/fotboll/osk/forum/1856.aspx/fotboll/osk/forum/1856.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro bison
2013-08-04 10:49
Myten om Bajens förträfflighet på alla sätt får man tydligen genom IV på första träningen...
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Sogen
2013-08-04 10:45
Aspen på samma sätt dom att Haddad kunde slåvad 100 000 på att ösk inte skulle åka ur förra året. HAN VAR SÅ SÄKER!
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Grixx
2013-08-04 09:19
Conjuration: Krönikan like!!
Örebro Aspen (hoppas ÖSK går upp i AS)
2013-08-04 09:16
Ett lag reda klart för en av de två plasterna till AS! Vilket lag tar den andra? Hoppas det blir ÖSK.
Örebro Aspen (hoppas ÖSK går upp i AS)
2013-08-04 09:07
Nu är det fourmkung som gäller. För några år sedan huserade ett antal franska grevar här på forumet. Men det är kanske som med släkten Bernadotte att även vår forumkung är rekryterad från den franska adeln. Historien upprepar sig.
Örebro Karlstruum
2013-08-03 23:51
No problemo för mig. Då det är tillkommet ur en ironisk situation så passar det väl till den krönikan.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro TommyS
2013-08-03 23:31
Lite sen på min matchanalys men förutom vad som tidigare skrivits skulle jag vilja hylla Hasani lite ytterligare. Tillsammans med Yasin och Jansson tycker jag att han hållt högst genomsnittlig nivå hela säsongen. Med sin styrka och smarthet har han gett Crespo, Samuelsson, Holmberg och Yasin massor av ytor. När han nu för första gången i år fick starta med en partner på topp som är mer än bara målskytt kunde Hasani äntligen komma i avslutslägen. Hoppas att Kalle och Hasani får chansen igen mot J-södra.
Örebro Conjuration
2013-08-03 22:48
@Karlstruum:


Forumkung, älskar ordet. Det har fått lite kultstatus, ungefär som Erik Wärle och hans episka fotbollskunskaper.

Ber om ursäkt ifall krönikan verkar seriös och elak, den är skriven med en stor skopa humor toppat med lite satir.
Örebro Sogen
2013-08-03 21:17
tror inte Nordin spelar, han kan tidigast bli klar på måndag och träna två dagar med grabbarna innan match. Nä blir inhopp i 70e för honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Aspen (hoppas ÖSK går upp i AS)
2013-08-03 21:06
Blir det fler förändringar på mittfältet till på onsdag?

Moa, Nordin? Det kan bara bli bättre !!
Örebro Sogen
2013-08-03 21:06
minatankar Men om man ska tänka så är det ju bättre med 2 ändringar än bara 1 ändring. För med en ändring tex Hagge ut så saknas ju en spelare. 4 ändringar är bättre än 3 ändringar osv. i ditt i lägg så fick du att det skulle låta dåligt med många ändringar men jag har hellre 2 ändringar än 1 med ditt tankesätt och 2 är ju mer än 1 då är jag asså för fler ändringar? för övrigt anser jag att det ändrades för mycket mot jkp.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Karlstruum
2013-08-03 20:58
Såg först nu krönikan om "forumkung", det ord jag använde mig av efter Axénklippet. Hilvete vilken fart det tog på vissa då. Varför sådan besatthet av ett ord ur en ironisk mening?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro minatankar (för sm-guld)
2013-08-03 20:37
bison (Örebro) // Sympatiserar med dina inlägg. Du behöver inte hålla med mig. För mig är det annars självklart. Det kallas gruppdynamik. Om en ordinarie ledamot inte är med på ett möte så påverkas det med hennes/hans frånvaro. Om någon annan träder in i hennes/hans ställe så påverkar denne nya person hela gruppen. Det är varken en subjektiv åsikt eller humoristiskt, som någon skriver. Det är vetenskap. Men skit i det. Förstår fortfarande inte hur denna självklarhet och betraktelse blivit en sån stor fråga. :-)
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Sogen
2013-08-03 20:18
GAIS torskade idag men Giffarma visade styrka med 1-4 borta mot Jpk utan Ari.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro bison
2013-08-03 20:16
Jag skiter i klubbens kommunikation det var inte det jag menade, jag tycker att det var ett hån mot forumet i helhet och Minatankar i synnerhet. Jag delar inte ditt sätt att räkna förändringar men att Axen inte släppt det efter en vecka känns töntigt. För att själv inte bli töntig ska jag nu släppa det här men jag står fullt ut för mitt tidigare inlägg.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Aspen (hoppas ÖSK går upp i AS)
2013-08-03 18:09
Vid senaste årsmöte beslutade årsmöte att tillsätta en arbetsgrupp för att se över informationen. Vid senaste SI-mötet framfördes från två av storsponsorerna ett den dåliga ekonomiska informationen var en orsak till ointresse att satsa pengar. Man vill att ösk redovisar hur dom används. Ganska naturligt. Man tycker väl som Minatankar. Detta kan vara en fråga som avgör om ÖSK ska vara en klubb för AS eller för lägre division. SM-guld vinner man definitivt inte utan sponsorer.
Örebro minatankar (för sm-guld)
2013-08-03 17:36
Godzilla Hårddisksson (Örebro) // Håller både med dig och inte. Självklart ska styrelse och ledning ta sina egna beslut, självklart har de givits ansvar och befogenheter och självklart är det upp till supportrar att bli medlemmar och aktieägare om de vill kunna påverka styrelsebesättningar. Men det räcker inte för någon styrelse och ledning i någon verksamhet eller bransch att inte fortlöpande lyssna på sina intressenter. Det är en del av beslutsunderlaget, ibland litet, ibland stort.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Godzilla Hårddisksson
2013-08-03 17:26
Om ledningen i en fotbollsklubb skulle vara så pass osäkra på sin egen kompetens att de hade varit tvungna att lyssna till "synpunkter" på ett anonymt fan-forum skulle det inte vara speciellt förtroendeingivande. Förstår inte alls debatten kring kommunikation. För mig är det självklart att fansen inte ska ha något att göra med spelidé och laguttagning etc etc. Lika självklart är det för mig att fansen inte ska ha något att göra med spelarköp/försäljningar osv. Fansen har inget ansvar. Det har däremot de som sitter i ledningen. Vid årsmöten kan ansvar utkrävas, om man som medlem skulle orka palla sig dit. Vilken fotbollsklubb skulle ens orka arbeta om man hela tiden måste ta hänsyn till x antal åsikter från x antal medlemmar/fans om varenda detalj i det löpande arbetet? Är ni missnöjda med kommunikationen så vänd er direkt till kansliet. Telefonnr finns såväl som mail. Är ni missnöjda med hur hela ÖSK-skutan styrs, gå till årsmötet och gör er stämma hörd. Men att klaga till andra fans brukar ju knappast hjälpa speciellt mycket. Själv är jag mycket nöjd med hur ÖSK styrs för tillfället.
Örebro Conjuration
2013-08-03 17:22
Den är skriven med en stor skopa humor :(
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2013-08-03 17:21
Axén har i allafall en snygg tattoo och en hund som är på hugget, jag gillar hans spjuvriga och nonchalanta stil, den sticker ut lite bland tråkmånsar : FORZA Alexander ...
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2013-08-03 17:15
Vem tror ni är skvallerbytta ???
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2013-08-03 17:15
Jag får bara ibland en känsla av att organisationen ÖSK inte vill ha något med medlemmar eller fans att göra, så länge det inte flyter på i himmelriket. De har visat att kommunikationen bör vara enkelriktad, vill inte ha hjälp från vare sig uppror eller upprop, och synpunkter från ett forum är bara trams och energiläckage, det är lite detta som stör mig för tillfället, i dessa underbara framgångar som enkelt för oss tillbaka dit vi hör hemma! ALLSVENSKAN !!!
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro K.Carlos
2013-08-03 17:10
DaSa //

Samma här med Csports. Det var första gången jag skulle använda arkivtjänsten dessutom, när det blir en 5-0 vinst... Och ingen ersättning skulle man få, så jag sa upp det direkt.
Örebro bison
2013-08-03 16:29
Nu tycker jag i och för sig att Axéns intervju fått lite för stora proportioner men i och med dagens krönika så finns det en del att kommentera. 1. Liknelsen med en svetsare är ju så där, men säg att jag spenderar timtals i veckan att titta på olika svetsare och diskutera svetsteknik med andra svetsnördar, ja då tycker jag inte det är så knepigt om jag påpekar att någon svetsat på ett undermåligt sätt. Som jag tolkar Axén så menar han ju att folk på forumet inte har någon koll på fotboll. 2. Tränarna ser ju bra mycket mer än vad vi andra ser, men innebär uttalandet att endast utbildade tränare skulle ha rätt att skriva på forumet? Personligen ser jag det som ett påhopp på forumet, ett forum som trots att vi halkat ner i superettan ligger i forumtoppen på svenskafans - den ger ett intresse runt klubben även när det inte är högsäsong och klubben går bra, men visst vi kan ju sluta att diskutera startelvor och värvningar eftersom vi inte är tränare. 3. Känns som det blivit en storm i ett vattenglas Edit: Det är inte krönikan jag kommenterar utan intervjun den bygger på.
Örebro KCMarten
2013-08-03 15:29
Det är förresten skönt att komma tillbaka från semestern och få fira med en 5-0 kross i serien. Även om ÖSK alltid skall slå Värnamo är ingen seger given på förhand.

Att vi torskade mot J Södra hänger jag inte läpp för. Vi visade igår att vi i alla fall är seriens bästa lag.

Så in med Nordin nu så kör vi!

I topp för att stanna! :-)
Örebro KCMarten
2013-08-03 15:26
Om Alec hänger upp sig på en detalj gällande byten i förra matchen är det inget som oroar mig.

Axén är ju en fotbollsnörd ut i fingerspetsarna och älskar att ha koll på detaljer. Det är ju en del av hans styrka, även om han också kan bli snarstucken ibland när andra inte ser det han ser. Ingen är perfekt men jag väljer att överse hans svagheter eftersom jag vet om hans styrkor.

Om vi t.ex lyckas få hit Nordin kan vi nog ge Axén en hel del cred för det, även om jag också vet att det finns andra som också skall ha det. ;-)

Örebro minatankar (för sm-guld)
2013-08-03 14:54
Saywee (Örebro) // Om en enskild spelare eller tränare väljer att inte läsa massmedias och/eller supportrars kommentarer är ju upp till varje person. Klubben behöver dock försäkra sig om att både styrelserepresentanter och klubbledning gör det, för att göra anspråk på att vara "marknadsorienterad" och att lyssna på sina "kunder" och ägare. Bland supportrar finns det publik, partners/sponsorer, aktieägare och medlemmar, de som klubben är till för och som utgör densamma.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Karlstruum
2013-08-03 14:52
Saywee: Han säger att han inte läst sen 2009 men att det finns andra som gör det och säger de mest väsentliga grejerna till dom. Kul ändå attdom har lite koll. Bättre låta någon underhuggare sitta och kolla på alla påhopp och trams som skriver. För däremellan, där håller detta forumet hög klass. Och det är det som framförs till vår underbara ledartrojka.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro ÖSK Fans
2013-08-03 14:36
Nordin var inte med på Göteborgs träning idag..spekulera får man göra ;)
AIK Saywee
2013-08-03 14:25
Måste nog lyssna än en gång på dem där omtalade Alec-intervjun. Har för mig att han säger att han inte läst på forum sedan 2009. I så fall innebär det ju att någon skvallrat för honom, innan intervjun, om just det omskrivna inlägget, som beskriver ett stort antal förändringar i truppen, vilket verkar irritera honom lite grann. Vem kan tänkas vara skvallerbytta ?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: