/fotboll/osk/forum/1841.aspx/fotboll/osk/forum/1841.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro KCMarten
2013-08-03 15:29
Det är förresten skönt att komma tillbaka från semestern och få fira med en 5-0 kross i serien. Även om ÖSK alltid skall slå Värnamo är ingen seger given på förhand.

Att vi torskade mot J Södra hänger jag inte läpp för. Vi visade igår att vi i alla fall är seriens bästa lag.

Så in med Nordin nu så kör vi!

I topp för att stanna! :-)
Örebro KCMarten
2013-08-03 15:26
Om Alec hänger upp sig på en detalj gällande byten i förra matchen är det inget som oroar mig.

Axén är ju en fotbollsnörd ut i fingerspetsarna och älskar att ha koll på detaljer. Det är ju en del av hans styrka, även om han också kan bli snarstucken ibland när andra inte ser det han ser. Ingen är perfekt men jag väljer att överse hans svagheter eftersom jag vet om hans styrkor.

Om vi t.ex lyckas få hit Nordin kan vi nog ge Axén en hel del cred för det, även om jag också vet att det finns andra som också skall ha det. ;-)

Örebro minatankar (för sm-guld)
2013-08-03 14:54
Saywee (Örebro) // Om en enskild spelare eller tränare väljer att inte läsa massmedias och/eller supportrars kommentarer är ju upp till varje person. Klubben behöver dock försäkra sig om att både styrelserepresentanter och klubbledning gör det, för att göra anspråk på att vara "marknadsorienterad" och att lyssna på sina "kunder" och ägare. Bland supportrar finns det publik, partners/sponsorer, aktieägare och medlemmar, de som klubben är till för och som utgör densamma.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Karlstruum
2013-08-03 14:52
Saywee: Han säger att han inte läst sen 2009 men att det finns andra som gör det och säger de mest väsentliga grejerna till dom. Kul ändå attdom har lite koll. Bättre låta någon underhuggare sitta och kolla på alla påhopp och trams som skriver. För däremellan, där håller detta forumet hög klass. Och det är det som framförs till vår underbara ledartrojka.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro ÖSK Fans
2013-08-03 14:36
Nordin var inte med på Göteborgs träning idag..spekulera får man göra ;)
AIK Saywee
2013-08-03 14:25
Måste nog lyssna än en gång på dem där omtalade Alec-intervjun. Har för mig att han säger att han inte läst på forum sedan 2009. I så fall innebär det ju att någon skvallrat för honom, innan intervjun, om just det omskrivna inlägget, som beskriver ett stort antal förändringar i truppen, vilket verkar irritera honom lite grann. Vem kan tänkas vara skvallerbytta ?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro svartvitthjärta
2013-08-03 14:16
Ge oss Nordin på ett silverfat!
Örebro svartvitthjärta
2013-08-03 14:15
Någon som sett en startelva för u21 nu i eftermiddag?
Örebro ÖSK Fans
2013-08-03 14:02
Då är det nära med ny klubbadress för Nordin
Örebro Conjuration
2013-08-03 13:56
Nordin Gerzic, EJ uttagen till Göteborgs trupp!
Örebro DaSa
2013-08-03 12:30
Sen så förstår jag mig inte på folk som inte vill värva misslyckade utlandsproffs, jag skulle vilja påstå att det är en av de bästa värvningar som vi i ÖSK kan göra. Man får en spelare med bevisligen hör potential och i "trygga" ÖSK kan spelare få tillbaka självförtroendet. Men sen är det skillnad på utlandsproffs och utlandsproffs, t.ex. Sankan är ju ett exempel på en spelare som man i efterhand inte skulle ha värvat.

Min poäng är i alla fall att jag tycker vi skall försöka få hit Fredrik Stenman eller Emil Johansson till vänsterbacken:)
Örebro DaSa
2013-08-03 12:23
Hoppas verkligen att det är Nordin som är bomben! Gick ju att lära om Anders Svensson att bli mycket mera defensiv så tror att vi kan göra ngt liknande med Nordin. Sen tror jag även att medspelarna runt honom kommer att växa, kan mycket väl bli så att Moe tar nästa steg i sin utveckling när han får en kompent parhäst på mittfältet.

Sen så tror jag att Nordin kan tänka sig att gå ned i lön också. Finns ingen klubb i Sverige som kommer att betala den lön han har idag med hans nuvarande form/prestationer. Skulle jag ha varit Nordin så hade jag tyckt att ÖSK skulle vara en perfekt lösning, få en halv säsong i SE för att återfå självförtroendet och spela in sig i nästa års startelva.
Örebro DaSa
2013-08-03 12:17
Är grymt besviken på csports, jag kunde inte se matchen igår så hade därför planerat att se den från deras arkiv imorse men när jag skulle starta matchen så var det ngt problem som gjorde att det inte gick. Detta är andra gången det händer, förra gången var det Assyriska-matchen, då hade de tabbat sig med inspelningen så att matchen fanns inte kvar längre.
Örebro Kardinalen
2013-08-03 12:17
Nkili spelar i år i en division som är tre divisioner bättre än förra året. Att ta ett sådant kliv i karriären och sedan direkt bli lagets hjälpgumma är väl kanske att ta i? Räcker att som 22-årig nykomling ta plats i laget och spela både innermttfält och innerback. Inte ska han väl behöva lira högerback också, bara för att "vi inte ska ändra för mycket i laguppställningen"?
Örebro DaSa
2013-08-03 12:15
ÖSK-Karl/ Håller inte med dig denna gång att det är fel tillfälle att byta matta. Optimalt hade varit om de gjorde det redan innan säsongen men tycker inte att vi skulle ha väntat till efter denna säsong. Nu har vi haft färre skador denna säsong, vet inte om det beror på Peo, nya fyskillen, att vi har gjort oss av med skadebenägna spelare men tror att det kommer att bli ännu bättre med nya mattan.
Örebro mr olafski
2013-08-03 12:08
om det är nordin som är den stora bomben så lär han få gå ner en hel del i lön. skulle dock bli grymt glad om nordin kom för det skulle vara en kalasvärvning av klubben. Tror ni att Nordin och Saeid kan spelar på mittfältet samtidigt eller blir det för offensivt balanserat? om dom skulle spela samtidigt vem tror ni kommer ta den större delen av det defensiva ansvaret? själv tror jag Saeid då den mannen verkar ha lungor som en oxe.
Örebro Kardinalen
2013-08-03 12:03
I slutändan handlar det om att ta så många poäng som möjligt när serien är slut. Om Peo tycker/tyckte det gynnade klubben och laget i det långa loppet att spela in dessa tre nya i en och samma match så gott nog för mig.
Örebro ÖSK Fans
2013-08-03 11:35
Minatankar

Du är som en sportchef;) och inga kommentarer låter ju bra! ;)
Örebro minatankar (för sm-guld)
2013-08-03 11:23
Karlstruum (Örebro) // Färre ändringar nu än förra gången och fler "gamla" spelare med. Om man vinner eller förlorar kan som bekant bero på väldigt många faktorer.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro kenya
2013-08-03 11:06
Det i vilket fall jag hakade upp mig på var att man i förlustmatchen startade med så många spelare som inte ens ingått i en startelva i ÖSK. Pode, DG, Björnqvist, Lumbana. Jag tror många här har erfarenheter som spelare, ledare osv i lagidrott och vet att det kan vara vanskligt med för många ändringar i en startelva. Individuellla prestationer på träning är en sak, att komma in i ett lag och ett spelsystem är ett annat. Det behöver man inte vara en aktiv tränare för att tycka, och det hoppas jag Alec vet också.

Tyckte PEO förklarade det bra innan match kring varför man gjorde så många byten. Att man tog in alla för att få in dem i spel så fort som möjligt. Sen säger han inte rakt ut att det var ett felbeslut men vem skulle göra det? :)

Igår fick tränartrojkan cred för de chansade med Holmberg/Hasani på topp och att Nkilli fick starta igen. Matchen innan fick de i vissa delar kritik. Det är så det fungerar. Förstår inte heller varför man ska haka upp sig på det.
Örebro minatankar (för sm-guld)
2013-08-03 11:05
ÖSK Fans (Örebro) // Har inga kommentarer, annat än att det tas många kontakter av alla klubbar, inte minst inför och under det att fönstren är öppna.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Sogen
2013-08-03 11:02
Att det är Nordin det ryktas om härleder jag till 90% att det är Sarp som skrev om det.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Conjuration
2013-08-03 11:00
Bomben kan vara vemsomhelst men att det är Nordins namn som florerar är inte så konstigt. Ingen större speltid, rykten om att IFK försöker bli av med honom, Nordin är en av oss, mittfältare, stort PR värde osv.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro ÖSK Fans
2013-08-03 10:37
Minatankar

Det ryktas om Nordin nu..men du tror inte det är han som är bomben som sarp pratar om?
Örebro Karlstruum
2013-08-03 10:32
Men Minatankar. Var ju i denna match nästan lika många ändringar som sist om man jämför mot sista vårmatchen. Sitter på mobilen så kan inte se startelvan mot LSK. Inte samma anfallspar, byte av en ytter och inner och sen byte av mittbackarna då Wikström då var vänster? Så räknar man med nya gubbar in i startelvan som "två ändringar" som du gjorde sist så lär det vara minst 10-11 ändringar i denna match med. Men denna gång med ett bättre resultat.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro minatankar (för sm-guld)
2013-08-03 10:04
Aspen (hoppas ÖSK går upp i AS) (Örebro) // Håller med dig om Alec. Att man är besviken efter en förlust och uttrycker att det är bättre att supportrarna stöttar laget än ger sina synpunkter på matchen är en sak, om än anmärkningsvärd. Att nu efter vinst fortsätta att ta upp förra matchen förstår jag inte. Nu gick man ju tillbaka till färre förändringar och det gav storvinst. Nästan alla synpunkter mot Jönköping gick ut på de många förändringarna oavsett orsakerna till dessa. Men låt oss nu glädjas åt en fantastisk insats av spelare och tränare. Nu ska Jönköping få känna på ett helt annat motstånd på onsdag.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Jekl
2013-08-03 09:31
När gjorde någon spelare senast hattrick i en tävlingsmatch innan igår?
Örebro Aspen (hoppas ÖSK går upp i AS)
2013-08-03 09:02
Axén är lite stingslig i intervjun, har hakat upp sig på diskussioner om många byten.

Det är klart att supportaran måste diskutera vad som bra och mindre bra. Annars dör mycket av intresset för fotbollen och ÖSK.
Örebro ÖSK KRILLE (GFG 2015)
2013-08-03 00:28
Nöjd 3-målskytt!
Örebro ÖSK KRILLE (GFG 2015)
2013-08-03 00:27
Axén nöjd efter stor vinst!
Annons: