/fotboll/osk/forum/1223.aspx/fotboll/osk/forum/1223.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro go_osk (We are on the road again!)
2014-10-28 13:11
Saywee//

Så är det! I samband med att vi ställer krav på spelare, ledare och ÖSK som organisation bör vi som supportrar titta oss själva i spegeln. När vi väl är på matcherna - gör vi allt vi kan för att lyfta fram laget till tre poäng?

Jag tror att det vore bra om ÖSK till nästa säsong ordnar olika aktiviteter för att lyfta stämningen på våra matcher.
AIK Saywee
2014-10-28 13:01
go_osk, ja, det finns mycket mer att önska, oavsett publiken sitter eller står.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro go_osk (We are on the road again!)
2014-10-28 13:00

Örebro go_osk (We are on the road again!)
2014-10-28 13:00
Örebro go_osk (We are on the road again!)
2014-10-28 12:57
@Saywee:


Där har du en poäng. Tyvärr upplever jag att stora delar av vår publik är rätt "sömnig" under matcherna. Ett bättre stöd från sittplatspubliken skulle garanterat leda att ÖSK:s matcher blir en bättre produkt.
AIK Saywee
2014-10-28 12:07
Man blir aldrig för gammal, för att stå upp för sitt lag !!!
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro pemo
2014-10-28 12:00
Jag tycker att det är ganska naturligt att de yngre driver "läktarkulturen". Vi gubbar på sittplats har ju gjort det i våra tidigare liv. ;)
Nu är man mest tacksam för att orka resa sig och hurra vid mål.

Men från klackrop till bengaler och knallskott är det väl ganska långt, hoppas jag. Brukar titta på Fan-TV och 08-fotboll. Där korar de alltid "veckans bonndjävul". Det är väl inte så höga odds på att i nästa program får Elfsborgs klubbchef det epitetet. Bara för att han säger vad många tycker; släpp inte in Stockholmsklackarna på arenan.
Det vore mycket mer klädsamt om den panelen för en gångs skull tar avstånd från det meningslösa eldandet. Men det kan man väl bara drömma om.
Det är ju alltid någon annans fel när vissa i klacken missköter sig.

Lite sorgligt att säsongen tar slut på lördag. Vore kul om vi får tacka av någon trotjänare som slutar. Men det verkar väl inte riktigt så ännu.

Fast Nordin och Sobra får väl kanske en blomma eller så, då de tillhör en annan klubb. Förhoppningsvis tackas också Wikström av. Det är han värd. Det har ju gått hyfsat bra i år, men jag tror inte han håller ett år till. Och då är det ju roligare att bli ihågkommen när man är på topp.

Örebro go_osk (We are on the road again!)
2014-10-28 11:44
Jag tycker det är bra att vi för diskussioner om stödet från läktaren. Om ÖSK ska ta nästa steg sportsligt vill det nog till att vi supportrar förbättrar vårt stöd på matcherna. Det är knappast en slump att de bästa lagen har det bästa stödet!
AIK Saywee
2014-10-28 11:32
Festligt :)
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Axel Vadd
2014-10-28 10:16
ÖSK bjuder in till avslutning på O'learys
AIK Saywee
2014-10-28 09:02
Respons, vad i verksamheten bör vi diskutera? Jag har åsikter om det mesta, men kan hålla mig lugn också om det behövs.
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2014-10-28 09:00
Respons, självklart är det totalt ointressant för de flesta läsarna att veta var du befinner dig. Men i sammanhanget undrade jag bara över om du hade blivit skymd av stora flaggor under någon match, men vi släpper det här så att det inte blir något präktigt tjafs, av omtanke om forumläsare :)
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2014-10-28 08:56
När jag njuter av det vackra klubbmärket i Axel Vadd's länk, så får jag en, kanske onödig, fundering. Undrar hur stor procentuell del av klubbmärket som är svart, vit, röd respektive grön. Hur kan man mäta sådant månntro och varför blev svart och vitt de dominerande färgerna i klubbdressen och ibland lite rött. Men grönt har väl inte förekommit så det stör ... ... äsch det är bara funderingar utan svar, vi går vidare med att ladda för en fantastisk fan-taktisk avslutning på vår hemmaborg och gläds åt att spela allsvenskt 2015 :) Då skall vi visa att vi är att räkna med och media får skärpa sig!
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Respons
2014-10-28 08:52
@Saywee:


Inte är diskussion kring läktaraktiviteter obekväm, åtminstone inte för mig. Framförde bara ett förslag.

Självklart har jag både i Sverige och utomlands varit både på ståplats- och sittplatsläktare. Men det torde vara fullständigt ointressant för läsarna på detta forum att läsa om var just jag befinner mig på en läktare när det är ÖSK, fotboll och det som hör till verksamheten som vi ska diskutera.


AIK Saywee
2014-10-28 08:31
Vi avslutar flaggdebatten om den känns obekväm, jag beskrev bara mina tankar kring att vara på sittplats eller att vara på ståplats :) Förväntar mig inga svar på svårgooglade frågor. Grattis ÖSK !!!
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Axel Vadd
2014-10-28 08:09
Idag fyller ÖSK år
Örebro Respons
2014-10-28 07:28
@Bulten i Boo:


Håller med dig om att sittplatspubliken kan vara mer engagerad. Många har ändå ÖSK-halsdukar och stämmer in när Kubanerna uppmanar.

Det har dock alltid varit så runt hela jorden att det i första hand är de yngre supportrarna på ståplats som visar störst engagemang. De äldre orkar inte alltid stå upp en hel match och inte sjunga och hoppa heller så länge. :-)

Är inte ens säker på att man får ta in större flaggor på sittplatsläktarna.

Hur som helst var det bara en idé och ett förslag jag hade. Det är inget krav och ingen förväntan.
Örebro Bulten i Boo
2014-10-28 06:44
@Respons:
Ok, isf borde vi väl kunna ha samma förväntningar på sittplats- som på ståplatspubliken när det gäller att ha med sig flaggor att vifta med!
AIK Saywee
2014-10-27 23:12
Oj nu läste jag Respons inlägg lite noggrannare, flaggviftning vid skador? Det får du gärna förklara lite tydligare!
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2014-10-27 23:10
Som sittplatspublik vill jag även skriva vad jag tycker då jag är bänkad. Det är häftigt och underbart att se den svartvita klacken och flaggor etc. För det skymmer liksom inte sikten. Tvärtom ger det som sittplatsare en viss stolthet och lite pirr i de svartvita nerverna. Men, Respons har du provat på den underbara känslan som ofta finns i vår fina Kubanklack, framförallt vid länsderby'n?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Respons
2014-10-27 23:01
@Bulten i Boo:


Tror inte det är någon större skillnad på sittplats- resp ståplatspublik när det gäller att vilja se matcher. Det krävs därför naturligtvis lite disciplin av flaggförare att vifta när spelet inte är igång. Det finns det många tillfällen till, t ex vid alla inkast, hörnor, skador och frisparkar.
AIK Saywee
2014-10-27 22:14
BiB, 21:21, det var just därför jag tidigare frågade Respons en svårgooglad fråga, men fortfarande utan respons. Men jag är helt överens med dig! Har varit på bortastå på många matcher genom åren och på flera olika arenor. Vill man se matchen får man dra sig undan till en plats med bättre utsikt, om man vill se fotboll. Om det sker som tifo eller vid mål är väl OK, men viftas det hela matchen och man är "felplacerad" ja då flyttar jag på mig ...
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2014-10-27 22:06
Tack Göteborg, nu blir vi sämst 7:a :)
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Bulten i Boo
2014-10-27 21:21
@Respons:

Störst är inte alltid bäst. Med en massa stora tygstycken framför sig blir det desto svårare att följa matchen. Men sånt kanske inte sittplatspubliken bryr sig om?
Örebro Bäst när det gäller
2014-10-27 21:17
@Sparkabolleninimål:


Trodde nog att du sett fler matcher än den igår. Ville med min "fråga" ärligt talat bara "provocera" fram några positiva tongångar kring Sobra vilket jag tycker han förtjänar.

Tror som du att han inte är billig att lösa och kanske inte ens den rätte att lösa. Ser vi till att få in någon som levererar i paritet med Sobra är jag supernöjd för jag menar att Sobra definitivt är en starkt bidragande orsak till ÖSK:s höst.
Örebro Bastard on Parade
2014-10-27 20:57
Jag var rädd att Sobra inte skulle ha rätt karaktär, men jag tycker att han har visat att han jobbar hårt för laget och han är ju den som blir gladast av alla när någon av lagkamraterna gör mål. Igår hade han en sämre dag, precis som alla andra ÖSK:are.
Örebro Sparkabolleninimål
2014-10-27 19:38
@Bäst när det gäller Har sett de flesta matcher denna höst. Sobra har varit bländande i flera(de flesta) och tillför mycket till ÖSKs spel. Min poäng grundar sig mer i att jag tror att sobra kommer bli en dyr lösning på såväl kort som lång sikt. Han är inte direkt spelaren som tar extra jobbet, och det lös igenom igår. Jag undrar hur det blir över en hel säsong? Sobra är en mycket bra fotbollsspelare och jg blir inte ledsen om ösk satsar på honom.
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2014-10-27 19:21
Respons, var du på bortastå ?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Respons
2014-10-27 17:18
Var i Norrköping i går och upplevde hur fint Kubanerna stöttade vårt lag under hela matchen. Mycket imponerande. Har dock flera gånger kunnat konstatera att i princip alla andra lags supportrar har ett flertal större flaggor som vajar under matcherna medan Kubanerna har ett fåtal och dessutom små. Jämför t ex med Norrköpings supportrar som bara tack vare alla stora flaggor såg betydligt fler ut än de var. Detta bör ÖSK kunna stötta Kubanerna med. Tror dessutom på att inte bara använda svart och vitt som färger utan också få fram lite varmare färger med det röda och gröna som också ingår i vårt klubbmärke.
Örebro josud
2014-10-27 17:17
@berra-z:

Vad som helst vore väl bättre än den där eländiga pandan, mesigare djur finns väl inte. Effersom den inte på nåt sätt hänger ihop med ÖSKs nuvarande marknadsföring vore det väl dags att pensionera den. Ska man absolut ha ett djur vore väl en kaxig skunk roligare... :-) Djuret som alla hatar.

OT: tänkte ta med lilla dottern på landskamp på onsdag. Nån som vet om det finns landslagshalsdukar i nån av stans affärer just nu?
Annons: