/fotboll/osk/forum/193.aspx/fotboll/osk/forum/193.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Brandao
2017-04-08 18:44
Loppan

Jag tycker bara Omoh är tillräckligt bra idag och det står jag för.. Axén är så jävla feg att jag inte orkar kommentera det.. Hade vi gått ut, utan respekt hade vi vunnit den här matchen lätt ..
Loppan i Axens skägg
2017-04-08 18:43
BOP// Är de fusk när man försöker få till ett inkast som inte inte är inkast? Är de fusk när man lägger sig lite för enkelt för en frispark? Är det fusk när man gör ett mål om de är offside och man vet det är offside? Svaren är egentligen ja på allt men ska du moralisera på det viset så blir fotboll väldigt svårt att spela som det ser ut idag.
Örebro Alltid Örebro
2017-04-08 18:41
@Bastard on Parade:
Finns inte många motståndare som inte har en @fuskare" som Igbo. J-Södras egen Smiley har stått för mer filmningar en Igbo ksn komma upp i på en säsong... det hindrar dem inte från att klaga ändå. Att dommaren gå på en filmning är dn sak, det betyder inte att de ska missa situationerna som ska vara straff. Det är deras jobb.
Örebro Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle
2017-04-08 18:37
Uttrycket "Tore-straff" kan nu bytas ut mot "Iglo-straff"
Örebro Bastard on Parade
2017-04-08 18:35
Alltid Örebro//
Fast problemet är ju att han redan har fixat ett rykte om sig om att vara en fuskare. Domarna är inte mer än människor. När en fuskare ramlar så lär inte domarna blåsa förrän de är 100% säkra på att det ska vara straff. Igboananike lär inte få med sig särskilt många tveksamma situationer i år. Jag har svårt att klandra domare som friar en situation när spelaren förstärker så mycket att det ser ut som en filmning.

Loppan i Axens skägg //
Jag tycker inte om fuskare. Det är dumt att kritisera fuskare i motståndarlagen om man samtidigt låter bli att kritisera fuskare i det egna laget. Det är skillnad på att spela tufft och gå över gränsen dessutom. Skulle domarna ha sett Igboananikes armbåge så är det ett solklart rött kort. Vi har inte råd att ta korkade röda kort när vi redan har det tillräckligt tufft spelmässigt.
Örebro Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle
2017-04-08 18:34
Paradox att Dajje var en av planens bästa spelare. Kvalitetsmässigt har vi bytt ned oss på ytterbacken
Örebro Alltid Örebro
2017-04-08 18:33
@Brandao:
Ja, men att de kunnat göra det beror också på att det fått spela grisfotboll. J-södra blabdade bra dpel med detta. Så fort vi skulle ställa om rev de ner oss. Dommaren blåste frispark men då korten uteblev kunde de fortsätta med sitt spelförstörande. Till viss del samma skot idag. Spelarna i AFC (Specielt Frimpong) toksatsade in i varje situation och dommaren var snäll och höll ner korten. Frimpongs tackling på mitten (när han redan hade ett gult) kunde vart rött direkt.. vad gör dommaren? Frispark och inte ens gult. ÖSK är inget tuft lag... om dommarna kommer fortsätta tillåta så här hårt/ fult spel sitter vi lite i skiten.
Loppan i Axens skägg
2017-04-08 18:33
@Brandao:

Rogic,Lorentzon,Brendan,Plessis,Naah och Kennedy klart godkända. Kom igen nu lite nyansera inlägg om man ska ta dig på allvar.
Örebro Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle
2017-04-08 18:33
@Karlstruum:
Håller med dig i stort. Men Plessis kändes lite väl seg och positionssvag. Men ok, det är en ny position och han har inte spelat på länge. Framåt sommaren kanske man mer kan ser var han står. Samtidigt ger det ett visst problem. Det är just nu ingen tvekan att firma Almebäck och Brendan är den starkaste duon. Men samtidigt med dem tappar vi luftspelet. Oscar ger mig bryderier. Han har gjort flera fina räddningar, det skall man ge honom. Men i nästa klipp är han helt ute och cyklar. T ex boxade ut bollen rakt ut i straffområdet eller står fel och reagerar sent. Och vid sista målet fattade jag ingenting när han dök upp där ute. "Vad gör han?" tänkte man
Loppan i Axens skägg
2017-04-08 18:32
@Karlstruum:

Hur menar du att om vi ger upp så ska kan laget ge upp? Har inte spelarna betalt eller har jag missat något?
Örebro Brandao
2017-04-08 18:31
Ingenting var godkänt idag förutom Omoh! Den som säger något annat kan avgå!! Vart är ambitionerna!?
Örebro Karlstruum
2017-04-08 18:24
Läser här och hade tänkt kritisera en del saker, fast på ett konkret sätt. Men går in och läser och vill istället hylla ÖSK. För dom var fortfarande bättre idag än vad många här är på forumet. Lugna er några timmar eller vänta tills imorgon, men just nu ska folk halshuggas och folk ska komma tillbaka nästa säsong. Vad sägs om att komma tillbaka till nästa match? Om vi ger upp, varför ska då laget kämpa? Omoh fin, Plessis fin på huvudet men känns som några kg för mycket för att hänga med i löpningarna. Men en klart godkänd debut. Kennedy är sådär småful och elak men gör mål. Vår nya Kim Olsen men snabbare och bättre. Oscar tyvärr snett ute ett flertal gånger nu på två matcher, ger ett oroligt intryck på vår backlinje skulle jag tro. Men stort plus på snabbare igångsättningar på honom idag, stort steg upp för honom i det, bra!
Postat via SvenskaFans-appen
Loppan i Axens skägg
2017-04-08 18:22
Förstår dig BOP och kan hålla med men samtidigt har vi fått in en elak "skitig" forward som ger och tar stryk och har lite fuffens för sig. Vi har klagat att vi har en för snäll forward som gör många rätt men inte poäng men nu har vi fått en elak forward som har trots allt räddat 4 poäng åt oss.
Känns lite typiskt Närke att gnälla.
Örebro Elliot2007(Bygg in hörnen på Behrn Arena!)
2017-04-08 18:22
Vad olika vi ser fotboll. Personligen tycker jag Omoh och Brendan var bäst i ÖSK. Besara behöver man inte ens kommentera och Nordin gjorde en slät figur idag. Sen står jag för att Jansson är en medioker målvakt. Jag skulle vilja gå så långt, så att förutom på linjen, så är han en av de svagare målvakterna i allsvenskan, såväl som superettan. Om det finns en aldrig så liten möjlighet att få hem Rinne på lån så måste det ske i sommar. Det är inte ofta Jansson håller nollan.
Postat via SvenskaFans-appen
Loppan i Axens skägg
2017-04-08 18:20
@Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle:

Konkurrensen kanske sitter på bänken? Fagerström var bra på försäsongen.
Örebro Alltid Örebro
2017-04-08 18:20
@Bastard on Parade:
Som våra motståndare hållits i de 2 första matcherna är jag glad vi har Igbo! Klart som fan han blir förbannad å frustrerad när motståndarna spelar fult hela tiden utan att dommaren gör nått åt det! Han skulle haft en straff med sig idag. ÖSK kan inte va duvungar när motståndarna är grisar. Jäm (dålig) match idag som vi ändå hade vunnit utan de katastrofala misstagen av Nordin å Jansson.
Örebro Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle
2017-04-08 18:19
Fattade inte vad Jansson sysslade med vid målet. Till nästa säsong tycker jag ÖSK skall leta konkurrens till Jansson (om han är kvar)
Loppan i Axens skägg
2017-04-08 18:14
@Laul32:

Brendan rädda oss många gånger idag. Plessis höll på att ställa till det rejält också idag.
Besara ut och in med Mbombo eller Sköld.
Örebro Benny Böckling
2017-04-08 18:11
Får vara nöjd med en pinne allt som allt efter en märklig jäkla match. Hur domarjäveln inte kan blåsa straff när Kennedy blir nerbrottad är helt sjukt. Tycker vi har matchen i andra halvlek till Axén förstör allt och skickar in Sköld. Top of the league!!
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Laul32
2017-04-08 18:11
Nästa match vill jag se Almebäck -Plessis som mittbackspar. Kennedy -sköld/Mbombo på topp ut med Brendan och Besara
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Bastard on Parade
2017-04-08 18:10
Jag tycker inte om hur Igboananike beter sig på planen. Armbågen som han delar ut är ruskigt ful och jag gillar inte heller hans filmningar. Är det här förenligt med ÖSK:s värdegrund? Om det är det, lägg ned allt snack om värdegrund då det bara är spel för galleriet.

Axen är en usel matchcoach. Jag hoppas att vi har en ny huvudtränare nästa säsong. För min del får bytet gärna ske tidigare. Det finns ingen spelidé och det finns inget samspel alls. ÖSK spelar som individualister i både offensiv och defensiv. ÖSK har själva försatt sig i den här situationen genom omfattande spelaromsättning och sena nyförvärv, det är alltså inte någon acceptabel bortförklaring.

Hur kan man snacka om en tuff konkurrenssituation och låta Besara spela hela matchen?
Örebro Brandao
2017-04-08 18:07
Alltid Örebro

Lägg av!! Vi har möttt två lag som har rullat ut oss!!
Örebro Brandao
2017-04-08 18:06
Hur i helvete kan man ta ut Omoh som är ÖSKs i särklass bästa spelare?! Besara orkar jag inte kommentera ..
Örebro Alltid Örebro
2017-04-08 18:05
1 pinne tillslut ändå... men Nordin å Jansson bjöd bort 2 poäng. Förövrigt; vad är det för grislag vi mött en så länge? Frimmy skulle blivit utvisad.
Örebro Empes
2017-04-08 18:03
Ja, vad ska man säga. Ser ut att bli ett tungt år... Tror tyvärr inte att vi är så mycket bättre än vad vi visat de senaste matcherna.
Örebro Brandao
2017-04-08 18:02
Axens jävla fel!! Vidrigaste matchcoachen som finns.. våga spela!!
Örebro D. McGrain
2017-04-08 18:02
Oroväckande uselt spel... Sen bjuder Nordin och Hines-Ike/Jansson på målen men de kunde gjort många fler. Omoh bra, men resten...? Illa, mkt illa. Får drömma om en mirakulös förbättring annars är säsongen över på en månad
IFK Norrköping Snoken.
2017-04-08 18:02
Hehe här var det livat! Gick mellan hopp och förtvivlan :)
AIK Saywee
2017-04-08 18:02
Serieledning :)
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Pedretti - Admin
2017-04-08 17:58
Hade vi haft bättre kommunikation och skärpa hade vi vunnit detta...
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: