/fotboll/afcunited/forum/7.aspx/fotboll/afcunited/forum/7.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - AFC Eskilstuna
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
AFC Eskilstuna Nacka spelade med AIK
2017-05-27 20:45
fan då Pelle kan ryka????? han spelar ju med det matrialet sportchefen Azad Budak har lirat ihop.....är det någon som ska ryka åt helvete.....så är det väl han!
Vart fan har han gömt sig dom sista 5 omgångarna?????
malsomd
2017-05-27 15:26
Stream
AFC Eskilstuna -=A.F.C=-
2017-05-27 10:53
Pelle kan alltså ryka idag enligt media senaste veckan? Hoppas för sin skull att han vågar spela offensivt.
AFC Eskilstuna -=A.F.C=-
2017-05-25 11:02
Grattis och lycka till Mohamed Buya Turay och Anel Rashkaj som är uttagna till sina respektive landslag.
AFC Eskilstuna ForzaAFC
2017-05-24 22:47
Lån, perfekt lösning för honom då han får spela på Sveriges högsta nivå och få mycket skott på sig i ett bottenlag. Perfekt lösning för båda parter.
Postat via SvenskaFans-appen
AFC Eskilstuna Nacka spelade med AIK
2017-05-24 18:24
nu börjar det se bra ut defensivt,keepern får hjälp av mittbackarna..........ska ju bara Tsiskaridze fatta när keepern skriker......så att dom inte halkar dit på ett töntigt självmål mot Djurgården.......Vart fan har ni fått tag i Tim Erlandsson?????
Är han bara 20 bast!!!!!!!Är fan bäst i laget!!!!!
AFC Eskilstuna ForzaAFC
2017-05-22 14:13
Håller med om att det blir för många bollar på Buya mot 2-3 spelare. Där tappar vi bollen 90% av alla gånger. Istället för att lägga bollen på Buya tycker jag att vi ska satsa på att lägga bollen ännu mer i djupet och sedan flytta upp laget.
Postat via SvenskaFans-appen
AFC Eskilstuna -=A.F.C=-
2017-05-22 10:50
Som sagt, delade meningar. För mig är Albornoz en medioker spelare utan någon direkt spetsegenskap. Dör ut efter 45 min och hamnar i ett vakuum i sin position när lagen maler ner oss. Vi behöver en bollvinnare som kan leverera bollar och inte enbart sparka lång bollar.
Vad gäller våra anfallare känns ingen som någon direkt långbollstarget utan alla vill ha den på marken och helst i djupet.
Med Özcan och hans manande matchcoacning hade vi nog fått ut mer av vartenda spelare.
AFC Eskilstuna ForzaAFC
2017-05-22 10:19
Vi måste ha en defensiv stabilitet i laget och det jobbet gör Albornoz utmärkt. Vi har släppt in 2 mål på 2 matcher nu när Albornoz har fått förtroende. Det säger sig självt. Att inte anfallet riktigt fungerar beror på rörligheten och för många touch av våra anfallsspelare, inte att vi har för få offensiva spelare på planen enligt mig
Postat via SvenskaFans-appen
AFC Eskilstuna -=A.F.C=-
2017-05-21 23:15
Delade meningar där angående Albornoz. Och varför ska vi tillåta andra lag att spela sig igenom vårt försvar och inte tvärtom när vi envisas med att ligga så lågt med laget och isolera våra strikers? Idag gav vi återigen onödigt bort poäng pga att vi fegar när matchen står och väger.
Tycker det är dags att vi agerar och hittar en tränare som vill spela fotboll och passar vårt material. Mina tankar och känslor. God natt!
hammarbinood
2017-05-21 14:58
Stream
AFC Eskilstuna ForzaAFC
2017-05-21 09:50
Albornoz har varit bra i denna positionen två matcher i rad. Viktigt att lag inte kan spela igenom våran backlinje och mittfält.
Postat via SvenskaFans-appen
AFC Eskilstuna -=A.F.C=-
2017-05-21 09:27
Bra elva, fast ta bort Albornoz. Satsar mina kort på Permayer eller Kalabane på den positionen.
AFC Eskilstuna ForzaAFC
2017-05-20 23:52
Denna startelva hoppas jag på imorgon: Tim Dajje - Öhman - Zurab - Meade Albornoz Ali - Frimpong - Rashkaj - Omar Buya
Postat via SvenskaFans-appen
AFC Eskilstuna ForzaAFC
2017-05-20 17:10
Kollar på Östersund - Kalmar. Kalmar och vi är lika på många sätt. Både vi och Kalmar vinner väldigt få andrabollar och det gör att vi nästan aldrig får hålla boll i långa stunder. Båda lagen är också väldigt lätta att spela igenom. Detta har vi fått lite mer ordning på nu när Albornoz har tagit en startplats. Kalmar är dock lite bättre på att hålla bollen i laget mot press och slår mindre slumpbollar i luften uppåt.
Postat via SvenskaFans-appen
AFC Eskilstuna ForzaAFC
2017-05-19 15:05
Gulingen - problemet är att vi har vissa spelare som tycker att det är roligare att dribbla bort 3 spelare och tunnla någon än att laget ska vinna. Vårat besitter en oerhörd potential men när inte alla spelare ger 100% tar vi tyvärr inte många poäng.. varför spelar inte Manns för er? Han är oerhört bra enligt mig
Postat via SvenskaFans-appen
Elfsborg Gulingen!
2017-05-19 10:28
Visserligen är vi jävligt dåliga för tillfället. Tycker ändå att ni hade en hel del duktiga och tekniska spelare. Ni borde kunna plocka lite poäng snart tycker jag.
AFC Eskilstuna -=A.F.C=-
2017-05-19 00:32
Tycker det är på tiden att Pelle tar på sig förlusterna nu. Man ser ju tydligt var vi brister. Vi kan vinna matchen om han har lite fingertoppskänsla, bytet av Buya och Eddahri är helt ofattbara om det inte handlar om skador. Helt klart så ska Matic och Albornoz bytas ut mot just dem som kom in fast i ett tidigare skede.
Istället släpper han in Elfsborg ännu mer i matchen och ser på när hans kollega gör tre offensiva byten. Som jag ser det så verkar Pelle fortfarande envisas med sin föråldrade taktik. Inget som passar AFC.
AFC Eskilstuna ForzaAFC
2017-05-18 21:37
Tung förlust, härligt kämpat av grabbarna!
Postat via SvenskaFans-appen
AFC Eskilstuna ForzaAFC
2017-05-18 19:10
Gött!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
hammarbitsa
2017-05-18 18:10
Stream
Elfsborg Gulingen!
2017-05-18 17:38
OK, tack för svar! Inget hat från mig i alla fall.
AFC Eskilstuna ForzaAFC
2017-05-18 16:01
Hej Gulingen! Jag kommer från Eskilstuna och började hålla på AFC när AFC flyttade hit, framförallt med tanke på att jag vill stötta Eskilstuna-lag och för att jag inte hade något lag som jag höll på. Det känns inte det minsta skumt att hålla på AFC, känns inte skumt att hålla på AFC just för att det nu är ett Eskilstuna-lag men klart att det känns konstigt att Eskilstuna tillslut får ett allsvenskt lag igen! Jag vet ju såklart inte hur du känner för Elfsborg men jag känner ett stort hjärta för AFC men jag kan inte veta om du har ett större Elfsborgshjärta. Jag har fått känslor för klubben efter att ha sett träningar, matcher och för att ha pratat med tränare och spelare i klubben. Folk som tror att Ryssholm, Omar och Frimpong är kaxiga har helt fel! Riktigt ödmjuka och sköna grabbar som verkligen vill vara en del av AFC-familjen. Omar och Frimpong gör en del kaxiga kommentarer i media och det är lite deras stil och karaktär men så behöver man inte vara! Ryssholm är otroligt ödmjuk och snäll. Han lägger ner väldigt mycket tid på AFC och gör allt för att vi ska nå framgång. Han är ingen "fotbollsmördare" som bara vill ha makt själv. Vi supportrar som är med nu är starten till förhoppningsvis en fin historia och vi är med och bygger upp AFC-familjen. Jag älskar iallafall AFC men jag vet inte om du älskar Elfsborg mer :) Hoppas på en bra match ikväll! Tycker verkligen om hur Elfsborg spelar och gillar många spelare i Elfsborg. Tror att ni kommer möta oss med mycket hat men det börjar bli tyvärr bli vana med. Lycka till idag!
Postat via SvenskaFans-appen
AFC Eskilstuna -=A.F.C=-
2017-05-18 14:25
Forza AFC.

Håller med, det är viktigt och på tiden att vi spelar som ett lag och inte för oss själva. Kan ofta se tendenser när vi kommer till avslut att man får tunnelseende och vill göra mål själv när man har en helt ren medspelare vid sig.
Elfsborg Gulingen!
2017-05-18 13:58
Välkomna ikväll! En fråga: Ni som är supportrar, är ni Eskilstunabor som helt plötsligt fick ett lag i allsvenskan att hålla på? Måste ändå kännas lite skumt, eller? Jag menar de verkligt starka känslorna för ett lag tar det ju lång tid att få. För min del genom att gå på Ryavallen med pappa och farbror med början för typ 40 år sedan, genom att kompisar i skolan snackat Elfsborg i alla år, genom att bo i en stad där mycket genomsyras av våra klassiska gulsvarta dräkter. Genom attveta historien om hur ett antal grabbar 1904 startade klubben i hjärtat av vår stad. Jag menar er kärlek till AFC kan ju bara inte vara lika stark, eller? Förklara i så fall för mig hur det gått till.
AFC Eskilstuna ForzaAFC
2017-05-17 20:12
Vi måste utnyttja Elfsborgs svagheter imorgon, lyckas vi med dessa tre punkter eller kanske två av dem vinner vi nog! Låt inte Elfsborg föra spelet för mycket har dem över 65% i bollinnehav och Jebali & Lundevall får lira boll är de väldigt farliga Stäng kanterna! Elfsborg älskar att komma runt på kanterna med bl.a Manns och Lundqvist. De har även riktigt bra yttrar som har en väldigt hög högstanivå. Om de lyckas slå in bollen i mitten så kommer vi förmodligen få jobba mot Frick och Prodell som är nickstarka och väldigt fysiskt starka. Utnyttja kanterna själva. Elfsborg har haft problem med inlägg och när lag har kommit runt på kanterna. Deras yttrar är sylvassa framåt men ganska dåliga bakåt. Detta ska vi utnyttja och ge bl.a Manns/Randrup en jobbig dag på våran vänstersida. Det gäller att Omar och Buya överlappar och hela tiden hittar samarbeten offensivt. Forza AFC!
Postat via SvenskaFans-appen
AFC Eskilstuna -=A.F.C=-
2017-05-17 11:15
Riktigt skitigt med avstängningar inför varje match.
Troroch hoppas på denna uppställning.

Erlandsson

Daniel - Öhman - Sowe - Zurab

Ali - Piermayr - Kalabane- Eddahri

Buya - Omeje

Omeje ska bara starta och spela tills han blir kroknar. Hellre en otränad Omeje än bänkisarna på planen.
AFC Eskilstuna ForzaAFC
2017-05-17 07:22
Riktigt synd att Anel är borta! Hoppas att Frimpong är tillbaka? Det tror jag tyvärr inte..
Postat via SvenskaFans-appen
AFC Eskilstuna VäsbySpeakern
2017-05-17 07:07
En bra uppställning som ForzaAFC tippar!

Tyvärr är Anel Rashkaj återigen avstängd, denna gång för tre varningar
Gissar att Pelle inte startar med Chidi Omeje ännu. Om inte så kommer Meade in på mitten och Omar upp som forward bredvid Buya från start.
AFC Eskilstuna ForzaAFC
2017-05-16 21:55
Startelvan på torsdag? Erlandsson Dajje - Öhman - Sowe - Zurab Ali - Piermayr - Rashkaj - Eddahri Buya - Omeje Hoppas sedan på att Matic kan göra ett piggt inhopp som han gjorde mot Norrköping. Förhoppningsvis kommer även Meade och Kalabane in beroende på hur matchbilden ser ut.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: