/fotboll/osk/forum/1019.aspx/fotboll/osk/forum/1019.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Hammarby Seahorses
2015-04-28 00:37
Här en story om vår första SM-final mot er i ÖSK. En riktig publikstormning från Södermalm med tusentals plankare och kravalltendenser. En svart dag för oss då vi både förlorade finalen OCH åkte ur högsta serien i hockey för första gången. Det jävla snöovädret!
Hammarby Seahorses
2015-04-28 00:26
@ÖSK-Karl:


Jag har ingenting emot historia. ÖSK var ju en riktig tungviktare i Bandy förr. Några av Sveriges bästa spelare genom tiderna är ju därifrån.

Sen tycker jag personligen att fotboll och Bandy är vackrare sporter än hockey. Även om jag gått på en väldans massa hockey själv.

Sen som Hammarbyare är jag väldigt stolt över våra tidiga hockeyframgångar med "bamsimgarna" och över det sättet vi var delaktiga i populariserandet av hockeyn i Sverige.

Tänkte väl att en del av er var funtade på samma sätt. Väl mött på Torsdag!
Örebro ÖSK-Karl
2015-04-27 23:46
@Vinnartradition:


2.000 Örebroare i Göteborg på torsdag? Kul för dig som har råd med flyg o allt. Men allvarligt, tror du på 2.000? Hoppas du får rätt!
Örebro ÖSK-Karl
2015-04-27 23:33
@Seahorses:


Kan du utveckla varför du sammankopplar Örebro med bandy? Jag vet att ÖSK var bra i bandy för ca 40 år sedan, men nu? Hur många är det på en match? Förr var väl ÖSK rätt bra i handboll också har det berättats för mig?

Jag vill inte vara oartig mot dig, men med tiden händer det saker, jag skulle hellre gå och se ÖSK spela innebandy. Men aldrig bandy, det drog min gamle far med mig på när jag var grabb. Redan då var det en plåga, som tur var missade han aldrig (vad jag kan minnas) en fotbolls eller ishockeymatch med ÖSK. Men bandy, nej tack, kan inte fatta att de fick en innomhushall ens?
Örebro Ansiktet
2015-04-27 23:01
Fan vilken bra nivå du håller "ingeguld". Tur att vi har sådana skribenter som du här på forumet, du förgyller verkligen.
Postat via SvenskaFans-appen
Hammarby Seahorses
2015-04-27 22:52
@ingeguld:


Radera det där inlägget! Dif har ENDAST fans innanför tullarna i Stockholm. De kommer behöva antidepressiva om de ser att du tycker de och gnaget har fler sympatisörer än oss i Örebro!

Have some mercy.
Örebro ingeguld
2015-04-27 22:50
minatankar: Kan du inte tanka upp din gunstling Nordin??? Han verkar fått soppatorsk!!! Tur han drar 1500 extra till BA som du skrev han skulle göra, annars vet i fan hur folktomt det skulle vara. Synd du är en sån feg medgångare som bara kommer in när Ösk vunnit eller på den tiden Nordin kunde göra nåt bra. Sitter du o analyserar ihop med din polare Axén???
Örebro ingeguld
2015-04-27 22:39
@cellblock:


Exakt så är det, ännu mer när råttorna o aporna kommer, samma som med Leksand, efter matcherna drar de in direkt i sina portuppgångar eller kliver på en länsbuss. Skitmånga har bott i Ö-bro i många år och stortrivs såklart. Sedan står de i klacken o vrålar vem fan vill bo i Ö-bro, patetiskt.
Örebro cellblock
2015-04-27 22:31
Hälften av dessa bortasupporters från Stockholm är falska. Det är killar som bor runtom i bygden och inte bryr sig om nämnvärt om fotboll, men tycker det är lite ballt att låtsas vara något. Kommer ihåg sist när man kände igen ansikten på folk som satt på Ivy Bar, fyfan säger jag bara, riktigt jävla vidrigt.
Alla vi riktiga ses på Harrys på Torsdag.
Hammarby Seahorses
2015-04-27 22:14
För mig är Örebro bandy och fotboll. Punkt.

Örebro ingeguld
2015-04-27 22:12
@widemarsh:


Är det inte politiskt korrekt??? Antar att du vänder på tabellen också??? Jag har problem med att Ösk ligger sist, dina problem verkar större, eller skall man bara hålla käften, betala entré o vara nöjd med dessa överbetalda spelare vi har inklusive tränare?

Gör oss som inte är nöjda med resultatet en tjänst, sluta skriv här. Men finns en jag är mer missnöjd med än dig, det är stöddpellen Axén, säkert lika kaxig om vi får stryk med 10-0, vad har han presterat???
Örebro frrreddo
2015-04-27 22:05
Blir det någon inför artikel mot Bajen eller är/kommer sidan nerlagd?
Postat via SvenskaFans-appen
Hammarby Bajenista - 10 april 1889
2015-04-27 22:02
@ingeguld:


Jag tror nog att krögarna jublar hela vägen till banken. Precis som Örebro SK. Gnällfitta!
Örebro widemarsh
2015-04-27 21:58
ingeguld// Kan du göra oss andra en tjänst och sluta skriva här? Tack på förhand.
Örebro ingeguld
2015-04-27 21:56
@Candy King (Vi ses vid Gullmarsplan):


Om ni nu är så djäkla duktiga, hur kommer det sig då att ni ligger efter Ösk i maratontabellen pundarpack? Fy fan för att vara krögare när ni kommer till Ö-bro, hoppas så många poliser som möjligt följer med från Stockholm, lär inte räcka med alla i Ö-bro län. Tror många Örebroare gör som jag, håller barnen inspärrade fast det borde vara ni som konstant är det, hur många bengaler skall ni dra igång denna match?
Örebro widemarsh
2015-04-27 21:54
Tyvärr inte det besked vi ville ha om Crespo, skadan inte helt läkt än och det dröjer ytterligare innan Crespo kan börja träna. Tror tyvärr inte vi får se honom på planen innan sommaruppehållet :(
Örebro widemarsh
2015-04-27 21:47
@Kurt-Arne Klippstrand:
På sidan där du köpt biljett kan man ange att man vill skicka en mobilbiljett till sin telefon.
Örebro ÖSK-Karl
2015-04-27 21:34
@Birger returns:


Vi dissar väl inte Örebro/Närke som idrottsstad)litet landskap. Vi har ju elitlag i de tre största lagidrotterna publikt sett. Fotboll, Ishockey och speedway. Men det vi vill är att vinna guld i mer än Speedway. Det är inte att vara pessimist, det är att ha krav och förväntningar. Dessutom har vi de största stjärnorna inom motorsport. Men de flesta av oss är t.ex inte nöjda med att Marcus Eriksson kommer nia i formel 1. Vi vill se honom vinna som vår Ronnie Pettersson gjorde. Vi har helt enkelt högre krav och förväntningar än vad ni har. Det gör att vi är så i eliten, men nu väntar vi på det sista lilla bara.

Att Örebro är sveriges bästa idrottsstad råder det ingen tvekan om.
Örebro ÖSK-Boldt
2015-04-27 21:16
Kurt Arne // Mobil ska duga fint.
Postat via SvenskaFans-appen
Hammarby Kurt-Arne Klippstrand
2015-04-27 21:05
Måste man skriva ut biljetterna till på torsdag eller räcker det med att visa upp mobilen?
Örebro Vinnartradition
2015-04-27 20:58
Flyg och biljett bokat till cupfinalen i Göteborg. Mycket talar för att vi blir ett par tusen på plats trots den svaga inledningen i årets allsvenska. Det är starkt!

Jag kräver att spelarna hittar formen till dess!
Hammarby SuperEttan Lös
2015-04-27 20:57
@ÖSK-Boldt:


Okej, nej jag tänkte väl det, men arenaskissen förvirrade mig en aning.

Tack för svaret och väl mött på Torsdag!
Örebro either/or
2015-04-27 20:46
Finfint inlägg ÖSK-Boldt! Klart att man inte slutar hålla på Sportklubben bara för att det går emot för tillfället!

Jag tror att vinst på torsdag är klart möjligt. På pappret elva mot elva så är inte Hammarby så mycket bättre än ÖSK. Det är ju inte direkt MFF vi möter... Innan säsongen tror jag att de flesta tippade ÖSK före Hammarby i serien. Tyvärr har våra spelare underpresterat å det grövsta samtidigt som saknaden av Crespo varit enorm. Men vad är det som säger att det inte vänder på torsdag? En vinst hemma mot ett Bajen i medvind skulle kunna vara precis en sådan match som vänder allt för oss.

KÄMPA ÖSK!!!
Örebro ÖSK-Boldt
2015-04-27 20:46
Superettan Lös// Vad jag vet så finns det inget övre eller nedre på dessa sektioner. Men du måste hålla dig till den plats biljetten säger.
Postat via SvenskaFans-appen
Hammarby SuperEttan Lös
2015-04-27 20:29
Är det möjligt att ifrån de övre(?) etagen LMNO-2 gå ned till det undre?

Tack på förhand.
Djurgården Afterlife
2015-04-27 20:14
Kära Örebroare, Ni kommer att vinna över bajen. Det finns inget att tvivla över. Era 1 poäng efter 5 matcher är bättre än vad vi hade 2013 (en poäng efter sju matcher, och vi klarade oss kvar). Någonstans kommer vändningen, låt oss hoppas att det är mot glöderbröderna från söder.
Örebro ÖSK-Boldt
2015-04-27 20:12
Jag måste få säga nåt. Alla dissar verkligen inte sporten i Örebro. Sure, vi har inget guld i fotboll men det betyder inte att man är mindre supporter för det, tvärtom. Om man inte vill hålla på ÖSK längre så är det fritt fram att skita i det. Ingen tvång och har aldrig varit. Självklart blir man förbannad, ledsen, arg och grästokig flera gånger om. Men att jag helt plötsligt skulle sluta hålla på mitt lag finns ju inte i verkligheten, eller hur!? Mycket har varit fel och saker går alltid att göra bättre. Vore fan så konstigt annars. Men att vända laget ryggen kommer förmodligen inte göra saker och ting lättare att genomföra och förändra. Att vi i ÖSK som lag inte vunnit mer än ett silver är som sagt ingen jättebragd direkt eller så är det en bragd. Ingen större framgång på över hundra år. Så vad är skillnaden nu egentligen? Vi kan nog räkna med att ÖSK kommer se ut ungefär så här tills vi lyckas med någon stor försäljning eller att någon storsponsor knyts till oss. För mig är inte ÖSK räknat i framgångar. Det är lidelsen, gemenskapen o passionen som betyder mest. Och är det nåt vi supportar gör som håller på svarvitt, så är det just att lida gemensamt passionerat. Det finns inget i världen som kan ändra på det. En cupseger vore ju helt sjuk med våra mått mätt. Det vore vi demonpinade fans verkligen värda. Jag tycker vi vinner den och sedan spelar upp oss på en tryggare nivå i tabellen. Händer det, så är det verkligen det bästa året för vår del. Så kom igen nu för tusan. Man är ÖSK:are i med och motgång. Det kan man ju inte välja bort.
Postat via SvenskaFans-appen
Hammarby Bajenimitthjärta
2015-04-27 19:37
@Benny Böckling:


Ja du måste vara den största pessimisten av er alla, stjärntippare och allt!
Benny Böckling
2015-04-27 19:23
Kära nollåttor...
Ert Stockholmskäbbel kan ni hålla på respektive forum.
Här sörjer vi mestadels.
Candy King (Vi ses vid Gullmarsplan)
2015-04-27 19:00
Kära Örebroare.

Ska bli kul att komma på besök. Vi blir nog runt 4500-5000. Alltså några tusen fler än vad mä(c)ktiga aik, Skandinaviens största klubb hade i klacken mot er hemma senast..

Och fler än det drömmarna, mytskaparna och hybrisaporna, med världens skevaste världsbild, hade mot oss och då duschade de av varenda Östgötabonde som stått i deras sk klack änds sedan den bildades när de började ta gulden runt 2000 och som de ältat in absurdum som om det vore något bra att sjunga Leksandsramsor i en mick i 90-minuter...


Svärmorsdrömmarna e här, Hammarby! Pionjärerna.

Annons: