/fotboll/osk/forum/10216.aspx/fotboll/osk/forum/10216.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Lagun
2004-03-09 15:34
Någon som vet när fredagsmatchen mot Molde börjar?
Tack på förhand...
Örebro Kronblom
2004-03-09 14:52
Sami Hyypiä:Det enda du vill åstadkomma på detta forum är att få igång en pinsam debatt som du ska bestämma över och att ditt lilla ego ska få lite uppmärksamhet.Efter vad man kan tyda på dina inlägg verkar det som att du är 13-14 år liten.Vi ÖSK-supporters vet ÖSK:s kapacitet och att vi kan överraska,du ska inte stirra dig blind på träningsmatcher utan det är i april som det börjar gälla.Koncentrera dig på ditt lag istället och sluta med att skapa dålig stämning på detta forum!

Nu till matchen mot Lyn:precis som mot Degerfors gör man en riktigt usel första halvlek men spelar upp sig efter paus,det verkar som man för tillfället har svårt att hitta en jämn nivå som håller i 90 minuter;med lite tur hade matchen slutat 2-2(vad man hört skulle man fått en straff med sig när Gurra blev dragen i tröjan).Jag tror dock vi blir livsfarliga när vi blir helt skadefria!
Örebro Mr.ÖSK
2004-03-09 20:46
Det verkar tydligen finnas många som vill provocera och försöka smutskasta vårat lag(läs Idi Oten, Sami Hypiää)Många verkar också ha glömt bort att ÖSK 1994 gjorde mål i SAMTLIGA matcher i allsvenskan, något som inget annat lag gjort. Vad beträffar medias (fotbollskväll) lite "lätt" Stockholmsfixering och glorifiering av dessa lag kan man kanske stilla hoppas på nåt bättre i år då två herrar vid namn Åkesson, Nordahl ska lotsa oss genom serien. Det råder väl inget tvivel om vad de herrarna har för färg i sina hjärtan. Man kan ju i alla fall hoppas att ÖSK ska bli rättvisare granskat än vad som har vart fallet i Fotbollskväll.
Örebro Arx
2004-03-09 15:45
Kronblom//

Det där med att spela bra i mer än en halvlek är tyvärr ett problem som ÖSK haft långt före de två senaste träningsmatcherna. Det var väl ganska ofta det var så under hela förra säsongen.
Örebro Viktor
2004-03-10 09:26
Mr. ÖSK // Med Åkesson och Nordahl så finns risken för överkompensering. Alltså de ska visa att de inte favoriserar ÖSK och därför trackar ner på de samma lite mer av den anledningen. Men jag hoppas jag har fel, jag vet ju inte om det är så det kommer att bli, förhoppningsvis inte.
Örebro cave
2004-10-20 21:10
Intresset föddes egentligen när ÖSK kom tebax i Allsvenskan och jag såg Micke Fahlen, Lennart Sjögren, Anders Karlsson mfl - Trots att dom flesta höll på Degerffööörs i plugget så höll jag på ÖSK - Antar att det beror på att jag gillar självplågeri då jag hållit på Tottenham sen jag såg Tipsextra första gång i vaggan :-)
Djurgården Mr_Sifter
2004-03-10 16:40
Viktor, japp, hajar exakt vad du menar och det stämmer ju ibland. Inget konkret exempel sådär men känslan finns ju ibland, dock finns ju lysande undantag som Herr Perlskog som drog ivär fem minuter av en sportsändning för att hylla Bajen då de hade vunnit en handbollsfight mot Kroppskultur eller ngt annat showgäng ;)

Boldt, japp, spelet var offensivt och idén var väl bra men med ett par riktiga såll (Lossman/Lindblad) i kassen (de spelar numera i div fyra resp fem, en av dem spelar f ö som back!!!!)
de flesta rensades bort efter den säsongen,, men ett par guldklimpar fanns kvar, Markus Karlsson, Kusi Asare, Wowoah, Dorsin, några till och givetvis Joel Riddez.

Den säsongen var fan inte humor någonstans, en riktig mardröm, City åkte ner i tvåan då också. HU!!

men som du säger har det tagits revansch nu, snabbare än man kunnat drömma om.

i år blir det nog riktigt svårt men det ska ju spelas om det och vi får väl hoppas att ÖSK tar tag i liret, verkar ju ha gått bra på försäsongen och de nya gubbsen har väl gjort fint ifrån sig?

blir nog en grymt jämn allsvenska i år, och jäkligt kul även om större delen av den kommer att avnjutas från helt fel sida Sverige (flyttar till Götet i maj...)

Cheers!

Örebro Lagun
2004-03-10 11:28
Ganska kul enkät om kommande allsvenska på NA's sportsida på nätet.
Gå in och rösta!
Länktips: www.nerikes.se/
Örebro jockepingvin
2004-03-10 09:38
igår var en trevlig dag.Man U åkte ur cl.Får hoppas ösk slår Molde.Då har vi slgit 2 av 3 norska lag.Göteborg har förlorat 2 av 2.EM närmar sig cant wait.inte heller 18 april Landkrona-ösk det blir min första match för sesongen i serien.Fulham-Leeds på lördag blir spännande
Djurgården Mr_Sifter
2004-03-10 12:57
japp, det är en jäkla bedrift...

SkanDahlströms klang och jubelföreställning ja, vad jag minns så var det väl likadant på Eyravallen, i lite mindre skala och med den fördelen för oss att det blev 0-0. Hade precis lyckats förtränga de matcherna ;)

Örebro Böll
2004-03-10 12:18
Lagun/
Jag är tveksam till att rösta på Jeffrey Aubynn, ÖRGRYTE, som bästa allsvenska mittfältare 2004.
Saknar också Agne Simonsson i kategorin Bästa center.
Djurgården Mr_Sifter
2004-03-10 11:38
Grabbar grabbar, varje lag får den (och den typ av) uppmärksamhet de förtjänar för tillfället, ÖSK fick ju en hel del uppmärksamhet i media förra året, inte så god publicitet men ibland är det så, ibland inte...
Upp med mungiporna nu och kör Viktors race om att allt i slutänden är medias fel om det skiter sig ;-)) (no offence)

Mr ÖSK, det är ju tio år sen, samma är låg DIF i norrettan och smiskade Giffarna i premiären, 5 eller 6-0 blev det då om jag inte missminner mig.
Ett skönt år även för oss, uppflyttning till Allsvenskan, slog ut Norrköping i cupen med 2-0, jävligt skön match, själv var man dyngrak på Kir, kom in en kvart efter avspark och trodde att det stod 0-0 tills vi hängde tvåan då man kollade resultatavlan ngn gång i andra halvlek :)
Inte direkt pigg då alltså...

Cheers på er!

Just det, håller helt med om njutningen över Man Ures fall....

CTID!
Örebro Lagun
2004-03-10 13:18
Intervju med ÖSK:s Christian Johnsen på Travnet.se, se länk!
Örebro Lagun
2004-03-10 13:36
örebro sk

Costa tillhör ÖSK.
Örebro Fredrik.
2004-03-10 15:48
Inte dåligt snygg nya målvakts tröjan var!!
Örebro Gordon Shumway
2004-10-20 22:07
Har varit stadig gäst på Vallen sedan jag flyttade till Örebro 1968. Känslorna för Laget har växt sig starkare för varje år och varje motgång sporrar till ännu större engagemang.
Mitt nick är ju bara mitt alias för Alf. Före 1968 bodde jag på Melmac.
Örebro ÖSK-Kenneth
2004-10-20 22:18
helldandy//
Enligt Bibeln och sportklubben.net
verkar det ganska rätt (Rim) :-)
Örebro Yggdrasil
2004-10-20 22:34
Sektion E//

Jag och Erik snackade lite löst med personalen på Kellys i måndags efter matchen. De vill gärna ha oss där nästa säsong. Lite roligare än Adriatic men samtidigt kommer inte kidsen in vilket gör att vi inte blir så många.. Kubanera ska för övrigt eventuellt ha avslutningssfest efter sista matchen.. Beror lite på hur det går. Hamnar sportklubben på kvalplats är det ju inte aktuellt.. Den som lever får se.
Örebro kenya
2004-10-21 02:32
Enligt min far var min första match när jag var runt 3 någonting men jag börja fundera på mitt första ÖSK minne.
Och den matchen jag minns är en match mot Helsingborg, Henke Larsson spelade och ÖSK vann med en massa bollar. Kan ha vart 4-1 eller nåt liknande. Någon som vet vilken match jag syftar på?
Örebro räven666
2004-10-20 23:58
fan vad coolt om resultaten blir så att det räcker med oavgjort för både ösk och landskrona i sista matchen för att klara kontraktet...ojoj!
Örebro joth
2004-10-21 07:52
Är det någon som spanat in någon träning i veckan? Har själv inte haft möjlighet att komma ifrån. Vore kul och veta vilka anfallspar som tränar ihop... Costa/Larsen eller Costa/Leo.

Ni har 1 timme på er att spräcka min nästa trippel på forumet... ;-)
Örebro joth
2004-10-21 08:47
ÖSK-Boldt// Mycket ryggdunkar nu :-)
Spräcker din trippel innan jag går på möte! Din texten är klockren, skicka till kubanerna.

Red// Lägg upp en sida som räknar antal tripplar. :-)
Örebro joth
2004-10-21 07:43
ÖSK-Boldt håller på för fullt att mata in beskrivningar på spelarna på sportklubben.net. Är det någon som vill skriva något om en spelare som inte har någon beskrivning så gör det och mail mig eller ÖSK-Boldt:
joth@sportklubben.net
OSK-Boldt@sportklubben.net

Vi lägger in beskrivningen fortast möjligt. ;-)

Eftersom jag själv blev ÖSKare 1999 så har jag inte så bra koll på alla spelare före detta.
Örebro KUUBBBAAAAA
2004-10-20 22:27
Om jag får se följande senario kommer jag att bli helt vansinnig.
ÖSK klarar det allsvenska kontraktet
ÖSK blir nedflyttat pga ekonomiska själ.
SvFF väljer att det lag som placerade sig på 13:e plats får ÖSK:s plats (läs AIK).
För övrigt tycker jag att AIK:s ordförande under tio år Sune Hellströmmer inte ska ha någonting med beslutsprocessen om AIK:s bestraffning att göra, externa personer och inte AIK-polarna på SvFF borde sköta det.
Dessutom tycker jag att förmågan att klara av att arrangera ett våldsfritt arrangemang borde gå långt före en positiv balansräkning i beslutet om elitlicens.

Sen är jag så jävla trött på det eviga tjatet om vilka lag som förtjänar och behövs i allsvenskan. Det är enkelt inom idrott. De lag som kvalificerar sig dit förtjänar att vara där, PUNKT!

Nu får det vara nog på gnället på konstgräs. Den där fjollan Andreas Yngvesson borde veta hut. Eyravallen är inte som en Söderhvavsö i november. Bättre med konstgräs så fler lag kan spela på komunens bästa arena än att behöva se gyttjebrottning i allsvenskan.
Örebro Västbanken
2004-10-21 00:11

Det skulle kännas lite läskigt att "komma ut" ur sitt nick. Har sett Sport sedan Eskilstuna hemma 1986, 1-1, (Urban Hammar målskytt, IFK-mål av Lakrits-Kennet) då ÖSK hade Okuka och Langballe som givet radarpar.
Örebro Majjo
2004-10-20 23:00
ÖSK-Kenneth:
Nejdu, 1970 hade ja fortfarande 13 år kvar innan jag skulle komma till världen. Men det ja menade var att vi ÖSK-supportrar inte gör särskilt mycket på läktaren om man jämför med dom andra lagen. Jag tycker inte att vi har det problemet på Eyravallen, om man bortser från matchen mot blåvitt 1970. Vad blev resultat när dom väl fick den genomförd?
Örebro joth
2004-10-21 08:29
I går såg jag klassikern "Bron över floden Kwai". Vore det inte läckert om hela Vallen visslade den låten när spelarna kommer in på plan? Snacka om Celtic mäktigt!
Örebro Fredrik.
2004-03-10 16:06
ÖSK-Boldt//

Japp ruggigt snygg. kom precis på att dom kanske har valt silver färgade tröjor till målvakten för att det var 10 år sedan vi tog silver! hehe det var bara en idé. Men lungt snyggaste och bästa målvaktströjorna och målvakt har vi nu!
Örebro joth
2004-10-21 08:27
ÖSK-Boldt// Vår sida heter det... det är alla ÖSK fans sida! Alla kan ju bidra, på ett eller annat sätt. :-)

När man hinner är väl "för fullt"?

Det blir ju guld mellan säsongerna att kunna grotta ner sig i ÖSK historik.

Min första match var Helsingborg hemma 1999, trots förlust så var det kärlek vid första ögonkastet!

Edit: Jag spräckte din trippel!
Örebro Majjo
2004-10-20 23:01
Okejj, läste igen..
Det blev 1-0 till ösk alltså...
=)
Annons: