/fotboll/osk/forum/1005.aspx/fotboll/osk/forum/1005.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Hahne
2015-05-10 00:04
Lånade man inte bara Seaton?
Örebro Center
2015-05-09 23:04
@Benny Böckling:
Har egentligen inte fattat värvningen av Seaton. Visst han är bara 18 år och har kanske en framtidspotential. Men jag fattar inte riktigt hur ÖSK tänkte när man köpte honom. Var det i ett framtidsperspektiv eller var han så illa scoutad att man trodde att han skulle gå in och prestera nu? Kunde man inte hitta en enda forward i världen som var mogen uppgiften på AS-nivå? Och om man inte har råd med en anfallare på AS-nivå så är det alltså ekonomiskt försvarbart att skaffa en som inte är det?
Örebro Sparkabolleninimål
2015-05-09 13:55
satt på max vid senaste (?) U21 matchen. tyckte mig se att seaton också missade ett friläge i slutet av matchen precis innan ösk gjorde 4(3?)-1. just sayin ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Benny Böckling
2015-05-09 12:01
Det var längesen jag var så säker på en förlust som jag är inför imorgon.
Just därför vinner vi väl... Eller inte.
Slipper jag se Islänningarna på plan så är jag nöjd.
Dags att ge Seaton en möjlighet igen också tycker jag, mest bara för att slippa behöva se DG be om ursäkt till motståndarna så fort han kommer till läge.
Kommer vi i tidigt underläge kan det nog rinna iväg ordentligt.
Heja heja!!!
Örebro mustard
2015-05-09 11:48
Nån gång måste det vända! Varför inte imorgon!??
Örebro zxcv
2015-05-09 11:01
@Mellösas Frippe Jansson:

Klart bästa versionen!
Örebro Mellösas Frippe Jansson
2015-05-09 10:41
@Vinnartradition:


Inte ens hovetlåten är orginal? Att stå på hammarbron förstår jag är förenligt med att fyllas med sorg.
Örebro Örebrosonen
2015-05-09 09:32
@Marquis de Sade:


Ja min vän jag skrev ju skiten så... hallå, ja, jag förstod det ungefär samtidigt som jag skrev det.

Så Holmes nu är vi här igen... Ditt snäva intellekt har lett oss fram till vadå? Att "argumenten" var så sylvassa att du inte förmådde svara på dessa utan att du kände dig tvungen till någon form av "oohh shit... vad händer nu... jo jag vet jag försöker förlöjliga ett inlägg som redan är löjligt"??!

Käre vän, du och de andra negativitetsparasiterna som gör allt (o då menar jag verkligen ALLT) kring och med ÖSK till något negativt... Ledda av topp parasiten själv den världsberömde... Cirkuskungen.... som går under många namn, men som i sammanhanget är mest känd som ÖSK-Karl...

Har en otrolig förmåga (helt fantastiskt, faktiskt) att smeta in någon typ av negativ dynga i allt som har med ÖSK att göra. Nu senast ÖSK låten (jag förespråkar ingen specifik låt). Men... kära du... det blir så påtagligt att det blir ta mig fan äckligt!

Jag postar ett inlägg med tydligt budskap... "GLÖM INTE BORT"... sedan en låttext som likväl kan vara den sämsta någonsin eller den bästa någonsin... något som inte ens är av vikt i sammanhanget... Men en text som "alla" kan, en text som har ett syfte att lyfta oss supportrar och vårt lag, speciellt i motgång...som vi lever i just nu!

Och så kom vi fram till innebörden av negativitetsparasiter - hur ni istället för att tumma, skriva typ "nu kör vi", kom igen svartvitt etc. Eller varför inte bara undvika inlägget...Väljer det negativa!
Äckligt Äckligt Äckligt!

Och nu när sleven ändå är på vift så hamnar den på Cirkuskungen...
Mannen som har självhyllat sitt intellekt och sin person fler gånger än plastmattan har plaststrån... Fan kungen det måste vara svårt för dig att vistas bland allmoge. Fan med din stjärnstatus måste det vara svårt att ens andas samma luft som människan intill dig gör!

Genom åren.... alla dina anekdoter och all din jävla mundiarré samt allt annat nonsens som din fantastiska hjärna lyckas förmedla från tanke till skrift... har baserats på din helt unika (världs unika kära vänner) analys- & slutsatsförmåga där din hela existens har motiverats med ÖIK går upp - tar över sponsorer - gör det svårt för ÖSK! Fan kalle-balle jag hoppas att ingen har valt att avla på dina gener...

SHL (som ligan heter för tillfället) är väl topp-3 i den lilla hockey
värld som finns... Är det då någon hemlighet för någon eller om jag får omformulera mig... Tack ÖSK-karl att du tog dig tid att jämföra ett lag från en topp-3 liga med vårt ÖSK för att påvisa dina poänger... jag hoppas att du är välavlönad för dina färdigheter. Vilka fler lag från topp ligor vill du att vi ska jämföra ÖSK med så vi kan slänga ytterligare skit på ÖSK för att de har sådana brister och sådan förträfflig okunskap?
Du är Cirkuskungen... du föredrar att betala för att se en clown åka runt på en ismaskin istället för lokala förmågor som bär upp en 107årig dröm att vinna SM-guld!
Hoppa vidare på din trampolin kalle...

Tusse (Ranelind) Batong//
Härlig respons med Hopelessly devoted to you...
Jag bidrar med denna länk...

https://www.youtube.com/watch?v=89_oA1y-6xU
Örebro Vinnartradition
2015-05-09 09:19
Det många inte känner till är att elden inuti inte är originallåten. Den hittar ni på länken.
Örebro Marquis de Sade
2015-05-09 08:36
Mina sista i diskussionen: Jag föredrar - utan att blanda in musikgenrer - textraden "känslan blir starkare i Örebro" alla dagar i veckan.
Örebro Tusse Batong
2015-05-09 00:40
Hopelessly devoted to you - ÖSK

Guess mine is not the first heart broken
My eyes are not the first to cry
I'm not the first to know
There's just no getting over you

I know I'm just a fool who's willing
To sit around and wait for you
But baby, can't you see
There's nothing left for me to do?
I'm hopelessly devoted to you

But now there's nowhere to hide
Since you pushed my love aside
I'm out of my head
Hopelessly devoted to you
Hopelessly devoted to you
Hopelessly devoted to you

My head is saying, "Fool, forget him"
My heart is saying, "Don't let go"
Hold on to the end, that's what I intend to do
I'm hopelessly devoted to you

But now there's nowhere to hide
Since you pushed my love aside
I'm outta my head
Hopelessly devoted to you
Hopelessly devoted to you
Hopelessly devoted to you
Örebro Center
2015-05-09 00:21
Alltså denna diskussion om låten är ju briljant mellan er. Fantastiska inlägg och jag älskar ert sätt att argumentera. Obs! Jag är inte ironisk utan menar vad jag skriver! Argumentation på hög nivå som skapar ett leende hos mig när jag läser dem :0)
Örebro pemo
2015-05-09 00:20
BoP// Inte så dåliga. Vi klarade ju också 0-2 mot IFK, fast vi hade bättre chanser än KFF Två riktiga stolpskott.

Mot KFF kan man ju säga att om ( inte om fanns ) DG gjort mål., istället för deras billiga straff, så hade matchen sett annorlunda ut.
Men nu är ju bollen rund, så vad som helst kan hända i Häcken. :)
Örebro ÖSK-Karl
2015-05-09 00:19
Ja nog är det svårt att säga att låten i länken inte är bättre än dagens begravningslåt?!
Örebro Tusse Batong
2015-05-09 00:12
Fang: Förtydligande: Jag diggar Björn Afzélius. Hans första- och ibland andraverser är allt som oftast briljanta och ibland mer därtill. Sedan knyter (eller, ja knöt) han ihop dem, låtarna alltså med diverse nödrim i tredje och fjärde versen. Det var väl därför han gick hem så i stugorna, han var som folk är mest, briljanta ibland, pinsamma däremellan. Delar av "Elden inuti" håller Afzélius-fjärdeversnivå och andra delar det motsatta. Melodin är suverän. Den speglar perfekt en supporters lidelse. Att i molltoner sjunga "det finns en glädje i vår sång", jag ryser när jag hör de sångraderna. Har någon annan bättre kunnat fånga den hopplöshet vi är fångade i, vi som en gång för alla är fullständigt devoted to our team? Hur dåligt det än går så finns det ändå "en glädje i vår sång" trots att den framsjungs i gråt... som i år, vi gråter fram "det finns en glädje i vår sång"..
Örebro Bastard on Parade
2015-05-08 23:14
Jag såg lite av Kalmar - IFK Göteborg idag. Kalmar var riktigt svaga och målvakten Cramer såg extremt darrig ut. Man kan ju undra hur dåliga ÖSK är som inte hade en chans mot Kalmar för mindre än en vecka sedan...
Örebro Fang
2015-05-08 23:07
Det är klart inte alla tycker om låten och det har man rätt att säga men att sitta och förlöjliga texten kan väl inte vara särskilt givande. Det är mig veterligen en väldigt uppskattad låt och att då håna den på det sättet känns bara taskigt mot alla dem som faktiskt tycker om texten. Och faktum är att ens hjärta faktiskt kan fyllas av sorg även om man råkar stå på ett torg i staden man älskar. Det är lite så livet fungerar och jag kan inte på nåt sätt se hur just det stycket skulle vara dålig reklam för Örebro. Snarare något många kan relatera till.
Örebro Tusse Batong
2015-05-08 22:41
"jag stog en kväll på stadens torg mitt hjärta fylldes utav sorg tills det slog mig att ett lag skulle fylla upp min dag" Köksbordspoesi och Björn Afzélius-nivå på de raderna, eller? Satt själv vid mitt eget köksbord just nyss och påtade ihop, som alternativ på just de raderna: Shoppade runt på ICA Max, jag hade glömt att det var match Men då kom jag plötsligt på: Idag lirar ÖSK!! Excellente, eller hur!? Två flugor i en smäll. Vi höjer nivån på låten och säljer den samtidigt till ICA Maxi som får pytsa in X mkr per år för att få den uppspelad på Vallen 15-20 ggr/år!?
Örebro Marquis de Sade
2015-05-08 21:35
@Örebrosonen:

Oj shit I´m about to faint. med så sylvassa argument lägger jag ned direkt. En fråga först bara: förstår du själv vad du skriver. Jag menar innebörden av ditt inlägg? Nej svara inte förresten - det är för mycket.
Örebro Örebrosonen
2015-05-08 19:04
@Tusse Batong:


Tusse Ranelind, och Sherlock Holmes...
Herrrrrrrrrrrrrrrrrre gud med "supportrar" som ni, behöver vi ingen borta sektion!
Lycka till med livet i Bubblan fylld av skit & elände!
Stötta laget och vara riktiga supportrar är vad majoriteten åtminstone eftersträvar, vad fan ni gör är ta mig fan en gåta. Men "tummen upp" för att ni väljer att gå mot strömmen och göra er egna grej!
Örebro Örebrosonen
2015-05-08 18:54
@Sunnanlid (2013):


Vilken fantastisk person du är! Var-så-god...om detta är det du behöver för att börja heja och stötta ÖSK! För inte vill vi att du ska skämmas när våra spelare gör entré pga att den officiella inmarsch låten inte faller herr Hertig i smaken!

Vi kommer in från söder
Närkesslätten tar oss fram
Till en plats som ingen slår
Jag kan se hur ditt hjärta glöder
Du kan se att jag blir känslosam
Den här staden den är vår

(Ö-R) Där gräset är grönare
(E-B ) Är stämningen skönare
(R-O) Känslan blir starkare i Örebro

(Ö-R) Är allt genuinare
(E-B ) Blir minnena finare
(R-O) Spänningen ökar i Örebro

Vi glider bort mot Öster
Till Wadköping och Stadsparken
Inte långt från där vi växte upp
Tillsammans är vi många röster
Alltid där från start till sista sparken
Det är mäktig stämning i vår trupp

Mellan Sörby och Karlslund
Mellan Svampen och Hemfjärdens grund
Nånstans där vill jag bo
Leva och dö i Örebro
Örebro Hagge till landslaget
2015-05-08 18:47
@Tusse Batong:


Kanske har att göra med att man tyvärr är på ett torg i degerfors och måste vara där. Sedan blir man glad när man kommer på att ÖSK ska lira :)
Örebro Tusse Batong
2015-05-08 14:32
Ja, och så säger man väl inte "stadens torg" om sin egen stads torg? Säger man väl bara om en annan stads torg man råkar stå på och vars namn för en själv är okänt? Fast, om man sjunger Stortorget så blir det ju svårt med rimmet... "mitt hjärta fylldes utav sorget"??
Örebro Marquis de Sade
2015-05-08 13:50
@Sunnanlid (2013):

Måste tyvärr hålla med dig här Sunnanlid. Hur man i en hyllningslåt för sin stad kan få in att hjärtat fylls med sorg när man står på stadens torg för tankarna till att med sådana vänner behöver man inga fiender,
Örebro Sunnanlid (2013)
2015-05-08 12:20
@Örebrosonen:


Kan vara den sämsta låttexten som skrivits. Jag skäms varje gång den går igång på Behrn, tyvärr. Sist hade de väl "Örebro" med Millencolin när spelarna kom in. Mycket bättre!
Örebro Center
2015-05-08 11:28
@Glad:
Jag skrev ett mycket långt svar i natt som jag sedan tog bort för att jag inte orkar upprepa mig själv och ta denna diskussion igen och plåga andra härinne med repriser. Jag lade nämligen in ett liknande långt inlägg i vintras. Jag inkluderade även backlinjen i det inlägget. Naturligas handlar allt om åsikter och inte sanningar. Vare sig du eller Mats Dahlberg har den blekaste huruvida Alec "utsett" Oscar till förstemålvakt och bara roterar med Rinne ett par matcher. Vi har ingen aning om hur han tänker (än så länge). Oscar och Rinne ligger för nära varandra i ålder för att det skall vara optimalt och båda behöver speltid. Nu har Rinne fått det i två matcher och vi får se fortsättningen. Kan bara säga att jag inte delar uppfattningen att man skall "utse" en förstemålvakt. Jag delar inte heller uppfattningen att en målvakt skall särbehandlas gentemot andra spelare. Men kommer inte motivera det igen. Vilket fall inte just nu. Kan bara nämna att det var en tränare i NA eller någon tidning (kan ha varit en målvaktstränare. Jag har åsne-minne tyvärr) som det var en artikel om i vintras och som uttryckte liknande åsikter, pretty much.
Örebro Glad
2015-05-08 08:07
@Örebrocenter
Hörde just på radion att Mats Dahlberg (radiosporten) också efterlyser att ÖSK tar beslut om 1 förstemålvakt och centrala backar, vare sig det blir Oscar eller Rinne så är det avgörande för framtiden , just målvaktposition är nåt helt annat än ytterback:)
Örebro Center
2015-05-08 01:53
.
Örebro Center
2015-05-07 23:30
.
Örebro Erik Wärlegård
2015-05-07 22:44
Upp med hakorna, vi är ÖSK!
ÖSK har aldrig varit vårt lag på grund av framgång. ÖSK är inte heller laget vi lämnar när det blåser snålt. Ni som inte bokat Göteborg ännu, se er i spegeln. Vi kan skriva historia nästa söndag. Vill du riskera att missa det? Vem bryr sig om vi är favoriter eller inte? Vi ses på Trädgår'n.

Sport!
Annons: