Hasani mer som targets. Bort med Rama, in med Crespo helt enkelt så vore det två flugor i en smäll.

Crespo är en riktigt grym spelare, hade inte alls känts bra om han hamnade i någon annan superettanklubb.
Örebro widemarsh
2013-01-20 20:03
Nu ligger första halvlek av ÖSK - Helsingborg från 2010 uppe på YT!
Andra halvlek kommer någon gång under morgondagen, håll till godo! :)
Örebro DaSa
2013-01-20 19:53
Inte okey att Crespo går till Giffarna. Kan det vara så att ÖSK låtsas att inte vara intresserade för att pressa ned Crespos/AIKs krav?! I så fall så är det dags att hosta upp pengar för jag tycker absolut att vi skall värva honom. Kan det vara så att ÖSK har avvaktat en försäljning av William?

ÖSK Fans/ Jag ser Holmberg som vänsterytter, det är där jag tycker han har presterat bäst. Sen vet vi ju att William är skadebenägen.
Örebro ÖSK Fans
2013-01-20 19:45
kom igen killar!!! vi ska banta truppen och vi har william, Hasani, samuelsson och Holmberg..hur ska vi kunna motivera ett lån av crespo när vi har minst 4 anfallare??

ska tilläggas att jag med vill ha crespo! men då måste nog en anfallare bort..
Örebro Svartvit sen barnsben !
2013-01-20 18:47
Håller med ! Mycket märkligt! Hade gärna sett Crespo minst fram tills sommaren i den svartvita dressen... Och representanter från AIK sade sig väl vara nöjda med utfallet av lånet förra säsongen?
Örebro rirobban
2013-01-20 18:39
Väldigt märkligt detta med Crespo. Är det ÖSK som inte vill låna igen eller vill inte Crespo själv till ÖSK? AIK verkar inte ha några problem med att låna ut honom igen, och till en Superettaklubb. Crespo lär ha trivts bra här enligt rapporter? Dessutom fungerade han bra in i ÖSK, vem vet om han kommer fungera lika bra i Sundsvall?
Örebro Conjuration
2013-01-20 18:28
Vafalls?!? Crespo till Sundsvall som spelar i superettan och är utsedd till Sveriges kallaste stad 2012? Hit med Crespo, ska han till superettan på lån så ska han hit.
Örebro go_osk (We are on the road agian!)
2013-01-20 15:13
Kan väl tillägga att jag hade haft större förståelse om en kille som Ilir Berisha hade gått ut och sagt att han vill vidare. Han presterade trots allt på en jämn nivå under fjolåret.

Min konklusion är hur som helst att spelare som Berisha förtjänar respekt bland oss supportrar medan spelare som Rama, Bamberg och Grahn inte gör det. Är en spelare tillräckligt bra under en längre tid så får denna chansen att spela i någon bättre klubb, då kommer också pengarna.
Örebro go_osk (We are on the road agian!)
2013-01-20 14:55
Bamberg var enligt mig en lika stor flopp som Grahn. Han stod knappt för en enda bra match i fjol. Med tanke på de förväntningar som fanns på honom så är han en av de ansvariga för att vi spelar i Superettan 2013.

Med andra ord är det bara att bita i det sura äpplet och hjälpa klubben tillbaka till Allsvenskan. I och med att det återstår 3 år på kontraktet sitter han inte i läge att förhandla, han borde istället satsa på att vara professionell och göra sitt jobb bättre än i fjol.
Örebro ÖSK Fans
2013-01-20 14:22
Bamberg har gjort bort sig totalt..samma klass som Grahn..
Örebro KCMarten
2013-01-20 14:20
Det skulle inte förvåna mig om Rama dyker upp i Schweiz efter sommaren som Bosman. Han verkar ha gått i Porokara´s skola om hur man maximerar sin egen nytta.

Bamberg har tre år på kontraktet och vet naturligtvis om spelreglerna i fotbollen.
Han säger att han trodde att han skulle komma till en toppklubb. Då borde han titta mer på tabellen året innan. Nä, skall han säljas skall det vara för riktigt bra pengar. Annars får han nog vackert prestera där han är.

I övrigt så är lugnet gällande ÖSK faktiskt positivt. Vi har gjort ett par strategiska värvningar (om Nkili blir klar någon gång..) och behållit de spelare vi ville behålla. Just nu känns det som det råder lugn och ro i spelartruppen, vilket är bra inför säsongsstarten. De uteblivna värvningarna kan ju bero på att P-O & Co har gillat vad de sett på träning och inte ser några behov av förstärkningar utöver de som kommit.

Det bådar gott inför framtiden.
Örebro Conjuration
2013-01-20 13:04
Hahahaha, måste läst fel? Vill verkligen Bamberg tillbaka till Haugesund som han verkligen ville lämna förut? Haha, brassar har tydligen även ett extraordinärt sinne för humor
Örebro Grohl
2013-01-20 11:57
En fjärdedel av det vi betalade för honom, bitch please... Hur kan han ens vara förvånad? Se till att göra ett jävligt bra jobb på planen istället så kan du säkert bli såld för ett rimligt belopp till sommaren.
Örebro Grohl
2013-01-20 11:49
Jag blir lite irriterad på Bamberg - samtidigt som jag förstår honom till 100%

Är man inte tävlingsmänniska nog att känna revanschlusta när man - som en av nyckelspelarna - bidrar till ett så kapitalt misslyckande som det förra året? Att Grahn tar de pengar han lyckas roffa åt sig och sen är först ut från det sjunkande skeppet, det är jag inte förvånad över en sekund ens. Men Bamberg hade jag ändå hoppats lite på. Samtidigt förstår jag honom, han har gjort sina år i superettan och kommer det ett bra bud förstår jag att han vill gå - det är ju också ett sätt att hjälpa klubben.

Bra bud bör vara en bra bit över en miljon.
AIK Saywee
2013-01-20 11:40
Ösk-groda, jag har redan läst detta, men det kan ju ha varit ett bud i ett tidigare läge som Bamberg tyckte var "bra betalt"
Örebro Ösk-groda
2013-01-20 11:31
Saywee
Läs D´Artagnan länk kl.09.00
Där står det att ÖSK blivit bjuden 1/4 av vad de köpte Bamberg för.......Tror inte ÖSK vill sälja honom för det......
Annons: