/fotboll/osk/forum/1624.aspx/fotboll/osk/forum/1624.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro minatankar (för sm-guld)
2013-11-28 23:21
Namn: pemo
Sänt: 2013-11-28 22:35

"Men jag vill bara framföra min åsikt till den skribent som ansåg att Falkenberg skulle komma före ÖSK. Eller om i alla fall ifrågasatte varför."

//

Jag har inte sagt att Falkenberg kommer före ÖSK. Jag har ställt frågan varför ÖSK skulle komma före Falkenberg nästa år när vi inte gjorde det i år och om vi inte skulle värva några spelare.

Falkenberg lär satsa för att fylla de tapp man gjort även om det kan bli svårt. Men när man menar att ÖSK skulle klara sig med samma trupp som i SE. trots att fem spelare försvunnit i skador eller till sina ordinarie klubbar blir jag nyfiken på hur man tänker.

ÖSK riskerar att mista både Atashkadeh och Berisha p g a skador. Crespo, Nordin och DG var inlånade.

Men när sedan de som menat att ÖSK i princip klarar sig med samma trupp som i år accepterar det ena nyförvärvet efter det andra och det till slut bara skiljer en spelare på oss som från början menat att man behöver rekrytera 5-6 spelare och de som från början sagt att det inte behövs, så är väl alla överens i stora drag?
Örebro go_osk (We are on the road again!)
2013-11-28 22:50
Saywee//

Du bör helt seriöst ta dig en funderare på vad du sysslar med. Varför i hela fridens namn hålla på och återupprepa samma fråga om och om igen trots att den skribent som du riktar frågan till har skrivit att han inte kommer att besvara den? Dessutom så är det ju som du själv brukar skriva när det gäller nyförvärv, det vill säga att inget är klart förrän bläcket har torkat och spelaren är presenterad på officiella.

Stora delar av A-truppen återsamlas för träningsstart den 2 december. Frågan är om något ytterligare nyförvärv hinner presenteras till dess. Tveksamt.
Örebro pemo
2013-11-28 22:35
Hej igen. Nej, jag har inte bytt nic eller "skrämts" härifrån. Jag tackade ÖSK för avancemanget och påtalade att jag gärna pratar fotboll och analyserar det jag ser. Men jag har inga inside eller känner någon som känner någon, så jag läser och får lite goda fniss.

Att kommentera andra skribenters åsikter har jag lärt mig att låta bli, då jag gärna ironiserar och kan även bli lite syrlig. Och sådant kan ju vara väldigt svårt att utläsa i skrift.

Men jag vill bara framföra min åsikt till den skribent som ansåg att Falkenberg skulle komma före ÖSK. Eller om i alla fall ifrågasatte varför.

Som jag ser det så har ÖSK ett bättre försvar. Släppte in minst mål i serien. Överlägsen rutin i den högsta serien.
Falkenberg har tappat sin tränare, tappat skyttekungen och passningskungen, samt tydligen även en vänsterback. Så frågan är ju vad de skall locka med för att få likartade ersättare?

Visst, det ryktas om Henke som tränare, men där har han ju inte gjort någon glad. ( ännu så länge ) I övrigt får de nog ta lite överblivna eller spelare som behöver byta miljö och kanske har ett skadat självförtroende. Lex Astvald.

Vårt eget lag tror jag har stor chans att överleva nästa år. Erfarenhetsmässigt är det bättre att ge nuvarande trupp förtroende med någon spetsvärvning. Att det inte räcker till guld håller jag med om, men har vi inte lärt oss att man inte kan köpa på vinst och förlust.

Målvakten är bra. Backlinjen håller. Varför sedan många klagar på Hagge har jag svårt att förstå. Visst missar han några inlägg, men det skulle vara kul att se en statistik på vilka backar som slagit fler.

Innermittfältet håller om vi skall fortsätta spela som PEO vill. då verkar vi inte behöva en "kreativ" spelare. Men visst, jag vill också se en Anders Svensson eller Hamad på mitten, men det funkade ju ändå.

Framåt är väl den stora frågan. Tycker fortfarande att vi är för dåliga i avsluten. Håller också med om att Crespo inte är en fullt utvecklad spelare, men han är ju bara 20, så det finns ju hopp.

Dessutom har ju alla våra yngre spelare blivit ett år äldre och fått matchning/rutin från SE och bör ta ytterligare steg i utvecklingen.
Nästa år lär vi få spela mer på kontringar än i år, och då kan Yasin och Holmberg kanske få mera ytor.

Slutligen hoppas jag att några av våra yngre talanger tar chansen nästa år och vill visa Örebro att det är bättre med egna produkter än att sukta efter avdankade fd spelare som bara jagar pengar. ( Grahn ?? )

Så där, lite fotbollsfunderingar från mig.
Hoppas att jag inte trampat någon på tårna eller uttryckt mig nedlåtande.
Ser fram mot nästa säsong och skall snart lösa ut mitt årskort.
Hej ÖSK.
Örebro Jekl
2013-11-28 22:34
Att ÖSK-hjärtat skriver "Nordin stannar" lite kryptiskt är väl precis samma sak som att du Saywee skriver "Jag vet mycket om Crespo" - det tillför som sagt ingenting att skriva såna saker, mer än att det kan skapas lite diskussioner (som är kul men som inte behöver gå till överdrift som de gjort nu). Precis som att du skriver att du inte vill avslöja vad dina källor har sagt så kanske inte ÖSK-hjärtat vill avslöja om han vet någonting om Nordin.

Det är väl ganska givet att, om man har inside-information så är man rent ut sagt dum ifall man avslöjar det på ett öppet forum så fort man vet något nytt, med tanke på att vem som helst kan läsa här och att man antagligen inte skulle få veta så mycket mer framöver om någon kommer på att man läcker som ett såll.

Snälla snälla, kan vi inte alla försöka att hålla oss till relevant, ösk-relaterat innehåll på det här forumet, resten kan man ta någon annanstans så att alla andra slipper läsa det.
trilla Tore
2013-11-28 22:34
Ja, det är ju otroligt, Saywee. Tänk (!!!) att ÖSK-hjärtat (varför kallar du skribenten "lilla ÖSK-hjärtat"?) skrev ett inlägg utan att ange källa.. ack, ack, ack! Och tänk att du behöver upprepa dig i 28 (!) inlägg!!!
Örebro MrCrowly
2013-11-28 22:34
@Saywee:


Det är inte lätt å bara släppa det när du upprepar samma sak 10-20 ggr per dag...
AIK Saywee
2013-11-28 22:30
trilla Tore, ja det har du rätt i, och lilla ÖSK-hjärtat skrev, att Nordin stannar, utan att ange några källor, Visst är det märkligt ?
Postat via SvenskaFans-appen
trilla Tore
2013-11-28 22:23
@Saywee:

Och vet du, jag vet så jätte-, jätte- jättemycket om Eidur genom mina varma källor på Island!! Tänk så mycket vi tillför genom att skriva såna här inlägg du!
AIK Saywee
2013-11-28 22:11
MrCrowly, hur fan kan du hänga upp dig på allt jag skriver, släpp det bara ... Heja SPORT !!!
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2013-11-28 22:09
Varför "skrika" efter admin och saxen, bara för att vi tycker lite olika, jag upplever inga större påhopp eller hot, bete er som vuxna människor, om nu vuxna människor är en bra förebild.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Jonas r
2013-11-28 21:51
minatankar (för sm-guld) (Örebro) 2013-11-28 21:38 Jag blir så trött på alla påhopp, upprepningar och inlägg utan någon som helst substans. Ibland blir debatten intressant, men alltför ofta handlar den inte om fotboll eller ÖSK. Jag tror inte den kan bli ordning på detta utan en aktiv administratör. Håller med. Jag har anmält mitt intresse till redaktionen.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Åter till ståplats. (Sekt. E)
2013-11-28 21:49
ÖSK-Karl// Vet inte om du syftar på det pm som redovisades här på forumet från ÖSK-Hjärtat till Saywee. Men om du gör det, på vilket sätt var det i så fall ett hot? Vore det ett hot så vore det också uselt, som du skriver, men jag kan inte hitta själva hotet.

Ang spelare/typer som vore bra för oss att få in så vore det fantastiskt om vi kunde hitta en löpare likt Bedoya. Tror vi att tränarstaben håller med där eller ligger det inte i fas med deras spelidé, någon som vet?
Örebro MrCrowly
2013-11-28 21:45
hur fan kan du hänga upp dig så in i helvete mycket på ett inlägg?
Det är väl för fan bara att släppa det?

Hela forumet blir ju sönderspammat av ditt djävla tjat!
AIK Saywee
2013-11-28 21:44
MrCrowly (Örebro) 2013-11-28 21:37 Nordin stannar inte... i Göteborg eller i USA ???
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro MrCrowly
2013-11-28 21:43
.
AIK Saywee
2013-11-28 21:41
minatankar, jag blir också så trött, vill ju bara veta var Nordin stannar
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2013-11-28 21:39
Detta är inte trams från mig, men otydligt, som det skall vara i sillatider, men jag vet sedan en längre tid, mycket om Crespo, via mina källor i Gnaget
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro minatankar (för sm-guld)
2013-11-28 21:38
Jag blir så trött på alla påhopp, upprepningar och inlägg utan någon som helst substans. Ibland blir debatten intressant, men alltför ofta handlar den inte om fotboll eller ÖSK. Jag tror inte den kan bli ordning på detta utan en aktiv administratör.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro MrCrowly
2013-11-28 21:37
Nordin stannar inte...
AIK Saywee
2013-11-28 21:31
Å allt jädra tjafs handlar om varför en skribent inte vågar besvara en mycket enkel fråga, eller ?
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2013-11-28 21:29
Conjuration, vet du om det hemliga forumet fortfarande existerar ? Där förstod jag att man kunde läsa mycket bakom kulisserna, men jag klev aldrig in där ...
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro bison Forumkung
2013-11-28 21:28
Ny rubrik på svenskafans startsida: Sax önskas på Svartvitt.
Det här är ju bedrövligt!
AIK Saywee
2013-11-28 21:22
Jag vet vad eller vilka som fick KCMarten att avsluta ... ... bedrövligt !!!
Postat via SvenskaFans-appen
trilla Tore
2013-11-28 21:21
@Saywee:

Lägg ner nu !!!!
Örebro ÖSK-hjärtat
2013-11-28 21:19
@ÖSK FANS:


Gjorde han inte en snygg klack mot MU? Bara det bör vara värt kontraktet :)
AIK Saywee
2013-11-28 21:18
Trilla Tore, KCM kastade in handduken efter 10 år :( Saknar honom mycket, men vet på vilket forum jag kan hitta honom :) Saknar också Wivallius, Grixx ock pemo, med flera trevliga skribenter ...
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2013-11-28 21:13
Varför i herrans namn vågar inte ÖSK-hjärtat svara ärligt på var Nordin stannar, Hemligt som fan :)
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Jonas r
2013-11-28 21:03
Tack bison
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro bison Forumkung
2013-11-28 21:02
@DaSa
Men just dessa jänkare har ju varit på tal tidigare. Jag skulle inte tacka nej till Warshaw, den andre har jag dålig koll på.
Örebro ÖSK FANS
2013-11-28 20:57
Paj

Tror Crespo har varit skadad stora delar av hösten och fått begränsad speltid..
Annons: