/fotboll/osk/forum/1010.aspx/fotboll/osk/forum/1010.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Borsta löken
2015-05-04 20:58
Usch, detta är inte bra på något sätt.

Vem skall man såga?
Spelarna som gör det "mindre bra"?
Tränaren som gör konstiga val både inför och under match?
Klubbledning vars ansvar är ekonomin och som är ansvarig för att vi går in i säsongen med så svag trupp?
Svaret är väl förmodligen en blandning av allt ovan.

Vad bör ske både på kort och lång sikt?
Benny Böckling
2015-05-04 20:55
Det tråkiga är att våra sketna islänningar aldrig drar på sig sin tredje varning.
På så vis kommer de aldrig bli petade...
Örebro chetchup
2015-05-04 20:54
Det lustiga är nog enda att ingen, inte ens världens pessimist, hade kunnat förutspå att säsongen skulle starta så här. Man blandar mediokra insatsar med halvdanna försök. Kan se framför mig scenariot att ÖSK säljer Crespo för kaffepengar för att rädda ekonomin när vi faller ner i Superettanm
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Sunnanlid (2013)
2015-05-04 20:52
Inget illa menat, men jag tycker synd om er som fortfarande tittar på de andra lagens resultat. Det bevisar att hoppet fortfarande finns hos er, och det kommer att göra fallet hårdare.

Vårt lag 2012 skulle spöat dagens tio gånger av tio.
Örebro # brorzan
2015-05-04 20:51
Var problemet att vi inte kunde hantera deras fasta situationer? För helvete Axén!!
Benny Böckling
2015-05-04 20:51
DG är klapprutten. Det har jag sagt i två år. Bort med han för helvete.
Örebro widemarsh
2015-05-04 20:49
En lång plåga att se ÖSK idag. Finns absolut INGENTING som ens med den vildaste fantasi kan tolkas som en positiv tendens. Vi är fullständigt utklassade av Kalmar. Det gör riktigt jävla ont i hjärtat att bevittna detta :(
Örebro nedo801
2015-05-04 20:41
Mange kom tillbaka :/
Örebro either/or
2015-05-04 20:41
OK alla kan vara överens om att det är riktigt dåligt nu. Men många här verkar sitta inne med svar som handlar om att varenda spelare i laget är en jävla sopa. Så enkelt är det ju förstås inte. Flera av de spelare som nu presterar bedrövlig fotboll var väldigt bra i höstas och slog ut lag som MFF och Elfsborg i cupen. Att vi kanske överskattade ÖSK inför säsongen lite på grund av hösten och cupen tror jag man kan slå fast, och vi saknar viktiga kuggar från i höstas, men det här...För mig är det bara en stor jävla gåta. Hur kan det gå så här illa?
Örebro Glad
2015-05-04 20:39
Axen gör ju helt fel med att så tidigt i säsongen byta runt på alla möjliga spelare, ingen kontinuitet, att tro det blir bättre med Rinne, Nkili in o ut, Dg på topp, de e ju Kalkon. Bygg runt Oscar som har gjort det bra och vårens tidiga lag, men men ny match snart o då ska ni se, då står nog U19s målis:)
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Örebro Mr. Milton
2015-05-04 20:39
Vilket bottennapp. Igen!

Nu har det gått knappt 25 % av säsongen och jag anser att det nu är dags för en del slutsatser.

Maken till obalans var länge sedan jag såg i vårt kära ÖSK. Vårt dåliga försvarspel beror inte enbart på backlinjen likväl som vårt obefintliga anfallsspel inte enbart är anfallarnas fel. Hela laget ligger fel och verkar allmänt vilsna. Givetvis handlar det om självförtroende men jag kräver att spelarna visar lite mer vilja. Det måste göra ondare att möta oss än vad som nu är fallet. Några reflektioner som jag skulle vilja vädra är:

• Målvakter. Vi har två väldigt duktiga målvakter. Det är positivt men Axén behöver bestämma sig för en förstamålvakt som får tid att spela ihop sig med backlinjen. Vårt försvarspel är redan väldigt darrigt och hattandet med målvakter stärker det inte. Dessutom skapar det bara missnöje vilket var ganska klart i dagens NA. Spela en förstamålvakt och låna ut den andra eller alternativt sälj denne.

• Backlinjen. Eidur håller tyvärr inte. Jag var en av den som ville spela in Eidur som en av två mittbackar. Jag är dock den förste att erkänna att han inte håller. Moberg och Wiktorsson bör spelas in. Kanske inte det snabbaste mittbacksparet men Wiktorssons passningsfot behövs för att skapa lite stabilitet. Idag finns ingen som kan hålla i bollen. Logi är jag mycket tveksam till men låt oss ge honom ytterligare några matcher. Jag anser dock att Haginge och Björnkvist är vad som bör spelas i första hand som ytterbackar.

• Mittfält. Något är fel med Gerzic. Jag är en av Nordins största fan men något är just nu väldigt fel. Han slår bort i särklass flest bollar i laget och spelet stannar helt av när han får bollen. Varför har han så låg utgångspunkt i matcherna? Är det taktik från Axéns sida så slår det väldigt fel. Sätt in Nordmark och RÅP i mitten. På yttern tycker jag Yasin är ok och kan hålla i bollen med Holmberg bör kunna ta hand om den andra kanten men Ring tycker jag skall få fler chanser. Holmberg med fart gillar jag medan han behöver ungefär 21 chanser för att sätta ett mål (kanske lite elakt).

• Anfallet. DG är det bästa alternativet i Crespos frånvaro. Varför inte Lipovac får fler chanser är för mig en gåta. Nu är han visserligen skadad men spela då Lundberg istället. Det kan inte bli sämre än det är just nu. Vi bör spela fler juniorer eftersom våra seniorer ändå inte presterar.

Jag kommer aldrig sluta älska vårt kära ÖSK. Dock behöver spelarna börja prestera för att förtjäna min respekt. Det gäller även tränarna likväl som styrelsen.
Örebro Center
2015-05-04 20:37
@# brorzan:Är inte fönstret stängt till augusti? Det är väl bara arbetslösa spelare som man får kontraktera nu? Wikström kanske kan platsa in där?
Örebro Pedretti
2015-05-04 20:35
Måste dock berömma Tobias Eriksson, tycker han har varit bra idag.
Tyvärr.
Örebro # brorzan
2015-05-04 20:35
Spelarinvest, öppna plånboken! På länktipset bör ni kunna köpa ihop ett mer slagkraftigt lag.
Örebro Center
2015-05-04 20:35
Det är för dålig trupp. En liten trupp skulle ju ger mer spets sades de ju men sanningen är att vi har en liten OCH svag trupp. Och nu kan vi inte få in nya spelare förrän i augusti. Något måste hända innan skeppet tagit in för mycket vatten. Jag menar inte sparka tränare eller så men någon förstärkning på ledarsidan som kan styra upp detaljer och ingjuta mod. Dags att kasta prestigen. Vänta inte tills det är försent igen. Är det möjligt att värva nedifrån seriesystemet? I sådana fall borsta omedelbart av Wikström NU
Örebro Aspen.
2015-05-04 20:35
Dajje + Yasin på samma kant - då skulle vi kunna hota ibland. Dajje på vänsterkanten skapar inget offensivt, det gör han på högerkanten
Örebro Miroslav kuba
2015-05-04 20:35
Det ända som är bra just nu är att HBK och FFF ligger under . Det känns som att dom två lagen inte får dra ifrån för mycket ifall vi ska ha en minsta chans att komma ifatt. Några andra lag har jag svårt att se att vi ska kunna passera det skulle vara Gefle o Sundsvall kanske men tufft som faan blir det att undvika Superettan 2016 !!!
Örebro Lord Pode
2015-05-04 20:34
Det är lätt att lägga all skuld på tränaren. Men faktum är att laget inte håller allsvensk klass. Man klagar på byten och att han envisas med att spela en viss spelare och si och så, men vad ska han göra? Det finns inga spelare att byta in. Det finns inga bra spelare på planen heller. Laget håller helt enkelt inte.


Det är kris.
Benny Böckling
2015-05-04 20:31
Kort och gott. Jävla sopor.
Biljett till cupfinalen bortskänkes.
Örebro Hahne
2015-05-04 20:30
Bygg laget på egna talanger som Möller, Lundberg, Ekstrand Hamrén, Masic mfl.,
Örebro rezzee
2015-05-04 20:29
Varför envisas Axen med att spela DG? Han har ju ingen bollkontroll för fem öre... Likaså Nkili.. han har inte gjort allt för många bra matcher sedan han kom till ÖSK...
Örebro Aspen.
2015-05-04 20:29
Dajje in i stället för Logi. Bättre för sent än aldrig?!
Örebro Pedretti
2015-05-04 20:26
Har ett ord som summerar hur det är att kolla ÖSK's spel just nu.
Olidligt.
Olidligt som i att det inte är bra att kolla på när ÖSK spelar, både för den fysiska och psykiska hälsan. Det gör ont i hjärtat att se ÖSK släppa in mål efter mål och det gör ont i själen när man försöker hitta någon spelare som visar vilja och som försöker repa mod på planen. I nuläget finns det ingen sådan spelare och i nuläget så fortsätter ÖSK släppa in mål efter mål.

Vi får bara hoppas det vänder när Crespo är tillbaka annars får vi nog se fram emot länsderbyn och matcher mot namnkunniga motstånd som Sirius och GAIS.

Men det är många omgångar kvar och väldigt många poäng kvar att spela om men vårt svartvita lag ska inte behöva vara så segstartat det är inte bra för någon.

Kände att jag behövde få ur mig det här.
Örebro # brorzan
2015-05-04 20:26
@Erekovic:


Tyvärr. Två passningar som går rätt gör visserligen att han är bland de bättre idag, men det är fortfarande helt jävla underkänt. Hade jag varit lika dålig på mitt jobb hade jag fått gå hem.
Örebro ÖSK-Karl
2015-05-04 20:25
@zxcv:


Tyvärr är det inte Kalmar som är så bra. De blir inte bättre än motståndaren kräver, vi saknar ju helt mittfält.
Örebro Valderinho
2015-05-04 20:24
Axén hördes ju nästan med gråten i halsen. Och han ska coacha laget..
Spelarna håller inte Allsvenskan. Det är för dåligt på alla positioner. Dom bägge Islänningarna är iskalla. Det går inte att släppa in 2 jättelägen som det blir mål på varje match. Dom håller inte tyvärr!
Sen fattar jag inte lånet av Seaton. Bättre att satsa på Jonis istället för att spendera pengar på en chansvärvning som man ändå inte får behålla..
Blir tyvärr Superettan om inte Spelarinvest går in med pengar. Bye bye!
Örebro Hahne
2015-05-04 20:24
Kanske är bra om vi börjar om i superettan... kan vi spela in de yngre grabbarna som ser ut att ha lite framtid iaf, de är även ekonomiskt så slipper vi höra detta om den dåliga ekonomin...detta lag kan ni ge bort i julklapp till bättre behövande i 3e världen!
Örebro Bastard on Parade
2015-05-04 20:23
@# brorzan:


Varför? Länken avslöjar hur Axén tar ut laget.
Örebro frrreddo
2015-05-04 20:23
Är DB skadad?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Erekovic
2015-05-04 20:22
Gör inte Nordin till veckans hackkyckling nu. Han är en av få som gjort något med tanke och kvalité idag. Kämpa ÖSK! Vändningen kommer.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: